2009 Aralık Anneleri

onun gibi annemin bir çorbası var tavuk yerine köfte koyuyor patates havuç kereviz pirinç krema ve küçük köfteler ahh yesin yeter ki gelir ankara ya öpeerim seni bazen yiyor yediği de akşam 1 kase ekmek içi doğrayıp geçen söylemesi ayıp babanne minik bir kase ciğer çorbası yapmış içti aradan 1 hafta geçti tekrar yaptık dün gece içiremedim

nevracım aramızda kalsın da bence bizim iskelet anne çorba yapmayı beceremiyor :89:

bende yokumm

anaaa listede erkek yazıyo
birden hatırladım o zamanları çok komik yaa. merhaba bu arada herkeseeeeee

selam baharcım .. ufak bişey atlatmışsınız çok geçmiş olsun beren kuzusu nasıl

26 haziran 2009da liste böyleymiş... Sen ne zaman gelmiştin ki? Topiğin tekne kazıntısı sen misin? Bebeklerde tekne kazıntısı senin turta onu biliyoz da

ben ateş takipteydim ne zaman geldim ki ben buraya geçmişe mi gidip bakam

ben ateş takipteydim ne zaman geldim ki ben buraya geçmişe mi gidip bakam

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-icin-ek-besin-oneri-tarifleriniz/389679-bebegi-ek-gida-istemeyen-anneler.html

ciğer çorbası nasıl???? anlat bakem
tavuk koyup blenderdan çorba değil püre gibi deneyin derim

amanıın o listeyi ben yapıyodum en son 100ü gecmisti
ben de pes edip yapmaktan vazgecmiştim ne ugraşıyodum ama hiç işim yokmuş başım catlıyo

amanıın o listeyi ben yapıyodum en son 100ü gecmisti
ben de pes edip yapmaktan vazgecmiştim ne ugraşıyodum ama hiç işim yokmuş başım catlıyo

evet yazık bi de gelen dakika bir gol bir ben niye yokum diye alınganlık yapıyodu hey gidi günler hey

canım benim ya başparmağınla işaret parmağının arasındaki bölgenin tam ortasına diğer elinin baş ve işaret parmaklarıyla sert sert masaj yap rahatlatır sıkan başparmak elin üst tarafına, işaret parmağı avuç içi tarafına gelsin

duymamıştım hiç :44: yapsam benden başka tövbe kimse denemez bile evde

duymamıştım hiç :44: yapsam benden başka tövbe kimse denemez bile evde

bizde de aynı şekilde acaba burak paşası sever mi . :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…