olur tabii çünkü hem malzemeler çekecek hem düdüklü olmayınca buharlaşma dolayısıyla su kaybı olacak iyi yapmışsın
inşallah içer bir kase olsa fayda olur sevinirim teyzesi olarak
kimseler bisey yazmiyor artik sozum yazanlara degil ewt calisanlar kadar pc basinda olamiyoruz ama en azindan sabah veya aksam 2 mesaj yazsa biri ilerler sayfalar bu hafta mina hsta ben yaxamam digeri yazar onumuzdeki hafta baskasinin cocugu huysuzdur o giremez ben girip yazarim derken ilerler sayfalar yoksa kimse yazmazsa bu paylasim biter kactane hatunuz hergun 1-2 kisi yazsa yeter ilerde gelisim takibi icin oyunlar tuvalet egitimi 2 yas sendromu dil gelisimi icin ihtyacimiz olacak diye dusunuyrm okuyup duruyrsunuz hep misafir var ama yazan belli kisiler biz zaten ozeldende gorusp maillesiyoruz istedigimiz arkdslarla yada telefonlasyrz maksat topik olmesin hala yazan olmazsada cok problem degil biz ozelden gorusuruz o zaman ....
alkışlarınırsın pelincim alkışalanııırrr
alkışlarınırsın pelincim alkışalanııırrr
bige mail attim sana bakarsin
Bu paşa çorbası nasıl bir çorbaymış söyleyiverin hele
Bige mail attim sana bakarsin
Neler paylasildi burda be meral hicbirzaman oylesine vakit gecirmelik biryer olmadi burasi simdi cocuklar ozel ilgi istyr pc actrmyr ama okurken bir slm verip bir yemek tarifi bir oyun paylasilmak cok goruluyor gibi yoksa saatlerce hatta dklarca durmak imkansiz durmasin evde olanlar zaten cocuklarla ilgilenilsen zatende haftada 1-2 mesaj yazmak zor degil bence neyse ben hatirlatmma yapayim dedim okuyacaklari bir topik kalmaz bu gidisle zamanla diye.....(katilip alkisladigin icinde operimmm :)))
waaawww sert gördüm seni şekerim
kara kuzum nasıl?
Pelin aklıma gelmişken
bir arkadaşım 21 aylık kızına memeyi sabır taşı ile bıraktırmış
aktarda satılıyormuş
göğüslerine sürmüş
kız birkeç kez emmek için ağzına aldığında tiksinmiş ve babasına gidip baba meme bitti demiş.
Inşallah bizim de bu kadar kolay olur
dalaş anam dalaşsanada attim mail bak hadi sende tersim bugun suraya dalasayim dedim :)) ay insallah meral mina cok zorlar beni gibime gelyr cok korkuyrm o gunlerden :))
waaawww sert gördüm seni şekerim
kara kuzum nasıl?
Pelin aklıma gelmişken
bir arkadaşım 21 aylık kızına memeyi sabır taşı ile bıraktırmış
aktarda satılıyormuş
göğüslerine sürmüş
kız birkeç kez emmek için ağzına aldığında tiksinmiş ve babasına gidip baba meme bitti demiş.
Inşallah bizim de bu kadar kolay olur
sselam arkadaslarrr
Ben telden giriyorum iki saatte acılıyor okumak bile cok zor
Oglus biraz daha iyi en azından yarım yarım yemeye basladı benm bas agrım cokvar ılac kullanıyorm bıtıncd yıne gıdecem dr.a sınuzıt var gıbıme gelıyor abım de dun hastaneyw yattı apandistten süphelenyorlar gozetım altında duruyor serum verıyorlar hep bizde hep hastalık haberlerı.allah bugunlerı aratmasın
Benim oglus yurumuyor ya hic niyeti de yokk babası 1,5 yasında yurumus ona cektıyse yandık
Bende hepinizi operim canımcektıııı
Ay ewt ya bige sen dunurunle ayni zamanlarda dusmustun buraya :))) okuyan cok ya ben ona kil oldum e be musluman sende yazda bende okuyayim :)) ben kactim opuldunuz mina kalkti
herkese seiamlar benim kuzu hala ishal zaten zayıftı iyice kilo verdi.ben üstüne düştükçe mi böyle ouyor bilmiyorum ki çok bunaldım herşeyden kızlar:18:
sselam arkadaslarrr
Oglus biraz daha iyi en azından yarım yarım yemeye basladı benm bas agrım cokvar ılac kullanıyorm bıtıncd yıne gıdecem dr.a sınuzıt var gıbıme gelıyor abım de dun hastaneyw yattı apandistten süphelenyorlar gozetım altında duruyor serum verıyorlar hep bizde hep hastalık haberlerı.allah bugunlerı aratmasın
Benim oglus yurumuyor ya hic niyeti de yokk babası 1,5 yasında yurumus ona cektıyse yandık
ne bileyin nasıl birşeydir bu taş ama deniycem valla bigesabır taşı neymiş yahu... sabır taşı olsa çatlar'ı bilirim de deyim sanardım ben onu
ben bıraktırma konusunda ilk günden diyeceğimi dedim "kışla kapısında son kez emziririm ondan sonra istese de yok gayri" :92:bir de komutanlarından şimdiden rica edeyim benim oğlum pütürlü yiyemiyor olacak o sorununa bir çözüm buluversinler
yavrum benimherkese seiamlar benim kuzu hala ishal zaten zayıftı iyice kilo verdi.ben üstüne düştükçe mi böyle ouyor bilmiyorum ki çok bunaldım herşeyden kızlar:18:
sselam arkadaslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?