2009 Aralık Anneleri

hoş geldim canım.. ayy kımayam arda kuzumaaa.. sorunsuz çabucak çıkar inşll..

sırnaşık şey ay bilgeeee alemsin valla kertilmemiş bırakmazssın sen topikte bu gidişle :roflol:

hımmm banada buluşma sozu verılmıştı ama sız sadece ıkınız palnlar yapıyorsunuz deemeekkkk,,,,,kustummmm o zamn bendeeeee,,,:2::mymeka:

gülüm bi ayarlayabilsek seni de arıycaz da... mesai saatleri vs tutturamıyoruz ki bir türlü yoksa telefonun var bizde biliyorsun yerimseniben

78 liyim
3 mayıs 2008 de evlendim
30 da anca buldum aradığım yakışıklıyı

anaaaaaaa siz tazeymişiniz daha alkisalkisalkis
ben de seni düşünüyodum bu kızın sesi çıkmıyor hayır olsun diye sengözlerimebaksanab

hııım müzeyyen kim bilmiyorum ama düşünebiliriz tabikiii..

karanfil81 güzelim... izmir'den ayberk ve berkayın annesi... ayberk biraz büyük gelir de berkayla kertmek uygun düşer zannımca kötükedihüso

bu arada bilge bende nice mutlu yıllara demek istiyorum. çocuğun ve eşinle Rabbim çok daha güzel günler nasip etsin inşallah. torunlarınızı sevmeniz deliğiyle..

canım teşekkür ederim... bil mukabele mi der eskiler... ben de aynı dilekleri sen ve tüm arkadaşlarımız için diliyorum alkisalkisalkis

ay bu da "bu parçayı sen ve tüm arkadaşlarımız için istiyorum" misali oldu :kedi:

Ah bahar ah
senin yüzünden dünürsüz kaldım
oğlan doğuracağım diye kandırdın beni

sırnaşık şey çatlaksın çatlak sırnaşık şey

arzu kıyamam ben arda kuzuma yaaa((
kolay gelir ardı inşallah

bilge yav ayarlasana meralede bi dünür kara kuzumuzada bi kertik

selam kızlaar. maaşallahınız var sayfalar dolusu yazmışsınız. okumaya çalıştım ama yetişmeyecek. 4 de ayberkin okul toplantısı var. zaten 1 de geldim bugün. işlerimi toparlayıp toplantıya yetişicem. nasıl geçti hafta sonunuz? bizim çok güzeldi. bu hafta sonu eşimle kaçamak yaptık gecelere aktık:))) uzun zaman olmuştu ikimize de iyi geldi valla. format atılmış gibi olduk:)) kuzular nasıl? bizde bir yaramazlık yok. sadece berkay 5. ve 6. dişlerini aynı anda patlatmak üzere mızıldıyor kuzucum.

hoşgeldin arzucum... inşallah pıt diye çıkarıverir güzel kuzu

Süt sağmaya ve okumaya ve yazmaya çaşıyomda((((((

maharetli hatunsun vesselam guclubacismile

bilge yav ayarlasana meralede bi dünür kara kuzumuzada bi kertik

ÖYKÜYÜCADIARZU
BENİMDE EVDE KALMASIN AMAN TEYZESİ:kedi:

:roflol: :roflol: hah bi çöpçatanlığım eksikti :roflol: :roflol:
bulayım bacım... seninkinde o gözler varken evde falan kalmaz meral hanım sen kızının farkında değilsin galiba lmaz:

ben bu gecelerin adamıyımmmmmmmmmmmm başım beladan hiç kurtulmazzzzzz :sm_cool:

müzeyyeeeeeen ben oğlunu kertiyom haberin olsun kötükedihüso

hoş geldin canımm.. ohhne yapmışsınız valla bizimde ihtiyacımız var .. şöyle eller havaya yapmaya hamilelik sonra da oğluş derken uzun zamandır yapmadık eşimle .. şimdi canım çekti çok fenaa.. ohh kıyamam. berkay kuzuyaaa inşll. sorunsuz çıkartır.. hayırlı olsun incileriniz..

BABAMIZ DUYSA BU YAZDIKLARI VARYAAAAAAsempatiksalakcinni

mcetin1, crstal18+, esrtml+, hayat24+, neseli45+, prettybaby+, Tweety75+, yasil_haktanemin+
MAŞALLAH 8 KİŞİ OLDUK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…