2009 Aralık Anneleri

Ay ben taktim sari sacli halime gozume carpiyor hep sarisinlar disarda birde amma cok hamile e bebekliye rasliyormusuzda ilgi alani degil ya farkinda degilmisiz nasil gozum buluyor heryerde :)

Ben iki uc kere markete filan gittim ama bizim arabanin soyle bi sorunu var . Sofor arkasinda oto koltugu diger tarafta olmadi. Dikizden goremiyorum Eylülü Sureki uzanip uzanip bakiyorum .

Mina ben yanindayken bile durmuyor yalan oldu benim araba kullanmam yani denemeye bile gerek yok bu araba bana kalana kadar bu modda kalacagiz anlasilan araba bana kalina kapida araban var moduna girer benimki git iste hallet iste der kesin eskisi gibi

Ay ben taktim sari sacli halime gozume carpiyor hep sarisinlar disarda birde amma cok hamile e bebekliye rasliyormusuzda ilgi alani degil ya farkinda degilmisiz nasil gozum buluyor heryerde :)

Bende doncem eski halime. Ozledim valla. Benim kuaforde cocukluk arkadasim geliyordu eve filan ama Abd ye gidiyor bi sureligine . Ben para da vermiyordum .. Ne kadar balyaj rofle ?

Oyle oluyor zaten . Benimki diyor zaten . Disari cikalim hafta sonu dedigimde e hafta arasi git gez sen hafta sonu dinlenelim diyor .İkisi ayni kapiya cikiyor ya !!!

Cekmecelere kilit aldinizmi dolap kapaklarina alanlar yer ve fiyat yazarsa pek memnun olacagim acilen almak lazim

Ben simdi onlara bakiyorum . Bugun Koctasa gittik baktim 10 milyon cekmece kilitleri . Ama nette jokerde daha ucuzunu buldum . Bu arada ben mutlaka yapistirmali istiyorum . Bunlar cikartinca mobilyada iz birakiyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…