2009 Aralık Anneleri

Ya yurumeye basladi galiba da yuruyemiyor tabi tam anlamiyla babadan bana gelirken 10 adim atiyor ozlem onun videosuydu yoksa hadi kalk gel yuru falan degil yani daha 1 ay surer o sanirim cunku bayramdan once baslamisti 2-3 adim atmaya simdi cogaltti iste darisi tum kuzulara cok tarifi zor sanki aya cikan ilk turk benim kiz gibi hissedyr insan :))

Cok gecmis olsun . Dualarimiz annenle. [/FONT]
sağol canım

annenlere git bence sevgi bi süreliğine, en azından düşük tehliken geçene kadar
tek başına olcak şey değil

allah kolaylık versin özlem, duru nasıl ?

noldu sibel naza ben kaçırmışım :1shok:

yerim ben onu zemuszemus
aaah sibel ah!
yandın şimdiden sonra akannehir

Masallah naza sibel gun gelecek bunun kapatma durdurma dugmesi yokmu diyeceksin ve ben sana oturan boga benzetmeni hatirlaticagim ahanda burayada yazdim :)))
kaydirigubbakcemile5
dünürüm nasılsın zeynep'im nasıl?

çok geçmiş olsun cnm inşallah biran önce iyileşir allah acil şifalar versin

eşimde öyle dio ama yiğitle ordada rahat edemem ailemin yanı ama yiğit evine eşyalartına çok düşkün değişik evden değişik yatkatan bile anlıo yani alışır belki ama...gidecem galiba mecburen

Ay ne guzel topik gunduz gibi

Cok yazalim gunduzculer cok zorlansin . Onlarda gece gelsinler boylece.

eşimde öyle dio ama yiğitle ordada rahat edemem ailemin yanı ama yiğit evine eşyalartına çok düşkün değişik evden değişik yatkatan bile anlıo yani alışır belki ama...gidecem galiba mecburen

Kendi evi gibi yok tabi ama ne yapcan . En rahati oyle . Bende dusuk tehlikesi doneminde bol bol kalmistim . Progestanlar filan vuruldugumda kipirdayamiyordum bile agridan . Ne gunlerdi . İnsallah sende boyle hatirlarsin .

çok saolunkızlaRRR oğlumun yeni fotolarını ekledim bakmak isterseniz saclarını kestirdik kuzumun gözlerine giriodu kıyamam.....

yinede bi idrar tahlili yaptırsammı diyorum gerçi yarın kendi doktorumuzla görüşücez bakalım o ne dicek...

hava değişikliğindendir inşallah hemen eski düzene geçersiniz..

Bel agrisi bende de var cok fena . Kaliyorum bazen kasiliyor bacaklarim .

Seneye topikce tatile kaplicaya bel agrisina iyi gelen neresiyse :)))

bayıldım bu fikre kaydirigubbakcemile3

noldu sibel naza ben kaçırmışım :1shok:

yerim ben onu zemuszemus
aaah sibel ah!
yandın şimdiden sonra akannehir

9. ay kontrolümüzde doktor kan tahlili istedi. bikaç değer yüksek çıktı daha doktorumuzla konuşmadık gerçi ama bugün de sağlık ocağında kontrolümüz vardı bide idrar testi yaptırın isterseniz ama önemli değil dedi. ama malum pimpirikli insanlarız..

ya evet burcu senden biliyorum nekadar zor olduğunu yandık valla doktor yaptırın derse.. benimki nezaman altını açsam işiyo aslında ama ozaman işemice tutar bu sıpanın..

İnsallah verir der yaptirirsan . Benim bi sefer iki gun bekledigim oldu . Yanliz gitme bu arada cok zor oluyor tek basina.

Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma
zemuszemus ayyy nasıl da yakışmıştır kuzucuğa çok merak ettim bende bugün kontrolümüz vardı doktora sordum acilde deldirebilirsiniz dedi bende sabırsızlanıyorum

merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar
hoşgeldin hayırlı olsun duru bebek kızımın adaşı :))

ikinizede geçmiş olsun nazan
ay ne güzel olmuş aile saadeti allah bozmasın

allah yardımcın olsun tamamına erdirsin inşallah sıkısıkıya tutunur bebişin :CüvCüv: +

oyuncak laptoplar var ya oğlum kuzeninde görünce pek bi sevmişti kapışmışlardı falan burda görünce aldık dün.doğrudürüst yüzüne bakmadı bile napacağı da belli olmuyor bunların
aynen ya arkadaşımın kızındaki bikaç oyuncağa bayılmıştı bizimkide hemen ertesi günü büyük bir hevesle aldık mağazadada kahkahalar falan atıyodu oyuncaklara eve geldik yine cep telefonu ve kumandaya saldırdı ya oyuncakları elinin tersiyle iterek akannehir

hoşgeldin ebru çok üzüldüm çok zor ama en azından hayatı boyunca değer görmüş güzel bir yaşam sürmüş sağolun valla keşke herkes böyle duyarlı olsa

bende fantom var ama pek memnun kalmadım ben

Zor isin sevgi annene gitmek mantikli bencede ozlem hadi bol sans kizinin sansina kurtul bu sene insallah sibel sakinan goze cop batyr ama sakinmadanda yapamaz bizim gibi tipler
sağol pelin

e daha ne olsun maşallah ona darısı bizim başımıza :))

Mina cok erken uyuya kaldi ben kestirip kalkacak sanmistim ama degilmis erken kalkar sabah kesin o yuzden ben gider iyigeceler sizlere

kızlar bir arda hapşıyor bir ben ..
napcam ya hele ben çok kötüyüm.. birden oldu akşam.. ıhlamur içiyorum.. ona geçmesin geçti gerçşde ilerlemese bariiiii (( ooof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…