Cok sukur Ebru duzeldi akmiyor artik . Doktora goturcem ama bugun yada pazartesi . Hem bir yas kontrolu olcak goz icin.
Onun disinda dislerimiz cok fena Meral teyzesi cok huysuz gogsum kanadi bugun surekli emmesinden geceleri.
aman çok şükür iyileşmiş de dişler SENİDE ONUDA PERİŞAN ETTİ KIYAMAM KUZUYA
Resmen dis gozukuyor Meral o kadar fena ama patlamadi bi turlu .
uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uyuuuuuuuuuuuuuu hipnotize edicem seni
Cok sukur Ebru duzeldi akmiyor artik . Doktora goturcem ama bugun yada pazartesi . Hem bir yas kontrolu olcak goz icin.
Onun disinda dislerimiz cok fena Meral teyzesi cok huysuz gogsum kanadi bugun surekli emmesinden geceleri.
kıyamam kuzuma yaaaaresmen dis gozukuyor meral o kadar fena ama patlamadi bi turlu .
1 yaşında muhakkak göz kontrolü gerekiyormuşBu göz için bir yaş kontrolü nedir ki bize öyle bir şey demedi dr
tünaydınlar herkese feciiii bi gece geçirdik zaeynep sürekli ağladı durdu inletti ortalığı nerdeyse yan daireyle papaz oluyoduk gece gece
tünaydınlar herkese feciiii bi gece geçirdik zaeynep sürekli ağladı durdu inletti ortalığı nerdeyse yan daireyle papaz oluyoduk gece gece
Resmen dis gozukuyor Meral o kadar fena ama patlamadi bi turlu .
Bu göz için bir yaş kontrolü nedir ki bize öyle bir şey demedi dr
yemeğe gidiyoruuuuuuuummmmmmmm
yan komşuya bizden selam söyle
tünaydın kıymetcim
hayırdır zeynonun derdi neymişki:26:
kıyamam yaaaaaöyle inletecek kadar ağladıysa epey canını acıtan birşeyi vardır kuzunun
nesi vardı acaba o kadar ağlayacak o yan komşu ya hiç çocuk görmemiş ya hiç hasta olmamış sanki sen bile bile ağlatıyorsun sus deyince sussa zaten ağlatmazsın ayyy bu insanlar
anlamadım ki neyi olduğunu bi dille çözülse inş. sürekli memede kalmak istedi memeden çıkınca ağzı başladı ağlamaya veriyorum memeyi ağzına yerleştirene kadar kafa çevirmeler kendini atmalar eliyle itip tokatlamalar yediğim tekme ve tokatların haddi hesabı yok yani:) dişlerimiz de çıktı 5 i birden 11 dişimiz var yenisi mi gliyo anlamadım ki ağpzına baktırmıyo zaten hiç.
yan apartmanın yan dairesi Allahtan bizim apartmanda sorun olmadı şükür zaten altta üstte kimse yok:) zeynep bebekken de gece çok ağladığında vurmuşlardı duvarlara konuşmuşlardı gece sessizlikte herşey duyuluyo malum.bu gece daha şiddetliydi işte zeynep ağlama şiddetini arttırdıkça. amaan napıyım onlarında var çocukları bizde duyuyoruz seslerini.
afiyet olsun meralcim
nevra bi telaşla çıktım poşeti annene vernek için parayı vermeyi unutmuşumzaten poşeti arabadan çıkarırken bi kaç yerinden delmişim
melike senin 2 paketmiydi . Bu gün geldi ..
Müzeyyen seninde paketin geldi.
amanın kimseler kalmamış
nevracım afiyet şeker olsun san çok enerji olsun:)
melike sanada afiyet olsun zeynebe süt olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?