avea demi jet dediğin vınn felan değil, nerden aldınız canım
ya böyle ivil ivil soruyorum ama sebebi var
ne alaka deme ama :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sor canım onemlı değilde
nası nerden aldınız sen avea bayıınde calışmıyo muydun?ben mı yanlış hatırladım yaff
avea bayınden aldık acıty de kı...valla coook memnunum,,zaten hasret kalmışım neteee:lepi:
iyi ne yapalım bige :gitme:
kısmet artıkın, cuma sevgili kardeşimin önce foruma gidip sonra 365 e geçme ihtimali varsa ben gelirim
bige bu arada kaçıncı yılı deviriyorsunuz, şimdiden kutlu olsun nice senelere UMUDUNLA eşinle birlikte
beklerim valla nilgüncüm... çok iyi olur ama daha olmadı baharın geldiği haftasonunu bir şekilde ayarlamaya çalışırız yerimseniben
Resim aksam koyarim ablami bekliyorum cikacagim disari ama link bulayim hemen
nasip kısmet o hafta düğüne kayınavlidemlerde gelecek ya bakalım ya inşallah bir şekilde ayarlarız....
kızlar gün için iban no değilde normal hesap no istiyo eşim
iban no olunca 30tl masraf çıkarıyo banka
bi dünya dil dökmüş eşim bankadaki adama iyi niyetliymişte vermiş hesap nosunuda öyle yatırmış
düşük masrafla eşim nevranın parasını yatırırken
o yüzden normal hesap nolarını iste dedi
zahmet olcak ama bana atın özelden soyadınızı bank.adını ve hesap nosunu olurmuuu
teşekkür ederiz cnmm...aminnnmaşallah beren'e annesi, darısı başımıza
düğüne pazar günü gelicem.11 de trenle gelip 8 de döncez cnm ama adresi öğrenmedim onuda öğreniyim yazıyım.nice 10 aylara kuzunla eşinle sevdiklerinle baharcım opuyorumnanaktan
sağol canımmm ...
güzelim öğrendin mi düğün nerdeymiş? siz nerde kalacaksınız?
kokladım valla ama insan doyamıyor ki gene özlüyorumbizim gibi gün içinde göremeyen tüm anneler için öp kokla güzel kuzunu annesi opuyorumnanaktan allahım hiçbirimizi evladımızdan ayırma :Saruboceq:
kilomuş 8050 olmuş . 9 aylık erkek bebekler 9 kilo civarında olması gerekiyormuş .. Bizimki 1 kilo eksik .. Ama boyumuz ayına göre 1 cm uzun 72 cm .. demir ve çinkomuz eksikmiş biraz ona bağladı dr. bakalım demir ilacı kullanmaya başlıyacaz bu akşamdan itibaren
Bilge eklesene cnm su resmi ben cepten bglndim simdi ekleyemedim google turkce konusan aktivite masasi yz cikan ikinci link
Nice yillara esinle torunlarla olsun nice yillar insallah
düğüne pazar günü gelicem.11 de trenle gelip 8 de döncez cnm ama adresi öğrenmedim onuda öğreniyim yazıyım.
kokladım valla ama insan doyamıyor ki gene özlüyorum
aa hamıle mı?alala..valla jetten cokkk memnunum zaten cumartesı aldık pazar hemen acıldı,,cok hızlı ve hıç takılmıyo..inş hep boyle olur
hoşbuldukkk canım,,nasılsın,mına nasıl??yuruyo mu kuçuk abla yoksaaa??
selamm sıbel nasılsın...ızınde mıısın ohh ne guzellll,,,sen başlayalı ne kadar oldu kı gercı ışe??en son 2 ay once goruştuk ya o zamn napsam dıyodun maşallah başalamışta ızıne bııle cımıışsın ne hızlısınn yaaa....o mınık serceyı de yerım ben yaa allahım ne tatlı maaşallahh ya bal ball...benım için op o pembış yanaklardannn
ya pelşn sana zahmet müsait olursan resim yükler misin yada adını tam olarak yazarmızın netten bakayım ben,
gökayı oyalayacak birşey bulmam lazım acil, bakıcıyı devreden çıkardık biliyosun annem biraz rahat eder belki
şükür senden haber bekliyordum dört gözle, iyi bununla geçmiş olsun sibelcim,
maşallah bu arada atağa geçmiş NAZ kızımız,
kimse bişey demesin bundan sonra
ben de istiyorum hep izinli olmak istiyorum ama ben
valla nilgüncüm bu haftasonu bizim kutlamalar serisi başlıyor... cumartesi evlilik yıldönümümüz sevgili kocacığım çalışırsa gelebilirim ama şıklık yapıp yanımızda kalırsa adamı ekip ben arkadaşımla buluşcam diyemem ayıp olur galiba kaydirigubbakcemile3
ferro sanol daha önce kullandın mı bilmiyorum ama bizim sıpa mümkün değil almıyor :sinifsinif: başkasını da kullanmıycaz bunu vereceksiniz bir yaşına kadar dedi ama buyursun verebiliyorsa kendisi gelip versin :umursamaz:
sağol canım sana da afiyet olsun
sağolasın pelincim
aman maşallah naz kuzusunaenfeksiyonunuz da önemsiz bir şeydir inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?