2009 Aralık Anneleri

Ben yazdim ya bitane yetmez mi ?

ama ben bunu yazdıktan sonra sayfa güncellendi ya sonra gördüm senin yazdığını,kaydirigubbakcemile5

yetme mi??? yeter senin 1 mesajın bile yeter
son zamanlarda hiç denk gelemiyoruz çünkü

ama ben bunu yazdıktan sonra sayfa güncellendi ya sonra gördüm senin yazdığını,kaydirigubbakcemile5

yetme mi??? yeter senin 1 mesajın bile yeter
son zamanlarda hiç denk gelemiyoruz çünkü

Eylül birakmiyo ki hic Nilgun gunduz cok fena oldu . Hep karistirsin dagitsin . Yurutece koyuyorum 1 saniye bile gozumun onunden ayirmiyorum atiyor kendini geriye filan . Birakmiyorum ne yapayim . Pesindeyim surekli . Uyursa bi yarim saat haldir haldir sebze corbasi filan hazirliyorum bi yandan . Cok firlama bisey oldu .

tahmin edebiliyorum canım, 2 gün evdeyim ya evden mümkün değil vakit bulupta nete giremiyorum, nete girmeyi bırak kitap okumaya bile fırsat bulamıyorum ki
önceden okumadan uykuya geçemezdim, şimdi yastığa beş kala gidiyorum

iyice deliliği ele aldı bunlar, hep biraz büyüsün şöyle olur biraz büyüsün böyle olur diyoruz ama, büyüdükçe hiç yalnız bırakamıyoruz...

Aynen . En azndan eskiden havuzlu oyun halisina koyuyordum yarim saat oyalaniyordu simdi nerde. Hele yurudugunda ne olcak onu merak ediyorum . En azindan simdi yurutecin bariyerinden her yere ulasamiyorlar .
Kitap okumak :) Kac tane aldim okurum diye . O kadar yavas gidiyor ki okumam sasiyorum kendime bazen .
Puzzle larim duruyor hala hic elimi bile suremedim ne zamandir.
Onun icin varim su an zaten :)

puzzle mı????? gazete okumak bile lüks oldu valla kaydirigubbakcemile3

aynen öyle 2 tane kitap aldım okurum diye duruyor öyle

bide bende 2 tane var, ama kızımın hakkını yemeyeyim, evde olunca çok yardım ediyor bana, olumunekankayizsmile

ama büyüyncede bebeklik hallerini özleniyor, ne kadar zor bir süreç geçirisek geçirelim

oh oh benim pazartesim bitmek üzere :teytey:hihoyyyt

yarın hafta başı olan arkadaşlarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum, olumunekankayizsmile

hepimiz için iyi, sorunsuz süper bir hafta olsun,
hastalık olmadan huysuzluk olmadan bol uykulu inşallah :Saruboceq:

kızlar pardon birşey soracağım ben daha regl olmadım doğumdan bu yana ama felaket akıntrım var renksiz kokusuz dr a gitmedim ama neden olabilir acaba regl olmadım diye mi var mı böyle sorununuz

benimde öyle melike ağrımda vardı böyle garip bi ağrı şişkinlik gibi..doktora gittin cuma günü regli olacaksın ondan dedi...ilaç verdi kanama başlasın diye ama ben içmedim belki zeynebe bi zararı olur diye..

Sibel bi doktorunu arasan ? Yarina kadar zor durursun cunku

ben gittim geldim, ama okuyacak değil sayfa tek mesaj bile yok
bir daha geçmişin çok olduğundan şikayet etmiycem :sinifsinif:

sibelcim, sonuçlarını gösterince mutlaka haber ver, bende merak ettim şimdi

ya pazar pazar kadını rahatsız etmek istemedim.. şimdi eşi çocukları.. yarın artık...

ya kızlar bişi dicem benimki yoğurttan nefret etmeye başladı. eskiden en sorunsuz yediğimiz şeydi. şimdi daha görünce kendini yerlere atıyo. bisküvi koyuyorum içine meyve koyuyorum yok. yoğurdu hergün vermeye nezamana kadar devm etcez. gün aşırı versek olmuyomuki..sorcaktım doktora unuttum.

Bu arada biz minaya dogumgununde giymesi icin elbise ve dogumgunu hediyesi aktivite masasi aldik ben dayanamadim actim masayi cok hosuna gitti kuzumun zaman nasil hizli gecti dogumgununden bahsetmeye basladik inanamiyorum ya

Bu arada biz minaya dogumgununde giymesi icin elbise ve dogumgunu hediyesi aktivite masasi aldik ben dayanamadim actim masayi cok hosuna gitti kuzumun zaman nasil hizli gecti dogumgununden bahsetmeye basladik inanamiyorum ya

Hangisini aldin Pelin . Bende istiyorum Eylüle . Hatta gozum su ev olanda ama cok pahali geldi gerci.

ben de bunu soracaktım bugünlerde ya vaktim olmadı ya unuttum.zaten çok sevmezdi ama yedirirdim bi şekilde.son zamanlarda hiç yemek istemiyor ağzını açsa da yoğurt olduğunu anlayınca çıkarıyor ağzından bir daha da asla açmıyor zorla sokunca bağırıyor alsada yutmuyor yine.ben de meyveli bisküvili denedim almıyor ya napacaz biiz? acaba onun yerine yayla çorbası mı yedirsek o öğününde aynı şey olur mu ki?o geldi aklıma bugün

125 di sanirim fiyati turkce konusan fisher price burcu

Annemlerde bisey alcaz ne alalim filan demisti. Ben onlarla disari ciktigimda o evi gordum . Bakarken kullanan biri geldi kadin ove ove bitiremedi. Begenince annemlerde dogum gununde yari yariya boluselim bundan alalim o zaman dediler. Mina sevdiyse Eylülde sever diye dusunuyorum .

Gelin denemeye :))) cok uzun zaman kullanacaklari birsey dedi satici yarin nehirin tepkisine bakacagim biliyosun 3 yasina gircek eminim o bile hoslanir o yasta eylul o tip seyleri seviyor bence sever ama gel gor de diyorum yine :))

Gelin denemeye :))) cok uzun zaman kullanacaklari birsey dedi satici yarin nehirin tepkisine bakacagim biliyosun 3 yasina gircek eminim o bile hoslanir o yasta eylul o tip seyleri seviyor bence sever ama gel gor de diyorum yine :))

Arabayla Eylülle tek basima cikma cesaretimi toplamam lazim . Sanki yolda aglicak filan gibi geliyor . Ne yaparim diyorum .Olsa cesaretimvalla gelirdim ne iyi olurdu .

Bu arada gecmis olsun kan tahlil sonuclarini almissin umarim kotu degildir

ya bikaç değer yüksek işte. netten baktım ama tam da anlamadım. yarın sağlık ocağına göstercem doktorunu da arıcam. umarım önemli diildir.

oyy güle güle kullansın minacık.. ben hala şu sihirli topları alsammı diye düşünüyorum orda kaldım :)) evet çok çabuk büyüdüler. daha bebekliklerine doyamadan..

benimki onu da sevmedi canım ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…