2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar
Müzeyyen balık çorbasını nasıl yapıyorsun?dün akşam balık yemeğe gittik ordaki adam mangalda 4balık pişirmiş oğluma getirmiş ayrı olarak bunda fosfor çok fazla yedirin kalırsada eve götürün dedi.tabi bizimki yemedi...şimdi elimde 2balık var bari ondan çorba yapayım yesin.mısırunu su kaynatıp içine atarım herhalde az da limon?

aynen öyle canım. önce biraz tereyağı ile kavurdum mısırununu. sonra sulandırdım. biz de önceden ızgarada pişirmiştik belki yer ümidiyle. yemeyince kalanı ayıkladım attım içine biraz da limon mis gibi yedi valla.

tam seni arayacaktım, gözümüz yollarda kaldı arkadaşım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gülüüümm hoşgeldin yaa şükür kavuşturana Şeniz

anaaaa hoş geldin bilgecim.. yaa nerelerdesin.. çok şükür kavuşturana .. Şeniz olumunekankayizsmile

pc girmedi kıllık yaptı hadi pcyi baştan düzenlettirdim bilgi işleme hala bile çok sağlıklı çalışmıyor ya buna da şükür

Tamam canım sağol ben de yapayım böyle.inş.yer bizimki de.afiyet olsun kuzulara:)

bizimkine de yapsam yer mi acaba .. demem lazım .. hiç belli olmuyoo bunların neyi sevip sevmeyeceği.. bugün kuskus yiyecek bakalım sevecek mii..

pc girmedi kıllık yaptı hadi pcyi baştan düzenlettirdim bilgi işleme hala bile çok sağlıklı çalışmıyor ya buna da şükür

aynen benimki de arada hata veriyooo..

öyle canım hiç yoktan iyidir sensiz olmuyor buralar

Tamam canım sağol ben de yapayım böyle.inş.yer bizimki de.afiyet olsun kuzulara:)

afiyet olsun canım top top et olsun sağlık olsun

bu gece oğlum en fazla ne kadar uyanabilirim denemesi yaptı sağolsun çok da başarılıyddı kendi rekorunu kırdımirmirmirmir

iyiymiş ya müzeyyen bende her hafta balık alıyorum evdekilere mecbur yiyorlar
dur oğlanada böyle deneyim ben inşallah yer

bilgecim gün listesini göndermişsin mersi şekercim. canım bir de cep noları şlave etsek fena olmaz aslında bu listeye ne dersiniz?

bu gece oğlum en fazla ne kadar uyanabilirim denemesi yaptı sağolsun çok da başarılıyddı kendi rekorunu kırdımirmirmirmir

nazan benimkide öyleydi,
sabahta huysuzdu, şimdide aynıymış,
babannesi, parka götürmüş arabada uyumuş biraz, getirmiş rahat uyusun diye arabadan alınca uyanmış,
ayağında battaniyede, salıncakta tüm yolları denemesine rağmen uyumamış, şimdi aradım, ellerine yoğurdunu almışlar yine parka bakalım bu sefer ne olacak

çok huysuz bu aralar diş herhalde

bilgecim gün listesini göndermişsin mersi şekercim. canım bir de cep noları şlave etsek fena olmaz aslında bu listeye ne dersiniz?

cep numaralarını ekleyince bana da mail atar mısınız acep, günde değilim ama elimde olsun lazım olur

Öyle çok huysuzluğu yoktu bizimkinin uykusuzdu işte.kaç dişi var Gökayın?bizim 6 dişimiz var.daha çıkmaz sanırım uzun sürebilmiyorumkismile

iyiymiş ya müzeyyen bende her hafta balık alıyorum evdekilere mecbur yiyorlar
dur oğlanada böyle deneyim ben inşallah yer

biz de her cuma anneme gideriz balık günümüz. benim açık mutfak olduğu için evde yapmıyorum. zaten kapalı da olsa balığı pişirirsem yiyemiyorum ben. o yüzden hep dışarıda yiyorduk. annem de sağolsun nasılsa haftada bir ben de oluyoruz o gün balık yapalım diye üstlenince olayı iyi oldu. hiç şaşmaz her cuma yeriz. çocuklar da alışıyor iyi oluyor.

bizde her cumartesi yerdik evde dışarda annemde illa yerdik ama..bayadır aksattık bunu.güzel oluyor öyle hem yemek yapma derdi de yok.eşim pişiriyo balığı:jeyyar:

Öyle çok huysuzluğu yoktu bizimkinin uykusuzdu işte.kaç dişi var Gökayın?bizim 6 dişimiz var.daha çıkmaz sanırım uzun sürebilmiyorumkismile

daha 2 tane bizimkinin, ablasıda geç çıkarmıştı zaten, ama ciddi anlamda huysuz

yok canım nerde bizim ailede herşeyde olduğu gibi balık işide bende hep ben yaparım, hep bize yemeğe gelirler öyle işte :))))
ben yemeğe gidiyorummmm görüşürüz... yine smiley kullanamıyorum.. : (((

afiyet olsun nevracım

bizde her cumartesi yerdik evde dışarda annemde illa yerdik ama..bayadır aksattık bunu.güzel oluyor öyle hem yemek yapma derdi de yok.eşim pişiriyo balığı:jeyyar:

oo şanslısın benim eşim mutfakta su içecek bardağı zor bulur değil ki balık pişirmek:)) aman zaten öyle birşeye kalkışsa ben günlerce mutfak temizlerim arkasından herhalde:)))

yapabiliyorsan ne ala canım. ben ayberke ilk hamile kaldığımda bir tiksindim o gün bugündür pişiremiyorum. yiyemiyordum da 1-2 yaşından sonra yemeye başladım. o yüzden eşim de annem de aman sen ye yeter ki diye el sürdürmezler. ya dışarıda yeriz ya annemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…