2009 Aralık Anneleri

canancım taşınıyorum çünkü giriş kattayım güvenli gelmiyo balkondan bi kaç parça eşyam kaybolunca huylandım üstü temizler boyar missss gibi geçerim :))))

Selam herkese laptopun şarjı bitmeden yazayım dedim geçmişten gelip.
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.

Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.

Geçmişi biraz göz attım da Yasemin hayırdır annen mi rahatsız? GEçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
Pelin açılışı yaptın ha hadi bakalım hayırlı olsun.

hoşgeldin ebru ,çok üzüldüm köpeğinize (((
ailenin bir ferdi eksildi eksikliği hissedilir tabi evde (((
allah sabır versin canım (((

sağol canım evet annem yani k.validem kalp krizi geçirdi, tekrarlama riskine karşılık yoğun bakımda 5 gündür,
canberk nasıl?

Ebruu allah sabir versin sana ve teyzene anne cok uzuldum esin ok der ama biz demeyiz ne tayini ne gitmesi canberk istanbulda iyi bir universitede okuyacak insallah evindwn gidip gelecek okula otur oturdugun yerde hem bizim kizlarin basinda olacakti erkegimiz aklina bile dusurme enisteye bahsedip

Valla guzl is temiz boyali eve cikmak simdiden kolay gelsin yasemin

sağol canııııım :)))
sonrasında yorgunluğunu düşünemiyorum ama sempatiksalakcinni
inşallah annem çıkar hastaneden o zamana kadar :Saruboceq:
görümcemlerde gelir hem ev yerleştirir hem pijama partisinin tekrarını veririz inşallah

Yoklama yapiyorum aksamcilar burda mi :)))) bilgenin yaptigi uyuyan bebislerde bebegi olmayan arkadaslar profiline eklerse bebeginin uyuyan resmini ekledim diyede mesaj atarsa bilgeye ozelden duzenleme yapacakmis bilge aksamcilara duyrulur

Hosgeldin Fatma . Birazdan bakcam resimlere hala benziyorlar mi bizimkiler :)

Cok gecmis olsun . Dualarimiz annenle.

ben 79 luyum canım ekimde 2 yıl olcak evleneli boşanmazsak :)

Heheehheh :)

Bende ilk basta Eylülü hic istemiyordum . Kanama gecirdigimde Allahim ciddiye alma o soylediklerimi diye aglamistim . Tahmin ederim nasil bisey oldugunu . İnsallah sorunsuz gecer.

Ewt hande yok ne zamandir

Gecen gun benimde aklimdan gecti . Yarin bi arayim .

Ne denir ki Ebru. Cok zordur Allah sabrini versin. Bi yavru sahiplensiniz tekrar ..

Yoklama yapiyorum aksamcilar burda mi :)))) bilgenin yaptigi uyuyan bebislerde bebegi olmayan arkadaslar profiline eklerse bebeginin uyuyan resmini ekledim diyede mesaj atarsa bilgeye ozelden duzenleme yapacakmis bilge aksamcilara duyrulur

Burdayiz tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…