ben bu gecelerin adamıyımmmmmmmmmmmm başım beladan hiç kurtulmazzzzzz :sm_cool:
müzeyyeeeeeen ben oğlunu kertiyom haberin olsun kötükedihüso
hoş geldin canımm.. ohhne yapmışsınız valla bizimde ihtiyacımız var .. şöyle eller havaya yapmaya hamilelik sonra da oğluş derken uzun zamandır yapmadık eşimle .. şimdi canım çekti çok fenaa.. ohh kıyamam. berkay kuzuyaaa inşll. sorunsuz çıkartır.. hayırlı olsun incileriniz..
nasılsınız kızlar
Bilgecim canım tebrik ederim yıldönümünüzmüş nice nive yıllara umutlu yıllara olsun inşallah (azcık kırgınım size :umursamaz:)
yasemin geçmiş olsun cnm annen rahatsızlanmış nasıl şimdi
arzu köpek dişlerinizmi çıkıyor allah yardımcınız olsun yağmur çok zorlandı obnları çıkarırken
hangi oğlumu kimle kertiyon ne ediyon bacım? ayberk olmaz bak kız doğurucan dünür olucaz inşallah:))
kızlar arkadaşa gidiyorum taşınıyo lojmandan belki yapabileceğim bi iş vardır diye
gelince görüşürüz
funda fatma müzeyyen sibel hesap nonuzu virin daaaa :)))
Ardamda berkayımda bir solukda ağrısız sısısızıkarır dişlerini inşallh
kızlar arkadaşa gidiyorum taşınıyo lojmandan belki yapabileceğim bi iş vardır diye
gelince görüşürüz
funda fatma müzeyyen sibel hesap nonuzu virin daaaa :)))
allahım kadın kendi işlerini bitirdi arkadaşını taşıyo yaaaaaaaa akannehir
kimdi bu atom karıncanın oğluyla kertilmiş olan kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ederim
hayırdır canancım hiç farkında değilim naptım tatlım :1no2:
yok ayberk'i kerter miyim hiç o büyük olur dedim kapadım mevzuyu kötükedihüso benim 3 sene sonra doğuracağıma küçük olacak sanki naniknanik
neseli45 Neşe'nin bir meriç hanımı var ki sorma... berkaya kertelim diyorum memleket de yakın manisadalar hihoyyyt
canım çok teşekkür ederim
hayırdır canancım hiç farkında değilim naptım tatlım :1no2:
yok ayberk'i kerter miyim hiç o büyük olur dedim kapadım mevzuyu kötükedihüso benim 3 sene sonra doğuracağıma küçük olacak sanki naniknanik
neseli45 Neşe'nin bir meriç hanımı var ki sorma... berkaya kertelim diyorum memleket de yakın manisadalar hihoyyyt
canım bu ay funda da zaten. ben de bir ara atarım sana. bilge liste yapmıştı aslında sana ulaşmadı galiba.
bu arada annen mi rahatsız. nesi var çok geçmiş olsun. önemli birşey değildir umarım.
melike ve turtası zeynep şekercim. melikeeeeee çok şanslı kadınsın vesselam. bu arada yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden. kaç doluyor kaça giriyorsunuz bakim?
liste henüz ulaşmamış müzeyyencim zaten orada iban nolar var, ibanla havale yapınca çok masraf alıyolarmış onun için eski usül hesap no istiyor yasemin yerimseniben
şaka maka 6 bitiyor müzeyyencim :asigim:
amin meralcim inşallah bütün kuzularımız kolaylıkla çıkarır kalan dişlerini. öyküm nasıl annesi?
Amin canım
öyküm bomba gibi maşallah karınca gibi evin her köşesini dolaşıp kurcalamak istiyor
canım bu ay funda da zaten. Ben de bir ara atarım sana. Bilge liste yapmıştı aslında sana ulaşmadı galiba.
Bu arada annen mi rahatsız. Nesi var çok geçmiş olsun. önemli birşey değildir umarım.
Melike ve turtası zeynep şekercim. Melikeeeeee çok şanslı kadınsın vesselam. Bu arada yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden. Kaç doluyor kaça giriyorsunuz bakim?
liste henüz ulaşmamış müzeyyencim zaten orada iban nolar var, ibanla havale yapınca çok masraf alıyolarmış onun için eski usül hesap no istiyor yasemin yerimseniben
şaka maka 6 bitiyor müzeyyencim :asigim:
3 ay taşınmaya gittim unutmuşsunuz bizi :gitme:
hımm anladım canım o zaman hesap no atayım ben de ona bir ara.
aaa 2004 de mi evlendin sen de? bizim de 1 ağustos da 6 bitti 7 ye girdik. maaşallah allah hepimize nice seneler göstersin mutluluk içinde canım.
nice 60 yıllara hep beraber cnm
hımm anladım canım o zaman hesap no atayım ben de ona bir ara.
aaa 2004 de mi evlendin sen de? bizim de 1 ağustos da 6 bitti 7 ye girdik. maaşallah allah hepimize nice seneler göstersin mutluluk içinde canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?