sağol canımCok gecmis olsun . Dualarimiz annenle. [/FONT]
kızlar tekk tek alıntı yapamıom biraz sancım var ve yiğiti emzirmem lazım banyosunu yaptı uyusa keske ama nerde.......neyse yardımcı bi kadın gelio haftada bir ama asıl yiğite bakacak biri lazım annem bıraıp gelemez kardeşimin okulu var ve babamla tek idare edemezler eşimin ailesinin hiç faydası yok zor bakalım bulcaz bi yolunu...:uhm:
ya bigün girmedim dolmuş yine sayfalar okumak da istiyorum ama bitermi bakalım
bu aralar yoğunum biraz yüksek lisans tezimi vermeye çalışıyorum bu dönem vermezsem atılcam malesef of ne zormuş keşke hamileyken yapsaymışım valla
sağlık ocağının doktorları çok umursamaz canım doğru düzgün bakmadı bile sadece önemli bişey değil vücutta bi enfeksiyon vardır grip gibi bile olsa öyle çıkar o değerler ama idrar testi yaptırın dedi.
ya nazın sol göz kapağının üstünde kirpiğinin dibinde ufak bi kabarıklık çıktı kırmızı. of ya biz üstlerine titredikçe böyle oluyo. bugün bi kadın gördüm çiçekci. yanına bi koli koymuş bi battaniye sermiş içine üstünde de bebeği. 1 aylık var yok. dedim içimden aha o da bebek bu da bebek..,
he bu arada sonunda benim oturan boğa (kızım olur kendileri:)) hareket etmeye karar verdi. tutunup kalkıyo :teytey: bugün yatağına koydum onu bazanın altından kışlıkları çıkarcaktım. bi baktımki kalkmış yerdeki oyuncaklara bakayo :1shok: bide ellerini bırakmış akannehir sonra dengesini kaybetti tabi hemen korktu ağladı ben hemen tuttum ses de etmedim korkmasın diye ama benim nazlı kızım işte adı gibi :)) ben sonsuza kadar oturcak galiba demeye başlamıştım.. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5Masallah naza sibel gun gelecek bunun kapatma durdurma dugmesi yokmu diyeceksin ve ben sana oturan boga benzetmeni hatirlaticagim ahanda burayada yazdim :)))
dünürüm nasılsın zeynep'im nasıl?ben de arnika hydra çok harika ama büyük temizlemek zor geliyor bana ama çekişi temizliği çok güzel
ve onun bebek hasta olmaz bizimkiler hasta olur üzerine çok titriyoruz ondan mı bilmem ama elimizden başka türlüsü gelmiyor
ufak bir enfeksiyonde bile çıkabiliyormuş canım bende öğrendim benim bademcikler iyileştikten yalan olmasın ama 15-20 gün sonra kan testi yapılmıştı değerler yüksekti
çok geçmiş olsun cnm inşallah biran önce iyileşir allah acil şifalar versin
sağol canımm
Ay ne guzel topik gunduz gibi
eşimde öyle dio ama yiğitle ordada rahat edemem ailemin yanı ama yiğit evine eşyalartına çok düşkün değişik evden değişik yatkatan bile anlıo yani alışır belki ama...gidecem galiba mecburen
Çok geçmiş olsun Yasemin tekrarını yaşatmasın Allah.
Canberk zıvanadan çıktı bugün tatilden döndük sanırım buraları yadırgadı bugün hiç uyumadı hiç durmadı yarına düzelir inşallah.
Senin keltoş oğlun nasıl keltoş değildir artık ya
Sağolasın Sibelciğim.
Dün feribotta gelirken tahlille ilgili mesajını görmüştüm cevap yazdım ama bağlantı kötüydü gitmedi sonra da geçmişe bakamadım Naz için yaptırmışsın tahlili sanırım o değerlere hiç kafayı takma normal sınırın çok az üzerinde yükselme var onu doktorlar hiç önemsemiyor ciddi durumlarda Allah korusun değerler normalin on katına kadar yükselebiliyor o zaman önemli yoksa bunlar basit bir enfeksiyon sonrası böyle oynayabiliyor.
Kirpiğinde çıkan da arpacık sanırım bir dr a danışsan ilacı varmış galiba ondan sürünce çabuk geçiyormuş diye duymuştum.
Bel agrisi bende de var cok fena . Kaliyorum bazen kasiliyor bacaklarim .
Seneye topikce tatile kaplicaya bel agrisina iyi gelen neresiyse :)))
noldu sibel naza ben kaçırmışım :1shok:
yerim ben onu zemuszemus
aaah sibel ah!
yandın şimdiden sonra akannehir
İdrar tahlili yaptircaksan simdiden kolayliklar dilerim
ya evet burcu senden biliyorum nekadar zor olduğunu yandık valla doktor yaptırın derse.. benimki nezaman altını açsam işiyo aslında ama ozaman işemice tutar bu sıpanın..
zemuszemus ayyy nasıl da yakışmıştır kuzucuğa çok merak ettim bende bugün kontrolümüz vardı doktora sordum acilde deldirebilirsiniz dedi bende sabırsızlanıyorumTopigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma
hoşgeldin hayırlı olsun duru bebek kızımın adaşı :))merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar
ikinizede geçmiş olsun nazanSelaaam arkadaşlarr nasıl herkes bebişler iyidir umarımm.
Sabah annem babam abim baskın yaptılar ellerinde börekle çıkıp gelmişler kahvaltıya:) çok iyi oldu valla.1gibi de ablamla yeğenlerim geldi okul çıkışı.yeni gittiler.canımız sıkılıyordu oğlumla iyi oldu onların yanında da oğlum çok mutlu.
ama ikimizin hastalığı da geçmedi daha da arttı sadece öksürük vardı nezle başladı dünden beri.ben de antibiyotik aldırdım eşime kendim için onu içiyorum ismini Pelinden almıştım baya oldu.umarım işe yarar.oğluşun öksürük de durmuştu ilacı kesmiştik yine başladıkniye böyle olduk yaa.neyse allah başka dert vermesin.sizler iyisinizdir inşşşşşşşşş
allah yardımcın olsun tamamına erdirsin inşallah sıkısıkıya tutunur bebişin :CüvCüv: +slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
aynen ya arkadaşımın kızındaki bikaç oyuncağa bayılmıştı bizimkide hemen ertesi günü büyük bir hevesle aldık mağazadada kahkahalar falan atıyodu oyuncaklara eve geldik yine cep telefonu ve kumandaya saldırdı ya oyuncakları elinin tersiyle iterek akannehiroyuncak laptoplar var ya oğlum kuzeninde görünce pek bi sevmişti kapışmışlardı falan burda görünce aldık dün.doğrudürüst yüzüne bakmadı bile napacağı da belli olmuyor bunların
hoşgeldin ebru çok üzüldüm çok zor ama en azından hayatı boyunca değer görmüş güzel bir yaşam sürmüş sağolun valla keşke herkes böyle duyarlı olsaSelam herkese laptopun şarjı bitmeden yazayım dedim geçmişten gelip.
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
Geçmişi biraz göz attım da Yasemin hayırdır annen mi rahatsız? GEçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
Pelin açılışı yaptın ha hadi bakalım hayırlı olsun.
bende fantom var ama pek memnun kalmadım benCok alakasiz olcak ama . Benim bi arkadasin cocugu astim olmustu . Doktor elektrik supurgesinin su filtreli olarak degistirmesini soylemisti o zaman . Normalde torbali olanda bi cok tozu arkadan tekrar veriyor filan diye . Bende simdi degistircem makinayi miladi doldu . Var mi onerisi olan ?
sağol pelinZor isin sevgi annene gitmek mantikli bencede ozlem hadi bol sans kizinin sansina kurtul bu sene insallah sibel sakinan goze cop batyr ama sakinmadanda yapamaz bizim gibi tipler
Ya yurumeye basladi galiba da yuruyemiyor tabi tam anlamiyla babadan bana gelirken 10 adim atiyor ozlem onun videosuydu yoksa hadi kalk gel yuru falan degil yani daha 1 ay surer o sanirim cunku bayramdan once baslamisti 2-3 adim atmaya simdi cogaltti iste darisi tum kuzulara cok tarifi zor sanki aya cikan ilk turk benim kiz gibi hissedyr insan :))
e daha ne olsun maşallah ona darısı bizim başımıza :))
Mina cok erken uyuya kaldi ben kestirip kalkacak sanmistim ama degilmis erken kalkar sabah kesin o yuzden ben gider iyigeceler sizlere
Mina cok erken uyuya kaldi ben kestirip kalkacak sanmistim ama degilmis erken kalkar sabah kesin o yuzden ben gider iyigeceler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?