2009 Aralık Anneleri

sevgi geçmiş olsun canım yaa inşallah bu yeni verdiği ilaçla düzelir artık yavrum.
mesaiden iyidir sibel ama tabi haftada 1 gün izin de çok zor tabi. bence kızınla beraber bir hafta gez bir hafta dinlen boşveeer temizliği
sağolsun canım buna da şükür
seda sayanda bakıcı dosyası açmışlar frgmanlardan darlandım Allahım bu bebeklere böyle davrananları Rabbim dünyada ahirette de rahat bırakmasın yapışsın yakalarına...
aaaaamiiiinnnn
allah sabır versin mehtap sıpalar zaten 2 kişi gördüler mi şımarıveriyorlar bir de hergün bir arada bütün huyu suyu düzeni değişir tabi. napıcan artık idare et onlar gidince kendi düzeninize dönersiniz.
kimseler bana cvp vermicek sanırım ben çıkayım en iyisi

ah kıyamam sen ilgi istiyorsun :13:

Kargoyu yolladım inşallah iyi günlerde kullanıllar yazdım içine kullanılmadı ancak bazılarının etiketleri yok yıkayıp ütülemişti kullanırım diye yazdım
ama sadece 1 adet örebildim 1 takımda hazır koydum diğeri yarım kaldı artık bitiririm zeyno takar üzüldüm ama :2:

ben de bugün yolladım şükür. üzülme canım yaa ben hiç öremedim zaman bulamadım bir türlü. gönül daha çook şeyler istiyor ama bu seferlik böyle olsun bir dahakine inşallah. çam sakızı çoban armağanı iyi günlerde kullansın kuzucuklar.:13:

çok şükür bugünde akşam oldu
ben toparlanmaya başlıyım kızlar
kara kuzumu çok ösledim
Paşaları ve prensesleri öpüyorum

ay ben bugün hiç uğramayadım buralara
ne var ne yok bakıym:82:

amanınnnn buraların gülü bigeymiş 2 gündür yok site sessizz

hakkatten ses soluk yokmuş, gidenlere güle güle
hepinizi öpüyorum
ben yokum pazara kadar kendinize iyi bakın
görüşürüz

evet müzeyyencim aynen valla bütün huyu suyu değişti gidince onlar ne yapıcam bilmiyorum delirtiyo beni iyice şımardı kucak istemeyen çocuk kucakçı oldukoca desen oda ana babacı oldu ağzını açamıyo ana kuzusu uyuz kendi için ses çıkarır ama bizm için bişey demiyo savunamıyo geberticem onu valla boğasım geliyo

aa gündüzcüler kaçmış :)) bige nerelerde?? herkes iyimi??

bige rapor aldı cnm
pazartesi tekrar aramızda olacak kendülerüüüü

günaydın kızlar
bugün çok uykum var beniiiiiiiiiimmmmmmm
çok şükür cuma geldi
haftasonu dinlenmeye çalışırım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…