2009 Aralık Anneleri

annaaa maşall. maşlll .. güzellim sen kaç yaşında evlendin böyleee..

21 :))) kaçıyoduda kocam

neseli45'e arkadaşlık (hatta site mümkün kılıyorsa) dünürlük teklif et şekerim laelaelaelaelae

hay maşallahhhhhhhh nilgün

eyvallah gözüm :)))) hadi sana güle güle seni ve oğluşunu öperim koccaman

kızlar şu bizim bebişlerin 1. yıl hatırası fotoğrafı var ya... orada bebişinin fotoğrafı olmayan arkadaşlarım albümünüze bebişinizin uyurken bir fotoğrafını ekleyin ve bana özel mesajdan haber verin düzenleme yapıcam

PELİN akşamcılara da duyurur musun güzelim

de haydin b_i_o kaçar deh deh düldülllllllllllll sen düldülsün ben behlüüüüüüüülllllllllll sempatiksalakcinni

müzeyyen son 3 dakikamda bir resmi kaydedip mailliycem bacım ))

gönderdiiiiiiiiiimmm neşe umarım kızmazsın

21 :))) kaçıyoduda kocam

eyvallah gözüm :)))) hadi sana güle güle seni ve oğluşunu öperim koccaman

bence kocacığın seni kaçırmak istememişş canımm .. bulmuş senin gibiini bırakır mıı..

bende bebişlerimizin 1. yaş günlerinin resimlerinden bişeyler yapmak istiyorum bakalım o gün gelsin .. pelincim önce minanın resmini koyarız en başa ablamız olarak sonra gün sırasını takip eder..

müzeyyen son 3 dakikamda bir resmi kaydedip mailliycem bacım ))

gönderdiiiiiiiiiimmm neşe umarım kızmazsın

canımsın yaa çok sağol

bilge bende çıkıyorum canım benim kızın resmi vardı albümde bizide eklermisin??

arkadaşlık isteği gönderdim. Arkadaş olalım mıı?? Sonra da dünür oluruz inşallah:))

kızlar ben de çıkıyorum. ayberkin toplantısına yetişeyim. 15 dk. var. meralcimmm, nilgüncümm, nevracımm öpüyorum sizi ve kuzucukları byeee.

kızlar duru bebek hangi nickli arkadaşındı resmini yolladım bilgeye ama özlem ismi nickini bilemedim :)

2 hafta gecikmeden sonra bende regl oldum ama içim rahattı hamiş olmadığımı biliodum :)))

kızlar duru bebek hangi nickli arkadaşındı resmini yolladım bilgeye ama özlem ismi nickini bilemedim :)

2 hafta gecikmeden sonra bende regl oldum ama içim rahattı hamiş olmadığımı biliodum :)))

babybay di sanırım canan
ohh gözünaydın

yağmur kuzusu nasıl

ben de çıkıyorum.. herkese iyi akşamlar.. hepinizi ve kuzucukları öpüyorumm hemde kocamannnnnnn.. opuyorumnanaktan

sağol canancım hala yoğun bakımda kontrol altında değerler yüksek diye
sen nasılsın yağmurum nasıl?

allahım kadın kendi işlerini bitirdi arkadaşını taşıyo yaaaaaaaa akannehir
kimdi bu atom karıncanın oğluyla kertilmiş olan kaydirigubbakcemile3
yok bilge yaaa bi dünya işim var bitirmedim :)))
10 15 güne benim üst komşu taşınıyo bende oraya taşıncam
herşeyleri yıkıyorum yavaş yavaş akannehir

amanın bide atom karıncamı oldum kaydirigubbakcemile3
melike benim dünürüm güzeller güzeli zeynep'i kaptık biz :jeyyar:
liste henüz ulaşmamış müzeyyencim zaten orada iban nolar var, ibanla havale yapınca çok masraf alıyolarmış onun için eski usül hesap no istiyor yasemin yerimseniben

şaka maka 6 bitiyor müzeyyencim :asigim:

amanda benim canım arkadişim açıklamamı bilem yapmış yerime :1hug:

müzeyyencim bilgecim güle güle size öpün yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…