2009 Aralık Anneleri

mcetin1, crstal18+, esrtml+, hayat24+, karanfil81+, neseli45+, prettybaby+, smmm06, Tweety75+, yasil_haktanemin+

ANAM 10 OLDUK BİR SOLUKDA

nasılsınız kızlar
Bilgecim canım tebrik ederim yıldönümünüzmüş nice nive yıllara umutlu yıllara olsun inşallah (azcık kırgınım size :umursamaz:)

yasemin geçmiş olsun cnm annen rahatsızlanmış nasıl şimdi
arzu köpek dişlerinizmi çıkıyor allah yardımcınız olsun yağmur çok zorlandı obnları çıkarırken

ben bu gecelerin adamıyımmmmmmmmmmmm başım beladan hiç kurtulmazzzzzz :sm_cool:

müzeyyeeeeeen ben oğlunu kertiyom haberin olsun kötükedihüso

hangi oğlumu kimle kertiyon ne ediyon bacım? ayberk olmaz bak kız doğurucan dünür olucaz inşallah:))

valla çok iyi oldu tavsiye ederim nevracım. önce fasılla basşladık sonra beach club sabah 7 de eve dirdik. dün akşama doğru ancak kafamı toplayabildim ama değdi valla. anneciğim sağolsun yoksa nerdeee:))

sağol canım. inşallah çabucak patlatır da rahatlar kuzum. ilk dişler kadar sıkıntı yok çok şükür bu sefer.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
b_i_o, crstal18, delf, esrtml+, hayat24+, karanfil81+, mambaa+, mcetin1+, prettybaby, smmm06+, Tweety75+, yasil_haktanemin+

yok mu artıran!!! bölünme yoluyla artıyor gibiyiz

selam kızlar maşallah herkes 5-6.dişlerini çıkarıyo bizim sadece 2 dişimiz çıktı.
hala ama hala tek lokma bişi yemiyor bu ya(

kızlar arkadaşa gidiyorum taşınıyo lojmandan belki yapabileceğim bi iş vardır diye
gelince görüşürüz

funda fatma müzeyyen sibel hesap nonuzu virin daaaa :)))

canım çok teşekkür ederim
hayırdır canancım hiç farkında değilim naptım tatlım :1no2:

hangi oğlumu kimle kertiyon ne ediyon bacım? ayberk olmaz bak kız doğurucan dünür olucaz inşallah:))

yok ayberk'i kerter miyim hiç o büyük olur dedim kapadım mevzuyu kötükedihüso benim 3 sene sonra doğuracağıma küçük olacak sanki naniknanik
neseli45 Neşe'nin bir meriç hanımı var ki sorma... berkaya kertelim diyorum memleket de yakın manisadalar hihoyyyt

kızlar arkadaşa gidiyorum taşınıyo lojmandan belki yapabileceğim bi iş vardır diye
gelince görüşürüz

allahım kadın kendi işlerini bitirdi arkadaşını taşıyo yaaaaaaaa akannehir
kimdi bu atom karıncanın oğluyla kertilmiş olan kaydirigubbakcemile3

Ardamda berkayımda bir solukda ağrısız sısısızıkarır dişlerini inşallh

amin meralcim inşallah bütün kuzularımız kolaylıkla çıkarır kalan dişlerini. öyküm nasıl annesi?

gelince görüşürüz

canım bu ay funda da zaten. ben de bir ara atarım sana. bilge liste yapmıştı aslında sana ulaşmadı galiba.

bu arada annen mi rahatsız. nesi var çok geçmiş olsun. önemli birşey değildir umarım.

allahım kadın kendi işlerini bitirdi arkadaşını taşıyo yaaaaaaaa akannehir
kimdi bu atom karıncanın oğluyla kertilmiş olan kaydirigubbakcemile3

melike ve turtası zeynep şekercim. melikeeeeee çok şanslı kadınsın vesselam. bu arada yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden. kaç doluyor kaça giriyorsunuz bakim?

karıştırma o kadarını boşver. eşim de benden 6 yaş büyük. bir sıkıntı yok çok şükür. aksine beni daha olgun buluyor herkes.

sen uygun gördüysen tamamdır bilgecim. desene hem dünürüm olucan hem de dünürcübaşım. opuyorumnanaktan

ooo memlekette manisaysa daha bir içim ısındı bak babacığımın memleketi. akhisarlıyız biz de.

3 ay taşınmaya gittim unutmuşsunuz bizi :gitme:

liste henüz ulaşmamış müzeyyencim zaten orada iban nolar var, ibanla havale yapınca çok masraf alıyolarmış onun için eski usül hesap no istiyor yasemin yerimseniben

şaka maka 6 bitiyor müzeyyencim :asigim:

liste henüz ulaşmamış müzeyyencim zaten orada iban nolar var, ibanla havale yapınca çok masraf alıyolarmış onun için eski usül hesap no istiyor yasemin yerimseniben

hımm anladım canım o zaman hesap no atayım ben de ona bir ara.

aaa 2004 de mi evlendin sen de? bizim de 1 ağustos da 6 bitti 7 ye girdik. maaşallah allah hepimize nice seneler göstersin mutluluk içinde canım.

nice 60 yıllara hep beraber cnm

hımm anladım canım o zaman hesap no atayım ben de ona bir ara.

aaa 2004 de mi evlendin sen de? bizim de 1 ağustos da 6 bitti 7 ye girdik. maaşallah allah hepimize nice seneler göstersin mutluluk içinde canım.

2 ekim 2004 şekerim şakkıdı
aminnnnnnnnnn

nice 60 yıllara hep beraber cnm

amiiin de ben 60 yıl sonra toprak altında kurtçuklarla temaşada olurum muhtemelen meral :roflol:

ben geldim

durun bende yazayım 11 yıl bitti, 12'nin içindeyiz 78 doğumluyum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…