duymamıştım hiç :44: Yapsam benden başka tövbe kimse denemez bile evde
off saat çakıldı kaldı yerine yaa..
az kaldı çıkmama herkes sustu yaa bu mr sonuçları hemen yarın alınır mı
gittiiiiimmmmmmmm
gittiiiiimmmmmmmm
ben de gidiyom güle güle şekerim
:)))))
40 kiloya düşen merve ve zayıflamam lazım diyen canan'a (ki kaç günlerdir yok inşallah sorun yoktur) ne diyorsun pelin :82: :86: :86: :86:
Yaaaaaaaaaaaaaaaa memeyi ne yapacağız biz ben hele hiçbir şey yemiyor dün acıktı ağlıyor çorba ısıttım ağlaya ağlaya yedirdim ama yememek için çırpınıyor sonuçta bitiremedik 1 kaseyi yapıştı memeye hem emiyor hem şarkı mırıldanıyor nasıl mutlu kıyamıyorum ama 12 aylık bebek memeyle nasıl doyar deli olmamak elde değil yemiyor açlıktan gözyaşlarıyla ağlıyor çorbayı istemiyor
Vallaha strese girmemeye çalışıyorum Kıymet ama çok zor içim bir tuhaf oluyor gerçi burada bebeklerini çok küçükken bırakıp çalışmak zorunda olan anneler de var biliyorum ben onlara göre çok daha şanslıyım ama ne zaman olursa olsun çok zor ama bir yandan da düşünüyorum bunun stresini yaşamak da çok yıpratıcı ama alışacağız elbet.günler azaldıkça strese girme ebru ya. bakıcıdan memnunsundur inş. gözün arkda kalmaz bari için rahat olur
hadi ben kaçtım zeynep uyanmadan yerleri siliyim uğrarım inş.
Bige bu da çok zor inan gittikçe paylaşımlar artıyor, karakteri şekillenmeye başlıyor ve tam bu aşamada yanlarında olamıyoruz ama Allah başka ayrılık vermesin.sağolasınnnnnn
eh kıskanılır tabi :))) ama sıra gelene kadar peeeee yani
bizim arkadaşlar 10 kişi 500'den yapıyordu bir ara
bağış durumu var düzenlemeleri yapıyorum, ayrıntıları bekliyorum aydınlaticiiim hepiciiinizi
süper süper sağolunnnben de varım diyenler arttıkça bir gaza geliyorum ki sanırsın Türkiye'yi kurtaracağım
4 hafta daha keyfini sür kuzunun vallahi ne güzel yaşını geçtiniz... bir yandan da daha zor aslında bu kadar alışıp bırakmak :44: kafam karıştı
Hergün çıkıyorum Pelin bir sürü yerler var daha gideceğim bir daha hiç fırsatım olmayacak haftanın altı günü çalışıncaSagol kiymet valla hastaliklar bitsin artik ay hep ayni cocuklar uyusun ev sil :)) ben banyodayken babasiyla oyun oynuyr goya mina 2 dk bir kapiyi vurup anneee dyr ses verince gdyr cikinca banyodanda sevinip kosuyor hemen yani calismasakda 1 saatde olsa yarim saatde olsa ayrildklarinda tepki ayni ana kuzusu bunlar daha ebru :)) kar kis yokken cik git durma evde bencede
O çikolata muhabbeti yüzünden ben iki gündür pastane geziyorum dün gecenin onbir buçuğunda burada 24 saat açık güllüoğluna gittik adama anlatıyorum içi fıstıklı dışı sütlü çikolatalı draje diye o arada dışı çikolata kaplı fıstıklı baklavaları kestirdim gözüme de onlardan alıp yedim gecenin köründe.Bu arada o cikolata yazilariniza ve istah acikligina hicccc yorum yapmyrm okumadim varsayrm kilo diyen veya ay istahim acik diyen melike nevra ve fatmaya 1 kg aldigimi soyleyip sevgilerimi yollyrm daha acik birsey yazamyrm sevgiler.....:))
Hay Allah geçmiş bitmiş neyse ki kıyamam kuzucuğa.Herkese iyi aksamlar projeler yapılmış gecenki yardıma katılamadım ama bende varımmmmm.Bugün benim için kabustu öglen zeynebi hastaneye getirttim içeri girdi aglamaya basladı herkes sevmek isteyince, sonra göz dr cıktık damla verdi yarım saat sonra gel dedi indik kan almaya agla agla içi cıktı sonra idrar için torba bagladık yine aglıyor bakmak için altını acmak istiyorum katılırcasına aglıyor bu arada beyaz önlüklü kimseyi yanına yaklastırmıyo.gözümüz masallah iyi cıktı kan degerlerimiz az düsük cıktı idrarıda yapmadı veremedik eve geldik helak olmus sekilde uyudu kuzum
slm arkadaşlar bebişleriniz yürümeye başladımıı....
slm arkadaşlar bebişleriniz yürümeye başladımıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?