he iyi o vakit, niye antares size daha yakın, buraya gelmedinizde taaaa oraya gittiniz???
hem seni görürdüm
bilge resim koydum canım. kuzumun resimlerini yanii. en son haliyle yoktu bilgisayarda iki ay önceki halleri falan vardı onları koydum güncellerim inşallah en kısa zamanda.
bakıyorum güzelim sağolasın şöyle bir gördüğüm kadarıyla çok güzeeeeeeeeellll
allah size bağışlasın maşallah topiğine
nice mutlu yıllara canım size. doktor bize artık demir kullanmıcaz dedi. bide şu idrar tahlilini atlatsak rahatlıcam.
ben 79 luyum canım ekimde 2 yıl olcak evleneli boşanmazsak :)
ibanın içinde gömülü zaten o bilgiler çok büyük iyilik yapmamış yani sırnaşık şey
birazdan gönderirim ben sana ama şube kodunu ezbere bilmiyorum şube ismiyle yapıcaz artık
adama kalsa lütfetmiş amaklava:
evlilik yıldönümünmüş oyyy canımmmm kutlu olsun :)))) a.s.
BIRLIKTE GULEBILMEK, GEZEBILMEK, MUTLU OLABILMEK, SASKINLIKLAR VE SEVINCLER YASAYABILMEK ICIN, EN ONEMLISI DE BIRBIRINIZI HEP SEVEBILMEK ICIN BOLCA "ZAMAN"INIZ OLMASINI DILIYORUM… ELLERINIZ VE GOZLERINIZ BIRBIRINDEN HIC AYRILMASIN! NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH
Nevra afiyet olsun
afyet olsun
bende merakla bekliyorum, teli yok bende, walla müsait yada değil arayacaktım olsaydı
oh tek mesajda hespini halletmiş, pratik arkadaşım benim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım çocukluk arkadaşım.
ya aslında normalde 100 de ben 150 verdim. yeni evlendi filan kalktı geldi eve kadar. ne bilim bu seferlik öyle olsun dedim. aynen benimkininde kendi dükkanı varken benden hiçbişey için para almazdı bide kerastesin filan ücretsiz ürünlerini verirdi. sonra durumları bozuldu şimdi başkasının yanında çalışıyo.
canım çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
eveeet kızlar sağlık ocağından geldik. o yüksek olan değerler için doktor önemsiz dedi. çok şükür. ama idrar testi yaptırmanız lazım dedi. o değerlerin yüksek olması vücutta bi enfeksiyon olduğunun göstergesiymiş. kilomuz 9 boyumuz 70,5 maşallahbir yaşında görüşürüz dedi..
face i olmayalar için resim yükledim kızlaarrzemuszemus
allahım izinde olmak nekadan güzel bişi opuyorumnanaktan
valla nilgüncüm bu haftasonu bizim kutlamalar serisi başlıyor... cumartesi evlilik yıldönümümüz sevgili kocacığım çalışırsa gelebilirim ama şıklık yapıp yanımızda kalırsa adamı ekip ben arkadaşımla buluşcam diyemem ayıp olur galiba kaydirigubbakcemile3
ferro sanol daha önce kullandın mı bilmiyorum ama bizim sıpa mümkün değil almıyor :sinifsinif: başkasını da kullanmıycaz bunu vereceksiniz bir yaşına kadar dedi ama buyursun verebiliyorsa kendisi gelip versin :umursamaz:
sağol canım sana da afiyet olsun
sağolasın pelincim
aman maşallah naz kuzusunaenfeksiyonunuz da önemsiz bir şeydir inşallah :Saruboceq:
teşekkür ederiz cnmm...aminnn
düğüne pazar günü gelicem.11 de trenle gelip 8 de döncez cnm ama adresi öğrenmedim onuda öğreniyim yazıyım.
kokladım valla ama insan doyamıyor ki gene özlüyorum
boyu uzun olacak maşallah. ilacını kullan bakalım nolacak. Bence kilosu normal abartma
buduuuuur
amin canım inşallah hepimiz ulaşalım o yıllara
ya bu arada kim kaç yıllık evli kızlar? kaç yaşınızda evlendiniz? ben 29da evlendim bu cumartesi 6 yıl bitiyor
ben çıkıyorum son 2 sayfaya bakamadım gelince artık,
görüşürüz
manisalıyım canım.
amin canım sağolasın çok güzel dilekler... hepimize geçerli olsun inşallah :Saruboceq:
lakin nilgünle buluşma ayarlamaya çalışırken söylemek durumunda kaldığım için bir yıldönümü muhabbetidir gidiyor cumartesi günü bizim yıldönümümüzneyse hafta boyu sürsün kutlamalar tey teyyyyyyy :teytey:
canımcım nice nice yıllara çocullarınla torunlarınla , ağzınızın tadı hiç bozulmasın..
eh çok uzak değilmiş :kedi:
MÜZEYYEEEEEEN bak sana yakınınızdan gelin buldum... Neşe gel Meriç'i Berkay'la kertelim Şeniz
bana da bak kendi oğlum bitti bi de çöpçatanlığa başladım sırnaşık şey
ben 79 luyum canım ekimde 2 yıl olcak evleneli boşanmazsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?