- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 43
Melikecim gecti bitti sıkma canini sen en guzel sekilde hazirlanmissindir eminim guzelnkizin icin soz borcumuz olsun biz gelecegiz sizi ziyarete
günaydın arkadaşlar... kızım 2-3 gündür hafif ateşleniyor. nezle oldu. bir yandan da diş çıkarıyor. pedifen veriyorum ara ara. zaten zayıftı iyice süzüldü... inşallah sizin kuzular iyidir.
ben pek uğrayamıyorum ama arada okuyorum nasılsınız diye merak ediyorum...:44:
bizde katıldık hastalar kervanına baba hasta anne hasta zeyno hasta..inş.kuzum iyileşir bikaç güne hiç keyfi yok..gözü akıyo burnu akıyo minik kuzumun..
Bugün doğum günüüzü atlattık çok şükür dün gece 3 te yattım şeker hamuru yüzünden çağırdıklarımın çoğu gelmedi ona canım çok sıkıldı ben 50 kişi beklerken çocuklar dahil 20 kişiydik(((( ben de gece 3 e kadar sayı yetsin diye 50 kurabiye süsledim gelmeyecekler bari söyleseydi 1-2 gün önceden neyse güzel oldu tam servis yapılırken kucağımda uyudu zeynep bebek arabasına koyduk eşimin yengesi kalkacaklardı hayvanları var pastayı kesmek için uyandırdım kızı ama o da eğlendi yorgun savaşçı şimdi uyudu ama ben hem uykusuzum hem yorgunum özene bezene 6 çeşit mama yaptım hepsi bana kaldı
Ya esim hasta ben daha iyilesemedim beynim durmus meralcim aklimdaydi ama nasil olduysa atlamisim simdi de saat cok gec aramak icin canim arkadasim nice yillara oykunle esinle saglikla mutlulukla insallah dogumgunun kutlu olsun cnmmm
Canberk bütün kitaplarını tek tek getirip okuttu bana şimdi puzzlelarıyla oynuyor saat on iki çocukta zerre uyku gözü yok dün gece de hiç uyumadı doğru dürüst. Saat ikide başladı mesaisi sekize kadar sekiz kere kalkmıştır sayamadım artık yine sapıttı zaten olmayan düzenimiz.
Edane haber Zeynep nasıl alıştı mı eşinin halasına?[/QUO
iyidir ebru ya halen camasır yıkıyorum bu 5 makina yarınada 1 makina ne bulduysam yıkıyorum depresifken rahatlıyorum manyakca ama buda benim rahatlama yöntemimvalla kız halaya alısamadı gibi gelince üzerime yapısıyor sabahları kacarak cıkıyorum ama iyi bakıyor hava güzelken sürekli park modundalar ama itiraf etmek gerekirse diger bakıcıyla daha iyidi ama onlada ben anlasamadım .kapıda diğer bakıcıyı görünce hemen atılıyor al beni diye ogluna sürekli öme öme diye pesinde adı ömerde :))) masallah diyeyim zeynosun uykusu düzeldi hala sabah 9 da uyandırıyor öglende en gec 2 de uyutuyor öyle oluncabenim kız 10 10.30 gibi gümm 1 e kalmıyoruz artık amma yazdım he siz nasılsınız cankus nasıl kıymettttt sen nasılsın
Edane haber Zeynep nasıl alıştı mı eşinin halasına?[/QUO
iyidir ebru ya halen camasır yıkıyorum bu 5 makina yarınada 1 makina ne bulduysam yıkıyorum depresifken rahatlıyorum manyakca ama buda benim rahatlama yöntemimvalla kız halaya alısamadı gibi gelince üzerime yapısıyor sabahları kacarak cıkıyorum ama iyi bakıyor hava güzelken sürekli park modundalar ama itiraf etmek gerekirse diger bakıcıyla daha iyidi ama onlada ben anlasamadım .kapıda diğer bakıcıyı görünce hemen atılıyor al beni diye ogluna sürekli öme öme diye pesinde adı ömerde :))) masallah diyeyim zeynosun uykusu düzeldi hala sabah 9 da uyandırıyor öglende en gec 2 de uyutuyor öyle oluncabenim kız 10 10.30 gibi gümm 1 e kalmıyoruz artık amma yazdım he siz nasılsınız cankus nasıl kıymettttt sen nasılsın
heheh e depresif hatun bende aynı durumdayım 3. makina kurutma çalışıyo bende de :) biz iyiyiz iç güveysinden hallice ütülerim beni bekliyo ama hiçç bakmıyom ben onlara buralarda takılıyom .zeynoda ii büyüyo işte bebecik:)
selam kizlar nasilsiniz bayadir giremiyorum is guc beim kiz masallah 10 aylik yurumeye basladi ogun bugundur masallah hic duracagi yok mutfak dolablarini hepsini indiriyo bide yemek yese sadece emiyo ömrumu yedi biturlu yemek yemeye alistiramadim ne versem disler kilitliyo buarada 4 aylikken baslamisti disleri masallah 10 tane 4 alt 4 ust gecen haftada 2 azi disi cikti ama bosuna cikiyo yemedikten sonra kilosu artmiyo hatta azaliyo 9450 kilosu boyumuz iyi msallahta 81 subhanallah ama iste onceki aydan bu aya 200 gr vermis almiyoduda en azindan vermiyoduda bu ay vermis yediremiyorum azi disler cikmadan oncege kadar kabizdi azi diste ishal oldu ondan sonrada gunluk yapiyo kakasini ama halen yemiyo ve gece 2 den once uuyumuyo sabahta 12 gibi kalkiyo buarada aramizdan yatagania yatiramiyorum doymadigi icin sabaha kadar meme agzinda helak oldum öyle meme disinda ben uyuyom oo aciktikca donuyo emiyo kisa ve öz biz böyleyiz sizlerde iyisinizdir insallah buraalarda havalar -27 donuyoz ama evimiz sicak masallah kizda fazla hhastalanmiyo subhanallah öyle zaman gelip geciyo kizi yedirmenin ve erken yatirmanin yollunu bilen yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim ha uykusunu cok cabaladim erkenden kaldirdim gunduz uyutmadim ama yinede gece 2 olmadan uyutamadim :85:
gecelerin adamı ya canberk ergenlikte de başını kaldırmaz yataktan odasına kapanır sende o zaman alırsın bu zamanların rövanşını ebrucum inş. görelim o günleri
biizimki oyuncak falan oynamıyo bu aralar kesinlikle sürekli dolansın karıştırsın kitaplarını desen yiyo halası diyo bugün sesli kitaplara baktım alıyım diye sakın dedm okumama izin vermiyo ki sadece yemekle meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?