2009 Aralık Anneleri

mına bugun huysuz bende yokum kaçıyorum benden selamm olsun gunduzcu bılge ve merale :)))))çok yazan olamayacak anlaşılan bu gece burcuuu nerdesın bu arada bır selam ver gıt merakta bırakma

benden de selam olsun bolu beyineeee :teytey: selamlar pelincim sana ve minaya opuyorumnanaktan

günaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
e malum ank.yolcusuyuz bu akşam :dance:

sağlıkla gelin ve gidin yasemin... akşam diziyi izledin mi aceba CADIARZU

yuh demek istiyorum sırnaşık şey

bilgecim gün listesini göndermişsin mersi şekercim. canım bir de cep noları şlave etsek fena olmaz aslında bu listeye ne dersiniz?

ben yazdım gönderdim şakkıdı

bizimki de yine sokakta şu an... beyefendi keyfini yapıyor :jeyyar: sabah kanepenin altına kaçan topunu çıkarmışlar "bop" demiş oğluşum sırnaşık şey

cep numaralarını ekleyince bana da mail atar mısınız acep, günde değilim ama elimde olsun lazım olur

yolladım bacım :roflol:

yapmaya yapıyorumda herşeyi yapmaktan sıkıldım sanırım ben ya, balığı nilgün yapar yemeği nilgün yapar misafiri nilgün ağırlar,daha çok şey
bu aralar depresifim biraz neyse konuşmayayım ben

kızlar gün de olan ya da olmayan cep no isteyen arkadaşlar bana özelden numaralarınızı atın liste yapıp yolluycam

yasemini bilmem ama ben baktım gerçekten benziyor,

o oğluşunun bob diyen ağzını yirim yutarım ben

ya benim dışarıya iş takibine gitmem gerek... ama hiç canım istemiyo ((

Nevra nice ay ve yıllara inşallah aaa koymasın öykü ya :))))
dimi yaaaaaa:)))))
he anladım tabi konuya ortadan dalınca anlayamadım demekkikafamçokkarıştı

nası yani bu kadar olur walla züppermiş :1shok:
şok olmuş nilgüncüm
gülme krizine dahi girdim
afiyet olsun meralcim,
sağol tatlım benim hepimize afiyet neyin olsun

:1shok: akannehir
yaaaaaaaaa
Zaten yemeyince benim bakışımı girmeliydin esime Yasemin :)))
tahmin etmek hiçte zor değil pelincimkaydirigubbakcemile3

anaaaa ilginçç tesadüfün bukadarı yani.. sırnaşık şey

afiyet olsun canımmmm..
süper bir tesadüf olmuş hakikaten cnm

bilge hala siteye giremiyoo heralde.. bilmiyorumkismile
:enbuyukkk:nerede bu kk

çok şükür!!!
çok şüküüürrrrrrrrrr:teytey:

kızlar gün de olan ya da olmayan cep no isteyen arkadaşlar bana özelden numaralarınızı atın liste yapıp yolluycam

ben gönderdim şekerüm
tam listeyi paylaşmanı rica ederim

e akşam bitmeyen şarkı yoktuki atv de :uhm:
adını hatırlayamıycam ama başka dizi vardı
bilge gününü karıştırmış dediydim hatta kendi kendime

herkese slm kızlarrrrr canım çok sıkkın yiğit memeyi bırakmıyo dün denedik kıyameti kopardı napcam ben allahımmmmmmmmmmmmm

e akşam bitmeyen şarkı yoktuki atv de :uhm:
adını hatırlayamıycam ama başka dizi vardı
bilge gününü karıştırmış dediydim hatta kendi kendime

aşk ve ceza vardı ondan sonra bitmeyen şarkı vardı şekercim... hem diziyi izlemesen ne olur fotoğraflardan sana benzeyip benzemediğini göremedin mi bacım

gitme diycem olmıycakkkk

gitmeeeeeeeeeeee:1shok:
bizi sensiz bırakmaaaaaaaa:1shok:
bak öğlene kadar yoktun şimdide gitmam gerek deyip kaçıyorsun:mymeka:

aah keşkem keşkem keşkeeeem
dün bi gerekçe buldum gitmedim bugün gen. md "dün niye gitmedin" buyurdu bugün de gitmezsem kıvıracak yerim yok :2:
2-2,5 gibi giderim geri dönmem artık aklinialirimsmile

herkese slm kızlarrrrr canım çok sıkkın yiğit memeyi bırakmıyo dün denedik kıyameti kopardı napcam ben allahımmmmmmmmmmmmm
ooooffffff yaaaa zor iş valla
emzirmenin ne gibi zararı olurki dr sorsaydın keşke

canım gitmen gerekiyorki gideceksin tabi ama gönlümüz kalmandan yanaydı
umut oğlanıda senide öpüyorum
iyi bakınız kendinizeŞeniz

...Anne ve bebek sağlığı için tercih edilen, iki doğum arasında en az iki yıl olmasıdır. Bu durumda ilk bebek artık memeden ayrılmış olur. Ancak anne iki yıldan önce hamile kalırsa ve bebeğini de emziriyorsa bazı konulara dikkat etmek koşulu ile emzirmeyi sürdürebilir. Gebelikte emzirme genel olarak sakıncalı değildir. Eğer anne emzirmeye devam etmek isterse, bu durumda her üçü için de yediğini bilmeli ve beslenmesine çok önem göstermelidir. Hem gebelik hem de emziklilik annenin günlük besin ihtiyaçlarını arttıran durumlardır. Anne beslenmesi ile bu gerekli artışı karşılayamazsa, hem kendisi için hem de bebekleri için tehlike ortaya çıkar. Anne karnında bebeğin sağlıklı büyüyüp gelişememesi sonucunda, bebek “düşük doğum ağırlıklı” doğar. Bu da bebek için belirli riskleri beraberinde getirir. Anne besleyici değeri yüksek besinlerle beslenmelidir. Ayrıca anne, gebeliği süresince kadın-doğum uzmanı tarafından sık sık kontrol edilmeli, annenin kilo artışı yakından izlenmelidir.

Eğer anne emzirmekte olduğu bebeği sütten kesmek isterse, acele etmemelidir. Sütten kesme aniden gerçekleştirilirse, bu bebek için doğru olmaz. Bebek yavaş yavaş memeden kesilmelidir...

bunun beni çok yoracağını söledi doktor hemde emzirmemenin daha doğru olacagını yavas yavas bıraktırmam gerektiğini söledi dinende günahmış yeni doğacak bebeğin sütünü hakkını yemiş oluyomuş harammış yiğite bilmiom napcamıııııı

canım gitmen gerekiyorki gideceksin tabi ama gönlümüz kalmandan yanaydı
umut oğlanıda senide öpüyorum
iyi bakınız kendinizeŞeniz

benim de öyle tatlım da işte :umursamaz: neyse bir süre daha buralardayım şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…