2009 Aralık Anneleri

sibel ile e-mailleştim . çok selamı var .. burunları akıyo bide hapşırıyorlarmış , öksürük , ateş yokmuş çok şükür. ama iyiyiz çok şükür dedi. naz için başka bi şurup vermiş dr. onu kullanıyormuş inşll. geçer bir an önce

aleyküm selaaaaaaam
sağol nevracım

hepimiz aynı durumdayız
demekki buda gecici bir durum(ya da ben öyle ümit ediyorum)

sabah aklıma düştü acep çalışmayan kızlarda durum ne... bizimkiler gündüz açığını kapamak için böyle olabilir mi??? :44:

teyzeleri öycüm 13. ayınıda doldurdu
bin maşallah kızıma benim

bin maşallah öycü kuzusuna allah nice 13 aylara ulaşmak nasip etsin

aleyküm selam inşallah iyileşirler onlar da bir an önce

MAŞALLAH kızınabizde pazar günü doldurmuşuk ama sen deyince farkettim şimdi

aleykümselam .inş. geçer hemencecik
gafil avlandım nevra :2:
allahım vakit de geçmiyor bugün ya
günaydın bilgeeee

uzuuun aradan sonra bir gunaydin da nbenden olsunnnv vodafoe ocak sonuna kadar telden interneti bedava yaptiii tum hasta bebisler iyilesmistir umarim biz dune gre daha iyi bir gece gecirdşk ohh

GEÇMİYOR EVET
BUGÜN SABAH EŞİMLEDE KONUŞTUK
GÜNDÜZ YAPTIKLARINI OYUNLARINI GECE UYKU ARASIND ATEKRARLIYOR ÖYKÜ
EEE BAĞIRIYOR
AĞLIYOR
GECE BİR ARA OYURMUŞ GÖZLERİ AÇIKTI AMA
GÖĞSÜME VURUYOR MEME DİYOR ZIPAM

TEŞEKKÜRLER TEYZESİ,
NİCE 13 AYLARI, YILLARI BEBABER KUTLARIZ İNŞ.

BENİM CADI KIZIM ŞİMDİ UYANDI HANIMLAR
GECE BENİ UYUTMUYOR AMA KENDİSİ FOSUR FOSUR UYUYOR.

MAŞALLAH kızınabizde pazar günü doldurmuşuk ama sen deyince farkettim şimdi

aleykümselam .inş. geçer hemencecik

günaydın bilgeeee
MAŞALLAH SİZEDE CNM BENİM

uzuuun aradan sonra bir gunaydin da nbenden olsunnnv vodafoe ocak sonuna kadar telden interneti bedava yaptiii tum hasta bebisler iyilesmistir umarim biz dune gre daha iyi bir gece gecirdşk ohh
NAZANCIM GÜNAYDIN
TİCKER 1 YAŞINDA KALMIŞ CNM

DÜNE GÖRE DAHA İYİ
NELERE ŞÜKREDER OLDUK YAW:86:

ah canım ya hemen başla senin reçetelere daha kötüleşmeden çok geçmiş olsun

teyzeleri öycüm 13. Ayınıda doldurdu

aman maşallah kara kuzuya ne kadar çabuk büyüyorlar ah u gece geçmedi ah bir uyusa diyoruz ama bir bakıyoruz 13 aylık oldular bir bakacağız okula başlıyorlar

kızlarrrrrr 8 ocak cumartesi hepinizi doğum günümüze bekliyoruzzzzzzzzzzzz

ah canım ya hemen başla senin reçetelere daha kötüleşmeden çok geçmiş olsun

kızlarrrrrr 8 ocak cumartesi hepinizi doğum günümüze bekliyoruzzzzzzzzzzzz

dün akşam başladım hemen biraz toparladı, dün hiç nefes alamamaya başlamıştım şimdi hiç olmazsa ciğerler söküyor biraz da olsa

kalbimiz aklımız sizinle allah içinize sindirsin müthiş keyifli geçsin
kızı çok kişinin kucağına verme doğumgünü partisi sonrası bebelerin durumu malum :94:

yazmıştın pelin sağol yine
bnde o kdr veriyorum sen söyledikten sonra baktım 1 çay bardağı 100 ml yapıyor tam 200 ü bitirmiyor ama 100-150 arası içiyor içmezsede hiiç zorlamıyorum soğumasın sütten bi kaç gün biberonla içti ayy çok rahattı ama sıkıldı şimdi kaşıkla içiyoruz çayu bardağıyla vermeyede çalışıyuorum hani alışsın artık yavaş yavaş dşe ama bnm kız içmek yerine üflüyor balon şişirir gibi sıpa bilemiyor öle içmeyi
geçmiş olsun bige ya aman ilerlemesin hem çalışıyosun hem çoçuk çokzorlan ırsın allah yardımcın olsun yağmurda 2 gece öyle yaptı delirtti beni zombi gibi geziodum valla evde şuan ii çok şükür gece 3-4 kez kalkıyor ama emmek için onada şükür
maşallah hemde kocamaaaann
hoşgeldin nazannnn nerlerdesin naptın nettin yerleştinmi merefem nasıol ayy çok özledim sohbetlerimizi ne zaman alıyosunuz net
kalbim sizinleeeee

bncede melike dikkat et her parti sonrası hasta oldu kuzular allah korusun

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn güzel birgün olur inşallah hastlar iyileşsin -20 den sevgiler buzz gibi hava buzzzzzzzz :82:

evet evet korkmuyor değilim inşallah hasta etmem kızımı keşke imkan olsa gelebilseniz

sağol canım dikkat edeceğim ama inşallah hasta olmaz sen -20 -22 diyorsun ben üşüyorum

evet geldi, senin ki geldi burcunun ki geldi çok tşk ederiz, bende dün yazacaktım unutmuşum ablamın sevincine

amin ebrucum, çok tşk ederim inşallah

sağol sibelcim çok sağol, amin inşallah
bu kadar dua aldı inşallah sağlıkla kucağına alır

gözünaydın edacım, amin inşallah

eyvallah pelinim

ilk günaydın benden
gün aydı ama ben hala ayamadım:89:

günaydın :)

günaydın, geçmiş olsun, tikkat et tikkat,
e kendinede uygula artık tariflerinden
bizde kalktık oturduk valla sonra kendisi 7: 30 ta uyudu 9:00 a kadar
benim gözlerim batıyor şu anda
dün iyi uyudum dedimya bugün acısı çıktı

günaydın :) belli sanada aymamış ama

banada banada nasıl akşam olur bugün bilemiyorum

günaydın

evet evet korkmuyor değilim inşallah hasta etmem kızımı keşke imkan olsa gelebilseniz

sağol canım dikkat edeceğim ama inşallah hasta olmaz sen -20 -22 diyorsun ben üşüyorum

günaydın melike
walla ben istanbul grubuyla bir araya gelmeyi çok istiyorum ama ne yazık ki zor
şimdiden kolay gelsin

Günaydın tülay,
günaydın canan,
günaydın öznur

hepinize günaydın, bu arada gökayın fotolarını yükledim ama 2 tane varmış makinede yeni saçıyla idare edin artık

günaydın güzelim
bizim bugün 5. günümüz sapıtık uykuda 2010'da kalmasını ummuştum ama maalesef takip etmiş bizi 2011'e de geldi benim göğüs kısmım doğumdan bu yana çok terliyor, gece uykumda da tabii... sonra sıpa kalkıp bütün gece durup durup emince üstümü değişemiyorum, sırtımı göğsümü silemiyorum da... açıyorum bütün sinemi gecenin soğuğunda :92: düşündüm ne zaman nasıl üşüttüm ben bu kadar diye... en mantıklı açıklama bu :94:

uyguluyorum merak etme :94:
23 nisan civarı gitelim mi istanbula nilkün??

ay melike dışarııs buz valla kantine falan gidiom burnum sızım sızım sızlıo apartman dışına çıkamıoz artık kapandık eve arkadaşlar var karşımdaki apartmanda oturuyoı valla siz gelin dedim bndne hayıor yok :Sallahtan ev sıcak
Günaydın tülay,
günaydın canan,
günaydın öznur

hepinize günaydın, bu arada gökayın fotolarını yükledim ama 2 tane varmış makinede yeni saçıyla idare edin artık
günaydın canım noldu ablana ne kaçırdım ben fransız kaldım
işte en kötü üşütme şekli terle ve soğu (
uyguluyorum merak etme :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…