2009 Aralık Anneleri

selam millet günlerdir giremiyorum vakit yok keyfim yok zeynep hiç durmuyo sürekli hareket halinde herkesler iyidir umrm

sibel hayırlısı olsun hakkınızda naz ve seni için.naza da geçmiş olsun kuzucuğumu ağlatmışlar . inş. sonuçlar ii çıkar aklım sende

pelin elbiseniz ve akivite masanız hayırlı olsun. minanın ilgisi nasıl yazarsın bende istiyodum öyle bişey

burcu pelin ben bakmıştım kaç zaman önce şu kilit olaylarına vallahi hatırlmıyorum kafa kalmadı zaten ama almadım almam da bndan sonra . sürekli peşindeyim zaten bi kaç el sıkışması olayımızda oldu bu aralar sabıkası yok ama bol bol düşüyoruz artık koltuğa tırmanabiliyo hala yürüme hali yok

tülaycım hayırlı olsun ecrinnaz yürümeye başlamış . sen açtın yolu bizde arkdan geliriz inş.

benim cadı bugün meme başımı şiddetli şekilde ısırdı defalrca nasıl gözüm döndü yaşlar aktı gözümden anlatamam konuştum defalrca olmaz böyle kızım yapma sadece emiceksin ama kime anlatıyrum hiç hala aynı vallahi emzirmeye korkuyorum. burnunu sıktım ve poposuna vurdum ama bana mısın demedi önerisi olan varsa lütfen paylaşsın fena ızdırabım var. kan oturdu meme uçlarına ve meme başı ayrılmaya başladı yerinden

sibeel bzen o kan değerleri tek başına bişey ifade etmez miş diye biliyorum ben.. inşallah öyle bişeydir..
çok merak ettim. kaçta gidicen hemen yaz olur mu?

uzuun bı aradan sonra merhaba arkaadaşlar...bız nıhayet ınternete kavuştuk,,eve tel bağlatmak ıstemedığımız ıçın jet aldık ınş bağlantı sorunları yaşamayız..
nasılsınızzzzz,,herkesı cok ozledım bebışlerı cok merrrak edıyorum hemen albumlerınıze bakıcam buyumuşler mı bakalımm kuzucıklarrr...gecmışten hıç haberım yok umarım herkes ıyıdırr.

herkeze günaydıııııııııııııın
güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum

öykü 3. dişinide atlten patlattı dün baktım 4. diş üstten elicek
muhtemelen bundan sonra peşpeşe hepsi gelecek

öykü tek elini bırakıp dengede durma çalışmaları yapıyor sürekli
maşallah çok azimliler yavrular

inşallah herkezin haftasonu güzel geçmiştit.

sibelcim kan sonuçlarını gösterdikten sonta lütfen hemen paylaş bizimlede

Sağol canımmopuyorumnanaktan

6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-
hadi gözün aydın
valla artık kimin geçikirse sevgi vakası olacakmış geliyor
rabbim isteyenlere versin

kızlar pardon birşey soracağım ben daha regl olmadım doğumdan bu yana ama felaket akıntrım var renksiz kokusuz dr a gitmedim ama neden olabilir acaba regl olmadım diye mi var mı böyle sorununuz
bende olmadım bendede var o akıntıdan
doktoruma sordum.günde 10 ped kadar akıntın yoksa normal demişti
bende hamileykende öncesindede hiç olmamıştı. doğumdan sonra birde bu çıktı((((((

Aa dur bur sayfa daha yazalim ivir zivir gecmis olsun gunduzculere :))))))
gündüzcü meralden peline selam olsun:lepi:

Gecmisten alinti yapmaya basladin dimi meral ve bilge deminki sakaydi hemen bir cvp yazmamissindir umarim :)))) optm sizleri
pelin ne fenasın
nasılda biliyosun artık huyumu
gel öpiyim seniŞeniz

hoşgeldin cnmŞeniz
çok şükür tekrar beraberiz
büyüdü kuzular
valla doğum günüde neler yapacağız neler alacağız onları dahi konuşur olduk artık:dance:

herkessslerr nerde yahuuu,,sabahın 8ınde başlardı burdaa sohbet,,hayırdır ne oldu arkıdışler bebıler hareketlendı gelemıyosunuz heralde,,,azra şuan oyuncaklarıyla oturuyorken ben yazayım dedım ama yoksunuz?
kızlar kahvaltı onerısı yapın bana,,azra ya yumertayı yedıremıyodum artık cevıremıyor agzında,,sız nasıl verıyorsunuz,,hep haşlamamı yıyor?neler yedırıyorsunuz kahvaltıda?

sağol canım,,öykünün fotolara baktım bende maşallah cok guzel gozlerıı varrrr annesı op benım yerıme,,bakarken ısırasım geldı:)

Butun gecmisi okuyim dedim ne mumkun . Benim essek sipam izin vermiyor ki artik gunduz gireyim .

e haftasonu giriyosun ama?? söyle bey dünürüme haftaiçi de evde olsun özlüyoruz heralde :2:

allah şifa versin duymadım başına gelen tanıdığım da yok. ama tek böbrekle son derece kaliteli bir hayat sürülebildiğini biliyorum, umarım yenidoğanda da aynı şekilde olur

maşallah naz kuzusuna
test sonuçlarını gösterir göstermez haber ver sibel

valla şekerim 9-10 ekimde bahar burada... o cumartesi için iş ve annenle bir ayarlama yapabilirsen pek leziz olur ama yapamazsan.... biz senin olduğun yere gelelim diyceeeeeem olmıycak biliyorsun şartları
2-3 ekim haftasonunda zaten bir şey yok ve benim ekstra özel günlerim olduğu için görüşemeyiz
düğün ve nikaha aileyi temsilen Nilay ve babası gitsinler. Nilay kuzusu da iyiden hisseder böylece büyüdüğünü sen de evde Gökkuşla takılırsın umarım da çabucak uyur ve üstüne kitap bile okursun zemuszemus
veli görüşmesine bence de mutlaka gitmelisin ama bu hafta izin sonraki hafta izin nasıl olur ben bilmez ben anlamaz bacım
hehe çok yardımcı oldum di mi kaydirigubbakcemile3

ama ben bunu yazdıktan sonra sayfa güncellendi ya sonra gördüm senin yazdığını,kaydirigubbakcemile5

yetme mi??? yeter senin 1 mesajın bile yeter
son zamanlarda hiç denk gelemiyoruz çünkü

şşşşşşşş böyle yakınlaşmalar görmiyim lmaz: zaten senin oğluna yakışıklı diyip duruyor benim dünür aklinialirimsmile tamam gerçekleri söylüyor şimdi doğruya doğru :kedi:

maşallah Nilkuşuna canım benim ya... Nilgün biz senle görüşmeyelim ben Nilayla arkadaş olmak istiyorum naniknanik

Bu arada biz minaya dogumgununde giymesi icin elbise ve dogumgunu hediyesi aktivite masasi aldik ben dayanamadim actim masayi cok hosuna gitti kuzumun zaman nasil hizli gecti dogumgununden bahsetmeye basladik inanamiyorum ya

ben de doğumgünü hediyesi fisher price eğitici puppy aldım... kargodan geldiği gibi kucağına verdim kaydirigubbakcemile3 yetişkinlere hediye aldığımda da öyleyimdir ama ben... dürter beni o hediye verene kadar...
pelincim ivir zivir geçmiş olması mahiyetinde masaya dair bir foto/link vs koyar mısın? laelaelaelaelae

Gecmisten alinti yapmaya basladin dimi meral ve bilge deminki sakaydi hemen bir cvp yazmamissindir umarim :)))) optm sizleri

valla şekerim düşmezdim ama zaten ilk olarak son sayfayı açtığım için bu açıklama mesajınla başladım güne... mecbur oldu alıntı yapmak yoksa gündüzcü deyince hiiiiiiiiiiç alınasım olmazdı şakkıdı

kıymetcim benimki meme başını ısırdığında net ve sert "hayır" diyorum ve memeyi kapatıyorum öyle kalakalıyor... biraz aranır gibi yapıyor kesişiyoruz bir süre sonra "vericem ama ısırmak yok. ısırırsan meme yok. ısırmayacaksın" diyorum. genelde tekrar etmiyor. bir de nereyi olursa olsun ısırdığında ses çıkarmamaya çalışıyorum aksi takdirde oyun ediyor kendisine lmaz:

hoşgeldiiiiiiin sen de foto yükle olur mu?

biz başından beri yumurtanın sarısını sulandırıp veriyoruz ağzını sarmasın diye. haşlanmış yumurta sarısı, yarım dilim çavdar ekmeğinin içi, bir bütün cevizin rendesini karıştırıyorum sulandırıyorum veriyorum ben. benim garibanımın tüm kahvaltısı bundan ibaret :1no2: doymazsa meyveyle takviye ediyorum ki bugüne kadar sadece bir kez doymamazlık etti değişik bir duyguymuş allah hepinize yaşatsın aklinialirimsmile

meralcimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

nevraaaaaaaaaaa tülaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile5

canımmm herkezlere günaydıngeçmişi okumaya cesaret ettim etmez olaydımmafoldumben

herkez iyimiş çok şükür. sibelin sonuçlarını merak ettim. umarım hemen yazar.

bilge bütün hafta sonu elimde makine poz yakalamaya çalıştım ama makinayı görünce donup kalıo. video çekecem çaktırmadan. çok gözünü kararttı yalnız biz karşısında olmasak bile ellerini salıp gidiyor yaa akannehirkorku yok. dün akşam tv bkıyodum oda koltukta dolanıyodu bi karaltı geçti yanımdan bi baktım bizimki çığır çığır gidiyoakannehirbez sepetine doğru . allahım korusun ya.güzel bi haber daha kilo almaya başladımış kuzucumzemuszemus

oh bin maşallah kuzuya
ben de ilk iş senin profile baktım foto var mı diye kaydirigubbakcemile3

sağol canım,,öykünün fotolara baktım bende maşallah cok guzel gozlerıı varrrr annesı op benım yerıme,,bakarken ısırasım geldı:)
sağol teyzesi
öperim tabi öpmememi hiç

sende azraya ait yeni fotolar eklesene
bakalaım eylül e benzerliği devam ediyormu?

canııııııııııııııımmmmmmmm:içelim:

sıkıldıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
ne olduki

aman aman maşallah kuzuya
rabbim korusun hepsini:Saruboceq:

sibelcim maşallah kuzuma uzun boylu olacak belli . geçmiş olsun inşall. tahlil sonuçlarınız iyi çıkar ..

Sağol canımmopuyorumnanaktan

6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-

ee hadi gözün aydın..

Bu arada biz minaya dogumgununde giymesi icin elbise ve dogumgunu hediyesi aktivite masasi aldik ben dayanamadim actim masayi cok hosuna gitti kuzumun zaman nasil hizli gecti dogumgununden bahsetmeye basladik inanamiyorum ya

pelincim yeni elbiseniz ve masanız hayırlı olsun. bende istiyorum bizimkine ama çok çabuk sıkılıyoo herşeyden..

canım yoğurt çorbası olarak dene istersen. 1 adet küçük patates ile 1 çorba kaşığı pirinçi haşla . Haşlanmış patates ve pirinçin içine 50 ml su 3 çorba kaşığı yoğurt ekleyerek tekrar pişir. Piştikten sonra çok az zeytinyağı ekle .. inşll. bunu sever ..

canım nerelerdesin görüşemiyoruzz. çok geçmiş olsun .. aman dikkat ette yara filan olmasın..

hoşgeldin fatmacım .. azra nasıl iyidir inşall..

günaydın meralcim..inciniz hayırlı olsun.. diğerleri de sorunsuz gelir inşallh..
maşall. öykücüğüme koşturdukları günleride görecez inşşlll...

günaydın bilgecim.. geçmişte kayboldum.. ama çok şükür bitirdimm buradayım artık..

tülaycım günaydın.. bak sen yaa demek poz verdirmiyoo.. melekler koruyo yavrularımızıı
ee hadi gözün aydın bak kilo da almaya başlamış . inşll. devamı gelir..

ohh çok şükür geçmişten çıktım günümüze gelebildim.. herkese günaydın bu arada.. C.tesi doktordaydık bizde rutin kontrol .. Herşey yolunda çok şükür .. kilomuz 8050 olmuş Kilo olarak biraz geriden takip ediyoruz ama sorun yok dedi dr. boyumuz uzamış 72 olmuşuz.. Geçen yaptırdığım kan testi sonuçlarında demir ve çinko düşük çıkmıştı.. Ferro damladan başlayacağız 10 damla vereceğim.. Bakalım nasıl olacak. Mama sandalyesi aldık dün ama oturtamadık bakalım bugün annenesi oturtabilir inşş..

bak yaaaaaaa zaten kaç sayfa olmuş bir de bizimle dalga geçi,yooooooo

hoşgeldin nasılsınız kuzu nasıl sık sık gelirsin inşallah

sıkıldıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

ben de ama şimdi patron gitti yuppi mutluyum mutluyum mutlu

aynen ya makina kamera görünce duruyor ne konuşuyor ne hareket ediyor ne de gülüyor sadece bakıyor poz mu vermeye çalışıyor anlamadım

yavruma maşallah hem kilosuna hem de hareketlere maşallah bizim kide nihayet düz emeklemeye başladı ama istediği birşey olursa yoksa geriye devam

hay maşallah 17 dakika oldu tık yok

:)bende şaşırdım bugun topiğe
bende sulandırıp verıyordum fakat yınede almamaya başladı beyazının ıstıyo nasıl ısırıpta yıyo beyazını bı kaçkere azıcak verıdm versem tamamını yıyecektı,,nıye beyazı yasak ya??
bugun yoğurdun suyuyla sulandırdım yedı sarısını,,ben cevızı oğlwn yoğurduna karıştırıyorum cook sevıyo...cevızı gun aşırı mı vermek lazım acaba?
resım eklıcem ınş,,haber verırım

hoşbulduk arkadaşlar sağolun..azra hanımda ıyı cok şukur,,nereyı gorse tutup ayağa kalkıyo sonra tekrar oturuyo tekrar kalkıyo,,aklım cıkıyo duşcek kafa ustu dıye ama onda hıçç korku yok maşallah:)
ben bakıyım bı kaç tane foto yukleyım teyzelerı merak edıyo kuzumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…