2009 Aralık Anneleri

avea demi jet dediğin vınn felan değil, nerden aldınız canım
ya böyle ivil ivil soruyorum ama sebebi var
ne alaka deme ama :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sor canım onemlı değilde
nası nerden aldınız sen avea bayıınde calışmıyo muydun?ben mı yanlış hatırladım yaff
avea bayınden aldık acıty de kı...valla coook memnunum,,zaten hasret kalmışım neteee:lepi:

he iyi o vakit, niye antares size daha yakın, buraya gelmedinizde taaaa oraya gittiniz???
hem seni görürdüm

bige bu arada kaçıncı yılı deviriyorsunuz, şimdiden kutlu olsun nice senelere UMUDUNLA eşinle birlikte

iyi ne yapalım bige :gitme:
kısmet artıkın, cuma sevgili kardeşimin önce foruma gidip sonra 365 e geçme ihtimali varsa ben gelirim

beklerim valla nilgüncüm... çok iyi olur ama daha olmadı baharın geldiği haftasonunu bir şekilde ayarlamaya çalışırız yerimseniben

bige bu arada kaçıncı yılı deviriyorsunuz, şimdiden kutlu olsun nice senelere UMUDUNLA eşinle birlikte

6 yıl bitiyor Nilgüncüm
amin inşallah sağolasın hepimiz eşlerimizle çocuklarımızla mutlu huzurlu sağlıklı yıllar devirelim opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaa bu arada edit geri dönmüüüşşşşş

beklerim valla nilgüncüm... çok iyi olur ama daha olmadı baharın geldiği haftasonunu bir şekilde ayarlamaya çalışırız yerimseniben

nasip kısmet o hafta düğüne kayınavlidemlerde gelecek ya bakalım ya inşallah bir şekilde ayarlarız....

Resim aksam koyarim ablami bekliyorum cikacagim disari ama link bulayim hemen

süpersin opuyorumnanaktan

nasip kısmet o hafta düğüne kayınavlidemlerde gelecek ya bakalım ya inşallah bir şekilde ayarlarız....

o zaman sen bana özelden adresini at "tanrı misafiriiiiiiii" diye çat kapı gelelim biz kayınvalidenlere de kal gelsin 3 tane 10 aylık bebe bi de bıdır bıdır anaları delikafadulden

kızlar gün için iban no değilde normal hesap no istiyo eşim
iban no olunca 30tl masraf çıkarıyo banka
bi dünya dil dökmüş eşim bankadaki adama iyi niyetliymişte vermiş hesap nosunuda öyle yatırmış
düşük masrafla eşim nevranın parasını yatırırken
o yüzden normal hesap nolarını iste dedi
zahmet olcak ama bana atın özelden soyadınızı bank.adını ve hesap nosunu olurmuuu

ibanın içinde gömülü zaten o bilgiler çok büyük iyilik yapmamış yani sırnaşık şey
birazdan gönderirim ben sana ama şube kodunu ezbere bilmiyorum şube ismiyle yapıcaz artık

maşallah beren'e annesi, darısı başımıza
teşekkür ederiz cnmm...aminnn
nice 10 aylara kuzunla eşinle sevdiklerinle baharcım opuyorumnanaktan
sağol canımmm ...
güzelim öğrendin mi düğün nerdeymiş? siz nerde kalacaksınız?
düğüne pazar günü gelicem.11 de trenle gelip 8 de döncez cnm ama adresi öğrenmedim onuda öğreniyim yazıyım.
bizim gibi gün içinde göremeyen tüm anneler için öp kokla güzel kuzunu annesi opuyorumnanaktan allahım hiçbirimizi evladımızdan ayırma :Saruboceq:
kokladım valla ama insan doyamıyor ki gene özlüyorum

boyu uzun olacak maşallah. ilacını kullan bakalım nolacak. Bence kilosu normal abartma

bilge resim koydum canım. kuzumun resimlerini yanii. en son haliyle yoktu bilgisayarda iki ay önceki halleri falan vardı onları koydum güncellerim inşallah en kısa zamanda.

düğüne pazar günü gelicem.11 de trenle gelip 8 de döncez cnm ama adresi öğrenmedim onuda öğreniyim yazıyım.

kokladım valla ama insan doyamıyor ki gene özlüyorum

ama ama günübirlik gelirseniz bize vakit ayıramazsın ki :sinifsinif: allah vere de yakın bir yere geliyor olasınız yoksa benim altımda araba yok çok zorlaşır :kedi:

özlemez olur musun bahar burnumun direği sızlıyor yemin ederim :sinifsinif:

sorma canım aslında 2 hafta filan oldu başlayalı da ben hemen izne çıktım :)

sağol canım benim..

nice mutlu yıllara canım size. doktor bize artık demir kullanmıcaz dedi. bide şu idrar tahlilini atlatsak rahatlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…