2009 Aralık Anneleri

Cok sukur Ebru duzeldi akmiyor artik . Doktora goturcem ama bugun yada pazartesi . Hem bir yas kontrolu olcak goz icin.
Onun disinda dislerimiz cok fena Meral teyzesi cok huysuz gogsum kanadi bugun surekli emmesinden geceleri.

aman çok şükür iyileşmiş de dişler SENİDE ONUDA PERİŞAN ETTİ KIYAMAM KUZUYA

Cok sukur Ebru duzeldi akmiyor artik . Doktora goturcem ama bugun yada pazartesi . Hem bir yas kontrolu olcak goz icin.
Onun disinda dislerimiz cok fena Meral teyzesi cok huysuz gogsum kanadi bugun surekli emmesinden geceleri.

Bu göz için bir yaş kontrolü nedir ki bize öyle bir şey demedi dr

tünaydınlar herkese feciiii bi gece geçirdik zaeynep sürekli ağladı durdu inletti ortalığı nerdeyse yan daireyle papaz oluyoduk gece gece

tünaydınlar herkese feciiii bi gece geçirdik zaeynep sürekli ağladı durdu inletti ortalığı nerdeyse yan daireyle papaz oluyoduk gece gece

yan komşuya bizden selam söyle
tünaydın kıymetcim
hayırdır zeynonun derdi neymişki:26:
kıyamam yaaaaaöyle inletecek kadar ağladıysa epey canını acıtan birşeyi vardır kuzunun

nesi vardı acaba o kadar ağlayacak o yan komşu ya hiç çocuk görmemiş ya hiç hasta olmamış sanki sen bile bile ağlatıyorsun sus deyince sussa zaten ağlatmazsın ayyy bu insanlar

Resmen dis gozukuyor Meral o kadar fena ama patlamadi bi turlu .

off nedir kkuzuların bu dişlerde çektiği ..

Bu göz için bir yaş kontrolü nedir ki bize öyle bir şey demedi dr

göz kontrolü şart canım göz temliği , göz kayması gibi sorunların tesbiti için ..

günaydın kıymetcimm hayırdır nesi var zeybep' in .. ne anlayışsız insanlar yaa sanki keyfinden ağlıyoo var işte bi sıkıntısı ..

yemeğe gidiyoruuuuuuuummmmmmmm

afiyet olsun canımm

yan komşuya bizden selam söyle
tünaydın kıymetcim
hayırdır zeynonun derdi neymişki:26:
kıyamam yaaaaaöyle inletecek kadar ağladıysa epey canını acıtan birşeyi vardır kuzunun

nesi vardı acaba o kadar ağlayacak o yan komşu ya hiç çocuk görmemiş ya hiç hasta olmamış sanki sen bile bile ağlatıyorsun sus deyince sussa zaten ağlatmazsın ayyy bu insanlar

anlamadım ki neyi olduğunu bi dille çözülse inş. sürekli memede kalmak istedi memeden çıkınca ağzı başladı ağlamaya veriyorum memeyi ağzına yerleştirene kadar kafa çevirmeler kendini atmalar eliyle itip tokatlamalar yediğim tekme ve tokatların haddi hesabı yok yani:) dişlerimiz de çıktı 5 i birden 11 dişimiz var yenisi mi gliyo anlamadım ki ağpzına baktırmıyo zaten hiç.

yan apartmanın yan dairesi Allahtan bizim apartmanda sorun olmadı şükür zaten altta üstte kimse yok:) zeynep bebekken de gece çok ağladığında vurmuşlardı duvarlara konuşmuşlardı gece sessizlikte herşey duyuluyo malum.bu gece daha şiddetliydi işte zeynep ağlama şiddetini arttırdıkça. amaan napıyım onlarında var çocukları bizde duyuyoruz seslerini.

afiyet olsun meralcim

nevra bi telaşla çıktım poşeti annene vernek için parayı vermeyi unutmuşum zaten poşeti arabadan çıkarırken bi kaç yerinden delmişim

hay allah yaa dişmidir acaba .. belli bi sıkıntısı var ama inşll önemli bişey değildir kıymet .. bide çocukları var üstelik sen sabır ver yarabbim ..

afiyet olsun meralcim

nevra bi telaşla çıktım poşeti annene vernek için parayı vermeyi unutmuşum zaten poşeti arabadan çıkarırken bi kaç yerinden delmişim

kıymetcim hiç önemli değil biz zaten bu akşam hepsini kolilicez derli doplu gitsin diye ..

melike senin 2 paketmiydi . bu gün geldi ..

müzeyyen seninde paketin de geldi.

Son düzenleme:
Bige , Nilgün paketleriniz geldi..

ben yemeğe gidiyorum görüşürükk..

Son düzenleme:
amanın kimseler kalmamış

nevracım afiyet şeker olsun san çok enerji olsun:)
melike sanada afiyet olsun zeynebe süt olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…