2009 Aralık Anneleri

Kiyamam ya okusaydin eve gelince kuzuyu senin arkadaslar falanda cok ustune dustuyse sıkılmıstir da

Mina yine aglayarak balgam cikararak uyandi anca sakinlestide uyudu nedir bu anlamadim 2 gecedir ben kacar iigeceler olsun bu arada sibel de ugruyamiyor artik galiba

günaydın herkese
başım çatlıyor cüce hemen hemen hiç uyutmadı gece, yatağına bırakınca direkt vızzz... zaten beni de uyku tutmuyordu, kulağının arkasında bir beze vardı doktorumuz diş döneminde olur önemsiz demişti. dün bir baktım "devleşmiş" o beze... tabii uykusuz bir gece sabah hemen götürdüm, "büyümemiş bile size öyle gelmiş bunda hiçbir şey yok" dedi

selam bige,
aman ciddi birşey değilmiş şükürler olsun
şükür bugün cuma
inş hafta sonu daha iyi geçer

kıyamam ya alıp göndereyim ben sana sütlü çikolatalısından hemen özelden gönder posta adresini
kesinlikle katılıyorum ne kadar fazla paylaşım o kadar zor ayrılık ama işte bir yandan da bugüne kadar gelişiminde başındaydım diye kendini teselli edebilir insan... her iki durumda da kendimizi kandırıp vicdanımızı susturuyoruz ebrucum işin özeti o

Hay Allah geçmiş bitmiş neyse ki kıyamam kuzucuğa.

Ya bu göz kontrolünü bazı drlar mutlaka yaptırın diyor bazıları da gerek yok pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da ihtilaf var sanırım.

bizimki gözde sorun görmediysek, 3 aylık kontrolünde de her şey yolunda dendiyse önermiyorum dedi

günaydın arkadaşlar

meralcim dün aşınızı olabildiniz mi ne dedi tohtur :82:

olmadık cnm.
doktorumuz boğazında hafif bir kızarıklık var var, viral enfeksiyon dedi.
antibiyotiğe gerek yokmuş,
peditus kullanmaya devam dedi...

ama ateş çıkar rahatsızlanırsa diyede antibiyotik, burun spryi,dolven yazdı.

aşımızı düzeldiğinde yaptıracakmışız

hayırlısı inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe falan
bu arada ben hepatit a aşısını sordum bizim doktora, ergenliğe kadar dönemde özellikle çocuklarda zaten çok çok hafif seyreder bu hastalık dedi, son yıllarda aşıyı erkene çekip daha fazla satabilir miyizi araştırdıkları için öne çektiler ben verdiğim tarihlerde ısrarcıyım en doğrusu o zaman yapmak dedi (2 yaş ve 2,5 yaş olmak üzere iki doz yapılacakmış) :94:

inşallah gerek kalmaz ve biran önce toparlar

hepatit a aşınıda su çiçeğinden birkaç ay sonra yaptırırım bende.
2 doz diyorlar
6 ay aratla yapılıyormuş

ben yemeğe gidiyorum
sanada afiyet olsun şimdiden
bol bol süt olsun umut paşaya

Bol maydonozlu bir salata, çorba ve birazda pilavla tatlı yedim ve şiştim.
Inş. Bol süt olur kızıma

canım sağolasın sana da bol bol süt olsun
e zaten aşağı yukarı aynı hesaba geliyor. bizim su çiçeği 15. ay, 24. ay birinci doz hepatit A, 30. ay ikinci doz... inşallah sağlıkla o günleri görelim de...

canan sizin su çiçeği aşısı ne oldu güzelim?

selam arkadaşlar
ayy uzerımde bır psıkopat ruh halı mevcut ,,hıç bırşey yapasım gelmıyor sabahtan berı ev perşan ben perişan,,,eşimde erkenden cıktı ve azra 7 den berı hıç uyumadı,,ayy şimidide asılıyor bacağıma nenne nenne dıye ,,bırazdan geleyım ınş.

inşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla o günlerinide görürüz

sızlanma
evde olmanın yavrunla olmanın tadını doyasıya çıkar
bak büyüdüklerinde çok arıycaz bu günlerini

hadi inşallah kolaycacık uyut da gel
merak etme biz meralle sıkı sıkı tutuyoruz forumu burada duruyor

inşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla o günlerinide görürüz

sızlanma
evde olmanın yavrunla olmanın tadını doyasıya çıkar
bak büyüdüklerinde çok arıycaz bu günlerini
ya canım sızde cook ozluyosunuz bılıyorum,okuyorum burdan..fakat bı sure sonrada sıkılıyosun hep evde ahep aynı şeyler,,ben cok sık babasına bırakıp cıkarım mutlaka bı ıkı saat de olsa hem değişiklil oluyo hem ozluyosun ıyı oluyor,,şu suralar babamız pek evde olmadığı ıcın bunaldık ıkımızde,,bı de mağlum havalarr,,daraltıyor ınsanı...sizede zaman su gıbı aksın kavuşun ınş yavrularınıza

uyumadı kııııııııı:89:
bı haftadır nerden cıktıysa vakıtlı vakıtsız emmek ıstıyor,,benı goruyor hemen parmaklarıyla gerdanımı gosterıyo ıhh ıhhh dıyo..ee ıkı lokma yıyodu hastalanınca onuda yemez oldu,,allah bıze guç kuvvet bol sut versın n e dıyım

bu arada topiğin evn vefalıları sız cıktınız vallahııı

Son düzenleme:
hayatta bırakmamda o kadar sıkı tututtum bigecim:79:
bizimkilerde memeci oldu fatmacım
bol süt versin rabbim bizlere

evet en vefalıları ben ve bigeeeeeeeeeeee

ocakta PAŞA CORBASI pişiyor bıgecımm
bakalım ıcecek mı sultanımızzzz

yalnız ben duduklu kullanaöaığım ıcın bıraz fazla suyla tencereye koydum olur dımııı

ocakta PAŞA CORBASI pişiyor bıgecımm
bakalım ıcecek mı sultanımızzzz

yalnız ben duduklu kullanaöaığım ıcın bıraz fazla suyla tencereye koydum olur dımııı

olur tabii çünkü hem malzemeler çekecek hem düdüklü olmayınca buharlaşma dolayısıyla su kaybı olacak iyi yapmışsın
inşallah içer bir kase olsa fayda olur sevinirim teyzesi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…