2009 Aralık Anneleri

günaydın evet bende imreniyorum, millet istanbulda nerden nereye gidip geliyor, biz bigeyle kıç kadar ankarada buluşamadık bi:gitme:
canımı sıkıyor bu durum ama neyse :jeyyar:

he öyle aklımı seveyim demi :))) böyle de megolamanım işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
söylede yeğenin annesi senin neyin oluyor acep zannnımca aplannnnn sempatiksalakcinni

ablam gibidir orası doğru da olumunekankayizsmile abimin eski eşi oluyor nilgüncüm lülülülülülü

ama anlaşma yaptım, sabah kalk dediğimde kakmazsan akşam yat dediğimde hemen yatacaksın dedimi oyüzden sabah hiç zorlamıyor

he söyledim yalnız bizde anlaşma patladı... çünkü zaten gece 1 kerede yatıyomuş ama sabah mümkün değil kalkmıyor... eskiden gece de çok söyletirdi akannehir yeğenim iyiden büyümüş demekküne sempatiksalakcinni

günaydın evet bende imreniyorum, millet istanbulda nerden nereye gidip geliyor, biz bigeyle kıç kadar ankarada buluşamadık bi:gitme:
canımı sıkıyor bu durum ama neyse :jeyyar:

al benden de o kadar... hafta içi bir akşam tırlatıp bizim tarafa gelmediğiniz müddetçe 9 ekime kadar da mümkün görünmüyor üstelik :umursamaz:

meral yemeğe gider

afiyet şeker olsun zemuszemus

canım aslında eski üyeyim buraya ama bir türlü beceremiyorum resim eklemeyi falan. pek ilgilenemedim yani. ama eklemek istersen face için adımı soyadımı özelden yazayım ordan görebilirsin kuzumu..

ben geldim kızlar
annem yani k. validem rahatsızlandı ankaraya gitceğimiz gün
zoraki hastaneye yatırdık serum bağlandı testler yapıldı sabah çıkcak iyi filan dendi gittik ankaraya o gece eşimle
eşim işlerini halletti ben kardeşimi gördüm apar topar döndük samsuna annem meğer kalp krizi geçirmiş değerleri yüksek diye hala yoğun bakımda (((
dua istiyorum kızlar bian önce iyileşşin annem inşallah ((

kaç kilo oldu??????

kilomuş 8050 olmuş . 9 aylık erkek bebekler 9 kilo civarında olması gerekiyormuş .. Bizimki 1 kilo eksik .. Ama boyumuz ayına göre 1 cm uzun 72 cm .. demir ve çinkomuz eksikmiş biraz ona bağladı dr. bakalım demir ilacı kullanmaya başlıyacaz bu akşamdan itibaren

yasemincim çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin inşallah :Saruboceq:
merak etme görürsün kısa sürede toparlayacak :teselli:

nası gleyim kı :1no2: çok istiyorum ama
ben eve gidip hazırlanıp çıkana kadar saat 8 olur bizim oraya gelmemiz akşam trafiği malum...

walla 9 ekimdede bu nikah ve düğüne gitmemek için çalışayım diye düşünüyorum ama daha karar vermedim, ay ne bileyim bilemedim işte

canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versi inşallah

bizimkide azdı ayına göre bakalım bu hafta sonu götüreceğim sonucu yazarım
çokta takılma kilo işine sağlıklı olsunda.
demir hangisine başlayacaksınız, ben artık ferro sanolu veremiyorum hep çıkarıyor bıraktım kullanmayı, gidince alternatifini versin bari

canım aslında eski üyeyim buraya ama bir türlü beceremiyorum resim eklemeyi falan. pek ilgilenemedim yani. ama eklemek istersen face için adımı soyadımı özelden yazayım ordan görebilirsin kuzumu..

ben face kullanmıyorum güzelim

eee buda bana kapak olsun kaydirigubbakcemile3

biras öyle oldu nilgüncüm laelaelaelaelae sırnaşık şey

allah kolaylık versin şekerim demir damlası bir kabus ben bir süredir vermiyorum umarım eksik çıkmaz tahlilde eyvahedigeldismile

allah kolaylık versin şekerim demir damlası bir kabus ben bir süredir vermiyorum umarım eksik çıkmaz tahlilde eyvahedigeldismile

geçen ay hasta olduğunda demiri verme antibiyorikle demişti bende kestim, sonrada verdiğim her seferde yedikleriyle beraber çıkardı, eee hem demir alamıyor hem beslenemiyor, bende kestim demiri
gidince sorcan bakalım ne olcak??

şu kan tahlili işinide sorcam bizde versek iyi olacak merak ediyorum

aaaaaaaaa istiyo musun 9 ekimdeki düğün baharların geleceği düğün olsun delikafadulden bizi de davet edersiniz artık orada buluşuruz sempatiksalakcinni hem o zaman gelmiye istersin he miiiiiiiiii alkisalkisalkis

perşembe-cuma izinli değil misin gayri? ben 4 gibi evde oluyorum... kardeşin getirse sizi meselacığıma CADIARZU

sanmam canım ama tabiki isterim,hemde koşa koşa gelirim o zaman,
bu hafta bir sürü iş var cumartesi, valla anneme yalvarıp bu hafta çalışmayı düşünmüyorum, sonrası ALLAH KERİM
ama sonuna kadar çalışmamak için zorlıycam şansımı,

aaaaaaaaaaaa cuma fikri iyi walla du bakalım ayarlayabilirsem bu cuma gelirim belkiii

cuma gelemez isem benden kaynaklanmazda kardeşimi ayarlayamazsam,
birde bu cumartesi doktor cinnahta ya doktordan çıkınca gelsem 365 e arasam çıkabilir misin acep?????

hehehehehe keyfim yerine geldi fikri bile güzel kaydirigubbakcemile2

ayy maşall. akıllı kızıma benim.. güzel anlaşmaymış ama..

Sağol teyzesi :)

hayırlı olsun.. maşallah. berenimizee nice 10 aylara, yıllara .. maşallahh.

meral yemeğe gider

afyet olsun meralcim.. bol süt olur inşll. öykücüğümee..

hoşgeldin canım.. çok geçmiş olsun.. inşallah bian önce toparlar annen.. allahın izniyle kalkar ayağa . acil şifalar diliyorum canım..

bize de ferro sanol verdi. bide şimdi ismini hatırlayamadım bi ilaç daha verdi. reçeteyide okuyamıyorum ki karalamış bişeyler.. akşam giderken alacam .. yarın yazarım onuda ..

afiyet olsun canım .. bol bol süt olsun umut paşamızaa...

resımlere yorumlar ıçın teşekkurler kızlarr
ee anlatın ya neler kacırdım neler oldu goruşmeyelı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…