2009 Aralık Anneleri

resımlere yorumlar ıçın teşekkurler kızlarr
ee anlatın ya neler kacırdım neler oldu goruşmeyelı?

aman ne olsun bizde herşey aynı, birtek değişiklik sevgi hamile geçmişi okumadıysan kaçırmışsındır
jetten memnun musun????

Nilgun ben o gece kusunu yerim ama :)) bilge gecmis olsun yasemin insallah hemen toprlar kayinvaliden dua edecegim berene nice aylar yillar meral seni muckkkladim :) tulay masallah bebise ee baska fatma hosgeldin cvp vermeyi unuttuklarim selamm

cokacimcoook görüşürüzzzz...

afyet olsun

Sibel bende sana bakmaya girdim arayacaktim ama musaidmisin bilemedim

bende merakla bekliyorum, teli yok bende, walla müsait yada değil arayacaktım olsaydı

Nilgun ben o gece kusunu yerim ama :)) bilge gecmis olsun yasemin insallah hemen toprlar kayinvaliden dua edecegim berene nice aylar yillar meral seni muckkkladim :) tulay masallah bebise ee baska fatma hosgeldin cvp vermeyi unuttuklarim selamm

oh tek mesajda hespini halletmiş, pratik arkadaşım benim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kiymet ve diger arkaslar hediyeden memnun yarim saat gecirdi mina icin iyi bir saat gelismelri yazarim bu arada ona tutunup etrafinda donup siralayabilir bebisler mina obur traftaki oyuncaklarla oynamak icin oyle yapiyor bilge face den izleme imkanin yokmus gecmiste baktim yurume videosu vardi minanin gerci kaldirdim artik yok sormussun resim yorumlarinda adim atiyormu diye ya o yuzden demistim izle diye

Senin kuafor arkadasinmi sibel eve geldi benimki de 12 senelik kuaforum ama gel desem vakti olup gelemez sanirim

evet canım çocukluk arkadaşım.

Bende doncem eski halime. Ozledim valla. Benim kuaforde cocukluk arkadasim geliyordu eve filan ama Abd ye gidiyor bi sureligine . Ben para da vermiyordum .. Ne kadar balyaj rofle ?

ya aslında normalde 100 de ben 150 verdim. yeni evlendi filan kalktı geldi eve kadar. ne bilim bu seferlik öyle olsun dedim. aynen benimkininde kendi dükkanı varken benden hiçbişey için para almazdı bide kerastesin filan ücretsiz ürünlerini verirdi. sonra durumları bozuldu şimdi başkasının yanında çalışıyo.

canım çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

eveeet kızlar sağlık ocağından geldik. o yüksek olan değerler için doktor önemsiz dedi. çok şükür. ama idrar testi yaptırmanız lazım dedi. o değerlerin yüksek olması vücutta bi enfeksiyon olduğunun göstergesiymiş. kilomuz 9 boyumuz 70,5 maşallah bir yaşında görüşürüz dedi..

face i olmayalar için resim yükledim kızlaarrzemuszemus

allahım izinde olmak nekadan güzel bişi opuyorumnanaktan

ya pelşn sana zahmet müsait olursan resim yükler misin yada adını tam olarak yazarmızın netten bakayım ben,
gökayı oyalayacak birşey bulmam lazım acil, bakıcıyı devreden çıkardık biliyosun annem biraz rahat eder belki

şükür senden haber bekliyordum dört gözle, iyi bununla geçmiş olsun sibelcim,

maşallah bu arada atağa geçmiş NAZ kızımız,
kimse bişey demesin bundan sonra

ben de istiyorum hep izinli olmak istiyorum ama ben

aman ne olsun bizde herşey aynı, birtek değişiklik sevgi hamile geçmişi okumadıysan kaçırmışsındır
jetten memnun musun????
aa hamıle mı?alala..valla jetten cokkk memnunum zaten cumartesı aldık pazar hemen acıldı,,cok hızlı ve hıç takılmıyo..inş hep boyle olur
hoşbuldukkk canım,,nasılsın,mına nasıl??yuruyo mu kuçuk abla yoksaaa??

selamm sıbel nasılsın...ızınde mıısın ohh ne guzellll,,,sen başlayalı ne kadar oldu kı gercı ışe??en son 2 ay once goruştuk ya o zamn napsam dıyodun maşallah başalamışta ızıne bııle cımıışsın ne hızlısınn yaaa....o mınık serceyı de yerım ben yaa allahım ne tatlı maaşallahh ya bal ball...benım için op o pembış yanaklardannn

valla nilgüncüm bu haftasonu bizim kutlamalar serisi başlıyor... cumartesi evlilik yıldönümümüz sevgili kocacığım çalışırsa gelebilirim ama şıklık yapıp yanımızda kalırsa adamı ekip ben arkadaşımla buluşcam diyemem ayıp olur galiba kaydirigubbakcemile3

cokacimcoook görüşürüzzzz...

ferro sanol daha önce kullandın mı bilmiyorum ama bizim sıpa mümkün değil almıyor :sinifsinif: başkasını da kullanmıycaz bunu vereceksiniz bir yaşına kadar dedi ama buyursun verebiliyorsa kendisi gelip versin :umursamaz:

sağol canım sana da afiyet olsun

bilge gecmis olsun

sağolasın pelincim

aman maşallah naz kuzusuna enfeksiyonunuz da önemsiz bir şeydir inşallah :Saruboceq:

aa hamıle mı?alala..valla jetten cokkk memnunum zaten cumartesı aldık pazar hemen acıldı,,cok hızlı ve hıç takılmıyo..inş hep boyle olur

avea demi jet dediğin vınn felan değil, nerden aldınız canım
ya böyle ivil ivil soruyorum ama sebebi var
ne alaka deme ama :1rolleyes:

al benden de o kadar nilgün... çok param olsun hayır işlerinde çalışayım istediğimde gideyim istemediğimde gitmeyeyim bayanssulusmile

PELİN o masanın tam adını ben de istiyorum... NİLGÜN fisher price'ın eğitici köpeğiyle çok oynuyor benimki bu ara yerimseniben

iyi ne yapalım bige :gitme:
kısmet artıkın, cuma sevgili kardeşimin önce foruma gidip sonra 365 e geçme ihtimali varsa ben gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…