2009 Aralık Anneleri

günaydınnn , herkese günaydınn .. Bugün cuma yaşasıınnn

evet ben gerçi yarın çalışacaktım ama dün arabanın ikaz lambaları yandı kociş servise götürecek ben zeynep i nasıl emzireceğim diye sorunca babam ben giderim senin yerine dedi yarın evdeyim galiba

kıyamam canım gel bakim sen yapayalnız mı kaldın ahhhhh canum benüm Pardon yanlış oldu
ah çok şükür geldiniz
günaydınnn , herkese günaydınn .. Bugün cuma yaşasıınnn
çok şükür bu haftadada cumayı gördük
ben geldimm meralciimm

Günaydın melikeeee
hoşgeldin
nerelerde kaldınız yaaaaaa

evet ben gerçi yarın çalışacaktım ama dün arabanın ikaz lambaları yandı kociş servise götürecek ben zeynep i nasıl emzireceğim diye sorunca babam ben giderim senin yerine dedi yarın evdeyim galiba
ay hadi inş. Cnm

iyi kuduruk her zaman ki gibi anne yi öğrendi her saniye anni anne bağrınıyor hem bana hem anneme anne diyor sen nasılsın emrecik nasıl

iyi çok şükür napsın kuduruk paşa , bütün gün muzurluk peşinde , heryeri karıştırıyoo ..
maşallah zeynep' e maşallah .. bizimkide öyle annii diyoo sonra uzatıp ananniii diyo ..
ee iyi olmuş o zmana senin için yarın bütün gün zeyneplesin ..

Allahim Allahim cok uzun bi aradan sonra gunduz yazabiliyorum sana sukurler olsun :)
Gunaydinlar tunaydinlar herkese

En geveze bigeymiş galiba o yokken çıt çıkmıyor huuuuuuuu kızlar uyuyor musunuz

Burcu Eylül ün gözü nasıl oldu?

selam burcuuuuuuuuu
nasılsın
eylül nasıl

Cok sukur Ebru duzeldi akmiyor artik . Doktora goturcem ama bugun yada pazartesi . Hem bir yas kontrolu olcak goz icin.
Onun disinda dislerimiz cok fena Meral teyzesi cok huysuz gogsum kanadi bugun surekli emmesinden geceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…