Esimin haberi bile yok eve gidince ogrenecek minanin disleri gelmeden delinsin dedim dis gelirken eller kulakta oluyor cunku aa senin alerjik reaksiiyon olmus bence benim yegenlerdede cok sukur birsey olmadi minada da olmaz insallah deldirirken korktu ona uzuldum abi ama dedigim gibi 2 dk da gecti gerci her cicuk bu kadar erkwn susmayabilirmis daha sonra asilar falan bana gore uygun zaman buydu insallah sorunsuz atlatiriz 2 gune bisey kalmazmis
Selaaam arkadaşlarr nasıl herkes bebişler iyidir umarımm.
Sabah annem babam abim baskın yaptılar ellerinde börekle çıkıp gelmişler kahvaltıya:) çok iyi oldu valla.1gibi de ablamla yeğenlerim geldi okul çıkışı.yeni gittiler.canımız sıkılıyordu oğlumla iyi oldu onların yanında da oğlum çok mutlu.
ama ikimizin hastalığı da geçmedi daha da arttı sadece öksürük vardı nezle başladı dünden beri.ben de antibiyotik aldırdım eşime kendim için onu içiyorum ismini Pelinden almıştım baya oldu.umarım işe yarar.oğluşun öksürük de durmuştu ilacı kesmiştik yine başladıkniye böyle olduk yaa.neyse allah başka dert vermesin.sizler iyisinizdir inşşşşşşşşş
şu aktivite masasını inceleyorum, güzel görünüyor ama tek soru işaretim oynar mı? oynamaz mı?
bilemedim şincik ne yapsam kiCADIARZU
Nazan hepsi bitince ise yarar gecmis olsun
nazan geçmiş olsun canım
geçmiş olsun atalamadınzı bi şu hastalığı, antibiyotik iyi gelir inşallah , çabucak atlatırsın, sende Mert Efe'de kıyama ona
Eger hic oyuncak yuzune bakmayn bir cocuk degilse mutlaka sevecektr nilgun
Selaaam arkadaşlarr nasıl herkes bebişler iyidir umarımm.
Sabah annem babam abim baskın yaptılar ellerinde börekle çıkıp gelmişler kahvaltıya:) çok iyi oldu valla.1gibi de ablamla yeğenlerim geldi okul çıkışı.yeni gittiler.canımız sıkılıyordu oğlumla iyi oldu onların yanında da oğlum çok mutlu.
ama ikimizin hastalığı da geçmedi daha da arttı sadece öksürük vardı nezle başladı dünden beri.ben de antibiyotik aldırdım eşime kendim için onu içiyorum ismini Pelinden almıştım baya oldu.umarım işe yarar.oğluşun öksürük de durmuştu ilacı kesmiştik yine başladıkniye böyle olduk yaa.neyse allah başka dert vermesin.sizler iyisinizdir inşşşşşşşşş
Canım ya ne diyeceğimi bilemedim.inş.tutunur sana bebeğin.yanına gelebilecek kimsen yokmu memlekette.sen gitsen desem yolculuk da yasaktır herhalde.Allah yardımcınız olsun inşallah.slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
ah canım ya geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah..
slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?