2009 Aralık Anneleri

delüüüüüüüüüüüü

ben de diyorum okula gideceğim ardından beslenme saatlerinde ama evlenince kesmek gerekecek

çok geçmiş olsun abine canım inşallah önemli değildir apandist basit ben olmuştum yıllarrrrrrr yıllarrrrrr önce o baş ağrısı bende de var gün aşırı ağrıyor bu sabah gittim çektirdim mr ı p.tesi sonucumu alacağım

bu kız çok fena oldu yaaa resmen canavar erkek çocukları gibi sürekli boğuşuyor kızıyor mememi dün kaç kere ısırdı ısırıyor çekiyor dişiyle mememde diş izi çıktı sonuncuda nasıl acı

dün akşam makinada temiz bulaşıklar varsdı tabak çıkarırken bir baktım resim cd si tertemiz olmuş çorap çekmecesini açıyorum parfüm;kayıp mouse kiler dolabından çıktı dün gece elinde suluk oynuyordu sonra gitti mutfakta lavabonun alt dolabını açtı koydu suluğu kapattı dolabı gitti odasına koptuk eşimle ikimizde

hadi hayırlı haber gelsin inşallah mrdan
valla ben ısırmalarını artık cezalandırıyorum melike bayağı bir azaldı allaha şükür
hehe evi topluyor işte çocuk

bizimkide asynı melike
baktım elinde ıslak mendil toz alıyordu
sonra bir ara dolabın arkasına tıkıştırdığını farkettim
meme vardı elinde bebğine ait baktım geçen gün lavabonun altındaki dolapda
inan akşam yatana kadar evi toparlamak helak oluyorum
herşey yer değiştiriyor artık bizim evde
dr diyete devam dedi mikrobik birşey çıkmadı allaha şükür.
rabbim şifasını versinde tez zamanda toparlasın kuzum

hadi hayırlı haber gelsin inşallah mrdan
valla ben ısırmalarını artık cezalandırıyorum melike bayağı bir azaldı allaha şükür
Hehe evi topluyor işte çocuk

nasıl başardın tatlım geçenlerde ısırınca ağzına vur dedi annem vuruyordum önce ısırıyordu sonra kendi vuruyordu ağzına oyun yapmıştı
evi topluyor sağolsun ama neyi nereye koyduğunu kimse bilmiyor 1 hafta mouse aradım evde

ne toplamak ne toplamak

gayet net şekilde "hayır" dedim (diyorum) sonra da "beni ısırdığın için cezalısın" deyip oyun alanına bıraktım ve hiçbir şekilde göz ya da el teması kurmadım (hatta kurmadık eşimle birlikte uyguladık)... ilk gün biraz abartmışım 1 saate yakın cezalı kaldı en sonunda gitti telefon kablosunu çekmeye başladı o yasak ve nasılsa ilgilenicem onunla diye
şimdi ısırmaya yeltendiğinde "hayır ısırırsan anne küsüyor biliyorsun" diyorum, yine de ısırırsa 10 dakika kadar ceza veriyorum. sabiha paktuna keskin söylemişti bir çocuk için dayanılamayacak tek şey annesiyle göz veya el (ama ten değil el) teması kuramamasıdır, dayak yediğinde bile bu yüzden mutlu olabilir bir çocuk diye anlatmıştı... hakikaten küsünce yapmadığı şebeklik kalmıyor rottweiller genli küçük piranhanın!!! o noktada gülmemeyi başarmak ve sabretmek gerek, bir de sen o cezayı verirken ısırmasına bir başkasının hoşgörü göstermemesi veya buna gülmemesi lazım
bir de unutmadan ben cezalandırdığımda özellikle odadan çıkmıyorum, çünkü bizimkiler annenin yanında olmamasına alışık dolayısıyla cezanın özel bir durum olduğunu görmesi için aynı odada fakat uzağında kalıyorum ve asla göz teması vs kurmuyorum dediğim gibi

Son düzenleme:

kızıp bırakıyorum yere ağlıyor bir müddet dayanıyorum ama offfffff gözyaşlarını görünce bazen de dayanamıyorum yapmıyordu bu kadar 2 gündür hele dün gece fenaydı babasını yoldu adamın burnunu çizdi façalı dolaşıyor kociş onun yüzünden

ona da şükür... kayısı kompostosu diyetine mi diye sorsaydın :86: hay allahım aklıma geldikçe sinir oluyorum senin adına

sağolsun kayınvalide işte.daha doğrusu cahillik başka birsey değil bazen eşimdende bnefret ediyorum o da bazen saçmalıyor.bir çocuk doğurdum burnumdan getiriyor.herşeye karışıyor benim kaynanam o kadar çokki yoruldum artık

dayanmak zorundasın tatlım aksi takdirde gördüğün gibi devam edecek
özellikle beni koparacak gibi ısırıyor(du) o yüzden beni ısırdığında ceza alıyor babasına şiddet serbest

nefret ağır kaçtı sanki be canım birinden bir an nefret edip öbür an sevemezsin o kadar hafif değildir o iş sen sükunetini koru ve kendi içinden geçeni yap, dediğimi neden yapmadın derse de bir çocuğun ihtiyacını en iyi annesi bilir en iyi annesi hisseder benim içgüdülerim en doğrusu der çekilirsin kenara hatta kenara çekilmeden önce kayınvalideye "annecim (eşinin adı neyse) için siz de öyle hissetmiyor muydunuz? anneler çocukları için en iyisini bilmez mi" deyiver hem kv gururu okşanıyor sansın hem lafını sokmuş ol ve kasma kendini çocuğunun keyfini çıkar bugünler geri gelmeyecek unutma

fikir süper yaaaaaaaaaaaaa daha doğum günü şekerlerim gelmedi sinir oldum illa bir aksilik çıkmak zorunda sanki yarın elimde olmayan şekeri ben ne yapayım offfffff yaaa

eeeeeeee benim nickimde zaten serinus latince kanarya demek o yüzden kanarya resimleri çıkıyor

afiyet bal olsun azraya

teşekkur edrız teyzesi

bıgee bı kase yedı azra ,,nasıl mutlu oldum anlatamam,cok sulu yapmadım boyl pureye yakın oldu,kolay yedıreyım ,mıdesı daha fazla sebzeyle dolsun dıye,tabı bın bır oyunla ve şebeklıkle yedı oyle kolay yemedı ama en azından yedı yani:)2 gun mutluyum kızlar haberınız olsun
zaten keyfım yerıne geldı hemen gıyındık cktık azroşla,,arkadaşa gıttık kahveye:)
yaa ınsanın yavrusu ıyı olunca varya başka hıç bışeyın onemı yok,,pelın demıştı sanırım kalbım onun bedenın de atıyor sankı,,,yanı bı corba yedı dıye boyle olduysam okula başladığında ,hobılerı olduğunda,annecım deyıp boynuma sarıldığında,evlendıgınde,bebeği olduğunda nasılllll olurum neler hıssederım bılemeıyorumrabbım hep mutluluklarını gostersın kuzularımızın,,şu hayyattan başka bı beklentım yok,,azra ıyıyse bende ıyıyım

ayy benım nıckımde ferıdun duzagacın fd7 dıye albumu varmış o cıkıyo:90:

anaaaam kimsecikler yok
topikte in cin top oynuyo

haktan çok huysuz hala,
gelemiyorum istediğim gibi
uyuttum geldim şincikte kimsecikler yok

neysem herkese iyi hafta sonlarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…