2009 Aralık Anneleri

ebrucum çok üzüldüm allah sabır versin size...

mina küpeli olmuş:))) maşallah kara kuzuma çook yakışmıştır eminim foto koyda görelim pelin..
ay benim kocada çok pimpirikli hayatta izin vermez daha..

burcuu yazıyorum adresi..

kızlar tekk tek alıntı yapamıom biraz sancım var ve yiğiti emzirmem lazım banyosunu yaptı uyusa keske ama nerde.......neyse yardımcı bi kadın gelio haftada bir ama asıl yiğite bakacak biri lazım annem bıraıp gelemez kardeşimin okulu var ve babamla tek idare edemezler eşimin ailesinin hiç faydası yok zor bakalım bulcaz bi yolunu...:uhm:

ay hadi gözünüzaydın hepsini zorlanmadan kolayca çıkarsın inşallah..

ben haşlayıp elimle veriyordum çok da güzel yiyordu ama artık hiç yemiyo yoğurdu da bayılarak yiyordu onuda yemez oldu mafoldumben

ya bizimkide pek sevmiyo tatlı hiç anasına çekmemiş şakkıdı

geçmiş olsun neyseki enfeksiyon kapmadan atlatmışsınız

Dusuk tehlikesi gecene kadar sen gitsen ailenin yanina Sevgi .

sibel geçmişi okuyamadım şimdi banyoya gireceğim senden 2. baskı istesem nazı merak ettim sonuçlara ne dedi dr

sevgi Allah kolaylık versin canım hep dua ediyorum sana inşallah ikinci meleği de sağlıkla kucağına alırsın

ya bigün girmedim dolmuş yine sayfalar okumak da istiyorum ama bitermi bakalım
bu aralar yoğunum biraz yüksek lisans tezimi vermeye çalışıyorum bu dönem vermezsem atılcam malesef of ne zormuş keşke hamileyken yapsaymışım valla

Cok alakasiz olcak ama . Benim bi arkadasin cocugu astim olmustu . Doktor elektrik supurgesinin su filtreli olarak degistirmesini soylemisti o zaman . Normalde torbali olanda bi cok tozu arkadan tekrar veriyor filan diye . Bende simdi degistircem makinayi miladi doldu . Var mi onerisi olan ?

sevgicim hem tebrik ederim hem geçmiş olsun canım. ben yeni duydum.. ya çook zor ama bebişle. mutlaka bi formül bulmak lazım. bencede ailenin yanına gitsen bi süre. gerçi bebekle zor olur ama yanına mutlaka birini bulman lazım yada.. allah yardımcın olsun.

aa bak ayranı denemedim. yoğurt çorbasını da içmiyo sıpa. yarın bide ayranı deniim bakim.

oyyy başın sağolsun canım. ama şanslı sonuçta sokaklarda bin tane eziyet çekip ölen ne hayvanlar var dediğin gibi mutlu mesut yaşadı öldü allah rahmet eylesin..

Yoklama yapiyorum aksamcilar burda mi :)))) bilgenin yaptigi uyuyan bebislerde bebegi olmayan arkadaslar profiline eklerse bebeginin uyuyan resmini ekledim diyede mesaj atarsa bilgeye ozelden duzenleme yapacakmis bilge aksamcilara duyrulur

burdaaaa:))

sibel geçmişi okuyamadım şimdi banyoya gireceğim senden 2. baskı istesem nazı merak ettim sonuçlara ne dedi dr

sağlık ocağının doktorları çok umursamaz canım doğru düzgün bakmadı bile sadece önemli bişey değil vücutta bi enfeksiyon vardır grip gibi bile olsa öyle çıkar o değerler ama idrar testi yaptırın dedi.

ya nazın sol göz kapağının üstünde kirpiğinin dibinde ufak bi kabarıklık çıktı kırmızı. of ya biz üstlerine titredikçe böyle oluyo. bugün bi kadın gördüm çiçekci. yanına bi koli koymuş bi battaniye sermiş içine üstünde de bebeği. 1 aylık var yok. dedim içimden aha o da bebek bu da bebek..,

Valla ben benimkinden cok daha pinpirikliyim biliyorsun ama bisey olmayacagina yegenlerden sahit olmustum oncesinde diye gittim icim bir ciz etti yalan yok delinirken ama mina 10 yasinda da olsa o cizi hissedecektim eminim esim gorunce sakincasi yokmus dimi dedi olsa yaptirmazdim dedim cok yakismis kizima dedi konu kapandi bizde foto eklerim bilgisayari actigim zaman ok

Zor isin sevgi annene gitmek mantikli bencede ozlem hadi bol sans kizinin sansina kurtul bu sene insallah sibel sakinan goze cop batyr ama sakinmadanda yapamaz bizim gibi tipler

he bu arada sonunda benim oturan boğa (kızım olur kendileri:)) hareket etmeye karar verdi. tutunup kalkıyo :teytey: bugün yatağına koydum onu bazanın altından kışlıkları çıkarcaktım. bi baktımki kalkmış yerdeki oyuncaklara bakayo :1shok: bide ellerini bırakmış akannehir sonra dengesini kaybetti tabi hemen korktu ağladı ben hemen tuttum ses de etmedim korkmasın diye ama benim nazlı kızım işte adı gibi :)) ben sonsuza kadar oturcak galiba demeye başlamıştım.. kaydirigubbakcemile3

Masallah naza sibel gun gelecek bunun kapatma durdurma dugmesi yokmu diyeceksin ve ben sana oturan boga benzetmeni hatirlaticagim ahanda burayada yazdim :)))

ben de arnika hydra çok harika ama büyük temizlemek zor geliyor bana ama çekişi temizliği çok güzel

ve onun bebek hasta olmaz bizimkiler hasta olur üzerine çok titriyoruz ondan mı bilmem ama elimizden başka türlüsü gelmiyor

ufak bir enfeksiyonde bile çıkabiliyormuş canım bende öğrendim benim bademcikler iyileştikten yalan olmasın ama 15-20 gün sonra kan testi yapılmıştı değerler yüksekti

çok geçmiş olsun cnm inşallah biran önce iyileşir allah acil şifalar versin

maşallah emre burağa annes i
pelin çoook duygulandım mina yürümeye başlamış maşallah kuzucuğa 41 bin kere

geçmiş olsun inşallah idrarınız da temiz çıkar nazada maşallah

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bilgee nice nice yıllara erin bebişinizle sağlık ve mutlulukla

buduuuuur

amin canım inşallah hepimiz ulaşalım o yıllara

ya bu arada kim kaç yıllık evli kızlar? kaç yaşınızda evlendiniz? ben 29da evlendim bu cumartesi 6 yıl bitiyor
ben 22 de evlendim 6 bitti bizimde

a ben de gönderim o zaman kaydirigubbakcemile2

kızlar duru bebek hangi nickli arkadaşındı resmini yolladım bilgeye ama özlem ismi nickini bilemedim :)

2 hafta gecikmeden sonra bende regl oldum ama içim rahattı hamiş olmadığımı biliodum :)))
teşekkür ederim canan olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan bilmem anlatabildimmi :))

ayynen zeynoda öyle ya hiç kalkmaya niyeti yok dizlerinin üzerine kalkıp geri oturuyo çok tembel benim kızım..

Masallah naza sibel gun gelecek bunun kapatma durdurma dugmesi yokmu diyeceksin ve ben sana oturan boga benzetmeni hatirlaticagim ahanda burayada yazdim :)))

:)) ya onu şimdide diyorum istiyoki işte sürekli ben onu tutucam o nereye isterse oraya yüricek. yürütecide istemiyo artık. he bide ellerinden tutmıcaksın ozaman istediği şeye dokunamıyo koltukaltlarından tutacaksın. yemin ediyorum belimin ağrısı hiç geçmez oldu.

Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.

amaninnn yaramaza bak hele.. çok dikkat etmek lazım çoook..

aynen öyle melike.. ama napalım elimizde değil işte. onlar çocuğa değer vermiyoki. büyüsede para kazansa bakış açısı..

Çok geçmiş olsun Yasemin tekrarını yaşatmasın Allah.
Canberk zıvanadan çıktı bugün tatilden döndük sanırım buraları yadırgadı bugün hiç uyumadı hiç durmadı yarına düzelir inşallah.
Senin keltoş oğlun nasıl keltoş değildir artık ya
Sağol Pelinciğim en çok onlara koydu ya zaten alışacaklar zamanla mecbur Allah acıyı acıyla unutturmasın derler ya ne yapalım çare yok.
Pelin ben İstanbul aşığı bir insan olarak bazen yılıyorum gerçekten bu şehrin kalabalığından gürültüsünden ama alışırım bir kaç güne merak etme.

Şu anda tövbeler ediyorlar Burcu bir daha hayvan mı aslaaaaaa diye ben de büyük konuşmayın diyorum bakalım zaman ne gösterir ama ne yaşları ne de sağlıkları yeni bir yavruya müsade etmez de ben kedilerimden birini satabilsem iyi olur hem ben rahatlarım biraz hem de onlara yeni bir ses olur kedinin köpek kadar zorluğu da yok.
Sağolasın Sibelciğim.
Dün feribotta gelirken tahlille ilgili mesajını görmüştüm cevap yazdım ama bağlantı kötüydü gitmedi sonra da geçmişe bakamadım Naz için yaptırmışsın tahlili sanırım o değerlere hiç kafayı takma normal sınırın çok az üzerinde yükselme var onu doktorlar hiç önemsemiyor ciddi durumlarda Allah korusun değerler normalin on katına kadar yükselebiliyor o zaman önemli yoksa bunlar basit bir enfeksiyon sonrası böyle oynayabiliyor.
Kirpiğinde çıkan da arpacık sanırım bir dr a danışsan ilacı varmış galiba ondan sürünce çabuk geçiyormuş diye duymuştum.

Bel agrisi bende de var cok fena . Kaliyorum bazen kasiliyor bacaklarim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…