resımlere yorumlar ıçın teşekkurler kızlarr
ee anlatın ya neler kacırdım neler oldu goruşmeyelı?
cokacimcoook görüşürüzzzz...
Sibel bende sana bakmaya girdim arayacaktim ama musaidmisin bilemedim
Nilgun ben o gece kusunu yerim ama :)) bilge gecmis olsun yasemin insallah hemen toprlar kayinvaliden dua edecegim berene nice aylar yillar meral seni muckkkladim :) tulay masallah bebise ee baska fatma hosgeldin cvp vermeyi unuttuklarim selamm
Senin kuafor arkadasinmi sibel eve geldi benimki de 12 senelik kuaforum ama gel desem vakti olup gelemez sanirim
Bende doncem eski halime. Ozledim valla. Benim kuaforde cocukluk arkadasim geliyordu eve filan ama Abd ye gidiyor bi sureligine . Ben para da vermiyordum .. Ne kadar balyaj rofle ?
ben geldim kızlar
annem yani k. validem rahatsızlandı ankaraya gitceğimiz gün
zoraki hastaneye yatırdık serum bağlandı testler yapıldı sabah çıkcak iyi filan dendi gittik ankaraya o gece eşimle
eşim işlerini halletti ben kardeşimi gördüm apar topar döndük samsuna annem meğer kalp krizi geçirmiş değerleri yüksek diye hala yoğun bakımda(((
dua istiyorum kızlar bian önce iyileşşin annem inşallah((
5 kere caldi kapattim umarim naz uyuyorken uyandirmamisimdir
Kiymet ve diger arkaslar hediyeden memnun yarim saat gecirdi mina icin iyi bir saat gelismelri yazarim bu arada ona tutunup etrafinda donup siralayabilir bebisler mina obur traftaki oyuncaklarla oynamak icin oyle yapiyor bilge face den izleme imkanin yokmus gecmiste baktim yurume videosu vardi minanin gerci kaldirdim artik yok sormussun resim yorumlarinda adim atiyormu diye ya o yuzden demistim izle diye
evet canım çocukluk arkadaşım.
ya aslında normalde 100 de ben 150 verdim. yeni evlendi filan kalktı geldi eve kadar. ne bilim bu seferlik öyle olsun dedim. aynen benimkininde kendi dükkanı varken benden hiçbişey için para almazdı bide kerastesin filan ücretsiz ürünlerini verirdi. sonra durumları bozuldu şimdi başkasının yanında çalışıyo.
canım çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
eveeet kızlar sağlık ocağından geldik. o yüksek olan değerler için doktor önemsiz dedi. çok şükür. ama idrar testi yaptırmanız lazım dedi. o değerlerin yüksek olması vücutta bi enfeksiyon olduğunun göstergesiymiş. kilomuz 9 boyumuz 70,5 maşallahbir yaşında görüşürüz dedi..
face i olmayalar için resim yükledim kızlaarrzemuszemus
allahım izinde olmak nekadan güzel bişi opuyorumnanaktan
aa hamıle mı?alala..valla jetten cokkk memnunum zaten cumartesı aldık pazar hemen acıldı,,cok hızlı ve hıç takılmıyo..inş hep boyle oluraman ne olsun bizde herşey aynı, birtek değişiklik sevgi hamile geçmişi okumadıysan kaçırmışsındır
jetten memnun musun????
hoşbuldukkk canım,,nasılsın,mına nasıl??yuruyo mu kuçuk abla yoksaaa??Nilgun ben o gece kusunu yerim ama :)) bilge gecmis olsun yasemin insallah hemen toprlar kayinvaliden dua edecegim berene nice aylar yillar meral seni muckkkladim :) tulay masallah bebise ee baska fatma hosgeldin cvp vermeyi unuttuklarim selamm
face i olmayalar için resim yükledim kızlaarrzemuszemus
allahım izinde olmak nekadan güzel bişi opuyorumnanaktan
sanmam canım ama tabiki isterim,hemde koşa koşa gelirim o zaman,
bu hafta bir sürü iş var cumartesi, valla anneme yalvarıp bu hafta çalışmayı düşünmüyorum, sonrası ALLAH KERİM
ama sonuna kadar çalışmamak için zorlıycam şansımı,
aaaaaaaaaaaa cuma fikri iyi walla du bakalım ayarlayabilirsem bu cuma gelirim belkiii
cuma gelemez isem benden kaynaklanmazda kardeşimi ayarlayamazsam,
birde bu cumartesi doktor cinnahta ya doktordan çıkınca gelsem 365 e arasam çıkabilir misin acep?????
hehehehehe keyfim yerine geldi fikri bile güzel kaydirigubbakcemile2
bize de ferro sanol verdi. bide şimdi ismini hatırlayamadım bi ilaç daha verdi. reçeteyide okuyamıyorum ki karalamış bişeyler.. akşam giderken alacam .. yarın yazarım onuda ..
afiyet olsun canım .. bol bol süt olsun umut paşamızaa...
cokacimcoook görüşürüzzzz...
bilge gecmis olsun
eveeet kızlar sağlık ocağından geldik. o yüksek olan değerler için doktor önemsiz dedi. çok şükür. ama idrar testi yaptırmanız lazım dedi. o değerlerin yüksek olması vücutta bi enfeksiyon olduğunun göstergesiymiş. kilomuz 9 boyumuz 70,5 maşallahbir yaşında görüşürüz dedi..
aa hamıle mı?alala..valla jetten cokkk memnunum zaten cumartesı aldık pazar hemen acıldı,,cok hızlı ve hıç takılmıyo..inş hep boyle olur
ya pelşn sana zahmet müsait olursan resim yükler misin yada adını tam olarak yazarmızın netten bakayım ben,
gökayı oyalayacak birşey bulmam lazım acil, bakıcıyı devreden çıkardık biliyosun annem biraz rahat eder belki
ben de istiyorum hep izinli olmak istiyorum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?