2009 Aralık Anneleri

yeni bir proje halindesiniz bende elimden geldiğince destek vermeye çalışırım:)

minanın ve senin daha ii olmana sevindim pelin. geçmiş olsun gelmesin bi daha hastalıklar

melikecim kolay gelsin canım. iyi olmuş işleri paylaştırdığın pestili çıkıyo insann toparlnaması zor oluyo sonra. merakla bekliyorum kurabiyeleri

merve geçmiş olsun size de hastalıklar bıraksın yakamızı artık

günler azaldıkça strese girme ebru ya. bakıcıdan memnunsundur inş. gözün arkda kalmaz bari için rahat olur

hadi ben kaçtım zeynep uyanmadan yerleri siliyim uğrarım inş.

sağolasınnnnnn

eh kıskanılır tabi :))) ama sıra gelene kadar peeeee yani
bizim arkadaşlar 10 kişi 500'den yapıyordu bir ara
bağış durumu var düzenlemeleri yapıyorum, ayrıntıları bekliyorum aydınlaticiiim hepiciiinizi

süper süper sağolunnn ben de varım diyenler arttıkça bir gaza geliyorum ki sanırsın Türkiye'yi kurtaracağım
4 hafta daha keyfini sür kuzunun vallahi ne güzel yaşını geçtiniz... bir yandan da daha zor aslında bu kadar alışıp bırakmak :44: kafam karıştı

Sagol kiymet valla hastaliklar bitsin artik ay hep ayni cocuklar uyusun ev sil :)) ben banyodayken babasiyla oyun oynuyr goya mina 2 dk bir kapiyi vurup anneee dyr ses verince gdyr cikinca banyodanda sevinip kosuyor hemen yani calismasakda 1 saatde olsa yarim saatde olsa ayrildklarinda tepki ayni ana kuzusu bunlar daha ebru :)) kar kis yokken cik git durma evde bencede

yeni bir proje halindesiniz bende elimden geldiğince destek vermeye çalışırım:)
hadi ben kaçtım zeynep uyanmadan yerleri siliyim uğrarım inş.

sağolasın en geç pazartesiye umarım ve sanırım tüm ayrıntılar belli olur
hadi kolay gelsin

süt kuzusu onlar süt
oyun oynarken kocaman oldu diye baktığım velet memeye geldiğinde memeye saldırırken daha dün doğmuş gibi

Nevra resimlere baktimda ay nasil heycan vermistr sana onlari almak kolilemek birkac resim mail atrmisin burcuya yollym yardim yapti ya gorsun onunda hosuna gider

Bu arada o cikolata yazilariniza ve istah acikligina hicccc yorum yapmyrm okumadim varsayrm kilo diyen veya ay istahim acik diyen melike nevra ve fatmaya 1 kg aldigimi soyleyip sevgilerimi yollyrm daha acik birsey yazamyrm sevgiler.....:))

Bu arada o cikolata yazilariniza ve istah acikligina hicccc yorum yapmyrm okumadim varsayrm kilo diyen veya ay istahim acik diyen melike nevra ve fatmaya 1 kg aldigimi soyleyip sevgilerimi yollyrm daha acik birsey yazamyrm sevgiler.....:))

:)))))
40 kiloya düşen merve ve zayıflamam lazım diyen canan'a (ki kaç günlerdir yok inşallah sorun yoktur) ne diyorsun pelin :82: :86: :86: :86:

Yaaaaaaaaaaaaaaaa memeyi ne yapacağız biz ben hele hiçbir şey yemiyor dün acıktı ağlıyor çorba ısıttım ağlaya ağlaya yedirdim ama yememek için çırpınıyor sonuçta bitiremedik 1 kaseyi yapıştı memeye hem emiyor hem şarkı mırıldanıyor nasıl mutlu kıyamıyorum ama 12 aylık bebek memeyle nasıl doyar deli olmamak elde değil yemiyor açlıktan gözyaşlarıyla ağlıyor çorbayı istemiyor

allah allaaaah tahlilleri nasıl peki melike? gelişiminde sorun yoksa demek ki doyuyor diyecek bir şey yok

bu arada sen yarın mı gidiyorsun bakim mr'a?

ee güzelmiş valla ..
burak iyi napsın teyzesi kuduruk paşa oldu iyicene muzukluk peşinde bütün gün

Kızlar gene neler yapıyonuz ben de katılmak isterim şu kırtasiye listesi çıksın elimden geldiğince yardım etmek isterim
günaydın tabi bu arada

günaydın canımm

selamm .. az kalmış.. doya doya geçir ebrucuğum

Nevra resimlere baktimda ay nasil heycan vermistr sana onlari almak kolilemek birkac resim mail atrmisin burcuya yollym yardim yapti ya gorsun onunda hosuna gider

evet canım çok heyecan vericiydi. çok mutlu oldum ..gönderiyorum pelincimm ..

gelişi mi nasıl melike .. dr ne diyoo ..

gözde selam nasılsın
kızının adı Defne miydi doğru mu hatırlıyorum? o nasıl her şey yolunda mı?

nevracım aramızda kalsın da bence bizim iskelet anne çorba yapmayı beceremiyor :89:

bu arada o cikolata yazilariniza ve istah acikligina hicccc yorum yapmyrm okumadim varsayrm kilo diyen veya ay istahim acik diyen melike nevra ve fatmaya 1 kg aldigimi soyleyip sevgilerimi yollyrm daha acik birsey yazamyrm sevgiler.....:))

yok be tatlım kilo diye dert yanmıyorum ömrü hayatımda yemediğim kadar yiyorum iştahım çok açıldı eskiden annem yurt dışından bile ilaçlar alıyordu iştah için yemiyordum akşam yemek vakti kabustu gene yemek yiyeceğiz diye şimdi masayı topluyorum kaseye dolduruyorum abur cubur ne varsa tıkınıyorum söylediğim o yoksa aman kilolu olsam bile dert etmem ben yemeğin salçalısı kadının kalçalısı değil mi

tarih 26.06.2009 de gidi
....KK Nick.... SAT Tahmini D.T. Cinsiyet Güncel notları...
01 sermus 23 Şubat 01 Aralık 6+3'te kalp atışını duydu
02 Gamze.. 24 Şubat 01 Aralık 5+1'de kese görüldü,8+3'te kalp atışı duyuldu
03 RuzgarDeniz 25 Şubat 02 Aralık 5+3'te kese, 7+3'te kalp atışı görüldü
04 hazan007 25 Şubat 02 Aralık 5+3 kese,6+3 kalp atışı görüldü.
05 *YAĞMUR* 26 Şubat 03 Aralık Erkek 6.Haftada kese görüldü,7+2'de kalp atışı duyuldu
06 penses 26 Şubat 03 Aralık 4.Haftada iki kese görüldü,7.Haftada kalp atışları duyuldu
07 fsm 26 Şubat 03 Aralık Kız 4.Haftada kese görüldü,9.Haftada kalp atışı duyuldu
08 lalsuu 26 Şubat 03 Aralık
09 hazanx 27 Şubat 04 Aralık
10 minik kelebek 27 Şubat 04 Aralık 5+4'te kese,7+0'da kalp atışı görüldü.
11 Eliffffffff 27 Şubat 04 Aralık
12 honeybaby 28 Şubat 05 Aralık Erkek
13 pln79 28 Şubat 05 Aralık Kız
14 turkuaz_turkuaz 28 Şubat 05 Aralık Erkek 5.Haftada kese görüldü,7.Haftada kalp atışı duyuldu
15 gıdacı elif 28 Şubat 05 Aralık
16 buneyaa 28 Şubat 05 Aralık Kız
17 Rukal 28 Şubat 05 Aralık
18 mudoavea 28 Şubat 05 Aralık 5+4'te kese görüldü,6+4'te kalp atışları duyuldu
19 serayp 20 Şubat 05 Aralık Kız 6+1'de kese,7+2'de kalp atışı görüldü
20 sefamolsun 01 Mart 06 Aralık
21 hazanx 01 Mart 06 Aralık Erkek+Erkek ikizler geliyor:)
22 secill 01 Mart 06 Aralık
23 peluse 01 Mart 06 Aralık Erkek 5.Haftada kese görüldü,6+3'te kalp atışı duyuldu
24 esrtml 07 Mart 06 Aralık 7+1'de kalp atışı duyuldu
25 mcetin1 02 Mart 07 Aralık Kız 6.Haftada kalp atışı duyuldu
26 sarach 02 Mart 07 Aralık
27 esraie 03 Mart 08 Aralık 7+3'te kalp atışı görüldü
28 hira. 03 Mart 07 Aralık 4+3 kese görüldü,7.haftada kalp atışı duyuldu
29 BernaZDL 03 Mart 07 Aralık Kız 5.Haftada kalp atışları duyuldu.
30 Eyhayat 04 Mart 09 Aralık 8 Haftalıkken kalp atışları duyuldu
31 büşra44 05 Mart 10 Aralık
32 myhusbandandme 06 Mart 11 Aralık
33 gulsah1985 06 Mart 11 Aralık 6+1 hem kese görüldü,hem de kalp atışları duyuldu
34 Christian_Louboutin 06 Mart 11 Aralık
35 HFZ 07 Mart 12 Aralık
36 bkaban 28 Şubat 12 Aralık Kız tutu görüldü
37 vip_anne 07 Mart 12 Aralık Cinsiyet öğrenmek istiyoruz:)
38 Melike 07 Mart 12 Aralık
39 sedabiçer 8 Mart 13 Aralık 7+4'te kalp atışı duyuldu.
40 siyaz 09 Mart 14 Aralık
41 tavuskusu77 10 Mart 14 Aralık 7.Haftada kalp atışları duyuldu
42 sadecebu 10 Mart 15 Aralık Kız+Kız 6+3 hem kese görüldü,hem kalp atışı duyuldu.2 küçük hanımefendi:)
43 wavy 10 Mart 15 Aralık
44 rapunzel_sb 10 Mart 15 Aralık Erkek 5.Hafta kese görüldü,6.Hafta kalp atışı duyuldu
45 bhcg 11 Mart 16 Aralık 8.Haftada kalp atışı duyuldu
46 eslemim 11 Mart 16 Aralık Erkek 5+5'te kesesini gördü,7+5'te kalp atışı duyuldu
47 berfin01 11 Mart 16 Aralık 9.Haftada kalp atışı görüldü
48 nefican 11 Mart 16 Aralık Erkek
49 Japon Kız 12 Mart 17 Aralık Erkek 7+1 kalp atışı görüldü
50 prettybaby 13 Mart 18 Aralık Kız
51 mambaa 17 Mart 18 Aralık 6+6'da minik pıt pıtları duydu:)
52 Sevalka 12 Mart 19 Aralık
53 gulsila 14 Mart 19 Aralık 7.Haftada kalp atışı duyuldu
54 heja 16 Mart 21 Aralık
55 beyazbeyaz 16 Mart 21 Aralık Erkek 5+4'te kalp atışı görüldü.Arda bebek geliyor:)
56 green.blue.eyes 17 Mart 22 Aralık 5+4'te kese,6+3'te kalp atışı görüldü
57 mediha74 18 Mart 23 Aralık
58 ayesbirim 18 Mart 23 Aralık
59 Gurbet_gelini 19 Mart 24 Aralık
60 çilek84 19 Mart 24 Aralık 6+3'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü
61 sevgii:) 19 Mart 24 Aralık
62 edalim35 19 Mart 24 Aralık 8.haftada kalp atışları duyuldu
63 b_i_o 19 Mart 24 Aralık Erkek 6+0'da kese,8+1'de kalp atışı görüldü.
64 pringles 20 Mart 25 Aralık 7+1 kese görüldü ve kalp atışı duyuldu
65 DrGunay 21 Mart 26 Aralık 5+2'de kese görüldü
66 Nehir67 22 Mart 27 Aralık Erkek 5+6'da kese,6+6'da kalp atışı görüldü
67 little_princess 22 Mart 20 Aralık 5.Haftada kese görüldü,7+5'te kalp atışı duyuldu.
68 blue_eye 24 Mart 29 Aralık 6+1'de kalp atışları duyuldu
69 alp2009 24 Mart 29 Aralık 2'li test sonucunu bekliyoruz
70 cancer 26 Mart 31 Aralık 5+5'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü

allah allaaaah Tahlilleri nasıl peki melike? Gelişiminde sorun yoksa demek ki doyuyor diyecek bir şey yok

bu arada sen yarın mı gidiyorsun bakim mr'a?

evet tatlım tahlil istemedi şaşkın dr ama kilosu için gayet iyi gelişimi dedi ben aşı için gidince isteyeceğim tahlil yarın sabah 9 da randevum

gelişi mi nasıl melike .. Dr ne diyoo ..

gayet iyi diyor tatlım ama ne kadar iyi olabilir ben bilmiyorum ayda 350 gr alıyor dr gayet normal dedi çok haraketli sadece uyurken sabit duruyor sadece meme meyva seviyor ve ece çikolata anneannede direk gidiyor vitrine açıyoruz şekerlikten 1 tane alıyor odaya gidip bekliyor anneme veriyor annem yediriyor

nevracım aramızda kalsın da bence bizim iskelet anne çorba yapmayı beceremiyor :89:

hahaha tutturamadın çorbayı iskelet annenin tombik annesi yapıyor

ben katılmadan önce yapılmıştı galiba bu çizelge yokum çünkü

o zaman tombik anane çorba beceremiyor hiiiiiç bozuntuya virmem
meyve ve çikolata dediğine göre tatlıya daha yakın gibi, yeşil kabak, patates, havuç, az bir kereviz veya yerelması, şehriye(pirinç de olur irmik de) tavuk eti ve kremayla bir çorba yapsanıza bence onu yer sonra gelir öpersin beni

anaaa listede erkek yazıyo
birden hatırladım o zamanları çok komik yaa. merhaba bu arada herkeseeeeee

di mi yaaaaaaaa... hey gidi... ben de şimdi yasemine mesaj yazacaktım bak baharın da öznurun da erkek sanılıyormuş ikisinin de kızı oldu diye :86:
hoşgeldin kuzum naber

ben katılmadan önce yapılmıştı galiba bu çizelge yokum çünkü

26 haziran 2009da liste böyleymiş... sen ne zaman gelmiştin ki? topiğin tekne kazıntısı sen misin? bebeklerde tekne kazıntısı senin turta onu biliyoz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…