2009 Aralık Anneleri

olur tabii çünkü hem malzemeler çekecek hem düdüklü olmayınca buharlaşma dolayısıyla su kaybı olacak iyi yapmışsın
inşallah içer bir kase olsa fayda olur sevinirim teyzesi olarak

canım 5 -6 kaşık ıcse yıne sevınıcem,,ınş..bakalım..haber verırım,sevınırsın tabı teyzesi hele ben 2 gun mutlu gezerımm yanıııı

Kimseler bisey yazmiyor artik sozum yazanlara degil ewt calisanlar kadar pc basinda olamiyoruz ama En azindan sabah veya aksam 2 mesaj yazsa biri ilerler sayfalar bu hafta mina hsta ben yaxamam diGeri yazar onumuzdeki hafta baskasinin cocugu huysuzdur o giremez ben girip yazarim derken ilerler sayfalar yoksa kimse yazmazsa bu paylasim biter kactane hatunuz hergun 1-2 kisi yazsa yeter ilerde gelisim takibi icin oyunlar tuvalet egitimi 2 yas sendromu dil gelisimi icin ihtyacimiz olacak diye dusunuyrm okuyup duruyrsunuz hep misafir var ama yazan belli kisiler biz zaten ozeldende gorusp maillesiyoruz istedigimiz arkdslarla yada telefonlasyrz maksat topik olmesin hala yazan olmazsada cok problem degil biz ozelden gorusuruz o zaman ....

alkışlarınırsın pelincim alkışalanııırrr

alkışlarınırsın pelincim alkışalanııırrr

Neler paylasildi burda be meral hicbirzaman oylesine vakit gecirmelik biryer olmadi burasi simdi cocuklar ozel ilgi istyr pc actrmyr ama okurken bir slm verip bir yemek tarifi bir oyun paylasilmak cok goruluyor gibi yoksa saatlerce hatta dklarca durmak imkansiz durmasin evde olanlar zaten cocuklarla ilgilenilsen zatende haftada 1-2 mesaj yazmak zor degil bence neyse ben hatirlatmma yapayim dedim okuyacaklari bir topik kalmaz bu gidisle zamanla diye.....(katilip alkisladigin icinde operimmm :)))

bige mail attim sana bakarsin

waaawww sert gördüm seni şekerim
kara kuzum nasıl?
Pelin aklıma gelmişken
bir arkadaşım 21 aylık kızına memeyi sabır taşı ile bıraktırmış
aktarda satılıyormuş
göğüslerine sürmüş
kız birkeç kez emmek için ağzına aldığında tiksinmiş ve babasına gidip baba meme bitti demiş.
Inşallah bizim de bu kadar kolay olur

Bu paşa çorbası nasıl bir çorbaymış söyleyiverin hele

benim umut'a yaptığım evde ne varsa çorbası be canım özel bi şey değil

Bige mail attim sana bakarsin

çoktaaan baktım ki

sorma sorma... geçmişe bakamamışsındır daha dün benim aranıza ilk katıldığım günü buldum okudum falan... sen o zamanlar pln79'dun daha 26 haziran 2009'da bir tablomuz var 70 tane hamile bugün buradakilerin neredeyse yarısı yok daha ortalıkta, o zamanlar ortalıkta olanların yarısı da topikte yok ama baktım kk üyelikleri devam ediyor yakın zamanda giriş falan da yapmışlar ama buraya uğramıyorlar ne hikmetse

Sanada attim mail bak hadi sende tersim bugun suraya dalasayim dedim :)) ay insallah meral mina cok zorlar beni gibime gelyr cok korkuyrm o gunlerden :))

Ay ewt ya bige sen dunurunle ayni zamanlarda dusmustun buraya :))) okuyan cok ya ben ona kil oldum e be musluman sende yazda bende okuyayim :)) ben kactim opuldunuz mina kalkti

sabır taşı neymiş yahu... sabır taşı olsa çatlar'ı bilirim de deyim sanardım ben onu
ben bıraktırma konusunda ilk günden diyeceğimi dedim "kışla kapısında son kez emziririm ondan sonra istese de yok gayri" :92: bir de komutanlarından şimdiden rica edeyim benim oğlum pütürlü yiyemiyor olacak o sorununa bir çözüm buluversinler

herkese seiamlar benim kuzu hala ishal zaten zayıftı iyice kilo verdi.ben üstüne düştükçe mi böyle ouyor bilmiyorum ki çok bunaldım herşeyden kızlar:18:

sselam arkadaslarrr
Ben telden giriyorum iki saatte acılıyor okumak bile cok zor
Oglus biraz daha iyi en azından yarım yarım yemeye basladı benm bas agrım cokvar ılac kullanıyorm bıtıncd yıne gıdecem dr.a sınuzıt var gıbıme gelıyor abım de dun hastaneyw yattı apandistten süphelenyorlar gozetım altında duruyor serum verıyorlar hep bizde hep hastalık haberlerı.allah bugunlerı aratmasın
Benim oglus yurumuyor ya hic niyeti de yokk babası 1,5 yasında yurumus ona cektıyse yandık
Bende hepinizi operim canımcektıııı

geçmiş olsun benim kuzuda . aylık hala yürümüyor.canları sağolsun

Ay ewt ya bige sen dunurunle ayni zamanlarda dusmustun buraya :))) okuyan cok ya ben ona kil oldum e be musluman sende yazda bende okuyayim :)) ben kactim opuldunuz mina kalkti

dünürüm daha önce düşmüştü diye hatırlıyorum... üstelik ben girmeden önce o müslümanlardandım, 3 ay tamamlanana kadar girip bütün gün sizi takip ediyordum, sizinle konuşup sohbet ediyordum, sonra 17 haziranda 3 ayı bitirince üye olup daldım olaya zaten herkesi tanıdığım için kolay oldu :13:
siz de öpüldünüz ama en çok mina öpüldü sen bize sert yaptın çünküm

hayır olsun inşallah :82:

herkese seiamlar benim kuzu hala ishal zaten zayıftı iyice kilo verdi.ben üstüne düştükçe mi böyle ouyor bilmiyorum ki çok bunaldım herşeyden kızlar:18:

doktorunuz ne diyor bu ishal durumuna?

çok geçmiş olsun nazancım hakikaten allah bugününüzü/bugünümüzü aratmasın

ne bileyin nasıl birşeydir bu taş ama deniycem valla bige
benim niyetim yıllık izin döneminde yaz ayında bıraktırmak
nerden baksan 20-21 aylık dana olacak kuzum

kk dan gerekirse imza toplar konutanlara iletirirz
bu arkadaşın oğlu pütülü yemiyor ve halaaaaaaaaaaa emiyor
en azından akşamdan akşama gelip sütünü versin paşamızın deriz

yavrum benim
tatası için tahlil yapıldımı
mikrobikmi sebebi neymiş
ilaç kullanıyormusunuz peki

abinede sanada çok geçmiş olsun
oğluş paşan bencede 1,5 yaşını bekliyor annesi

öp anam sende öp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…