2009 Aralık Anneleri

anaaaam kimsecikler yok
topikte in cin top oynuyo

haktan çok huysuz hala,
gelemiyorum istediğim gibi
uyuttum geldim şincikte kimsecikler yok

neysem herkese iyi hafta sonlarıııı

selam yasemincim bende b,zim cadıyı uyuttum bakayım dedim. nasılsın ii haberlerini okuyorum .cinsiyet daha kesinleşmemiş Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun da geirsi boş:)

İstanbul lu arkadaşlara duyurulur Çiçek exportta etiketin yarısı pek çok ürün bence bir uğrayın güzel şeyler var oranın malları gerçekten kaliteli ama çok pahalı gelirdi bana şimdi tam alınacak kıvama gelmiş ben önümüzdeki sene için de aldım kışlık bir şeyler.

Ya bu internet topiklerinin sonu hüsrandır genelde ne kadar samimi olunursa olunsun ne kadar çok yazılırsa yazılsın biter paylaşımlar sonunda ama biz mümkün olduğunca sürdürelim gerçekten ben merak ediyorum hepinizi.

Nilgün nasıl oldu acaba arayan konuşan oldu mu? Bu hafta hiç giremedi Gökay iyileşmiştir inşallah.

Abim ameliyat oldu aksam altida gidip bakamadim bile daha ablamda cocuklari birakti bana evde onlari bekledim

Son düzenleme:
ebru nabersin canım hiç denk gelemiyoruz artık ya

ebru nabersin canım hiç denk gelemiyoruz artık ya

İyiyim Kıymet çok şükür oğlan uyudu iki saat oldu ben de yatacağıma ben de nette gezinip duruyorum işte o sayfadan bu sayfaya bir yandan da gözelerim kapanıyor.
Canberk in hastalığı döneminde pek gelemedim gerçi ben de çok fenaydım ya düzeldik neyse ki.
Sizler nasılsınız yaramazlık yoktur inşallah.

maş. diyim bi daha hasta olmayın inş. bizim düzen aynı gün geçiriyoruz işte bi şekilde bi yaramazlık yok ama zeynp tam gaz devam tabii:) şimdi daha bi tatlı oldular bunlr ya laftan anlayıp kafa sallamalar işine gelmeyince dönüp gitmeler binilmedik çekmece bırakmamalar (bu aralar favorimiz ) ağznda bişey gevelemeler her söze karşılık cevap vermeler falan çok eğleniyorum gündüzleri ama gecelerimiz bir o kadar felaket geçiyo çok çok çok sık uyanmaya başladı odasını ayırıp bi süre eziyetini çekip acaba rahat eder miyim düşünüyorum? hala bizimle yatıyo hanım

Son düzenleme:

Canberk de dün gece altı kere kalktı birkaç gündür çok sık uyanıyor ama genelde durum bu sanırım arkadaşların yazdığı kadarıyla bizimki odasını ayırmışsın ya da ayırmamışsın farketmiyor uyandığı anda meme bulsun da nerede olursa olsun.

Hakikaten artık çok daha zevkli geçmeye başladı iyice anlıyorlar laftan sözden yalnız bizde hala konuşma konusunda bir numara yok halen sadece mama ve memeden başka bir şey söylemiyor bir de kafasına eserse anne diyor aslında kafaya takmamaya çalışıyorum ama şöyle birkaç şey daha dese çok hoş olur.

Bu arada bugün ilk defa Canberk uyanıkken kadınla yalnız bırakıp çıktım yavaş yavaş alışmaya başlaması lazım ama beni çok aramış canım sıkıldı ona biraz yatak odasına gitmiş yorganı falan kaldırmış anne diye diye aslında teyzemleyken ya da teyzem de varken aramıyor demek ki daha tam alışamadı kadına.

sen bunları düşünerek üzme iyice kendini ya. alışacak bi şekilde herşey onun için sonuçta o zaman artık hep uyanıkken ayrılda daha bi alışsın vakit varken

Öyle yapacağım artık uyanıkken birkaç saatliğine çıkacağım yavaş yavaş süreyi artırarak.
Hadi ben yatayım artık birazdan bizimkinin mesaisi başlar.
İyi geceler kesintisiz huzurlu uykular inşallah.

hayırlı geceler canım. mıncıkla gülen surat küçük adam canberki sabah uyandığında benim için:)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar... kızım 2-3 gündür hafif ateşleniyor. nezle oldu. bir yandan da diş çıkarıyor. pedifen veriyorum ara ara. zaten zayıftı iyice süzüldü... inşallah sizin kuzular iyidir.
ben pek uğrayamıyorum ama arada okuyorum nasılsınız diye merak ediyorum...:44:

Son düzenleme:
selam yasemincim bende b,zim cadıyı uyuttum bakayım dedim. nasılsın ii haberlerini okuyorum .cinsiyet daha kesinleşmemiş Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun da geirsi boş:)

iyiyiz biz kıymetcim, %80erkek yine dedi doktorumuz ama henüz tam kesin gözüyle bakmıyorum
dediğin gibi önce sağlıklı olsun gerisi boş

siz nasılsınız bakalım?

Abim ameliyat oldu aksam altida gidip bakamadim bile daha ablamda cocuklari birakti bana evde onlari bekledim
çok geçmiş olsun nazanım ya
allahım acil şifalar versin

acele etme annesi bu sessiz zamanların tadını çıkaralım
sus diycezde susturamıycaz kerataları :96:

az kaldı dimi işe başlamana
sayılı gün geçiyo hemen
zor olsada alışacaksınız bi şekilde sende bıcırığımda üzülme canım ya
ara ara çıkman iyi fikir daha kolay alışır kadına
allahım anlamadan alıştırsın sizi inşallah

çok geçmiş olsun canım
keşke hiç hasta olmasa kuzularımız

Ay amanın bıcır bıcır konuşacaklar da susturamayacağız di mi Allah göstersin o günleri hepimize ne güzel.

Sayılı gün çabuk geçiyor işte jet hızıyla mümkün olduğunca tadını çıkarmaya çalışıyorum ben de oğluşumla birlikte kalan zamanlarımızın.

Yaseminciğim bu yavruş da erkek gibiymiş:) he hayırlısı tabii ki sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah kız evlat her anneye lazım diye düşünsem de erkek olması Haktan için daha iyi olur gibime geliyor yaşları yakın ve aynı cinsiyet olunca paylaşımları daha fazla olur diye düşünüyorum.

yaaa, bu ne bu ne devri var sonra defalarca aynı şeyi soracaklar hiç susmayacaklar:)))
amin inşallah sağlıcakla görürüz o günleri

büyük ihtimal erkekmiş kız çocuğu çok severim ben oldum olası
kızım olsun isterim tabi ama erkekte olsa üzülmem
hayırlısı neyse onu versin allahım

geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah.

yasemin canım önemli olan sağlıklı olması erkek kız hepsi evlat senin fındık nazlı çıktı hala göstermiyor baksana :))

melike lerin partisi bugündü sanırım inşallah çok eğlenmişlerdir herşey içine sinmiştir valla boş boş oturıuyoruyz sabahtan beri keşke yakın olsaydık ya içim gitti gerçekten ama işte sağlık olsun

kızlar mehraba,

epeydir giremiyorum yorgunluk yoğunluk malum.. geçmiş çoook birikmiş okuyamıcam umarım herkes iyidir. şöyle sadece bi son sayfaya baktım. yasemincim ben çok sevindim valla.. allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin tabide bence bi kız bi erkek olmasındansa iki kız iki erkek bana daha sıcak geliyo. hani onların anlaşması ve paylaşımları bakımından.

canberkim alışır annesi sen üzülme asıl sen nası alışıcan :) geçen sabah evden çıkıcam öpmek için bi eğildim sarıldı boynuma ağladı.. ahhh ahh resmen kalbimi evde bıraktım gittim...

bizde katıldık hastalar kervanına baba hasta anne hasta zeyno hasta..inş.kuzum iyileşir bikaç güne hiç keyfi yok..gözü akıyo burnu akıyo minik kuzumun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…