ben geldim
durun bende yazayım 11 yıl bitti, 12'nin içindeyiz 78 doğumluyum bende
kal geldi... bana da git geldi toparlanayım bari
eee merak ettim ben şimdi hani bizim gelin adayımız???
ben geldim
durun bende yazayım 11 yıl bitti, 12'nin içindeyiz 78 doğumluyum bende
annaaa maşall. maşlll .. güzellim sen kaç yaşında evlendin böyleee..
neseli45'e arkadaşlık (hatta site mümkün kılıyorsa) dünürlük teklif et şekerim laelaelaelaelae
hay maşallahhhhhhhh nilgün
21 :))) kaçıyoduda kocam
eyvallah gözüm :)))) hadi sana güle güle seni ve oğluşunu öperim koccaman
kızlar şu bizim bebişlerin 1. yıl hatırası fotoğrafı var ya... orada bebişinin fotoğrafı olmayan arkadaşlarım albümünüze bebişinizin uyurken bir fotoğrafını ekleyin ve bana özel mesajdan haber verin düzenleme yapıcam
PELİN akşamcılara da duyurur musun güzelim
bilge bende çıkıyorum canım benim kızın resmi vardı albümde bizide eklermisin??
müzeyyen son 3 dakikamda bir resmi kaydedip mailliycem bacım))
gönderdiiiiiiiiiimmm neşe umarım kızmazsın
bilge bende çıkıyorum canım benim kızın resmi vardı albümde bizide eklermisin??
kızlar ben de çıkıyorum. ayberkin toplantısına yetişeyim. 15 dk. var. meralcimmm, nilgüncümm, nevracımm öpüyorum sizi ve kuzucukları byeee.
kızlar duru bebek hangi nickli arkadaşındı resmini yolladım bilgeye ama özlem ismi nickini bilemedim :)
2 hafta gecikmeden sonra bende regl oldum ama içim rahattı hamiş olmadığımı biliodum :)))
kızlar ben de çıkıyorum. ayberkin toplantısına yetişeyim. 15 dk. var. meralcimmm, nilgüncümm, nevracımm öpüyorum sizi ve kuzucukları byeee.
babybay di sanırım canan
ohh gözünaydın
yağmur kuzusu nasıl
nasılsınız kızlar
Bilgecim canım tebrik ederim yıldönümünüzmüş nice nive yıllara umutlu yıllara olsun inşallah (azcık kırgınım size :umursamaz:)
yasemin geçmiş olsun cnm annen rahatsızlanmış nasıl şimdi
arzu köpek dişlerinizmi çıkıyor allah yardımcınız olsun yağmur çok zorlandı obnları çıkarırken
yok bilge yaaa bi dünya işim var bitirmedim :)))allahım kadın kendi işlerini bitirdi arkadaşını taşıyo yaaaaaaaa akannehir
kimdi bu atom karıncanın oğluyla kertilmiş olan kaydirigubbakcemile3
liste henüz ulaşmamış müzeyyencim zaten orada iban nolar var, ibanla havale yapınca çok masraf alıyolarmış onun için eski usül hesap no istiyor yasemin yerimseniben
şaka maka 6 bitiyor müzeyyencim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?