2009 Aralık Anneleri

amma prosedürü varmış haaa

allah razı olsun buna da şükür nevracım
keşke bende sizlerle gidebilseydim
inan çok isterdim

amin hepimizden .. keşke gelebilseydiniz..

amma prosedürü varmış haaa

öyle nilgüncüm çocuk bölümü olduğu için daha hassaslar.

bige ile görüştüm son durumu anlattım .. çok selamı var hepinizeeee..

seda sayanda bakıcı dosyası açmışlar frgmanlardan darlandım Allahım bu bebeklere böyle davrananları Rabbim dünyada ahirette de rahat bırakmasın yapışsın yakalarına...

O zaman üçe doğru geliriz nevracığım bu arada eşin de gelecek değil mi benimki yan çizmeye çalışıyor da.

O zaman üçe doğru geliriz nevracığım bu arada eşin de gelecek değil mi benimki yan çizmeye çalışıyor da.

gelicek canım . o kadar koliyi biz nasıl taşıyacaz.. canberkki getirecek misin . ben burak' ı götürmeyi düşünmüyorum da..

Nevra çok koli var mı bagaja sığar mı acaba yoksa koltuğu yatırmak gerekir mi Canberkin koltuğu da var onu sökelim mi?

Nevra çok koli var mı bagaja sığar mı acaba yoksa koltuğu yatırmak gerekir mi Canberkin koltuğu da var onu sökelim mi?

canım biz bi arkadaşı daha ayarlıyoruz .. bakalım oda gelirse 2 araba olucaz . eşim yemekten gelsin kesin durumu sölerim ..

Nevracım yaa sana tel.de sormayı unuttum mng ye veriyorum adrese teslim getiriyor değil mi sizin adrese ona göre vereyim?

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir bnm kayınvalideler hala burda malum kafyı yemek üzereyim evimi ....götürüyo yani oderece dağınıklar ve pisler birde temizlik taslarlar eşimle ne oturabiliyoruz ne dışarı çıkabiliyoruz herşey cümbür cemaat yemek çay oturma bi yalnız kalsınlar erken yatalım yok başımızda beklerler offf bebişlerde iyidir umarım güneşi öyle bir şımarttılarki resmen bize gelmiyor çocuk boyuna kucaklarında hop hop ağlıo mızmız deliricem yaa:84:

selam cnm :80:

Nevracım yaa sana tel.de sormayı unuttum mng ye veriyorum adrese teslim getiriyor değil mi sizin adrese ona göre vereyim?

getiriyorlar canım sorun olmaz..

selam mehtapcım ... allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…