2009 Aralık Anneleri

:)))))
40 kiloya düşen merve ve zayıflamam lazım diyen canan'a (ki kaç günlerdir yok inşallah sorun yoktur) ne diyorsun pelin :82: :86: :86: :86:

yok sorun bilge herşey yolunda bu ara yoğunum gelen giden çok oldu kalan zamanlardada yemek temizlik vs malum kociş yok tek başıma zorlanıyorum biraz işe vakit ayrılmıyor odadan çıkarmıyor çünkü beni yapışık gezioz

değişik bvişeyler yapsan melike çorba dışınmda yemek tarzı falan yağmurda aynı çünkü yemiyor emiyor sürekli

Herkese iyi aksamlar projeler yapılmış gecenki yardıma katılamadım ama bende varımmmmm.Bugün benim için kabustu öglen zeynebi hastaneye getirttim içeri girdi aglamaya basladı herkes sevmek isteyince, sonra göz dr cıktık damla verdi yarım saat sonra gel dedi indik kan almaya agla agla içi cıktı sonra idrar için torba bagladık yine aglıyor bakmak için altını acmak istiyorum katılırcasına aglıyor bu arada beyaz önlüklü kimseyi yanına yaklastırmıyo.gözümüz masallah iyi cıktı kan degerlerimiz az düsük cıktı idrarıda yapmadı veremedik eve geldik helak olmus sekilde uyudu kuzum

günler azaldıkça strese girme ebru ya. bakıcıdan memnunsundur inş. gözün arkda kalmaz bari için rahat olur

hadi ben kaçtım zeynep uyanmadan yerleri siliyim uğrarım inş.
Vallaha strese girmemeye çalışıyorum Kıymet ama çok zor içim bir tuhaf oluyor gerçi burada bebeklerini çok küçükken bırakıp çalışmak zorunda olan anneler de var biliyorum ben onlara göre çok daha şanslıyım ama ne zaman olursa olsun çok zor ama bir yandan da düşünüyorum bunun stresini yaşamak da çok yıpratıcı ama alışacağız elbet.
Bige bu da çok zor inan gittikçe paylaşımlar artıyor, karakteri şekillenmeye başlıyor ve tam bu aşamada yanlarında olamıyoruz ama Allah başka ayrılık vermesin.
Hergün çıkıyorum Pelin bir sürü yerler var daha gideceğim bir daha hiç fırsatım olmayacak haftanın altı günü çalışınca

Bu arada o cikolata yazilariniza ve istah acikligina hicccc yorum yapmyrm okumadim varsayrm kilo diyen veya ay istahim acik diyen melike nevra ve fatmaya 1 kg aldigimi soyleyip sevgilerimi yollyrm daha acik birsey yazamyrm sevgiler.....:))
O çikolata muhabbeti yüzünden ben iki gündür pastane geziyorum dün gecenin onbir buçuğunda burada 24 saat açık güllüoğluna gittik adama anlatıyorum içi fıstıklı dışı sütlü çikolatalı draje diye o arada dışı çikolata kaplı fıstıklı baklavaları kestirdim gözüme de onlardan alıp yedim gecenin köründe.
Bugün de Pelit'ten şu içi dolu çikolatalar var ya şekilli mekilli onlardan aldım içime de oturdu parası ama krize girdim resmen çikolatalar uçuşuyor gözümün önünde dünden beri yav yapılmaz ki bu şurada 2 gr veremeyip bir de üstüne kilo almış arkadaşlar var yazık günah yahu

Hay Allah geçmiş bitmiş neyse ki kıyamam kuzucuğa.

Ya bu göz kontrolünü bazı drlar mutlaka yaptırın diyor bazıları da gerek yok pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da ihtilaf var sanırım.

Off be haribo standlari oluyor ya posete dolduruyorsu. Orda kendimi kaybediyirum yuvarlak pembe ve siyah olanlari icinden akiyor cikolata allahim allahim resmen kaybet kendini gecen aldim kayinvalideye verdim isirdi ustu cikolata icinden akiyor dememistim bilerek demedin anladim dedi :)))) ewt dedim bende bakalim akitacakmisin diye demedim dedim ben cin o benden cin isirip akmaya baslayinca dedim diyor pelin bilerek demedi akittirdi diyor dedim kimsenin Aklina gelmezdi nasil bildin masallah sana :))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…