2009 Aralık Anneleri

ay maşallah 11 diş
bizimki halaaaaaa 7
kıyamam yine dişlerdir tabi
alıngan
kaprisli
sinirli ve mız mız oluyor kuzular

Bige , Nilgün paketleriniz geldi..

ben yemeğe gidiyorum görüşürükk..
afiyet olsun cnm
sağol amin canım ama ben daha yemedim ki

neden hala yemedin sen:26:

Evet yedim gülüm burada yemek yokki bize bugün arkadaş marketten yumurta almış onu pişirdik yedik önceden akıl edemiyorduk ya aç kalıyorduk ya sadece bisküvi yiyorduk sonra başladık bazen makarna haşlıyoruz bazen yumurta kendimiz yapıp yiyoruz 1 tencere aldık ufak tüpte diğer arkadaşlara yemek geliyor saat 5 te 5 te biz çıkıyoruz eğer bardak dolum varsa onlara dışardan alıyorlar bize gene yok o kadar düşünceli insaniyetli patronum var yani hatta geçen gün ekmek arasına bardak doluma gelen salatadan koyduk yedik patron yemek bittiğini duyunca eeee sadece 2 kişi çalışıyor kim yedi kalan yemeği dedi

senin patronun öbür dünyada yeri yok melikecim

kızlar inanın pilim bitti
boğazımda hafif gıcıklanma başladı 1-2 saattir. öksürüyorumda. yemekten sonra ne oldu bana kiii

kızlar inanın pilim bitti
boğazımda hafif gıcıklanma başladı 1-2 saattir. öksürüyorumda. yemekten sonra ne oldu bana kiii

sizin orda havalar yumuşamadı mı meral bigenin reçetelerinden başla hemen

sizin orda havalar yumuşamadı mı meral bigenin reçetelerinden başla hemen
nerdeeee kıymetcim
sabah hala kar atıştırıyordu burada
dünde gün boyu kar atıştırdı
vucut yoruldu
dr gideyim bakalım ne diycek
kızarıklık varmıdır ada çayı yetermi bana
ne kadaaan ziyaretçimiz var öyle:)

:82: kimler gelmiş bakayım

of ya ben artık hiç takip edemez oldum nezaman gidiyodu koliler onu bile unuttum kırk kere mail istedim valla sizden... iş yoğun ev yoğun kafa yoğun oy oy yani..

bütün aile efradı yattı benim cadı kalkar birazdan amma ben niye hala ayaktayım. tarlamın başını bekliyorum:)

of ya ben artık hiç takip edemez oldum nezaman gidiyodu koliler onu bile unuttum kırk kere mail istedim valla sizden... iş yoğun ev yoğun kafa yoğun oy oy yani..

canım sana msj atamıyorum posta kutun çok doluymuş
pazar gidecekler adresi vereyim ben dün akşam verdim kargoya bugün vardı belki yarın sabahtan versen yetişir

zeynep bugünde dün gecenin huysuzluğuna aynen devam etti . dışarı çıkardım öğleden sonra hava alsında yorulur sakinleşir diye yok . akşma üstü nasıl becerdiyse al sen sirke şişesini kapağını aç yarısında yakaladım halının bi bölümü sirke bende mutfakta yemekle uğraşıyodum gözüm üstündeydi kaşla göz arsında nasıl becerdi anlatamam haydi halıyı sil la havle çeke çeke bide onu tutmaya çalış basıcakmış sildiğim yerlere. önce halıya basıyo sonra parkeye gidip basıyo iz yapınca seviniyo sıpa:)
akşamda nasıl kuvvetse çekince perdeyi kornişten çıkmmasın mı halkalar haydi tekrar çıkart tak.vee kesinlikle onun yanında açamıyo kocm pc yi (bu ii oldu benim içinde) yerlere atyo kendini üstüne çıkmaya çalışyo pc ye ercekmiş. ama nasıl inat zeynep hanım büyüdükçe daha da azmaya başladı sakinleşeceğine babasına çekmiş onun diyetini ödüyoruz sanırsam. kv söyleyip duruyo ben çok çektim şimdi siz çekin canıma değsin ohh diye ama oğlu değil ben çekiyorum ne zaman normale döncek?

ilk günaydın benden ama tam uyanamadım kız uyudu bende biraz daha yatıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…