sevgi geçmiş olsun canım yaa inşallah bu yeni verdiği ilaçla düzelir artık yavrum.slm kızlar nezamandır giremedim oğluşumun kulağı hala gecmemiş devam ediyo 3 kutu antibiyotik bitti.doktor doktor gezioz kimi diyo damardan ilaç kimi diyo antibiyotiğe devam bugüm kbb ye gittik iyi bi doktordu saolsun işitme testine girdi yavrum bide röntgen çekildi geniz eti varmı diye...işitmesi az orta kulak iltahabı yüzünden doktor sakız çiğnese yada balon şişirse çabuklaştırır iyilşemesini dedi ama nerde bizim sıpa yapmaz.antibiyotiğini degiştirdi genizinde et yokmuş şükür.dönüştede aşısını yaptırdık yavrumun çok gecikti nerdeyse 1 ay önce olmalıydı ama ozman atesliydi ve iltihap çoktu şükür ii ye gidio aşı ates yapmaz inş...
kızlar uzun oldu ama beni merak eden olduysa diye yzadım umarım tüm bebişler iyidir anneleri de tabii
mesaiden iyidir sibel ama tabi haftada 1 gün izin de çok zor tabi. bence kızınla beraber bir hafta gez bir hafta dinlen boşveeer temizliğikızlar cevaplar için çok teşekkür ediyorum, çok yorgunum yatıcam hemen görüşürüz sonra kuzuları öpün benim için..
he iş olayı nooldu anlatiim merak edersiniz belki :) akşamlaı mesaiye kalmıcam ama artık haftanın 6 günü çalışıyorumartık o bi günlük iznimde de temizlik mi yaparım dinlenirmiyim gezermiyim kızımlamı vakit geçiririm bilemiyorum..burda bi saç baş yolma ikonu yakmuki
sağolsun canım buna da şükürkızlar k.pederim görüşmüş pazar günü götürecez paketleri. ziyaret günü dışı olduğu için rica üzerine 3,5 - 4 arası kabul ediyorlar o saate orada olup çocuklardan 5-6 yaş gubunu görebileceğiz. (ondan önce kabul etmiyorlar çocukların uyku saatiymiş. ) fakat resim çekmemiz kesinlikle yasakmış .paketleri de bağış kabul bölümüne verebilir mişiz.
aaaaamiiiinnnnseda sayanda bakıcı dosyası açmışlar frgmanlardan darlandım Allahım bu bebeklere böyle davrananları Rabbim dünyada ahirette de rahat bırakmasın yapışsın yakalarına...
allah sabır versin mehtap sıpalar zaten 2 kişi gördüler mi şımarıveriyorlar bir de hergün bir arada bütün huyu suyu düzeni değişir tabi. napıcan artık idare et onlar gidince kendi düzeninize dönersiniz.slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir bnm kayınvalideler hala burda malum kafyı yemek üzereyim evimi ....götürüyo yani oderece dağınıklar ve pisler birde temizlik taslarlar eşimle ne oturabiliyoruz ne dışarı çıkabiliyoruz herşey cümbür cemaat yemek çay oturma bi yalnız kalsınlar erken yatalım yok başımızda beklerler offf bebişlerde iyidir umarım güneşi öyle bir şımarttılarki resmen bize gelmiyor çocuk boyuna kucaklarında hop hop ağlıo mızmız deliricem yaa:84:
kimseler bana cvp vermicek sanırım ben çıkayım en iyisi
Kargoyu yolladım inşallah iyi günlerde kullanıllar yazdım içine kullanılmadı ancak bazılarının etiketleri yok yıkayıp ütülemişti kullanırım diye yazdım
ama sadece 1 adet örebildim 1 takımda hazır koydum diğeri yarım kaldı artık bitiririm zeyno takar üzüldüm ama :2:
bugün çok sessiz buralar nerdesiniz yahu:26:
bugün çok sessiz buralar nerdesiniz yahu:26:
ay ben bugün hiç uğramayadım buralara
ne var ne yok bakıym:82:
ooo öyle çok şey var ki oku oku bitmez:90:ay ben bugün hiç uğramayadım buralara
ne var ne yok bakıym:82:
uğramamakla hiçbirşeyde kaçırmadın şeker
bende çıkıyorum
öpüldün
aa gündüzcüler kaçmış :)) bige nerelerde?? herkes iyimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?