nazan çok geçmiş olsun kuzuna, inşallah hemencik iyileşir
sevgi allahım sağlıcakla kucağına almayı etsin yavrunu, nilgüne katılıyorum bencede yardımcı biri şart, kimse gelemezmi bir süreliğinede olsa yanına canım?
canancım taşınıyorum çünkü giriş kattayım güvenli gelmiyo balkondan bi kaç parça eşyam kaybolunca huylandım üstü temizler boyar missss gibi geçerim :))))
bige atom karınca diye boşuna demiyor sana kaydirigubbakcemile2
Selam herkese laptopun şarjı bitmeden yazayım dedim geçmişten gelip.
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
Geçmişi biraz göz attım da Yasemin hayırdır annen mi rahatsız? GEçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
Pelin açılışı yaptın ha hadi bakalım hayırlı olsun.
kızlar selamlar yardımcı olursanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/393056-gece-sik-emme-nasi-biraktirilir.html
Valla guzl is temiz boyali eve cikmak simdiden kolay gelsin yasemin
uzuun bı aradan sonra merhaba arkaadaşlar...bız nıhayet ınternete kavuştuk,,eve tel bağlatmak ıstemedığımız ıçın jet aldık ınş bağlantı sorunları yaşamayız..
nasılsınızzzzz,,herkesı cok ozledım bebışlerı cok merrrak edıyorum hemen albumlerınıze bakıcam buyumuşler mı bakalımm kuzucıklarrr...gecmışten hıç haberım yok umarım herkes ıyıdırr.
ben geldim kızlar
annem yani k. validem rahatsızlandı ankaraya gitceğimiz gün
zoraki hastaneye yatırdık serum bağlandı testler yapıldı sabah çıkcak iyi filan dendi gittik ankaraya o gece eşimle
eşim işlerini halletti ben kardeşimi gördüm apar topar döndük samsuna annem meğer kalp krizi geçirmiş değerleri yüksek diye hala yoğun bakımda(((
dua istiyorum kızlar bian önce iyileşşin annem inşallah((
ben 79 luyum canım ekimde 2 yıl olcak evleneli boşanmazsak :)
slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
Ewt hande yok ne zamandir
Selam herkese laptopun şarjı bitmeden yazayım dedim geçmişten gelip.
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
Geçmişi biraz göz attım da Yasemin hayırdır annen mi rahatsız? GEçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
Pelin açılışı yaptın ha hadi bakalım hayırlı olsun.
Yoklama yapiyorum aksamcilar burda mi :)))) bilgenin yaptigi uyuyan bebislerde bebegi olmayan arkadaslar profiline eklerse bebeginin uyuyan resmini ekledim diyede mesaj atarsa bilgeye ozelden duzenleme yapacakmis bilge aksamcilara duyrulur
Bence artik benzemiyor eylul & azra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?