Herkese iyi aksamlar projeler yapılmış gecenki yardıma katılamadım ama bende varımmmmm.Bugün benim için kabustu öglen zeynebi hastaneye getirttim içeri girdi aglamaya basladı herkes sevmek isteyince, sonra göz dr cıktık damla verdi yarım saat sonra gel dedi indik kan almaya agla agla içi cıktı sonra idrar için torba bagladık yine aglıyor bakmak için altını acmak istiyorum katılırcasına aglıyor bu arada beyaz önlüklü kimseyi yanına yaklastırmıyo.gözümüz masallah iyi cıktı kan degerlerimiz az düsük cıktı idrarıda yapmadı veremedik eve geldik helak olmus sekilde uyudu kuzum
günaydın herkese
başım çatlıyor cüce hemen hemen hiç uyutmadı gece, yatağına bırakınca direkt vızzz... zaten beni de uyku tutmuyordu, kulağının arkasında bir beze vardı doktorumuz diş döneminde olur önemsiz demişti. dün bir baktım "devleşmiş" o beze... tabii uykusuz bir gece sabah hemen götürdüm, "büyümemiş bile size öyle gelmiş bunda hiçbir şey yok" dedi
Vallaha strese girmemeye çalışıyorum Kıymet ama çok zor içim bir tuhaf oluyor gerçi burada bebeklerini çok küçükken bırakıp çalışmak zorunda olan anneler de var biliyorum ben onlara göre çok daha şanslıyım ama ne zaman olursa olsun çok zor ama bir yandan da düşünüyorum bunun stresini yaşamak da çok yıpratıcı ama alışacağız elbet.
Bige bu da çok zor inan gittikçe paylaşımlar artıyor, karakteri şekillenmeye başlıyor ve tam bu aşamada yanlarında olamıyoruz ama Allah başka ayrılık vermesin.
Hergün çıkıyorum Pelin bir sürü yerler var daha gideceğim bir daha hiç fırsatım olmayacak haftanın altı günü çalışınca
O çikolata muhabbeti yüzünden ben iki gündür pastane geziyorum dün gecenin onbir buçuğunda burada 24 saat açık güllüoğluna gittik adama anlatıyorum içi fıstıklı dışı sütlü çikolatalı draje diye o arada dışı çikolata kaplı fıstıklı baklavaları kestirdim gözüme de onlardan alıp yedim gecenin köründe.
Bugün de Pelit'ten şu içi dolu çikolatalar var ya şekilli mekilli onlardan aldım içime de oturdu parası ama krize girdim resmen çikolatalar uçuşuyor gözümün önünde dünden beri yav yapılmaz ki bu şurada 2 gr veremeyip bir de üstüne kilo almış arkadaşlar var yazık günah yahu
Hay Allah geçmiş bitmiş neyse ki kıyamam kuzucuğa.
Ya bu göz kontrolünü bazı drlar mutlaka yaptırın diyor bazıları da gerek yok pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da ihtilaf var sanırım.
günaydın arkadaşlar
meralcim dün aşınızı olabildiniz mi ne dedi tohtur :82:
olmadık cnm.
doktorumuz boğazında hafif bir kızarıklık var var, viral enfeksiyon dedi.
antibiyotiğe gerek yokmuş,
peditus kullanmaya devam dedi...
ama ateş çıkar rahatsızlanırsa diyede antibiyotik, burun spryi,dolven yazdı.
aşımızı düzeldiğinde yaptıracakmışız
hayırlısı inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe falan
bu arada ben hepatit a aşısını sordum bizim doktora, ergenliğe kadar dönemde özellikle çocuklarda zaten çok çok hafif seyreder bu hastalık dedi, son yıllarda aşıyı erkene çekip daha fazla satabilir miyizi araştırdıkları için öne çektiler ben verdiğim tarihlerde ısrarcıyım en doğrusu o zaman yapmak dedi (2 yaş ve 2,5 yaş olmak üzere iki doz yapılacakmış) :94:
inşallah gerek kalmaz ve biran önce toparlar
hepatit a aşınıda su çiçeğinden birkaç ay sonra yaptırırım bende.
2 doz diyorlar
6 ay aratla yapılıyormuş
ben yemeğe gidiyorum
sanada afiyet olsun şimdiden
bol bol süt olsun umut paşaya
inşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla o günlerinide görürüzcanım sağolasın sana da bol bol süt olsun
e zaten aşağı yukarı aynı hesaba geliyor. bizim su çiçeği 15. ay, 24. ay birinci doz hepatit A, 30. ay ikinci doz... inşallah sağlıkla o günleri görelim de...
canan sizin su çiçeği aşısı ne oldu güzelim?
selam arkadaşlar
ayy uzerımde bır psıkopat ruh halı mevcut ,,hıç bırşey yapasım gelmıyor sabahtan berı ev perşan ben perişan,,,eşimde erkenden cıktı ve azra 7 den berı hıç uyumadı,,ayy şimidide asılıyor bacağıma nenne nenne dıye ,,bırazdan geleyım ınş.
selam arkadaşlar
ayy uzerımde bır psıkopat ruh halı mevcut ,,hıç bırşey yapasım gelmıyor sabahtan berı ev perşan ben perişan,,,eşimde erkenden cıktı ve azra 7 den berı hıç uyumadı,,ayy şimidide asılıyor bacağıma nenne nenne dıye ,,bırazdan geleyım ınş.
ya canım sızde cook ozluyosunuz bılıyorum,okuyorum burdan..fakat bı sure sonrada sıkılıyosun hep evde ahep aynı şeyler,,ben cok sık babasına bırakıp cıkarım mutlaka bı ıkı saat de olsa hem değişiklil oluyo hem ozluyosun ıyı oluyor,,şu suralar babamız pek evde olmadığı ıcın bunaldık ıkımızde,,bı de mağlum havalarr,,daraltıyor ınsanı...sizede zaman su gıbı aksın kavuşun ınş yavrularınızainşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla o günlerinide görürüz
sızlanma
evde olmanın yavrunla olmanın tadını doyasıya çıkar
bak büyüdüklerinde çok arıycaz bu günlerini
hadi inşallah kolaycacık uyut da gel
merak etme biz meralle sıkı sıkı tutuyoruz forumu burada duruyor
hayatta bırakmamda o kadar sıkı tututtum bigecim:79:hadi inşallah kolaycacık uyut da gel
merak etme biz meralle sıkı sıkı tutuyoruz forumu burada duruyor
bizimkilerde memeci oldu fatmacımya canım sızde cook ozluyosunuz bılıyorum,okuyorum burdan..fakat bı sure sonrada sıkılıyosun hep evde ahep aynı şeyler,,ben cok sık babasına bırakıp cıkarım mutlaka bı ıkı saat de olsa hem değişiklil oluyo hem ozluyosun ıyı oluyor,,şu suralar babamız pek evde olmadığı ıcın bunaldık ıkımızde,,bı de mağlum havalarr,,daraltıyor ınsanı...sizede zaman su gıbı aksın kavuşun ınş yavrularınıza
uyumadı kııııııııı:89:
Bı haftadır nerden cıktıysa vakıtlı vakıtsız emmek ıstıyor,,benı goruyor hemen parmaklarıyla gerdanımı gosterıyo ıhh ıhhh dıyo..ee ıkı lokma yıyodu hastalanınca onuda yemez oldu,,allah bıze guç kuvvet bol sut versın n e dıyım
bu arada topiğin evn vefalıları sız cıktınız vallahııı
ocakta PAŞA CORBASI pişiyor bıgecımm
bakalım ıcecek mı sultanımızzzz
yalnız ben duduklu kullanaöaığım ıcın bıraz fazla suyla tencereye koydum olur dımııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?