bi şey olmadığı için sıkılıyorum iştebi de hava bir garip burada onun da bayıklığı mevcut :1closedeyes:
:)bende şaşırdım bugun topiğe
bende sulandırıp verıyordum fakat yınede almamaya başladı beyazının ıstıyo nasıl ısırıpta yıyo beyazını bı kaçkere azıcak verıdm versem tamamını yıyecektı,,nıye beyazı yasak ya??
bugun yoğurdun suyuyla sulandırdım yedı sarısını,,ben cevızı oğlwn yoğurduna karıştırıyorum cook sevıyo...cevızı gun aşırı mı vermek lazım acaba?
resım eklıcem ınş,,haber verırım
herkeze günaydıııııııııııııın
güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
öykü 3. dişinide atlten patlattı dün baktım 4. diş üstten elicek
muhtemelen bundan sonra peşpeşe hepsi gelecek
öykü tek elini bırakıp dengede durma çalışmaları yapıyor sürekli
maşallah çok azimliler yavrular
inşallah herkezin haftasonu güzel geçmiştit.
sibelcim kan sonuçlarını gösterdikten sonta lütfen hemen paylaş bizimlede
hadi gözün aydın
valla artık kimin geçikirse sevgi vakası olacakmış geliyor
rabbim isteyenlere versin
bende olmadım bendede var o akıntıdan
doktoruma sordum.günde 10 ped kadar akıntın yoksa normal demişti
bende hamileykende öncesindede hiç olmamıştı. doğumdan sonra birde bu çıktı((((((
gündüzcü meralden peline selam olsun:lepi:
pelin ne fenasın
nasılda biliyosun artık huyumu
gel öpiyim seniŞeniz
hoşgeldin cnmŞeniz
çok şükür tekrar beraberiz
büyüdü kuzular
valla doğum günüde neler yapacağız neler alacağız onları dahi konuşur olduk artık:dance:
sibelcim maşallah kuzuma uzun boylu olacak belli . geçmiş olsun inşall. tahlil sonuçlarınız iyi çıkar ..
ee hadi gözün aydın..
pelincim yeni elbiseniz ve masanız hayırlı olsun. bende istiyorum bizimkine ama çok çabuk sıkılıyoo herşeyden..
canım yoğurt çorbası olarak dene istersen. 1 adet küçük patates ile 1 çorba kaşığı pirinçi haşla . Haşlanmış patates ve pirinçin içine 50 ml su 3 çorba kaşığı yoğurt ekleyerek tekrar pişir. Piştikten sonra çok az zeytinyağı ekle .. inşll. bunu sever ..
canım nerelerdesin görüşemiyoruzz. çok geçmiş olsun .. aman dikkat ette yara filan olmasın..
hoşgeldin fatmacım .. azra nasıl iyidir inşall..
günaydın meralcim..inciniz hayırlı olsun.. diğerleri de sorunsuz gelir inşallh..
maşall. öykücüğüme koşturdukları günleride görecez inşşlll...
günaydın bilgecim.. geçmişte kayboldum.. ama çok şükür bitirdimm buradayım artık..
tülaycım günaydın.. bak sen yaa demek poz verdirmiyoo.. melekler koruyo yavrularımızıı
ee hadi gözün aydın bak kilo da almaya başlamış . inşll. devamı gelir..
ohh çok şükür geçmişten çıktım günümüze gelebildim.. herkese günaydın bu arada.. C.tesi doktordaydık bizde rutin kontrol .. Herşey yolunda çok şükür .. kilomuz 8050 olmuş Kilo olarak biraz geriden takip ediyoruz ama sorun yok dedi dr. boyumuz uzamış 72 olmuşuz.. Geçen yaptırdığım kan testi sonuçlarında demir ve çinko düşük çıkmıştı.. Ferro damladan başlayacağız 10 damla vereceğim.. Bakalım nasıl olacak. Mama sandalyesi aldık dün ama oturtamadık bakalım bugün annenesi oturtabilir inşş..
bak yaaaaaaa zaten kaç sayfa olmuş bir de bizimle dalga geçi,yooooooo
hoşgeldin nasılsınız kuzu nasıl sık sık gelirsin inşallah
ben de ama şimdi patron gitti yuppi mutluyum mutluyum mutlu
aynen ya makina kamera görünce duruyor ne konuşuyor ne hareket ediyor ne de gülüyor sadece bakıyor poz mu vermeye çalışıyor anlamadım
yavruma maşallah hem kilosuna hem de hareketlere maşallah bizim kide nihayet düz emeklemeye başladı ama istediği birşey olursa yoksa geriye devam
bak yaaaaaaa zaten kaç sayfa olmuş bir de bizimle dalga geçi,yooooooo
ben de ama şimdi patron gitti yuppi mutluyum mutluyum mutlu
aynen ya makina kamera görünce duruyor ne konuşuyor ne hareket ediyor ne de gülüyor sadece bakıyor poz mu vermeye çalışıyor anlamadım
aynen istanbulda kapalı sıkıntılı bi havası var sabah yağmur yapıyoo du zaten .. kış geldi iyicene .. bide benim ofis -1 de camlarda minicik iyicene içimi karartıyoo.. hiç çalışasım yokk.. akannehir
evet bilge babam grip olmuş neyseki bu hafta evimizdeyiz inş. haftaya kadar babamın gribi geçer. annemde aşı vurdurdu ama inş. olmaz. kociş de burnunu çekip duruyo sesi daha bi egolu çıkıyo ama inş. bize bulaştırmazakannehirmelike bence bu ara gündüzleri giremiyor burası da şişiyor ya hasetinden yapıyor hasetinden laelaelaelaelae peliiiiiiiiinnnnnnnnn lülülülülülü (allahım 35 yaşında kadının haline bak püüüüüüüüüüüüüü akannehir)
ay gitsin de dönmesin ya onun yüzünden hasret kaldık arkadaşım olumunekankayizsmile
ne güzel işte hazır durmuşken bir sürü güzel poz çekilir... benimki kamera veya makina gördüğünde direkt atılıyor almak için... kafasının tepesini gösterir bir sürü flu fotoğrafımız var kaydirigubbakcemile3
aman benim ofis +1 ve büyücek bir pencerenin yanındayım da ne farkediyor nevraben evimde olmak istiyorum kuzumla birlikte olmak yorulmak yorgunluktan gerilmek sonra ne güzel oğluşumlayım diye sevinip dalgalı ruh hallerinde sürüklenmek istiyorum -tatlicadiarzu-
ya bu arada çevrede herkes grip modunda ne hald edicem ben :sinifsinif: annem de dün halsizim diyordu bugün şayet gribe çevirecek gibi olursa kalan iznimi (en azından bir kısmını) kullanıcam :bbo:
günaydını unutmuşuz günaydınnn kızlar sibelden haber alan olursa haber versin
amanbaşka birşey olmasındabi şey olmadığı için sıkılıyorum iştebi de hava bir garip burada onun da bayıklığı mevcut :1closedeyes:
resimlerinizi 4 gözle kafamçokkarıştı hatta 14 gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzsempatiksalakcinnihoşbulduk arkadaşlar sağolun..azra hanımda ıyı cok şukur,,nereyı gorse tutup ayağa kalkıyo sonra tekrar oturuyo tekrar kalkıyo,,aklım cıkıyo duşcek kafa ustu dıye ama onda hıçç korku yok maşallah:)
ben bakıyım bı kaç tane foto yukleyım teyzelerı merak edıyo kuzumu:)
kızlar annemde bende tam yumartayı kahvaltı mamasına katıp veriyoruzbeyazının daha alerjen olması sebebiyle yaşından sonra verdiriyorlar beyazını ama benim şu meşhur kitapta bunun aslında sadece bir şehir efsanesi olduğunu iddia ediyor, her söylediğine inanıyorum adamın ama yine de güvenip veremiyorum beyazını...
ben cevizi esasen muz veya pekmezine katıp vermek istiyorum ama bizim sıpa tatlı sevmediği için muz veya pekmezden iki kaşık alırsa şanslı sayıyoruz kendimizi, eline verip kıtır kıtır yediremeyeceğim için mecburen yumurtası cevizli oluyor akannehir malum bize yoğurt moğurt hayal daha boshayallersmile mafoldumben
günaydını unutmuşuz günaydınnn kızlar sibelden haber alan olursa haber versin
amanbaşka birşey olmasında
umutum nasıldı haftasonu
güzel vakit geçirdinizmi
öykü cadısıda meme ısırmayı öğrendi bigekafamçokkarıştı
çok fena canımı acıtıyor sempatiksalakcinni
kızlar annemde bende tam yumartayı kahvaltı mamasına katıp veriyoruz
Şenizmerhaba kızlarr
günaydın, günaydın, günaydın,
garip , sıkntılı bir Ankara sabahından hepinize günaydın :)
hehehe radyo anonsu gibi oldu
maşallahı vardı meralcim yapıştı mızıldadı vızıldadı falan ama ben yine de hiç bitmesin istedim bu haftasonu ayrı bir doyulmaz geldi bana... cumartesi akşamı acile gittik bi de bak şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
cumartesi gündüz yeğenim ve annesiyle "anneler&oğullar günü" yaptık bir avmye gittik... ilk defa külah yedi benim kuzum :kedi: paranoyak annesi boğazına yapışırsa diye vermiyordu da :kedi: zaten dondurma yasak o kendi kendine imha olmuş oldu... neyse esas mevzu külah değildi di mi :bbo:
sevgili oğlum kaka yapmış bebek bakım odasına götürdüm, ortalığı ayağa kaldırdı neymiş o alt değiştirme ünitesine yatmazmış... biz altını sürekli yıkıyoruz sulara baktım koskoca avmde sıcak su yok... e soğuk suyla yıkayacak halimiz de yok... neyse bizim ekibi yardıma çağırdım mecburen ıslak bezle sildik fakat pipi ve yöresi de fok içinde sempatiksalakcinni neyse sildik paketledik hemen sonra da eve döndük ben de eve gelir gelmez altını yıkadım baktım pipi biraz kırmızı gibi geldi...
annemler eve gelince ona da gösterdim "yok sana öyle gelmiş" dedi ama benim ilk gördüğüm haliyle farklıydı daha normal görünüyordu. sonra sevgili oğluşum nasıl beceriyorsa yine pipiyi de batıracak şekilde kaka yaptı. neyse güzelce yıkadık yatırdım fakat bir türlü tam dalmıyor ve yatağını reddediyor. meşhur mekanımız salonun ortasına geldik oraya yatırdım ben de uzandım dalmışım bir anda benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı eyvahedigeldismile
kucağıma aldım meme verdim yavrum uyumaya çalışıyor ama sonra yine çığlık atıyor falan o arada bir baktım ağlarken elini pipiye doğru uzatıyor. yatırdım altını bir açtım pipi biraz şişmiş biraz da kızarmış :1shok: başımdan aşağı kaynar sular döküldü "gezme belasına çocuğa mikrop kaptırdık" diye :mymeka:
hadi fırladık acile... biraz tahriş olmuş ama enfeksiyon gibi görünmüyor dedi. oturma banyosuyla merhem verdi bunlara rağmen şişmeye devam ederse enfeksiyon var demektir o zaman ağızdan antibiyotik başlıycaz dedi. allaha bin şükür şişlik ve kızarıklık geçti yani enfeksiyon yok :Saruboceq:
oooooooy nerden girdim ben bu konuya... hah haftasonu nasıl geçti... bu cumartesi geceyarısına kadar olan faslı meralcim devam ediyim mi laelaelaelaelae :roflol:
merhaba kızlarr
günaydın, günaydın, günaydın,
garip , sıkntılı bir Ankara sabahından hepinize günaydın :)
hehehe radyo anonsu gibi oldu
bige'cim sağolasın arkadaşım gerçekten çok yardımcı oldun
gel öpecem Şeniz
Şeniz
günaydın nilgünŞeniz
gökkuş nasıl?ablamız nasıl?
haftasonunun nasıl geçti?
eskişehir'de hava gayet güzelsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?