Biz anca biriki sne sonra tek cikacagiz anlasilan
Ben iki uc kere markete filan gittim ama bizim arabanin soyle bi sorunu var . Sofor arkasinda oto koltugu diger tarafta olmadi. Dikizden goremiyorum Eylülü Sureki uzanip uzanip bakiyorum .
Ay ben taktim sari sacli halime gozume carpiyor hep sarisinlar disarda birde amma cok hamile e bebekliye rasliyormusuzda ilgi alani degil ya farkinda degilmisiz nasil gozum buluyor heryerde :)
Mina ben yanindayken bile durmuyor yalan oldu benim araba kullanmam yani denemeye bile gerek yok bu araba bana kalana kadar bu modda kalacagiz anlasilan araba bana kalina kapida araban var moduna girer benimki git iste hallet iste der kesin eskisi gibi
Neden yaptirmayali cok oldu diye acikliyorsam bilmiyorsun sanki :)))
İyiymis masallah . Cok kalmasa bari Abd de :)
Cekmecelere kilit aldinizmi dolap kapaklarina alanlar yer ve fiyat yazarsa pek memnun olacagim acilen almak lazim
:))))) bu arada mail atsaymisiz ikimiz konusup duruyrz korler sagarlar birbirini agirlar misali :))
Ben simdi onlara bakiyorum . Bugun Koctasa gittik baktim 10 milyon cekmece kilitleri . Ama nette jokerde daha ucuzunu buldum . Bu arada ben mutlaka yapistirmali istiyorum . Bunlar cikartinca mobilyada iz birakiyor mu acaba ?
Bugun aylardir gezmedigim kadar gezdim ve gezmekten yoruldum ozlemisim gezmekten yorulmayi :)) ben kaciyorum iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?