sibel ile e-mailleştim . çok selamı var .. burunları akıyo bide hapşırıyorlarmış , öksürük , ateş yokmuş çok şükür. ama iyiyiz çok şükür dedi. naz için başka bi şurup vermiş dr. onu kullanıyormuş inşll. geçer bir an önce
günaydın bigecim .. geçmiş olsun dikkat et kendine ..
hepimiz aynı durumdayız
demekki buda gecici bir durum(ya da ben öyle ümit ediyorum)
teyzeleri öycüm 13. ayınıda doldurdu
bin maşallah kızıma benim
sibel ile e-mailleştim . çok selamı var .. burunları akıyo bide hapşırıyorlarmış , öksürük , ateş yokmuş çok şükür. ama iyiyiz çok şükür dedi. naz için başka bi şurup vermiş dr. onu kullanıyormuş inşll. geçer bir an önce
aleykümselam .inş. geçer hemenceciksibel ile e-mailleştim . çok selamı var .. burunları akıyo bide hapşırıyorlarmış , öksürük , ateş yokmuş çok şükür. ama iyiyiz çok şükür dedi. naz için başka bi şurup vermiş dr. onu kullanıyormuş inşll. geçer bir an önce
günaydın bilgeeeegafil avlandım nevra :2:
allahım vakit de geçmiyor bugün ya
günaydın bilgeeee
GEÇMİYOR EVETgafil avlandım nevra :2:
BUGÜN SABAH EŞİMLEDE KONUŞTUKsabah aklıma düştü acep çalışmayan kızlarda durum ne... bizimkiler gündüz açığını kapamak için böyle olabilir mi??? :44:
bin maşallah öycü kuzusuna allah nice 13 aylara ulaşmak nasip etsin
aleyküm selam inşallah iyileşirler onlar da bir an önce
MAŞALLAH SİZEDE CNM BENİMMAŞALLAH kızınabizde pazar günü doldurmuşuk ama sen deyince farkettim şimdi
aleykümselam .inş. geçer hemencecik
günaydın bilgeeee
NAZANCIM GÜNAYDINuzuuun aradan sonra bir gunaydin da nbenden olsunnnv vodafoe ocak sonuna kadar telden interneti bedava yaptiii tum hasta bebisler iyilesmistir umarim biz dune gre daha iyi bir gece gecirdşk ohh
günaydın
Umut iyiden coştu 2.30 gibi kalktı memeye geldi sonra 6.12ye kadar yatağına girmediYa kucakta ya yanımda yatacakmış haspam O uykuyu alıyor tabii de ana nolursa olsun :93:
Bir de üstüne hastayım ya larenjit, ya faranjit ya da bronşit oldum ya da hepsini birden oldum :94: Doktora inmeye korkuyorum :18: Ses yok, nefes zor alıyorum ve hırıldıyorum hiçbir şeyim yokken akşam üzeri bir anda tıkandım
teyzeleri öycüm 13. Ayınıda doldurdu
ah canım ya hemen başla senin reçetelere daha kötüleşmeden çok geçmiş olsun
kızlarrrrrr 8 ocak cumartesi hepinizi doğum günümüze bekliyoruzzzzzzzzzzzz
yazmıştın pelin sağol yineCanan sana yazdimmi hatrlamyrm ama sadece aklimdanda gecirmis yazmamisda olabilirim bizim dr sabah 1 cay bardagi aksam 1 cay bardagi sut ver dedi toplam gunde 200cc edyr mina icmiyoro ayri kahvaltisini sutle hazirlyrm gecede bazen 50 cc zarzor iciyr
geçmiş olsun bige ya aman ilerlemesin hem çalışıyosun hem çoçuk çokzorlan ırsın allah yardımcın olsun yağmurda 2 gece öyle yaptı delirtti beni zombi gibi geziodum valla evde şuan ii çok şükür gece 3-4 kez kalkıyor ama emmek için onada şükürgünaydın
umut iyiden coştu 2.30 gibi kalktı memeye geldi sonra 6.12ye kadar yatağına girmediya kucakta ya yanımda yatacakmış haspam o uykuyu alıyor tabii de ana nolursa olsun :93:
bir de üstüne hastayım ya larenjit, ya faranjit ya da bronşit oldum ya da hepsini birden oldum :94: doktora inmeye korkuyorum :18: ses yok, nefes zor alıyorum ve hırıldıyorum hiçbir şeyim yokken akşam üzeri bir anda tıkandım
hoşgeldin nazannnn nerlerdesin naptın nettin yerleştinmi merefem nasıol ayy çok özledim sohbetlerimizi ne zaman alıyosunuz netuzuuun aradan sonra bir gunaydin da nbenden olsunnnv vodafoe ocak sonuna kadar telden interneti bedava yaptiii tum hasta bebisler iyilesmistir umarim biz dune gre daha iyi bir gece gecirdşk ohh
kalbim sizinleeeeeah canım ya hemen başla senin reçetelere daha kötüleşmeden çok geçmiş olsun
aman maşallah kara kuzuya ne kadar çabuk büyüyorlar ah u gece geçmedi ah bir uyusa diyoruz ama bir bakıyoruz 13 aylık oldular bir bakacağız okula başlıyorlar
kızlarrrrrr 8 ocak cumartesi hepinizi doğum günümüze bekliyoruzzzzzzzzzzzz
dün akşam başladım hemen biraz toparladı, dün hiç nefes alamamaya başlamıştım şimdi hiç olmazsa ciğerler söküyor biraz da olsa
kalbimiz aklımız sizinleallah içinize sindirsin müthiş keyifli geçsin
kızı çok kişinin kucağına verme doğumgünü partisi sonrası bebelerin durumu malum :94:
dün akşam başladım hemen biraz toparladı, dün hiç nefes alamamaya başlamıştım şimdi hiç olmazsa ciğerler söküyor biraz da olsa
kalbimiz aklımız sizinleAllah içinize sindirsin müthiş keyifli geçsin
Kızı çok kişinin kucağına verme doğumgünü partisi sonrası bebelerin durumu malum :94:
kalbim sizinleeeee
Bncede melike dikkat et her parti sonrası hasta oldu kuzular allah korusun
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn güzel birgün olur inşallah hastlar iyileşsin -20 den sevgiler buzz gibi hava buzzzzzzzz :82:
Geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum geçsin artık yaa lütfeeennnn.
Nilgün kaç gündür soracağım bak unutuyorum hep bizim hediye geldi mi eşim gönderdim diyor ama ona güven olmaz bunadı bu aralar her şeyi unutuyor.
Pelin size de geçmiş olsun canım nedir bu yaa bütün bebikler sıraya mı girdi yarabibim.
Burcu Eylüle de çok geçmiş olsun.
Nilgün ablan adına çok sevindim canım evlat hasretinin ne olduğunu çok iyi bilirim Allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin dilerim.
ayyy çok sevindim süper bu.. inşallah allah tamamına erdirir. benimkide tüp bebek olduğundan nası sıkıntılı bişeydir çok iyi anlıyorum..
..
ve hemen ben kaçar yatmam lazım.. kendinize iyi bakın he unutmadan gece 5 kere kalkmaya razıyım 10 kerede yeterki uyanıp oturmasınbunlar 2009 un tekne kazıntıları ayrı bi çeşit
gecmişi tam okuyamadım annemler yarın gidiyor(( onlarla vakit gecireyim dedim.Zaten acayip stresliyim yarın eşimin halası ilk defa bakacak carsambada ben kalacam basına ama zeyno pek sevemedi ya ilk defa birisini yadırgadı ne yapacam bakalım . Nilgüncügüm ablana cok sevindim allah kucagına almayı nasip eder saglıkla insallah. Bende bugün tam kan verdim sonucunu beklerken pattt regl oldum göbek atacaktım bosada deldirdim kendimi ama olsun.Minanında önemli bişeyi yokmus hadi gözün aydın pelin
Ya balkon var esim evde 1 tane iciyr onuda balkonda iciyr zaten arkadas karikoca gece 12 de geldiler zaten mutfakta balkon kapisi acik ictiler bende mina uyuyor mutfak kapsisi kapali diyede bisey diyemedim demedimdesorun olmaz diye ama o kadar cok icmeye demekki sorun oluyrmus havalansa bile bu olayi anlatr ictirmem artik merak etmeyin siz tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri iz icin nilgun allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla cok guzel bir haber ablan ve sizler icin rabbim kucagina aldiginida bize yazmani nasip etsin insallah ve olmayan dusunen herkese versin insallah. Melike sacmalama sorun degil sakin turtayi arabada birakmayi aklindan bile gecirme yiyim parasini bosver para 5 ay sonra yolla sen istersen sıkma canini biz birbirimizi biliyrz artik canim hic acelesi yok eda neden sevmedimi acaba dur sen stres yapma alisir zamanla eminim bu arada rahatlamana sevindim allah isteyene versin bebek :)
ilk günaydın benden
gün aydı ama ben hala ayamadım:89:
günaydın
umut iyiden coştu 2.30 gibi kalktı memeye geldi sonra 6.12ye kadar yatağına girmediya kucakta ya yanımda yatacakmış haspam o uykuyu alıyor tabii de ana nolursa olsun :93:
bir de üstüne hastayım ya larenjit, ya faranjit ya da bronşit oldum ya da hepsini birden oldum :94: doktora inmeye korkuyorum :18: ses yok, nefes zor alıyorum ve hırıldıyorum hiçbir şeyim yokken akşam üzeri bir anda tıkandım
günaydıınnnn ..
bana da gün aymadı .. bizimki sabıttı iyicene .. dün akşam zorla 11:30 uyuttum .. gözü kapanıyoo hala oyun istiyoo.. gece 1:30 bi bağırmayla uyandık apar topar yanımıza aldık ne oldu analamadım .. zor skinleştirdim uyuttum .. ama gece boyu cenesi susmadı mız mızlanıp durdu .
ne yapacaz biz bunlarla yaa.
gafil avlandım nevra :2:
uzuuun aradan sonra bir gunaydin da nbenden olsunnnv vodafoe ocak sonuna kadar telden interneti bedava yaptiii tum hasta bebisler iyilesmistir umarim biz dune gre daha iyi bir gece gecirdşk ohh
evet evet korkmuyor değilim inşallah hasta etmem kızımı keşke imkan olsa gelebilseniz
sağol canım dikkat edeceğim ama inşallah hasta olmaz sen -20 -22 diyorsun ben üşüyorum
geçmiş olsun bige ya aman ilerlemesin hem çalışıyosun hem çoçuk çokzorlan ırsın allah yardımcın olsun yağmurda 2 gece öyle yaptı delirtti beni zombi gibi geziodum valla evde şuan ii çok şükür gece 3-4 kez kalkıyor ama emmek için onada şükür
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn güzel birgün olur inşallah hastlar iyileşsin -20 den sevgiler buzz gibi hava buzzzzzzzz :82:
günaydın melike
walla ben istanbul grubuyla bir araya gelmeyi çok istiyorum ama ne yazık ki zor
şimdiden kolay gelsin
günaydın, geçmiş olsun, tikkat et tikkat,
e kendinede uygula artık tariflerinden
bizde kalktık oturduk valla sonra kendisi 7: 30 ta uyudu 9:00 a kadar
benim gözlerim batıyor şu anda
dün iyi uyudum dedimya bugün acısı çıktı
walla ben istanbul grubuyla bir araya gelmeyi çok istiyorum ama ne yazık ki zor
şimdiden kolay gelsin
ay melike dışarııs buz valla kantine falan gidiom burnum sızım sızım sızlıo apartman dışına çıkamıoz artık kapandık eve arkadaşlar var karşımdaki apartmanda oturuyoı valla siz gelin dedim bndne hayıor yok :Sallahtan ev sıcakevet evet korkmuyor değilim inşallah hasta etmem kızımı keşke imkan olsa gelebilseniz
sağol canım dikkat edeceğim ama inşallah hasta olmaz sen -20 -22 diyorsun ben üşüyorum
günaydın canım noldu ablana ne kaçırdım ben fransız kaldımGünaydın tülay,
günaydın canan,
günaydın öznur
hepinize günaydın, bu arada gökayın fotolarını yükledim ama 2 tane varmış makinede yeni saçıyla idare edin artık
işte en kötü üşütme şekli terle ve soğugünaydın güzelim
bizim bugün 5. günümüz sapıtık uykuda2010'da kalmasını ummuştum ama maalesef takip etmiş bizi 2011'e de geldi benim göğüs kısmım doğumdan bu yana çok terliyor, gece uykumda da tabii... sonra sıpa kalkıp bütün gece durup durup emince üstümü değişemiyorum, sırtımı göğsümü silemiyorum da... açıyorum bütün sinemi gecenin soğuğunda :92: düşündüm ne zaman nasıl üşüttüm ben bu kadar diye... en mantıklı açıklama bu :94:
uyguluyorum merak etme :94:
uyguluyorum merak etme :94:
23 nisan civarı gitelim mi istanbula nilkün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?