2009 Aralık Anneleri

he iyi o vakit, niye antares size daha yakın, buraya gelmedinizde taaaa oraya gittiniz???
hem seni görürdüm

ordada eşımın arkadaşı vardı gıtmışken gorurum dedı gıtttık,,ben ne bıleyım sen daha yakınsın ordan derdım burdada benım arkadaşım var oraya gelırdık...neyse oraya gelırızz inşşş:)ben hep alışverış merkezlerındeyım zaten.sen sole bakıyımmm nıye sordunn jetııışakkıdı

bilge resim koydum canım. kuzumun resimlerini yanii. en son haliyle yoktu bilgisayarda iki ay önceki halleri falan vardı onları koydum güncellerim inşallah en kısa zamanda.

bakıyorum güzelim sağolasın şöyle bir gördüğüm kadarıyla çok güzeeeeeeeeellll
allah size bağışlasın maşallah topiğine

nice mutlu yıllara canım size. doktor bize artık demir kullanmıcaz dedi. bide şu idrar tahlilini atlatsak rahatlıcam.

sağolasın güzelim
valla bizim doktor devam dedi ama ben vermiyorum veremiyorum :kedi:
hayırlısıyla o da temiz çıksın da sibelcim seninle birlikte biz de rahatlıycaz :1hug:

ben 79 luyum canım ekimde 2 yıl olcak evleneli boşanmazsak :)

kaydirigubbakcemile3 allahım güleriz ağlanacak halimize... aslında çok örnek var ilk yıllarında böyle boşanmaya kalkışıp sonra nicelerinden çok daha mutlu evlilik sürdüren... inşallah siz de onlardan olup sonra torunlarınıza anlatırsınız aslında biz az kalsın ayrılıyoduk diye boshayallersmile

ibanın içinde gömülü zaten o bilgiler çok büyük iyilik yapmamış yani sırnaşık şey
birazdan gönderirim ben sana ama şube kodunu ezbere bilmiyorum şube ismiyle yapıcaz artık

adama kalsa lütfetmiş ama klava:

evlilik yıldönümünmüş oyyy canımmmm kutlu olsun :)))) a.s.

BIRLIKTE GULEBILMEK, GEZEBILMEK, MUTLU OLABILMEK, SASKINLIKLAR VE SEVINCLER YASAYABILMEK ICIN, EN ONEMLISI DE BIRBIRINIZI HEP SEVEBILMEK ICIN BOLCA "ZAMAN"INIZ OLMASINI DILIYORUM… ELLERINIZ VE GOZLERINIZ BIRBIRINDEN HIC AYRILMASIN! NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH

amin canım sağolasın çok güzel dilekler... hepimize geçerli olsun inşallah :Saruboceq:
lakin nilgünle buluşma ayarlamaya çalışırken söylemek durumunda kaldığım için bir yıldönümü muhabbetidir gidiyor cumartesi günü bizim yıldönümümüz neyse hafta boyu sürsün kutlamalar tey teyyyyyyy :teytey:

Nevra afiyet olsun

afyet olsun

bende merakla bekliyorum, teli yok bende, walla müsait yada değil arayacaktım olsaydı

oh tek mesajda hespini halletmiş, pratik arkadaşım benim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkür ederimm.. yedim geldim ..şimdi kahve zamanı...bugün kim yapıyoo kahveleri..

canım çok şükür bişey çıkmadığına sevindim..inşll. idrar testi de temiz çıkar maşall. naz' ımıza

face i olmayalar için resim yükledim kızlaarrzemuszemus

allahım izinde olmak nekadan güzel bişi opuyorumnanaktan

keşke bende izini olabilseydim..

canımcım nice nice yıllara çocullarınla torunlarınla , ağzınızın tadı hiç bozulmasın..

yok güzelim bence de normal .. zaten bende , babasıda çook zayıf büymüşüz.. ee oda bizim gibi olacak..

buduuuuur

amin canım inşallah hepimiz ulaşalım o yıllara

ya bu arada kim kaç yıllık evli kızlar? kaç yaşınızda evlendiniz? ben 29da evlendim bu cumartesi 6 yıl bitiyor

maşallah.. nice yıllara .. ben 29 yaşımda evlendim ..Mart 2006

ben çıkıyorum son 2 sayfaya bakamadım gelince artık,
görüşürüz

güle güle gökay öp kokla canımmm

manisalıyım canım.

eh çok uzak değilmiş :kedi:

MÜZEYYEEEEEEN bak sana yakınınızdan gelin buldum... Neşe gel Meriç'i Berkay'la kertelim Şeniz
bana da bak kendi oğlum bitti bi de çöpçatanlığa başladım sırnaşık şey

hımmm banada buluşma sozu verılmıştı ama sız sadece ıkınız palnlar yapıyorsunuz deemeekkkk,,,,,kustummmm o zamn bendeeeee,,,:2::mymeka:

hııım müzeyyen kim bilmiyorum ama düşünebiliriz tabikiii..

bu arada bilge bende nice mutlu yıllara demek istiyorum. çocuğun ve eşinle Rabbim çok daha güzel günler nasip etsin inşallah. torunlarınızı sevmeniz deliğiyle..

kızlar selam koltulkta uyumuşum biraz ben de arda uyuyunca.. heryerim tutulmuş..
bilge, bahar, meral pelin nevra herkes iyidr inşallah gündüz bende çok fazla bakamıyorum buraya arda fena üstten 5. ve altıncı dişler geliyor çizilmiş orası allah yardımcımız osun..
yASEMİN KAYINVALİDENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. inşallah atlatıverir hemen..
sİBEL SONUÇLARDA İYİ ÇIKMIŞ ŞÜKÜR..ACCIK GEÇMİŞİ KURCALAYIM BAKALIM ATLAMIYIM BİŞEY ÖPÜYORUMM
ATLADIĞIM BİRİ VARSA NOLUR KUSURA BAKMASIN

ÖZNUR ADRESİNİ ÖZELDEN YAZABİLİRMİSİN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…