nuby hangisi walla anlayamadım, benimkide biberon almıyor ya, sendekini deneyeyim bi,
mına bugun huysuz bende yokum kaçıyorum benden selamm olsun gunduzcu bılge ve merale :)))))çok yazan olamayacak anlaşılan bu gece burcuuu nerdesın bu arada bır selam ver gıt merakta bırakma
günaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
e malum ank.yolcusuyuz bu akşam :dance:
şimdi gölcükteki fabrikadan sekreter bir arkadaş ile konuştum doğum iznine ayrılacakmış
kızım ismi meral yani adaşım
kızı olacak ismini öykü koyacaklarmış
şok şok üstüne derken eşinin adını sordum fatihakannehirbenimkideeeeeakannehir
soyadımız farklı allahdan:roflol:
bilgecim gün listesini göndermişsin mersi şekercim. canım bir de cep noları şlave etsek fena olmaz aslında bu listeye ne dersiniz?
nazan benimkide öyleydi,
sabahta huysuzdu, şimdide aynıymış,
babannesi, parka götürmüş arabada uyumuş biraz, getirmiş rahat uyusun diye arabadan alınca uyanmış,
ayağında battaniyede, salıncakta tüm yolları denemesine rağmen uyumamış, şimdi aradım, ellerine yoğurdunu almışlar yine parka bakalım bu sefer ne olacak
çok huysuz bu aralar diş herhalde
cep numaralarını ekleyince bana da mail atar mısınız acep, günde değilim ama elimde olsun lazım olur
oo şanslısın benim eşim mutfakta su içecek bardağı zor bulur değil ki balık pişirmek:)) aman zaten öyle birşeye kalkışsa ben günlerce mutfak temizlerim arkasından herhalde:)))
yapabiliyorsan ne ala canım. ben ayberke ilk hamile kaldığımda bir tiksindim o gün bugündür pişiremiyorum. yiyemiyordum da 1-2 yaşından sonra yemeye başladım. o yüzden eşim de annem de aman sen ye yeter ki diye el sürdürmezler. ya dışarıda yeriz ya annemde.
yasemini bilmem ama ben baktım gerçekten benziyor,benden de selam olsun bolu beyineeee :teytey: selamlar pelincim sana ve minaya opuyorumnanaktan
sağlıkla gelin ve gidin yasemin... akşam diziyi izledin mi aceba CADIARZU
yuh demek istiyorum sırnaşık şey
ben yazdım gönderdim şakkıdı
bizimki de yine sokakta şu an... beyefendi keyfini yapıyor :jeyyar: sabah kanepenin altına kaçan topunu çıkarmışlar "bop" demiş oğluşum sırnaşık şey
yolladım bacım :roflol:
yasemini bilmem ama ben baktım gerçekten benziyor,
o oğluşunun bob diyen ağzını yirim yutarım ben
dimi yaaaaaa:)))))Nevra nice ay ve yıllara inşallah aaa koymasın öykü ya :))))
şok olmuş nilgüncümhe anladım tabi konuya ortadan dalınca anlayamadım demekkikafamçokkarıştı
nası yani bu kadar olur walla züppermiş :1shok:
sağol tatlım benim hepimize afiyet neyin olsunafiyet olsun meralcim,
yaaaaaaaaa:1shok: akannehir
tahmin etmek hiçte zor değil pelincimkaydirigubbakcemile3Zaten yemeyince benim bakışımı girmeliydin esime Yasemin :)))
süper bir tesadüf olmuş hakikaten cnmanaaaa ilginçç tesadüfün bukadarı yani.. sırnaşık şey
afiyet olsun canımmmm..
:enbuyukkk:nerede bu kkbilge hala siteye giremiyoo heralde.. bilmiyorumkismile
çok şüküüürrrrrrrrrr:teytey:çok şükür!!!
kızlar gün de olan ya da olmayan cep no isteyen arkadaşlar bana özelden numaralarınızı atın liste yapıp yolluycam
ya benim dışarıya iş takibine gitmem gerek... ama hiç canım istemiyo((
ya benim dışarıya iş takibine gitmem gerek... ama hiç canım istemiyo((
e akşam bitmeyen şarkı yoktuki atv de :uhm:
adını hatırlayamıycam ama başka dizi vardı
bilge gününü karıştırmış dediydim hatta kendi kendime
gitme diycem olmıycakkkk
gitmeeeeeeeeeeee:1shok:
bizi sensiz bırakmaaaaaaaa:1shok:
bak öğlene kadar yoktun şimdide gitmam gerek deyip kaçıyorsun:mymeka:
herkese slm kızlarrrrr canım çok sıkkın yiğit memeyi bırakmıyo dün denedik kıyameti kopardı napcam ben allahımmmmmmmmmmmmm
ooooffffff yaaaa zor iş vallaherkese slm kızlarrrrr canım çok sıkkın yiğit memeyi bırakmıyo dün denedik kıyameti kopardı napcam ben allahımmmmmmmmmmmmm
aşk ve ceza vardı ondan sonra bitmeyen şarkı vardı şekercim... hem diziyi izlemesen ne olur fotoğraflardan sana benzeyip benzemediğini göremedin mi bacım
aah keşkem keşkem keşkeeeem
dün bi gerekçe buldum gitmedim bugün gen. md "dün niye gitmedin" buyurdu bugün de gitmezsem kıvıracak yerim yok :2:
2-2,5 gibi giderim geri dönmem artık aklinialirimsmile
kızlar gün de olan ya da olmayan cep no isteyen arkadaşlar bana özelden numaralarınızı atın liste yapıp yolluycam
canım gitmen gerekiyorki gideceksin tabi ama gönlümüz kalmandan yanaydı
umut oğlanıda senide öpüyorum
iyi bakınız kendinizeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?