herkeze günaydıııııııııııııın
güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
öykü 3. dişinide atlten patlattı dün baktım 4. diş üstten elicek
muhtemelen bundan sonra peşpeşe hepsi gelecek
öykü tek elini bırakıp dengede durma çalışmaları yapıyor sürekli
maşallah çok azimliler yavrular
ben haşlayıp elimle veriyordum çok da güzel yiyordu ama artık hiç yemiyo yoğurdu da bayılarak yiyordu onuda yemez oldu mafoldumbenherkessslerr nerde yahuuu,,sabahın 8ınde başlardı burdaa sohbet,,hayırdır ne oldu arkıdışler bebıler hareketlendı gelemıyosunuz heralde,,,azra şuan oyuncaklarıyla oturuyorken ben yazayım dedım ama yoksunuz?
kızlar kahvaltı onerısı yapın bana,,azra ya yumertayı yedıremıyodum artık cevıremıyor agzında,,sız nasıl verıyorsunuz,,hep haşlamamı yıyor?neler yedırıyorsunuz kahvaltıda?
ya bizimkide pek sevmiyo tatlı hiç anasına çekmemiş şakkıdıbeyazının daha alerjen olması sebebiyle yaşından sonra verdiriyorlar beyazını ama benim şu meşhur kitapta bunun aslında sadece bir şehir efsanesi olduğunu iddia ediyor, her söylediğine inanıyorum adamın ama yine de güvenip veremiyorum beyazını...
ben cevizi esasen muz veya pekmezine katıp vermek istiyorum ama bizim sıpa tatlı sevmediği için muz veya pekmezden iki kaşık alırsa şanslı sayıyoruz kendimizi, eline verip kıtır kıtır yediremeyeceğim için mecburen yumurtası cevizli oluyor akannehir malum bize yoğurt moğurt hayal daha boshayallersmile mafoldumben
geçmiş olsun neyseki enfeksiyon kapmadan atlatmışsınızmaşallahı vardı meralcim yapıştı mızıldadı vızıldadı falan ama ben yine de hiç bitmesin istedim bu haftasonu ayrı bir doyulmaz geldi bana... cumartesi akşamı acile gittik bi de bak şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
cumartesi gündüz yeğenim ve annesiyle "anneler&oğullar günü" yaptık bir avmye gittik... ilk defa külah yedi benim kuzum :kedi: paranoyak annesi boğazına yapışırsa diye vermiyordu da :kedi: zaten dondurma yasak o kendi kendine imha olmuş oldu... neyse esas mevzu külah değildi di mi :bbo:
sevgili oğlum kaka yapmış bebek bakım odasına götürdüm, ortalığı ayağa kaldırdı neymiş o alt değiştirme ünitesine yatmazmış... biz altını sürekli yıkıyoruz sulara baktım koskoca avmde sıcak su yok... e soğuk suyla yıkayacak halimiz de yok... neyse bizim ekibi yardıma çağırdım mecburen ıslak bezle sildik fakat pipi ve yöresi de fok içinde sempatiksalakcinni neyse sildik paketledik hemen sonra da eve döndük ben de eve gelir gelmez altını yıkadım baktım pipi biraz kırmızı gibi geldi...
annemler eve gelince ona da gösterdim "yok sana öyle gelmiş" dedi ama benim ilk gördüğüm haliyle farklıydı daha normal görünüyordu. sonra sevgili oğluşum nasıl beceriyorsa yine pipiyi de batıracak şekilde kaka yaptı. neyse güzelce yıkadık yatırdım fakat bir türlü tam dalmıyor ve yatağını reddediyor. meşhur mekanımız salonun ortasına geldik oraya yatırdım ben de uzandım dalmışım bir anda benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı eyvahedigeldismile
kucağıma aldım meme verdim yavrum uyumaya çalışıyor ama sonra yine çığlık atıyor falan o arada bir baktım ağlarken elini pipiye doğru uzatıyor. yatırdım altını bir açtım pipi biraz şişmiş biraz da kızarmış :1shok: başımdan aşağı kaynar sular döküldü "gezme belasına çocuğa mikrop kaptırdık" diye :mymeka:
hadi fırladık acile... biraz tahriş olmuş ama enfeksiyon gibi görünmüyor dedi. oturma banyosuyla merhem verdi bunlara rağmen şişmeye devam ederse enfeksiyon var demektir o zaman ağızdan antibiyotik başlıycaz dedi. allaha bin şükür şişlik ve kızarıklık geçti yani enfeksiyon yok :Saruboceq:
oooooooy nerden girdim ben bu konuya... hah haftasonu nasıl geçti... bu cumartesi geceyarısına kadar olan faslı meralcim devam ediyim mi laelaelaelaelae :roflol:
kızlar tekk tek alıntı yapamıom biraz sancım var ve yiğiti emzirmem lazım banyosunu yaptı uyusa keske ama nerde.......neyse yardımcı bi kadın gelio haftada bir ama asıl yiğite bakacak biri lazım annem bıraıp gelemez kardeşimin okulu var ve babamla tek idare edemezler eşimin ailesinin hiç faydası yok zor bakalım bulcaz bi yolunu...:uhm:
sibel bizimkide yemiyordu son zamanlarda yoğurdu,
babymixle mayalamayı bıraktım ben, ikdir normal yoğurtla mayalıyorum ama sütü tanıdık sütçü var ondan almaya başladım, hiç ekşi olmuyor adamın sütünün yoğurdu
birde bugün öğlen gittiğimde nilay ayran içiyordu, gökayda içmek istedi, verdik maşallah ıkır lıkır içti, sulandırınca tadı daha hafifliyor ya birde öyle denesen
Selam herkese laptopun şarjı bitmeden yazayım dedim geçmişten gelip.
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
Geçmişi biraz göz attım da Yasemin hayırdır annen mi rahatsız? GEçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
Pelin açılışı yaptın ha hadi bakalım hayırlı olsun.
Yoklama yapiyorum aksamcilar burda mi :)))) bilgenin yaptigi uyuyan bebislerde bebegi olmayan arkadaslar profiline eklerse bebeginin uyuyan resmini ekledim diyede mesaj atarsa bilgeye ozelden duzenleme yapacakmis bilge aksamcilara duyrulur
sibel geçmişi okuyamadım şimdi banyoya gireceğim senden 2. baskı istesem nazı merak ettim sonuçlara ne dedi dr
ebrucum çok üzüldüm allah sabır versin size...
mina küpeli olmuş:))) maşallah kara kuzuma çook yakışmıştır eminim foto koyda görelim pelin..
ay benim kocada çok pimpirikli hayatta izin vermez daha..
burcuu yazıyorum adresi..
Masallah naza sibel gun gelecek bunun kapatma durdurma dugmesi yokmu diyeceksin ve ben sana oturan boga benzetmeni hatirlaticagim ahanda burayada yazdim :)))
Cok alakasiz olcak ama . Benim bi arkadasin cocugu astim olmustu . Doktor elektrik supurgesinin su filtreli olarak degistirmesini soylemisti o zaman . Normalde torbali olanda bi cok tozu arkadan tekrar veriyor filan diye . Bende simdi degistircem makinayi miladi doldu . Var mi onerisi olan ?
sevgicim hem tebrik ederim hem geçmiş olsun canım. ben yeni duydum.. ya çook zor ama bebişle. mutlaka bi formül bulmak lazım. bencede ailenin yanına gitsen bi süre. gerçi bebekle zor olur ama yanına mutlaka birini bulman lazım yada.. allah yardımcın olsun.
aa bak ayranı denemedim. yoğurt çorbasını da içmiyo sıpa. yarın bide ayranı deniim bakim.
oyyy başın sağolsun canım. ama şanslı sonuçta sokaklarda bin tane eziyet çekip ölen ne hayvanlar var dediğin gibi mutlu mesut yaşadı öldü allah rahmet eylesin..
burdaaaa:))
sağlık ocağının doktorları çok umursamaz canım doğru düzgün bakmadı bile sadece önemli bişey değil vücutta bi enfeksiyon vardır grip gibi bile olsa öyle çıkar o değerler ama idrar testi yaptırın dedi.
ya nazın sol göz kapağının üstünde kirpiğinin dibinde ufak bi kabarıklık çıktı kırmızı. of ya biz üstlerine titredikçe böyle oluyo. bugün bi kadın gördüm çiçekci. yanına bi koli koymuş bi battaniye sermiş içine üstünde de bebeği. 1 aylık var yok. dedim içimden aha o da bebek bu da bebek..,
çok geçmiş olsun cnm inşallah biran önce iyileşir allah acil şifalar versinben geldim kızlar
annem yani k. validem rahatsızlandı ankaraya gitceğimiz gün
zoraki hastaneye yatırdık serum bağlandı testler yapıldı sabah çıkcak iyi filan dendi gittik ankaraya o gece eşimle
eşim işlerini halletti ben kardeşimi gördüm apar topar döndük samsuna annem meğer kalp krizi geçirmiş değerleri yüksek diye hala yoğun bakımda(((
dua istiyorum kızlar bian önce iyileşşin annem inşallah((
maşallah emre burağa annes ikilomuş 8050 olmuş . 9 aylık erkek bebekler 9 kilo civarında olması gerekiyormuş .. Bizimki 1 kilo eksik .. Ama boyumuz ayına göre 1 cm uzun 72 cm .. demir ve çinkomuz eksikmiş biraz ona bağladı dr. bakalım demir ilacı kullanmaya başlıyacaz bu akşamdan itibaren
pelin çoook duygulandım mina yürümeye başlamış maşallah kuzucuğa 41 bin kereKiymet ve diger arkaslar hediyeden memnun yarim saat gecirdi mina icin iyi bir saat gelismelri yazarim bu arada ona tutunup etrafinda donup siralayabilir bebisler mina obur traftaki oyuncaklarla oynamak icin oyle yapiyor bilge face den izleme imkanin yokmus gecmiste baktim yurume videosu vardi minanin gerci kaldirdim artik yok sormussun resim yorumlarinda adim atiyormu diye ya o yuzden demistim izle diye
geçmiş olsun inşallah idrarınız da temiz çıkar nazada maşallahevet canım çocukluk arkadaşım.
ya aslında normalde 100 de ben 150 verdim. yeni evlendi filan kalktı geldi eve kadar. ne bilim bu seferlik öyle olsun dedim. aynen benimkininde kendi dükkanı varken benden hiçbişey için para almazdı bide kerastesin filan ücretsiz ürünlerini verirdi. sonra durumları bozuldu şimdi başkasının yanında çalışıyo.
canım çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
eveeet kızlar sağlık ocağından geldik. o yüksek olan değerler için doktor önemsiz dedi. çok şükür. ama idrar testi yaptırmanız lazım dedi. o değerlerin yüksek olması vücutta bi enfeksiyon olduğunun göstergesiymiş. kilomuz 9 boyumuz 70,5 maşallahbir yaşında görüşürüz dedi..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bilgee nice nice yıllara erin bebişinizle sağlık ve mutlulukla6 yıl bitiyor Nilgüncüm
amin inşallah sağolasın hepimiz eşlerimizle çocuklarımızla mutlu huzurlu sağlıklı yıllar devirelim opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaa bu arada edit geri dönmüüüşşşşş
ben 22 de evlendim 6 bitti bizimdebuduuuuur
amin canım inşallah hepimiz ulaşalım o yıllara
ya bu arada kim kaç yıllık evli kızlar? kaç yaşınızda evlendiniz? ben 29da evlendim bu cumartesi 6 yıl bitiyor
a ben de gönderim o zaman kaydirigubbakcemile2kızlar şu bizim bebişlerin 1. yıl hatırası fotoğrafı var ya... orada bebişinin fotoğrafı olmayan arkadaşlarım albümünüze bebişinizin uyurken bir fotoğrafını ekleyin ve bana özel mesajdan haber verin düzenleme yapıcam
PELİN akşamcılara da duyurur musun güzelim
teşekkür ederim canan olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan bilmem anlatabildimmi :))kızlar duru bebek hangi nickli arkadaşındı resmini yolladım bilgeye ama özlem ismi nickini bilemedim :)
2 hafta gecikmeden sonra bende regl oldum ama içim rahattı hamiş olmadığımı biliodum :)))
he bu arada sonunda benim oturan boğa (kızım olur kendileri:)) hareket etmeye karar verdi. tutunup kalkıyo :teytey: bugün yatağına koydum onu bazanın altından kışlıkları çıkarcaktım. bi baktımki kalkmış yerdeki oyuncaklara bakayo :1shok: bide ellerini bırakmış akannehir sonra dengesini kaybetti tabi hemen korktu ağladı ben hemen tuttum ses de etmedim korkmasın diye ama benim nazlı kızım işte adı gibi :)) ben sonsuza kadar oturcak galiba demeye başlamıştım.. kaydirigubbakcemile3
Masallah naza sibel gun gelecek bunun kapatma durdurma dugmesi yokmu diyeceksin ve ben sana oturan boga benzetmeni hatirlaticagim ahanda burayada yazdim :)))
Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.
ben de arnika hydra çok harika ama büyük temizlemek zor geliyor bana ama çekişi temizliği çok güzel
ve onun bebek hasta olmaz bizimkiler hasta olur üzerine çok titriyoruz ondan mı bilmem ama elimizden başka türlüsü gelmiyor
ufak bir enfeksiyonde bile çıkabiliyormuş canım bende öğrendim benim bademcikler iyileştikten yalan olmasın ama 15-20 gün sonra kan testi yapılmıştı değerler yüksekti
Çok geçmiş olsun Yasemin tekrarını yaşatmasın Allah.hoşgeldin ebru ,çok üzüldüm köpeğinize(((
ailenin bir ferdi eksildi eksikliği hissedilir tabi evde(((
allah sabır versin canım(((
sağol canım evet annem yani k.validem kalp krizi geçirdi, tekrarlama riskine karşılık yoğun bakımda 5 gündür,
canberk nasıl?
Sağol Pelinciğim en çok onlara koydu ya zaten alışacaklar zamanla mecbur Allah acıyı acıyla unutturmasın derler ya ne yapalım çare yok.Ebruu allah sabir versin sana ve teyzene anne cok uzuldum esin ok der ama biz demeyiz ne tayini ne gitmesi canberk istanbulda iyi bir universitede okuyacak insallah evindwn gidip gelecek okula otur oturdugun yerde hem bizim kizlarin basinda olacakti erkegimizaklina bile dusurme enisteye bahsedip
Hosgeldin Fatma . Birazdan bakcam resimlere hala benziyorlar mi bizimkiler :)
Cok gecmis olsun . Dualarimiz annenle.
Heheehheh :)
Bende ilk basta Eylülü hic istemiyordum . Kanama gecirdigimde Allahim ciddiye alma o soylediklerimi diye aglamistim . Tahmin ederim nasil bisey oldugunu . İnsallah sorunsuz gecer.
Gecen gun benimde aklimdan gecti . Yarin bi arayim .
Ne denir ki Ebru. Cok zordur Allah sabrini versin. Bi yavru sahiplensiniz tekrar ..
Burdayiz tabiki :)
Sağolasın Sibelciğim.sevgicim hem tebrik ederim hem geçmiş olsun canım. ben yeni duydum.. ya çook zor ama bebişle. mutlaka bi formül bulmak lazım. bencede ailenin yanına gitsen bi süre. gerçi bebekle zor olur ama yanına mutlaka birini bulman lazım yada.. allah yardımcın olsun.
aa bak ayranı denemedim. yoğurt çorbasını da içmiyo sıpa. yarın bide ayranı deniim bakim.
oyyy başın sağolsun canım. ama şanslı sonuçta sokaklarda bin tane eziyet çekip ölen ne hayvanlar var dediğin gibi mutlu mesut yaşadı öldü allah rahmet eylesin..
burdaaaa:))
sağlık ocağının doktorları çok umursamaz canım doğru düzgün bakmadı bile sadece önemli bişey değil vücutta bi enfeksiyon vardır grip gibi bile olsa öyle çıkar o değerler ama idrar testi yaptırın dedi.
ya nazın sol göz kapağının üstünde kirpiğinin dibinde ufak bi kabarıklık çıktı kırmızı. of ya biz üstlerine titredikçe böyle oluyo. bugün bi kadın gördüm çiçekci. yanına bi koli koymuş bi battaniye sermiş içine üstünde de bebeği. 1 aylık var yok. dedim içimden aha o da bebek bu da bebek..,
:)) ya onu şimdide diyorum istiyoki işte sürekli ben onu tutucam o nereye isterse oraya yüricek. yürütecide istemiyo artık. he bide ellerinden tutmıcaksın ozaman istediği şeye dokunamıyo koltukaltlarından tutacaksın. yemin ediyorum belimin ağrısı hiç geçmez oldu.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?