ben de çıkıyorum.. herkese iyi akşamlar.. hepinizi ve kuzucukları öpüyorumm hemde kocamannnnnnn.. opuyorumnanaktan
bilge babybay miş olumunekankayizsmile
yağmur uyuyacak inş ayağımda sallanyo şuan sen nasılsın nilgün okullar açıldı ne yaptı nilay alıştımı öğretmenine
Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma
merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar
merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar
Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun
Sagol nilguncum yarin koyarim insallah cektim hemen resmini huzunlu bakarken yavrum
Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma
2 ay oncede yaptirmak istedim yasinda dediler bugun gittim yasina 1 hafta kaldi dedim ok dedi kulak deligi sirf yagmis zaten sinir et yokmus annem ikna etti yegenimin 2 dk sonra biseyi kalmamisti girdun dedi buyuyunce korkup deldirmez diye gittim tirsarak ama cok hevesli :)) ilk kulak delindi kiyamet koptu dedim hemen beklemeyin oburunu delin dedim deldi parayi odeyip ciktigimizda aglamiyordu o kadar surdu yani cok korktu acidan cok korkup agladi ama gecti cok sukur suan hicbir degisik bisey huysuzluk yok masallah
2 ay oncede yaptirmak istedim yasinda dediler bugun gittim yasina 1 hafta kaldi dedim ok dedi kulak deligi sirf yagmis zaten sinir et yokmus annem ikna etti yegenimin 2 dk sonra biseyi kalmamisti girdun dedi buyuyunce korkup deldirmez diye gittim tirsarak ama cok hevesli :)) ilk kulak delindi kiyamet koptu dedim hemen beklemeyin oburunu delin dedim deldi parayi odeyip ciktigimizda aglamiyordu o kadar surdu yani cok korktu acidan cok korkup agladi ama gecti cok sukur suan hicbir degisik bisey huysuzluk yok masallah
Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun
Selaaam arkadaşlarr nasıl herkes bebişler iyidir umarımm.
Sabah annem babam abim baskın yaptılar ellerinde börekle çıkıp gelmişler kahvaltıya:) çok iyi oldu valla.1gibi de ablamla yeğenlerim geldi okul çıkışı.yeni gittiler.canımız sıkılıyordu oğlumla iyi oldu onların yanında da oğlum çok mutlu.
ama ikimizin hastalığı da geçmedi daha da arttı sadece öksürük vardı nezle başladı dünden beri.ben de antibiyotik aldırdım eşime kendim için onu içiyorum ismini Pelinden almıştım baya oldu.umarım işe yarar.oğluşun öksürük de durmuştu ilacı kesmiştik yine başladıkniye böyle olduk yaa.neyse allah başka dert vermesin.sizler iyisinizdir inşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?