amanın geçmiş olsun, tabi yıkamaya alıştırdın oğlanı silincede böyle oldu???
hangi avm'ye gittin, bak benim yanıma gelseydin ben sana sıcak su bulurdum walla
sağol canım benimmerlcim dişiniz hayırlı olsun, bizimde gözümüz yolda bekliyoruz, üsten gelecek 2 tne gibi görünüyor
maşallahı vardı meralcim yapıştı mızıldadı vızıldadı falan ama ben yine de hiç bitmesin istedim bu haftasonu ayrı bir doyulmaz geldi bana... cumartesi akşamı acile gittik bi de bak şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
cumartesi gündüz yeğenim ve annesiyle "anneler&oğullar günü" yaptık bir avmye gittik... ilk defa külah yedi benim kuzum :kedi: paranoyak annesi boğazına yapışırsa diye vermiyordu da :kedi: zaten dondurma yasak o kendi kendine imha olmuş oldu... neyse esas mevzu külah değildi di mi :bbo:
sevgili oğlum kaka yapmış bebek bakım odasına götürdüm, ortalığı ayağa kaldırdı neymiş o alt değiştirme ünitesine yatmazmış... biz altını sürekli yıkıyoruz sulara baktım koskoca avmde sıcak su yok... e soğuk suyla yıkayacak halimiz de yok... neyse bizim ekibi yardıma çağırdım mecburen ıslak bezle sildik fakat pipi ve yöresi de fok içinde sempatiksalakcinni neyse sildik paketledik hemen sonra da eve döndük ben de eve gelir gelmez altını yıkadım baktım pipi biraz kırmızı gibi geldi...
annemler eve gelince ona da gösterdim "yok sana öyle gelmiş" dedi ama benim ilk gördüğüm haliyle farklıydı daha normal görünüyordu. sonra sevgili oğluşum nasıl beceriyorsa yine pipiyi de batıracak şekilde kaka yaptı. neyse güzelce yıkadık yatırdım fakat bir türlü tam dalmıyor ve yatağını reddediyor. meşhur mekanımız salonun ortasına geldik oraya yatırdım ben de uzandım dalmışım bir anda benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı eyvahedigeldismile
kucağıma aldım meme verdim yavrum uyumaya çalışıyor ama sonra yine çığlık atıyor falan o arada bir baktım ağlarken elini pipiye doğru uzatıyor. yatırdım altını bir açtım pipi biraz şişmiş biraz da kızarmış :1shok: başımdan aşağı kaynar sular döküldü "gezme belasına çocuğa mikrop kaptırdık" diye :mymeka:
hadi fırladık acile... biraz tahriş olmuş ama enfeksiyon gibi görünmüyor dedi. oturma banyosuyla merhem verdi bunlara rağmen şişmeye devam ederse enfeksiyon var demektir o zaman ağızdan antibiyotik başlıycaz dedi. allaha bin şükür şişlik ve kızarıklık geçti yani enfeksiyon yok :Saruboceq:
oooooooy nerden girdim ben bu konuya... hah haftasonu nasıl geçti... bu cumartesi geceyarısına kadar olan faslı meralcim devam ediyim mi laelaelaelaelae :roflol:
ben bi PTT ' gidip geliyorum buralardayım, malum doğalgaz zamanı yaklaşıyor,
gidip sabahtan alayım sonra kalabalık oluyor
melike bence bu ara gündüzleri giremiyor burası da şişiyor ya hasetinden yapıyor hasetinden laelaelaelaelae peliiiiiiiiinnnnnnnnn lülülülülülü (allahım 35 yaşında kadının haline bak püüüüüüüüüüüüüü akannehir)
ay gitsin de dönmesin ya onun yüzünden hasret kaldık arkadaşım olumunekankayizsmile
ne güzel işte hazır durmuşken bir sürü güzel poz çekilir... benimki kamera veya makina gördüğünde direkt atılıyor almak için... kafasının tepesini gösterir bir sürü flu fotoğrafımız var kaydirigubbakcemile3
aman benim ofis +1 ve büyücek bir pencerenin yanındayım da ne farkediyor nevraben evimde olmak istiyorum kuzumla birlikte olmak yorulmak yorgunluktan gerilmek sonra ne güzel oğluşumlayım diye sevinip dalgalı ruh hallerinde sürüklenmek istiyorum -tatlicadiarzu-
ya bu arada çevrede herkes grip modunda ne hald edicem ben :sinifsinif: annem de dün halsizim diyordu bugün şayet gribe çevirecek gibi olursa kalan iznimi (en azından bir kısmını) kullanıcam :bbo:
günaydın baharcım.. keyifler nasıl..merhaba kızlarr
günaydın, günaydın, günaydın,
garip , sıkntılı bir Ankara sabahından hepinize günaydın :)
hehehe radyo anonsu gibi oldu
maşallahı vardı meralcim yapıştı mızıldadı vızıldadı falan ama ben yine de hiç bitmesin istedim bu haftasonu ayrı bir doyulmaz geldi bana... cumartesi akşamı acile gittik bi de bak şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
cumartesi gündüz yeğenim ve annesiyle "anneler&oğullar günü" yaptık bir avmye gittik... ilk defa külah yedi benim kuzum :kedi: paranoyak annesi boğazına yapışırsa diye vermiyordu da :kedi: zaten dondurma yasak o kendi kendine imha olmuş oldu... neyse esas mevzu külah değildi di mi :bbo:
sevgili oğlum kaka yapmış bebek bakım odasına götürdüm, ortalığı ayağa kaldırdı neymiş o alt değiştirme ünitesine yatmazmış... biz altını sürekli yıkıyoruz sulara baktım koskoca avmde sıcak su yok... e soğuk suyla yıkayacak halimiz de yok... neyse bizim ekibi yardıma çağırdım mecburen ıslak bezle sildik fakat pipi ve yöresi de fok içinde sempatiksalakcinni neyse sildik paketledik hemen sonra da eve döndük ben de eve gelir gelmez altını yıkadım baktım pipi biraz kırmızı gibi geldi...
annemler eve gelince ona da gösterdim "yok sana öyle gelmiş" dedi ama benim ilk gördüğüm haliyle farklıydı daha normal görünüyordu. sonra sevgili oğluşum nasıl beceriyorsa yine pipiyi de batıracak şekilde kaka yaptı. neyse güzelce yıkadık yatırdım fakat bir türlü tam dalmıyor ve yatağını reddediyor. meşhur mekanımız salonun ortasına geldik oraya yatırdım ben de uzandım dalmışım bir anda benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı eyvahedigeldismile
kucağıma aldım meme verdim yavrum uyumaya çalışıyor ama sonra yine çığlık atıyor falan o arada bir baktım ağlarken elini pipiye doğru uzatıyor. yatırdım altını bir açtım pipi biraz şişmiş biraz da kızarmış :1shok: başımdan aşağı kaynar sular döküldü "gezme belasına çocuğa mikrop kaptırdık" diye :mymeka:
hadi fırladık acile... biraz tahriş olmuş ama enfeksiyon gibi görünmüyor dedi. oturma banyosuyla merhem verdi bunlara rağmen şişmeye devam ederse enfeksiyon var demektir o zaman ağızdan antibiyotik başlıycaz dedi. allaha bin şükür şişlik ve kızarıklık geçti yani enfeksiyon yok :Saruboceq:
oooooooy nerden girdim ben bu konuya... hah haftasonu nasıl geçti... bu cumartesi geceyarısına kadar olan faslı meralcim devam ediyim mi laelaelaelaelae :roflol:
doğalgazı kartlamı alıyorsunuz?
panoradaydık nilgüncüm... ya bizim mahalle avmsi 365te bile kaynara varır sıcaklıkta su var misler gibi emzirme odası yapmışlar fakat panoranınkilerin her tipi ayrı bir garip... girdin mi bilmiyorum iki tip var biri küçük kanapeyle klozet dizdize ve pırıl pırıl bir el kurutma makinası var hemen dibinde benim zıpır o pırıl pırıl şey dururken memeyle ilgilenmiyor akannehir
daha büyük olanda ise kanapenin olduğu tarafın ışığı yanmıyor klozetin yanına bide de var ama orda da sıcak su yok vs sinir oldum :mymeka:
eminim bulurdun bacım sağolasın olumunekankayizsmile
iyiyim nevracım bugün pek keyfim yok niyeyse.Uykusuzum 2 gündür ondan olabilir.Beren uyumuyor geceleri, ağlıyor sürekli. Sanırım dişleri zorluyor yarın doktora götürücem hem aylık kontrolü var.Siz nasılsınız?
iyiyim nevracım bugün pek keyfim yok niyeyse.Uykusuzum 2 gündür ondan olabilir.Beren uyumuyor geceleri, ağlıyor sürekli. Sanırım dişleri zorluyor yarın doktora götürücem hem aylık kontrolü var.Siz nasılsınız?
hepimiz bugün öyleyiz haftanın ilk günü bide büyüdüler artıkın yaa hafta sonu canımıza okuyorlar.. Canım yaa kıyamam .. ahh bu dişlerin daha kolay bi çıkış yolu yokmu yaa mafoluyoo yavrucaklar.. Dün gece Burak' ta çok sıkıntılı uyudu yatakta kendini bi o yana bi öbür yana attı durdu.. Bizimde diş olabilir eli ağzında sürekli ..Onun dışında iyiyiz çok şükür hafta sonu dr bizde rutin kontrol . Kilomuz biraz düşük gidiyoo ama dr herşey yolunda sorun yok dedi.
hııımmmben bi PTT ' gidip geliyorum buralardayım, malum doğalgaz zamanı yaklaşıyor,
gidip sabahtan alayım sonra kalabalık oluyor
günaydın nevracım,
bizde nasıl olalım , mızır mızır bir gece geçirdik, uykum var ama
nilayda iyi işt yeni hafta sabah sabah okula gidiyor ama bu sene performan iyi maşallah bir kere nilay deyince hemen kalkıyor
ama anlaşma yaptım, sabah kalk dediğimde kakmazsan akşam yat dediğimde hemen yatacaksın dedimi oyüzden sabah hiç zorlamıyor
ay beren 10 ayını doldurmuuşşşşalkisalkisalkis
maşallah benim beyaz kızıma tatlı kızıma
ay beren 10 ayını doldurmuuşşşşalkisalkisalkis
maşallah benim beyaz kızıma tatlı kızıma
allah iyiliği versin şikerim
çok geçmiş olsun
aman aman senin oğlanın pipiside pek nazikmiş ayol:roflol:
ne o öyle ıslak mendile silindi diye hemen acillikde olunmazki canımlmaz:
bak kuzum bu oğlanı böyle alıştırıyon ilerde geline zor olur valalhi:jeyyar:
eeeee sonra ne oldu anlat bakemsengözlerimebaksanab
aynen canım yaa hafta sonu az geliyoo bende oğluşumun yanında olmak istiyorumm ..
aaaayy çok geçmiş olsun canım sen suyla yıkamaya alıştırmışsın .. islak mendilden mi acaba.. çabucak atlattığınıza sevindim..
bigecim geçmiş olsun cnmmm şimdi iyi mi?
günaydın nevracım,
bizde nasıl olalım , mızır mızır bir gece geçirdik, uykum var ama
nilayda iyi işt yeni hafta sabah sabah okula gidiyor ama bu sene performan iyi maşallah bir kere nilay deyince hemen kalkıyor
ama anlaşma yaptım, sabah kalk dediğimde kakmazsan akşam yat dediğimde hemen yatacaksın dedimi oyüzden sabah hiç zorlamıyor
Sağol teyzesi :)
güzel anlaşmaymış bu... dur yeğenimin annesine de söyleyeyim kaydirigubbakcemile5
günaydın herkese takipteyim ama yazamıyorum her zamanki gibi. buluşan arkadaşları resimlerini faceden gördüm çok güzel çıkmışlaar. bayılıyorum böyle resimlere bakmaya. havadan sanırım benimde keyfim pek yok. herkese iyi haftalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?