2009 Aralık Anneleri

iyiyiz biz yasemim çok şükür herşey yolunda yağmuru uyuttum şimdi yemeklerim pişiyor sen nasılsın taşınıyormuçşsun sende üst kata niye taşınıyosun daha mı geniş kira mı dha uygun

ben de çıkıyorum.. herkese iyi akşamlar.. hepinizi ve kuzucukları öpüyorumm hemde kocamannnnnnn.. opuyorumnanaktan

ohh nevra hanım güle güle gidin, kuzucuğuda öpün...

bilge babybay miş olumunekankayizsmile

yağmur uyuyacak inş ayağımda sallanyo şuan sen nasılsın nilgün okullar açıldı ne yaptı nilay alıştımı öğretmenine

bende bir kaç gündür ayağıma alıştırmaya çalışıyorum,
anneme kolaylık olsun diye,
alıştı sayılır öğretmeni değişti diye tedirgindi, e
ski öğretmenini aradı okulların açıldığı gün oda nilaycım öğretmenin seni yakın zamanda farkedecektir demiş,çok hoşuna gitmiş,
kendine güveni yerine geldi, ertesi günde yeni öğretmeni bayağı sıcak davranmış, seviyor şimdilik bakalım sonra ne olur bilmem

yasemin kı bide taşınma sıkıştırdın ya araya helal olsun diyorum
önünde saygıyla eğiliyorum başkada bişi demiyorum

merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar

Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma

amanın maşallah MİNA'ma abla olduda kulaklarını bile deldirdi, alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nasıl yakışmıştır küpeler
tabiki resim istiyoruz küpeli küpeli

merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar

hoşgeldin jale

rabbim kızını sana bağışlasın, biz burda deneyim öneri, artık ne denk gelirse paylaşıyoruz,
senide aramızda görmekten mutlu oluruz

Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun

Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun

PELİİNNNNNNNNNNN SEVİYORUM SENİ olumunekankayizsmileŞeniz

sorayım dedim, sonra olmaz bu şeref Pelin'e ait diye hemen vazgeçtim:roflol:

Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma

ooo hadi hayırlı olsun. evet hemen resim istiyoruuuzzz.

hoşgeldin canım..

ya bi sürü alıntı yapmıştım netim gitti alıntılarda gitti( hiçbişi de kalmadı aklımda sempatiksalakcinni

2 ay oncede yaptirmak istedim yasinda dediler bugun gittim yasina 1 hafta kaldi dedim ok dedi kulak deligi sirf yagmis zaten sinir et yokmus annem ikna etti yegenimin 2 dk sonra biseyi kalmamisti girdun dedi buyuyunce korkup deldirmez diye gittim tirsarak ama cok hevesli :)) ilk kulak delindi kiyamet koptu dedim hemen beklemeyin oburunu delin dedim deldi parayi odeyip ciktigimizda aglamiyordu o kadar surdu yani cok korktu acidan cok korkup agladi ama gecti cok sukur suan hicbir degisik bisey huysuzluk yok masallah

Selaaam arkadaşlarr nasıl herkes bebişler iyidir umarımm.
Sabah annem babam abim baskın yaptılar ellerinde börekle çıkıp gelmişler kahvaltıya:) çok iyi oldu valla.1gibi de ablamla yeğenlerim geldi okul çıkışı.yeni gittiler.canımız sıkılıyordu oğlumla iyi oldu onların yanında da oğlum çok mutlu.
ama ikimizin hastalığı da geçmedi daha da arttı sadece öksürük vardı nezle başladı dünden beri.ben de antibiyotik aldırdım eşime kendim için onu içiyorum ismini Pelinden almıştım baya oldu.umarım işe yarar.oğluşun öksürük de durmuştu ilacı kesmiştik yine başladıkniye böyle olduk yaa.neyse allah başka dert vermesin.sizler iyisinizdir inşşşşşşşşş

amannn küpeli hanım kız mı oldu şimdi Mina'mız yerim onu.
yeğenim 2yaşında falandı delindiğinde elnden ayna düşmemişdi bir süre çok komikti

ay maşallah pelın ıyı cesaret ben ıstesem bıle eşim asla yaptırmaz ya azra ıhh dese aglama kızım kıyamam sana dıyorrr...
ya kafama takıldı mına hıçç ellemıyecek mı onlara kulagında merak edıp ya çekıştırırse?azra nın ellerı sureklı kulaklarında zaten cekıp duruyoo??kulağına zarar vermesınn
ayy canımm hala acıyodur ama ya ben 4 tane deldırdım valla 3 gun surdu acısı,,canım benım op benım ıcın pelınn mınacıkı

geçmiş olsun atalamadınzı bi şu hastalığı, antibiyotik iyi gelir inşallah , çabucak atlatırsın, sende Mert Efe'de kıyama ona

ben cesaret edemiyorum eliyle farkedince çekip asılacak diye bir korkum var herkes deldir küçükken diyor ama yapamam sanırım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…