2009 Aralık Anneleri

ben bi PTT ' gidip geliyorum buralardayım, malum doğalgaz zamanı yaklaşıyor,
gidip sabahtan alayım sonra kalabalık oluyor

amanın geçmiş olsun, tabi yıkamaya alıştırdın oğlanı silincede böyle oldu???
hangi avm'ye gittin, bak benim yanıma gelseydin ben sana sıcak su bulurdum walla

panoradaydık nilgüncüm... ya bizim mahalle avmsi 365te bile kaynara varır sıcaklıkta su var misler gibi emzirme odası yapmışlar fakat panoranınkilerin her tipi ayrı bir garip... girdin mi bilmiyorum iki tip var biri küçük kanapeyle klozet dizdize ve pırıl pırıl bir el kurutma makinası var hemen dibinde benim zıpır o pırıl pırıl şey dururken memeyle ilgilenmiyor akannehir
daha büyük olanda ise kanapenin olduğu tarafın ışığı yanmıyor klozetin yanına bide de var ama orda da sıcak su yok vs sinir oldum :mymeka:
eminim bulurdun bacım sağolasın olumunekankayizsmile

merlcim dişiniz hayırlı olsun, bizimde gözümüz yolda bekliyoruz, üsten gelecek 2 tne gibi görünüyor
sağol canım benim
inşallah ağrısısz sızısız mızmızlanmadan vızıldamadan çıkar diğer dşlerimizde:Saruboceq:

allah iyiliği versin şikerim
çok geçmiş olsun
aman aman senin oğlanın pipiside pek nazikmiş ayol:roflol:
ne o öyle ıslak mendile silindi diye hemen acillikde olunmazki canımlmaz:
bak kuzum bu oğlanı böyle alıştırıyon ilerde geline zor olur valalhi:jeyyar:

eeeee sonra ne oldu anlat bakemsengözlerimebaksanab

aynen canım yaa hafta sonu az geliyoo bende oğluşumun yanında olmak istiyorumm ..

merhaba kızlarr
günaydın baharcım.. keyifler nasıl..

günaydın, günaydın, günaydın,
garip , sıkntılı bir Ankara sabahından hepinize günaydın :)

hehehe radyo anonsu gibi oldu

günaydın nilguncğm .. sen nasılsın. nilaycımla . gökay kuzum nasıl..

aaaayy çok geçmiş olsun canım sen suyla yıkamaya alıştırmışsın .. islak mendilden mi acaba.. çabucak atlattığınıza sevindim..

iyiyim nevracım bugün pek keyfim yok niyeyse.Uykusuzum 2 gündür ondan olabilir.Beren uyumuyor geceleri, ağlıyor sürekli. Sanırım dişleri zorluyor yarın doktora götürücem hem aylık kontrolü var.Siz nasılsınız?

doğalgazı kartlamı alıyorsunuz?

evet canım ön ödemeli bizimki

he bilmiyorum valla panoraya bir kere gittim ondada işiçindi, hiç gezmedim içini

ah bu dişler yok mu bu dişler zaten olmayan düzenimi hepten alıp götürüyor, bütün kuzucuklar ağrısız sızısız bir an önce çıkarsınlarda kurtulalım toptan

hepimiz bugün öyleyiz haftanın ilk günü bide büyüdüler artıkın yaa hafta sonu canımıza okuyorlar.. Canım yaa kıyamam .. ahh bu dişlerin daha kolay bi çıkış yolu yokmu yaa mafoluyoo yavrucaklar.. Dün gece Burak' ta çok sıkıntılı uyudu yatakta kendini bi o yana bi öbür yana attı durdu.. Bizimde diş olabilir eli ağzında sürekli ..Onun dışında iyiyiz çok şükür hafta sonu dr bizde rutin kontrol . Kilomuz biraz düşük gidiyoo ama dr herşey yolunda sorun yok dedi.

kaç kilo oldu??????

günaydın nevracım,
bizde nasıl olalım , mızır mızır bir gece geçirdik, uykum var ama
nilayda iyi işt yeni hafta sabah sabah okula gidiyor ama bu sene performan iyi maşallah bir kere nilay deyince hemen kalkıyor
ama anlaşma yaptım, sabah kalk dediğimde kakmazsan akşam yat dediğimde hemen yatacaksın dedimi oyüzden sabah hiç zorlamıyor

ben bi PTT ' gidip geliyorum buralardayım, malum doğalgaz zamanı yaklaşıyor,
gidip sabahtan alayım sonra kalabalık oluyor
hııımmm

maşallah benim akıllı kuzuma
bu kızlar hep akıllı oluyor nilgüncüm

valla sonrası işte günde 3 kez leğende oturuyor bizim sıpa... oturuyor dediğime bakma suya vuruyor tekme atıyor bağdaş kurup tekrar bacaklarını açıyor onun poposu babasıyla benim her yerimiz yıkanıyor sırnaşık şey kremini sürüyoruz ben bıraktığımda iyiydi bugün anneannesi inşallah ihmal etmez bak ya tembih etmedim ama şimdi yap desem de alınıp gücenebilir bilmiyorumkismile
narin benim oğluşumun pipisi teyzesi... ben ama anneme çok söyledim "biraz daha büyüdüğünde sokakta yapacak kimi zaman anında müdahale edemiycez bunu bu kadar çabuk temizlenmeye alıştırmayalım" dedim... ama beni dinleyen kim :umursamaz:
valla güzelim benim gelin de kaka gelince idrar yolu enfeksiyonu oluyo biliyosun... tencere kapak işte kaydirigubbakcemile3

sağolasın nevracım
ıslak mendil olarak ben hala unibaby yenidoğan kullanıyorum hayatım su ve pamuklu bez... ondan olamaz... akşam ikinciyi yaptı ya ondan oldu o, tam toparlıyordu ikinci darbeyi yedi :2:
burak paşa da maşallah bu arada nevracım

bigecim geçmiş olsun cnmmm şimdi iyi mi?

allaha bin şükür baharcım sağolasın. demin dünürle konuşuyorduk gecenin bir yarısı bir yandan kremini sürüyorum bir yandan "aha bunu iyileştirdik iyileştirdik yoksa gitti eylül" dedim kendi kendime sırnaşık şey

güzel anlaşmaymış bu... dur yeğenimin annesine de söyleyeyim kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese takipteyim ama yazamıyorum her zamanki gibi. buluşan arkadaşları resimlerini faceden gördüm çok güzel çıkmışlaar. bayılıyorum böyle resimlere bakmaya. havadan sanırım benimde keyfim pek yok. herkese iyi haftalar diliyorum.

güzel anlaşmaymış bu... dur yeğenimin annesine de söyleyeyim kaydirigubbakcemile5

he öyle aklımı seveyim demi :))) böyle de megolamanım işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
söylede yeğenin annesi senin neyin oluyor acep zannnımca aplannnnn sempatiksalakcinni

neşe sen neden hiç foto eklemiyorsun? bir yüzünü görseydik meriç yeğenimizin :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…