hadi gözün aydınSağol canımmopuyorumnanaktan
6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-
bende olmadım bendede var o akıntıdankızlar pardon birşey soracağım ben daha regl olmadım doğumdan bu yana ama felaket akıntrım var renksiz kokusuz dr a gitmedim ama neden olabilir acaba regl olmadım diye mi var mı böyle sorununuz
gündüzcü meralden peline selam olsun:lepi:Aa dur bur sayfa daha yazalim ivir zivir gecmis olsun gunduzculere :))))))
pelin ne fenasınGecmisten alinti yapmaya basladin dimi meral ve bilge deminki sakaydi hemen bir cvp yazmamissindir umarim :)))) optm sizleri
uzuun bı aradan sonra merhaba arkaadaşlar...bız nıhayet ınternete kavuştuk,,eve tel bağlatmak ıstemedığımız ıçın jet aldık ınş bağlantı sorunları yaşamayız..
nasılsınızzzzz,,herkesı cok ozledım bebışlerı cok merrrak edıyorum hemen albumlerınıze bakıcam buyumuşler mı bakalımm kuzucıklarrr...gecmışten hıç haberım yok umarım herkes ıyıdırr.
Butun gecmisi okuyim dedim ne mumkun . Benim essek sipam izin vermiyor ki artik gunduz gireyim .
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. kan testi istedi doktor.. allahım tam bi kabustu. ben zaten bekleme salonundaydım. engin gitti nazın ağlama sesi tee oraya geliyodu mafoldumben o içerde ben dışarda mahfoldum.. bi geldiler kıpppkırmızı olmuş saçta kuru tel kalmamış. nasıl iç çekiyomafoldumben az daha ben de ağlıcaktım..
600 gr almışız boyda 3,5 cm uzamış.. maşallahşimdilik herşey normal aynen devam dedi doktor..
bigeeeeeee cumartesiyi boş bıraksın demişsin, nasıl nasıl????? bi fikir versene bana
biliyorsun annem hatun emretti perşembe cuma izin kullan, cumartesi pazar çalış, ben de 3 gün bakayım Gökay'a ( bakıcıya alışmadığı için )
çok istiyorum hatta pazarlık yapıyorum annemle 1 güncük daha idare etsen diye ama oda haklı, gerçekten hem gökkuş çok yoruyor, hemde kadının hali yok
bunun yanında haftaya cumartesi Nilay'ın eli toplantısı var, ona gitmeyi çok istiyorum, öğretmeni yeni değişti biraz daha yakından tanımak için
gökkuş'un doktor kontrolü vardı bu hafta doktoru kongreye gitmiş, oda haftaya kaldı, bu arada nilayı götürmek istiyorum, genel kontrolden geçsin diye bi kan verip değerlerine baktırmak istiyorum...
sonraki cumartesi, mutlaka gitmemiz gereken 1 düğün, 1 nikah var, ( hiç gitmek istemiyorum )
ne yapcem ben ne yapcem????
kendimi klonlasam her yere yetişebilir miyim?
ama ben bunu yazdıktan sonra sayfa güncellendi ya sonra gördüm senin yazdığını,kaydirigubbakcemile5
yetme mi??? yeter senin 1 mesajın bile yeter
son zamanlarda hiç denk gelemiyoruz çünkü
puzzle mı????? gazete okumak bile lüks oldu valla kaydirigubbakcemile3
aynen öyle 2 tane kitap aldım okurum diye duruyor öyle
bide bende 2 tane var, ama kızımın hakkını yemeyeyim, evde olunca çok yardım ediyor bana, olumunekankayizsmile
ama büyüyncede bebeklik hallerini özleniyor, ne kadar zor bir süreç geçirisek geçirelim
Bu arada biz minaya dogumgununde giymesi icin elbise ve dogumgunu hediyesi aktivite masasi aldik ben dayanamadim actim masayi cok hosuna gitti kuzumun zaman nasil hizli gecti dogumgununden bahsetmeye basladik inanamiyorum ya
Aa dur bur sayfa daha yazalim ivir zivir gecmis olsun gunduzculere :))))))
Gecmisten alinti yapmaya basladin dimi meral ve bilge deminki sakaydi hemen bir cvp yazmamissindir umarim :)))) optm sizleri
benim cadı bugün meme başımı şiddetli şekilde ısırdı defalrca nasıl gözüm döndü yaşlar aktı gözümden anlatamam konuştum defalrca olmaz böyle kızım yapma sadece emiceksin ama kime anlatıyrum hiç hala aynı vallahi emzirmeye korkuyorum. burnunu sıktım ve poposuna vurdum ama bana mısın demedi önerisi olan varsa lütfen paylaşsın fena ızdırabım var. kan oturdu meme uçlarına ve meme başı ayrılmaya başladı yerinden
uzuun bı aradan sonra merhaba arkaadaşlar...bız nıhayet ınternete kavuştuk,,eve tel bağlatmak ıstemedığımız ıçın jet aldık ınş bağlantı sorunları yaşamayız..
nasılsınızzzzz,,herkesı cok ozledım bebışlerı cok merrrak edıyorum hemen albumlerınıze bakıcam buyumuşler mı bakalımm kuzucıklarrr...gecmışten hıç haberım yok umarım herkes ıyıdırr.
herkessslerr nerde yahuuu,,sabahın 8ınde başlardı burdaa sohbet,,hayırdır ne oldu arkıdışler bebıler hareketlendı gelemıyosunuz heralde,,,azra şuan oyuncaklarıyla oturuyorken ben yazayım dedım ama yoksunuz?
kızlar kahvaltı onerısı yapın bana,,azra ya yumertayı yedıremıyodum artık cevıremıyor agzında,,sız nasıl verıyorsunuz,,hep haşlamamı yıyor?neler yedırıyorsunuz kahvaltıda?
meralcimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
nevraaaaaaaaaaa tülaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile5
bilge bütün hafta sonu elimde makine poz yakalamaya çalıştım ama makinayı görünce donup kalıo. video çekecem çaktırmadan. çok gözünü kararttı yalnız biz karşısında olmasak bile ellerini salıp gidiyor yaa akannehirkorku yok. dün akşam tv bkıyodum oda koltukta dolanıyodu bi karaltı geçti yanımdan bi baktım bizimki çığır çığır gidiyoakannehirbez sepetine doğru . allahım korusun ya.güzel bi haber daha kilo almaya başladımış kuzucumzemuszemus
sağol teyzesisağol canım,,öykünün fotolara baktım bende maşallah cok guzel gozlerıı varrrr annesı op benım yerıme,,bakarken ısırasım geldı:)
canııııııııııııııımmmmmmmm:içelim:meralcimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
ne oldukisıkıldıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
canımmm herkezlere günaydıngeçmişi okumaya cesaret ettim etmez olaydımmafoldumben
herkez iyimiş çok şükür. sibelin sonuçlarını merak ettim. umarım hemen yazar.
bilge bütün hafta sonu elimde makine poz yakalamaya çalıştım ama makinayı görünce donup kalıo. video çekecem çaktırmadan. çok gözünü kararttı yalnız biz karşısında olmasak bile ellerini salıp gidiyor yaa akannehirkorku yok. dün akşam tv bkıyodum oda koltukta dolanıyodu bi karaltı geçti yanımdan bi baktım bizimki çığır çığır gidiyoakannehirbez sepetine doğru . allahım korusun ya.güzel bi haber daha kilo almaya başladımış kuzucumzemuszemus
bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. kan testi istedi doktor.. allahım tam bi kabustu. ben zaten bekleme salonundaydım. engin gitti nazın ağlama sesi tee oraya geliyodu mafoldumben o içerde ben dışarda mahfoldum.. bi geldiler kıpppkırmızı olmuş saçta kuru tel kalmamış. nasıl iç çekiyomafoldumben az daha ben de ağlıcaktım..
600 gr almışız boyda 3,5 cm uzamış.. maşallahşimdilik herşey normal aynen devam dedi doktor..
Sağol canımmopuyorumnanaktan
6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-
Bu arada biz minaya dogumgununde giymesi icin elbise ve dogumgunu hediyesi aktivite masasi aldik ben dayanamadim actim masayi cok hosuna gitti kuzumun zaman nasil hizli gecti dogumgununden bahsetmeye basladik inanamiyorum ya
ya kızlar bişi dicem benimki yoğurttan nefret etmeye başladı. eskiden en sorunsuz yediğimiz şeydi. şimdi daha görünce kendini yerlere atıyo. bisküvi koyuyorum içine meyve koyuyorum yok. yoğurdu hergün vermeye nezamana kadar devm etcez. gün aşırı versek olmuyomuki..sorcaktım doktora unuttum.
selam millet günlerdir giremiyorum vakit yok keyfim yok zeynep hiç durmuyo sürekli hareket halinde herkesler iyidir umrm
sibel hayırlısı olsun hakkınızda naz ve seni için.naza da geçmiş olsun kuzucuğumu ağlatmışlar . inş. sonuçlar ii çıkar aklım sende
pelin elbiseniz ve akivite masanız hayırlı olsun. minanın ilgisi nasıl yazarsın bende istiyodum öyle bişey
burcu pelin ben bakmıştım kaç zaman önce şu kilit olaylarına vallahi hatırlmıyorum kafa kalmadı zaten ama almadım almam da bndan sonra . sürekli peşindeyim zaten bi kaç el sıkışması olayımızda oldu bu aralar sabıkası yok ama bol bol düşüyoruz artık koltuğa tırmanabiliyo hala yürüme hali yok
tülaycım hayırlı olsun ecrinnaz yürümeye başlamış . sen açtın yolu bizde arkdan geliriz inş.
benim cadı bugün meme başımı şiddetli şekilde ısırdı defalrca nasıl gözüm döndü yaşlar aktı gözümden anlatamam konuştum defalrca olmaz böyle kızım yapma sadece emiceksin ama kime anlatıyrum hiç hala aynı vallahi emzirmeye korkuyorum. burnunu sıktım ve poposuna vurdum ama bana mısın demedi önerisi olan varsa lütfen paylaşsın fena ızdırabım var. kan oturdu meme uçlarına ve meme başı ayrılmaya başladı yerinden
herkeze günaydıııııııııııııın
güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
öykü 3. dişinide atlten patlattı dün baktım 4. diş üstten elicek
muhtemelen bundan sonra peşpeşe hepsi gelecek
öykü tek elini bırakıp dengede durma çalışmaları yapıyor sürekli
maşallah çok azimliler yavrular
inşallah herkezin haftasonu güzel geçmiştit.
sibelcim kan sonuçlarını gösterdikten sonta lütfen hemen paylaş bizimlede
hadi gözün aydın
valla artık kimin geçikirse sevgi vakası olacakmış geliyor
rabbim isteyenlere versin
bende olmadım bendede var o akıntıdan
doktoruma sordum.günde 10 ped kadar akıntın yoksa normal demişti
bende hamileykende öncesindede hiç olmamıştı. doğumdan sonra birde bu çıktı((((((
gündüzcü meralden peline selam olsun:lepi:
pelin ne fenasın
nasılda biliyosun artık huyumu
gel öpiyim seniŞeniz
hoşgeldin cnmŞeniz
çok şükür tekrar beraberiz
büyüdü kuzular
valla doğum günüde neler yapacağız neler alacağız onları dahi konuşur olduk artık:dance:
meralcimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
canımmm herkezlere günaydıngeçmişi okumaya cesaret ettim etmez olaydımmafoldumben
Aa dur bur sayfa daha yazalim ivir zivir gecmis olsun gunduzculere :))))))
Gecmisten alinti yapmaya basladin dimi meral ve bilge deminki sakaydi hemen bir cvp yazmamissindir umarim :)))) optm sizleri
sıkıldıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
hay maşallah 17 dakika oldu tık yok
ne olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?