ay maşallah 11 dişanlamadım ki neyi olduğunu bi dille çözülse inş. sürekli memede kalmak istedi memeden çıkınca ağzı başladı ağlamaya veriyorum memeyi ağzına yerleştirene kadar kafa çevirmeler kendini atmalar eliyle itip tokatlamalar yediğim tekme ve tokatların haddi hesabı yok yani:) dişlerimiz de çıktı 5 i birden 11 dişimiz var yenisi mi gliyo anlamadım ki ağpzına baktırmıyo zaten hiç.
yan apartmanın yan dairesi Allahtan bizim apartmanda sorun olmadı şükür zaten altta üstte kimse yok:) zeynep bebekken de gece çok ağladığında vurmuşlardı duvarlara konuşmuşlardı gece sessizlikte herşey duyuluyo malum.bu gece daha şiddetliydi işte zeynep ağlama şiddetini arttırdıkça. amaan napıyım onlarında var çocukları bizde duyuyoruz seslerini.
afiyet olsun cnmBige , Nilgün paketleriniz geldi..
ben yemeğe gidiyorum görüşürükk..
sağol amin canım ama ben daha yemedim ki
amanın kimseler kalmamış
nevracım afiyet şeker olsun san çok enerji olsun:)
melike sanada afiyet olsun zeynebe süt olsun:)
sağol amin canım ama ben daha yemedim ki
Evet yedim gülüm burada yemek yokki bize bugün arkadaş marketten yumurta almış onu pişirdik yedik önceden akıl edemiyorduk ya aç kalıyorduk ya sadece bisküvi yiyorduk sonra başladık bazen makarna haşlıyoruz bazen yumurta kendimiz yapıp yiyoruz 1 tencere aldık ufak tüpte diğer arkadaşlara yemek geliyor saat 5 te 5 te biz çıkıyoruz eğer bardak dolum varsa onlara dışardan alıyorlar bize gene yok o kadar düşünceli insaniyetli patronum var yani hatta geçen gün ekmek arasına bardak doluma gelen salatadan koyduk yedik patron yemek bittiğini duyunca eeee sadece 2 kişi çalışıyor kim yedi kalan yemeği dedi
senin patronun öbür dünyada yeri yok melikecim
aaaaaaaaa olur mu adam 5 vakite 5 katıyor hacı
kızlar inanın pilim bitti
boğazımda hafif gıcıklanma başladı 1-2 saattir. öksürüyorumda. yemekten sonra ne oldu bana kiii
nerdeeee kıymetcimsizin orda havalar yumuşamadı mı meral bigenin reçetelerinden başla hemen
ne kadaaan ziyaretçimiz var öyle:)
of ya ben artık hiç takip edemez oldumnezaman gidiyodu koliler onu bile unuttum kırk kere mail istedim valla sizden... iş yoğun ev yoğun kafa yoğun oy oy yani..
of ya ben artık hiç takip edemez oldumnezaman gidiyodu koliler onu bile unuttum kırk kere mail istedim valla sizden... iş yoğun ev yoğun kafa yoğun oy oy yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?