sabır taşı neymiş yahu... Sabır taşı olsa çatlar'ı bilirim de deyim sanardım ben onu
Ben bıraktırma konusunda ilk günden diyeceğimi dedim "kışla kapısında son kez emziririm ondan sonra istese de yok gayri" :92:Bir de komutanlarından şimdiden rica edeyim benim oğlum pütürlü yiyemiyor olacak o sorununa bir çözüm buluversinler
sselam arkadaslarrr
ben telden giriyorum iki saatte acılıyor okumak bile cok zor
oglus biraz daha iyi en azından yarım yarım yemeye basladı benm bas agrım cokvar ılac kullanıyorm bıtıncd yıne gıdecem dr.a sınuzıt var gıbıme gelıyor abım de dun hastaneyw yattı apandistten süphelenyorlar gozetım altında duruyor serum verıyorlar hep bizde hep hastalık haberlerı.allah bugunlerı aratmasın
benim oglus yurumuyor ya hic niyeti de yokk babası 1,5 yasında yurumus ona cektıyse yandık
Bende hepinizi operim canımcektıııı
delüüüüüüüüüüüü
ben de diyorum okula gideceğim ardından beslenme saatlerinde ama evlenince kesmek gerekecek
çok geçmiş olsun abine canım inşallah önemli değildir apandist basit ben olmuştum yıllarrrrrrr yıllarrrrrr önce o baş ağrısı bende de var gün aşırı ağrıyor bu sabah gittim çektirdim mr ı p.tesi sonucumu alacağım
bu kız çok fena oldu yaaa resmen canavar erkek çocukları gibi sürekli boğuşuyor kızıyor mememi dün kaç kere ısırdı ısırıyor çekiyor dişiyle mememde diş izi çıktı sonuncuda nasıl acı
dün akşam makinada temiz bulaşıklar varsdı tabak çıkarırken bir baktım resim cd si tertemiz olmuş çorap çekmecesini açıyorum parfüm;kayıp mouse kiler dolabından çıktı dün gece elinde suluk oynuyordu sonra gitti mutfakta lavabonun alt dolabını açtı koydu suluğu kapattı dolabı gitti odasına koptuk eşimle ikimizde
dr diyete devam dedi mikrobik birşey çıkmadı allaha şükür.
bizimkide asynı melikedelüüüüüüüüüüüü
ben de diyorum okula gideceğim ardından beslenme saatlerinde ama evlenince kesmek gerekecek
çok geçmiş olsun abine canım inşallah önemli değildir apandist basit ben olmuştum yıllarrrrrrr yıllarrrrrr önce o baş ağrısı bende de var gün aşırı ağrıyor bu sabah gittim çektirdim mr ı p.tesi sonucumu alacağım
bu kız çok fena oldu yaaa resmen canavar erkek çocukları gibi sürekli boğuşuyor kızıyor mememi dün kaç kere ısırdı ısırıyor çekiyor dişiyle mememde diş izi çıktı sonuncuda nasıl acı
dün akşam makinada temiz bulaşıklar varsdı tabak çıkarırken bir baktım resim cd si tertemiz olmuş çorap çekmecesini açıyorum parfüm;kayıp mouse kiler dolabından çıktı dün gece elinde suluk oynuyordu sonra gitti mutfakta lavabonun alt dolabını açtı koydu suluğu kapattı dolabı gitti odasına koptuk eşimle ikimizde
rabbim şifasını versinde tez zamanda toparlasın kuzumdr diyete devam dedi mikrobik birşey çıkmadı allaha şükür.
hadi hayırlı haber gelsin inşallah mrdan
valla ben ısırmalarını artık cezalandırıyorum melike bayağı bir azaldı allaha şükür
Hehe evi topluyor işte çocuk
nasıl başardın tatlım geçenlerde ısırınca ağzına vur dedi annem vuruyordum önce ısırıyordu sonra kendi vuruyordu ağzına oyun yapmıştı
evi topluyor sağolsun ama neyi nereye koyduğunu kimse bilmiyor 1 hafta mouse aradım evde
nasıl başardın tatlım geçenlerde ısırınca ağzına vur dedi annem vuruyordum önce ısırıyordu sonra kendi vuruyordu ağzına oyun yapmıştı
evi topluyor sağolsun ama neyi nereye koyduğunu kimse bilmiyor 1 hafta mouse aradım evde
gayet net şekilde "hayır" dedim (diyorum) sonra da "beni ısırdığın için cezalısın" deyip oyun alanına bıraktım ve hiçbir şekilde göz ya da el teması kurmadım (hatta kurmadık eşimle birlikte uyguladık)... Ilk gün biraz abartmışım 1 saate yakın cezalı kaldı en sonunda gitti telefon kablosunu çekmeye başladı o yasak ve nasılsa ilgilenicem onunla diye
şimdi ısırmaya yeltendiğinde "hayır ısırırsan anne küsüyor biliyorsun" diyorum, yine de ısırırsa 10 dakika kadar ceza veriyorum. Sabiha paktuna keskin söylemişti bir çocuk için dayanılamayacak tek şey annesiyle göz veya el (ama ten değil el) teması kuramamasıdır, dayak yediğinde bile bu yüzden mutlu olabilir bir çocuk diye anlatmıştı... Hakikaten küsünce yapmadığı şebeklik kalmıyor rottweiller genli küçük piranhanın!!!O noktada gülmemeyi başarmak ve sabretmek gerek, bir de sen o cezayı verirken ısırmasına bir başkasının hoşgörü göstermemesi veya buna gülmemesi lazım
ona da şükür... kayısı kompostosu diyetine mi diye sorsaydın :86: hay allahım aklıma geldikçe sinir oluyorum senin adına
kızıp bırakıyorum yere ağlıyor bir müddet dayanıyorum ama offfffff gözyaşlarını görünce bazen de dayanamıyorum yapmıyordu bu kadar 2 gündür hele dün gece fenaydı babasını yoldu adamın burnunu çizdi façalı dolaşıyor kociş onun yüzünden
sağolsun kayınvalide işte.daha doğrusu cahillik başka birsey değil bazen eşimdende bnefret ediyorum o da bazen saçmalıyor.bir çocuk doğurdum burnumdan getiriyor.herşeye karışıyor benim kaynanam o kadar çokki yoruldum artık
nefret ağır kaçtı sanki be canımbirinden bir an nefret edip öbür an sevemezsin o kadar hafif değildir o iş sen sükunetini koru ve kendi içinden geçeni yap, dediğimi neden yapmadın derse de bir çocuğun ihtiyacını en iyi annesi bilir en iyi annesi hisseder benim içgüdülerim en doğrusu der çekilirsin kenara hatta kenara çekilmeden önce kayınvalideye "annecim (eşinin adı neyse) için siz de öyle hissetmiyor muydunuz? anneler çocukları için en iyisini bilmez mi" deyiver hem kv gururu okşanıyor sansın hem lafını sokmuş ol ve kasma kendini çocuğunun keyfini çıkar bugünler geri gelmeyecek unutma
afiyet bal olsun azraya
herkeze güzel bir haftasonu diliyorum.
meral kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?