OĞLUŞUM BUGÜN TAM 9 AYLIK... hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
İyiyiz kızlar toptan cevap oldu ama bulaşık makinasını boşaltıyorum bir yandan biberon nuby nilguncum Mına iyi kızlar dün esın tavuk pilav vardı e ver minayada dedi ay ağzını kitledi o kadarda ezdim istemiyor aksam yemek yemek muhallebi yiyor zorla olsada Allah'tan öğle yemeğinde sorun yok i̇yiki eşimde takmış normal yemek ne zaman yiyeceğe sanki Mına yiyorda ben vermyrm al sen yedir dedim tavuk suyuna çorbaya bile ağzını acmadı esım yap muhallebisini diyor sonra))) ay ne çok bliyrlar bazen
YAW SİYE GELİP GİDİYORDA ONU DEMEK İSTEDÜMDÜ
YOKSAM YOK BAŞKA BİRŞEY NİLGÜNÜM
şimdi gölcükteki fabrikadan sekreter bir arkadaş ile konuştum doğum iznine ayrılacakmış
kızım ismi meral yani adaşım
kızı olacak ismini öykü koyacaklarmış
şok şok üstüne derken eşinin adını sordum fatihakannehirbenimkideeeeeakannehir
soyadımız farklı allahdan:roflol:
meralcokacimcoook gider
şimdi gölcükteki fabrikadan sekreter bir arkadaş ile konuştum doğum iznine ayrılacakmış
Zaten yemeyince benim bakışımı girmeliydin esime Yasemin :)))
nice 9 aylara 9 yıllara olsun sağlıklı sıhhatli
evet gereğnden fazla çok şey biliyorlar:hulya:
nice nice 9 99 999 99999999 aylara canım
kimin aklı eriyorki:1no2:
ooooh maşallah emre burak paşaya :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
o durumda yese sevinememde heee sinir olurdum herhalde
ay yesin isterim ama aferin mina'ma akıllı kızım benim iyiki yememiş :jeyyar:
Nevra nice ay ve yıllara inşallah aaa koymasın öykü ya :))))
meralcokacimcoook gider
Zaten yemeyince benim bakışımı girmeliydin esime Yasemin :)))
günaydın müzeyyencim.. kuzular nasıl .. biz iyşyşz çok şükür.. bugün annenesinde kuzum .. sabah annem alıp kendi evine götürdü .. değişiklik olsun diye ..
AMAN MAN ÇOK ŞÜKÜR
4 KEZ İÇİN KALKTIĞIMIZA ŞÜKREDERE OLDUK. VALLA BU KUZULAR DIŞINDA HİÇBİRŞEY İÇİN DEĞİL 4 DEFA BİR KEZ ZOR KALKIYORDUK
İyiyiz kızlar toptan cevap oldu ama bulaşık makinasını boşaltıyorum bir yandan biberon nuby nilguncum Mına iyi kızlar dün esın tavuk pilav vardı e ver minayada dedi ay ağzını kitledi o kadarda ezdim istemiyor aksam yemek yemek muhallebi yiyor zorla olsada Allah'tan öğle yemeğinde sorun yok i̇yiki eşimde takmış normal yemek ne zaman yiyeceğe sanki Mına yiyorda ben vermyrm al sen yedir dedim tavuk suyuna çorbaya bile ağzını acmadı esım yap muhallebisini diyor sonra))) ay ne çok bliyrlar bazen
OĞLUŞUM BUGÜN TAM 9 AYLIK... hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
sağolun kızlarrr :)))
evet müzeyyencim yeğenlerimi kardeşimi görcem allah izin verirse
geceleri uyumayız artık :))))
meralcokacimcoook gider
nuby hangisi walla anlayamadım, benimkide biberon almıyor ya, sendekini deneyeyim bi,
ben de nuby sipariş verdim hepsi burada dan 4 gün oldu bekliyorum. puanım vardı onu düştüm iyi oldu. 2 ucu var biri emzik biri da suluk için. ben en çok damala akıtmıyor diye tercih ettim.
kuzular iyi canım. gerçi küçüğe de pek kuzu sıfatı uymuyor ama neyse:))) iyi yapmışsınız yaa biraz da anneannesinin evini karıştırsın. ayberk küçüklüğünden beri annemin evine benim oyun evim der. çünkü orada herşey serbest evde ben titizim birazcık:))
sorma yaa ben artık berkaya ninni yerine MOR VE ÖTESİ nin BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM SEN BANA NELER YAPTIN şarkısını söylüyorum pek seviyor kuduruk oğlum.:))
al bizden de o kadar. bırak eşimi geçenlerde hazırladım çorbasını yediricem kayın pederim demez mi sen neden buna normal yemeklerden yedirmiyorsun böyle püre yediriyorsun bulamaç gibi demez mi? düşünün benim sinir katsayılarımı. çok biliyor ya herkes ya da dediğin gibi berkay yiyor da ben yedirmiyorum. işte geçen balık yedireyim dedim parça parça küçücük balığın yarısını ancak yedi. sonra kalanını mısır unuyla çorba yapıp yedirdim şapur şupur götürdü. tavuk köfte desen onlar da aynı. benim işime gelir diğer türlü yese keşke.
oy maaşallah allah nice aylarını yıllarını sağlıkla göstersin inşallah.
uyumayın artık 2 gün alt tarafı dönünce dinlenirsiniz.
anaa bu kadar olur.
afiyet olsuuun
çok şükür!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?