2009 Aralık Anneleri

bi şey olmadığı için sıkılıyorum işte bi de hava bir garip burada onun da bayıklığı mevcut :1closedeyes:

aynen istanbulda kapalı sıkıntılı bi havası var sabah yağmur yapıyoo du zaten .. kış geldi iyicene .. bide benim ofis -1 de camlarda minicik iyicene içimi karartıyoo.. hiç çalışasım yokk.. akannehir

beyazının daha alerjen olması sebebiyle yaşından sonra verdiriyorlar beyazını ama benim şu meşhur kitapta bunun aslında sadece bir şehir efsanesi olduğunu iddia ediyor, her söylediğine inanıyorum adamın ama yine de güvenip veremiyorum beyazını...
ben cevizi esasen muz veya pekmezine katıp vermek istiyorum ama bizim sıpa tatlı sevmediği için muz veya pekmezden iki kaşık alırsa şanslı sayıyoruz kendimizi, eline verip kıtır kıtır yediremeyeceğim için mecburen yumurtası cevizli oluyor akannehir malum bize yoğurt moğurt hayal daha boshayallersmile mafoldumben

meralcim hayırlı olsun dişinizŞeniz

inş.canım. bütün bebeleri korusun allah. şimdi radyoda bi haber duydum. düğün konvoyunda kucağında 3 aylık bebekle ölmüş kadın kazadamafoldumben

hepsin maşallah

melike bence bu ara gündüzleri giremiyor burası da şişiyor ya hasetinden yapıyor hasetinden laelaelaelaelae peliiiiiiiiinnnnnnnnn lülülülülülü (allahım 35 yaşında kadının haline bak püüüüüüüüüüüüüü akannehir)

ay gitsin de dönmesin ya onun yüzünden hasret kaldık arkadaşım olumunekankayizsmile

ne güzel işte hazır durmuşken bir sürü güzel poz çekilir... benimki kamera veya makina gördüğünde direkt atılıyor almak için... kafasının tepesini gösterir bir sürü flu fotoğrafımız var kaydirigubbakcemile3

aman benim ofis +1 ve büyücek bir pencerenin yanındayım da ne farkediyor nevra ben evimde olmak istiyorum kuzumla birlikte olmak yorulmak yorgunluktan gerilmek sonra ne güzel oğluşumlayım diye sevinip dalgalı ruh hallerinde sürüklenmek istiyorum -tatlicadiarzu-

ya bu arada çevrede herkes grip modunda ne hald edicem ben :sinifsinif: annem de dün halsizim diyordu bugün şayet gribe çevirecek gibi olursa kalan iznimi (en azından bir kısmını) kullanıcam :bbo:

evet bilge babam grip olmuş neyseki bu hafta evimizdeyiz inş. haftaya kadar babamın gribi geçer. annemde aşı vurdurdu ama inş. olmaz. kociş de burnunu çekip duruyo sesi daha bi egolu çıkıyo ama inş. bize bulaştırmazakannehir

kızlar bı kaç resım yıklerdım bakarsınız,,ben simdi kaçıyorum.optum herkesıı

bi şey olmadığı için sıkılıyorum işte bi de hava bir garip burada onun da bayıklığı mevcut :1closedeyes:
amanbaşka birşey olmasında
umutum nasıldı haftasonu
güzel vakit geçirdinizmi
öykü cadısıda meme ısırmayı öğrendi bigekafamçokkarıştı
çok fena canımı acıtıyor sempatiksalakcinni

resimlerinizi 4 gözle kafamçokkarıştı hatta 14 gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni

kızlar annemde bende tam yumartayı kahvaltı mamasına katıp veriyoruz

günaydını unutmuşuz günaydınnn kızlar sibelden haber alan olursa haber versin

günaydın günaydın şekerüma.s.

günaydın, günaydın, günaydın,
garip , sıkntılı bir Ankara sabahından hepinize günaydın :)

hehehe radyo anonsu gibi oldu

fatmacım canım hoşgeldin ,
kuzun nasıl???
jet mi aldın?? markası ne???

merlcim dişiniz hayırlı olsun, bizimde gözümüz yolda bekliyoruz, üsten gelecek 2 tne gibi görünüyor

bige'cim sağolasın arkadaşım gerçekten çok yardımcı oldun
gel öpecem Şeniz

maşallahı vardı meralcim yapıştı mızıldadı vızıldadı falan ama ben yine de hiç bitmesin istedim bu haftasonu ayrı bir doyulmaz geldi bana... cumartesi akşamı acile gittik bi de bak şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
cumartesi gündüz yeğenim ve annesiyle "anneler&oğullar günü" yaptık bir avmye gittik... ilk defa külah yedi benim kuzum :kedi: paranoyak annesi boğazına yapışırsa diye vermiyordu da :kedi: zaten dondurma yasak o kendi kendine imha olmuş oldu... neyse esas mevzu külah değildi di mi :bbo:
sevgili oğlum kaka yapmış bebek bakım odasına götürdüm, ortalığı ayağa kaldırdı neymiş o alt değiştirme ünitesine yatmazmış... biz altını sürekli yıkıyoruz sulara baktım koskoca avmde sıcak su yok... e soğuk suyla yıkayacak halimiz de yok... neyse bizim ekibi yardıma çağırdım mecburen ıslak bezle sildik fakat pipi ve yöresi de fok içinde sempatiksalakcinni neyse sildik paketledik hemen sonra da eve döndük ben de eve gelir gelmez altını yıkadım baktım pipi biraz kırmızı gibi geldi...
annemler eve gelince ona da gösterdim "yok sana öyle gelmiş" dedi ama benim ilk gördüğüm haliyle farklıydı daha normal görünüyordu. sonra sevgili oğluşum nasıl beceriyorsa yine pipiyi de batıracak şekilde kaka yaptı. neyse güzelce yıkadık yatırdım fakat bir türlü tam dalmıyor ve yatağını reddediyor. meşhur mekanımız salonun ortasına geldik oraya yatırdım ben de uzandım dalmışım bir anda benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı eyvahedigeldismile
kucağıma aldım meme verdim yavrum uyumaya çalışıyor ama sonra yine çığlık atıyor falan o arada bir baktım ağlarken elini pipiye doğru uzatıyor. yatırdım altını bir açtım pipi biraz şişmiş biraz da kızarmış :1shok: başımdan aşağı kaynar sular döküldü "gezme belasına çocuğa mikrop kaptırdık" diye :mymeka:
hadi fırladık acile... biraz tahriş olmuş ama enfeksiyon gibi görünmüyor dedi. oturma banyosuyla merhem verdi bunlara rağmen şişmeye devam ederse enfeksiyon var demektir o zaman ağızdan antibiyotik başlıycaz dedi. allaha bin şükür şişlik ve kızarıklık geçti yani enfeksiyon yok :Saruboceq:

oooooooy nerden girdim ben bu konuya... hah haftasonu nasıl geçti... bu cumartesi geceyarısına kadar olan faslı meralcim devam ediyim mi laelaelaelaelae :roflol:

pelin oyuncağınız hayırlı olsun, eee ne kaldıki şurda 1 ay sonra 1 yılı deviriyorsunuz hayırlısıyla

oyuncak hakkında geribildirimlerinizi meraklan bekliyorum

amanın geçmiş olsun, tabi yıkamaya alıştırdın oğlanı silincede böyle oldu???
hangi avm'ye gittin, bak benim yanıma gelseydin ben sana sıcak su bulurdum walla

merhaba kızlarr

günaydın baharcımmmm opuyorumnanaktan

günaydın, günaydın, günaydın,
garip , sıkntılı bir Ankara sabahından hepinize günaydın :)

hehehe radyo anonsu gibi oldu

kaydirigubbakcemile3 çatlak
günaydın Şeniz

bige'cim sağolasın arkadaşım gerçekten çok yardımcı oldun
gel öpecem Şeniz

ben önce öptüm ben önce öptüm delikafadulden birinç birinnnnçççççççççççç lülülülülülü

ha Meralcim bu arada meme ısırıkları için geçmiş olsun güzelim mümkün olduğunca tepki vermemeye çalış bağırdın mı oyun haline getiriyor sıpalar akannehir
yumurtanın beyazı konusuna gelince bizim bünye alerjik olduğu için gözüm kesmiyor kaldı şunun şurasında 2,5-3 ay bir şey yemezse bir şey olmaz dolsun yaşı allahın izniyle geçsin alerjisi yesin ne istiyorsa :Saruboceq:

Şeniz

günaydın nilgünŞeniz
gökkuş nasıl?ablamız nasıl?
haftasonunun nasıl geçti?

eskişehir'de hava gayet güzelsositososito

gökkuş eh idare eder, gece 11: 30 da yattı, 3:30 a kadar 1 sefer kalktı, sonra
4: 30, 5: 30, 6:30, 7:30 , 8:30

gökkuş oldu guguk kuşu saat başı uyandı yaw

niloşumda sabah erkeden düştü okul yoluna, koşturmaca devam iişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…