2009 Aralık Anneleri

herkese selam daha işim bitmedi ya okadar camasır yıkarsan bugün de bi dünya ütü var onları yapacam benim kızda hiç oyuncakla oynamıyor kaldırıp atıyor sadece yaramaz topları seviyor onunda toplarını kendi fırlatıyor müziğini calıp oldugu yerde oynuyor onun dısındaki oyuncaklar sadece eve dagılıyor cıldıracam artık hergün 40 kere topluyorum bazen diyorum bakıcısı olsam yapamam misal mutfakta mama masasına oturtuyorum buzdolabındaki magnetlerin hepsi tek tek isteniyor ve yere fırlatıyor yetmiyor tahta kasıklar mutfak savas alanı ve halen memnun olmuyor sürekli mızmız :50 o bu modda bendee

Eda hih seni gorunce geldi aklima iyi hos yika rahatlada birde utusu var o kadar camasirin yazizk sana

aynı anda yazmısız valla pelin birazını kendim yapacam birazını halaya bırakacam allahtan ütülerimi yapıyor zeynos uyuyunca yatagın üstü tepeleme ütülük dolu gidim kolay olanları ütüleyeyim kadına ayıp olmasın ohaaaa olur yoksa kacar gider .minacık nasıl sen nasılsın

yerim ben onu işte başarmış ya annesi en azından onların boşluklara koncağını biliyo işte

benimki uyanık olduğunda bi yarım saati normal sonra hep mızırdamak ve ağlamakla meşgul.. normal dimi? sabah modaya gittik burnumdan geldi ölüyorum yorgunluktan neyime benim dışarı çıkmak. 6 gündür eşşek gibi çalııyorum. sabahtan öğlene kadarda iş yaptım bide dışarda yoruldum.. daha da bi yığın iş var kızı yıkıcam market alışverişine gidicem vs.. ve yarın iş var!!!!!!!!

evet canim adim dilekti ya varya anam agliyo yedirmeye calisiyorum aynen bazen yarim kase bizimkide icer bayram gibi olur yani ev ya bizimkide galiba azi dislerden ishal oldu ondan verdi bide masallah hic durmuyoki oturmuyo surekli ayakta yada koltugun tepesinde subhanallah

aynı sadece uyurken duruyor onun dışında felaket 11 aylık yürüdü bugün maxiye gittik dün eşimin teyzesiyle benim teyzem aynı elbiseyi almış arabasında tutamadık elimizden tutup yürüdü hatun çok şebekler çok
kilonıun emme emmemeyle alakası yok canım yapı meselesi bence bugün bir akrabaya rastladık maxide bebeklerin arası 1.5 ay maşallah sadece gece emiyormuş bizimle ne versem yiyor dedi kadın ama bebek zeynwebin yarısı kadar ki daha yürümüyor o yüzden valla artık hiç takmıyorum sağ sağlıklı olsun bana yeter ilerde hergün gidip emzirmemden rahatsız olursa damat alıştırsın ek gıdalara

iyi akşamlar..
bişey sorucam ya evde bebişlerin ayağına ne giydiriyosunuz çorap az geliyo bana şu altı deri çoraplar varya onlardan giydiriyorum o da yürüdükçe kayıyo ve takılıp düşüyo..

Amanınn ne kadar uzak geliyor ergenlik falan zaman çabuk geçmesin yav doya doya yaşayalım kuzucuklarımızın her anını.
Canberk kitapları yemiyor da öyle benim hayal ettiğim gibi oturup da okumama izin vermiyor henüz. Ancak sayfaları çevirsin ilginç gelen ya da tanıdığı şeyleri parmağıyla tık tık vurup göstersin, resimleri anlatmamı istesin böyle takılıyoruz.
Bu aralar yalnız feci derecede meme krizlerinde ve krizi tuttu mu ne kitap ne oyuncak hiçbir şey görmüyor gözü kaldırıp atıyor hepsini saplantı gibi bir şey oldu iyiden iyiye.

Cok sagolun Arkadaslar dun gittim gordum abimi iyi mas. Yarn da cikacak ins.
Yan odadinda bir bebek var 15 aylik kollari bacaklari yanmis sargili cok uzuldum icim gitti hep aklimda gece uyuyamadim buranin koylulerinden evinortasinda ketilda su kaynatmislar cahilik mi diyim Ne diyim Kim bilirnasil cani yanmistir yaniyodur oyle uzgun bakiyorki gittim Yamuna guldurmeye calistim uzgun bakti icim parcalandi 2 haftadir hastanedelermis daha cok dururlar herhalde Allah yavrularimizi korusun o bebisin de acilarini dindirsin ins

heh şöyle ya,
zayıfmış şişmanmış tez yürümüş geç konuşmuş hiç önemli değil
yeterki sağlıklı olsun yavrularımız
sorun değil alıştırır haktan kızıma ek gıdayı

çok geçmiş olsun nazancım
çok şükür yarında çıkıyomuş
sağlık gibisi var mı ya!!!!
kıyamam yavruma nasıl canı yanıyodur((
allahım acil şifalar versin
hiç bir bebek hasta olmasın
hiç bir çocuğun canı yanmasın

Zeynep'e tabii ki kaç ay baktı kadın ona alışmıştır iyice halana da alışır ama Canberk de mesela teyzemle yalnız kalıyor hiç beni aramıyor saatlerce ama geçenlerde bakıcıyla bıraktım çok aramış.
Zamanla alışacaklar inşallah.

Öznur selam ne haber Zeynep nasıl diyeceğim ama büyük ihtimalle görmeyeceksin yine mesajımı:26:

Yav neymiş bu faydalı nesne merak ettim bize de söyleyin bizim bebelerde yararlansın.[/QUOTE]

selam ebrucum gördüm ama geç gördüm:)) zeyno dün gece beni resmen delirtti hastaydım zaten saat sabah 4 e kadar uyumadı .4 te zorla uyuttum 8 de yeniden kalktı tabi o kadar uykuda bile 4 kez uyandı..onun dışında iyi sayılır burnu filan akıyo işte bide hiç bişey yemiyo nerdeyse sadece çorba içiyo..vitamin takviyesine başladık mecburen..geçen gün doktora gittiğimizde idrar tahlili yapılmıştı (tam 5 saat hastanede kaldık) enfeksiyon var gibi görüyorum dedi doktor ama antibiyotik başlamadan tekrarlayalım dedi..bakalım bu kez kaç saat kalıcaz hastanede..
canberkim nasıl özledim valla..

ay kıyamam yaaa benimde en korktuğum şey nazan allah hiçbir bebeğin başına vermesin.. bu arada abin hastanede sanırım nesi var nazan çook geçmiş olsun

Yasemin nbr cnm kac haftalik oldu minik hersey yolundami ebru istikbal fonksiyonel bebe koltugu yatak gibi acilan bir koltuk oznur mina onlari sevmyr cikaryr lcwden daha degisik bir patik aldim eylulunde vrdi beyaz inek var yaninda bir onunla rahat yuruyr veya cikarmyr kaucuk degil altida hatirlamadiysan yarin mail atym resmini ay nazan allah sifa versin kucuk kuzu kiyamam ya sibel normalmi demissin ya bizim kuduruklara hersy normal 10 dk oyalanmalari bile oyuncakla bazen mumkun dgl ebruuuuu minada bagimli kesler gibi aynen canberk gibi allahtan sirf mina dgl diyrm donemsel herhalde dyrm yani insallah

Öznur biz de özledik sizi görüşürüz inşallah yakın zamanda.
Bizim bu gece çileleri ne zaman bitecek bilmiyorum dört aydı sekiz aydı bir yaş sonrası düzelirdi bilmemneydi bir yaşta geçti gitti ne zaman düzelcek vallaha ikinci çocuğu çok istiyorum ama sırf şu uykusuzluğu bir daha yaşayacak gücü kendimde bulamadığım için cesaret edemiyorum.

Pelin çok iyi dedin ayynen keşler gibi tövbe yarabbim yaaa Canberk bu derece değildi bir aydır falan zıvanadan çıktı iyice.

Sen o yatağı epeydir diyordun değil mi aldın mı peki Mina'ya?

Ben ayağına giydirecek bir şey bulamadım aynı dertten muzdaripim o çarıklı olanlar çıktı ayağından panduflarda çok terletti ben de bir ince çorap giydiriyorum içine üstüne de kalın havlu çoraplardan şimdilik öyle idare ediyoruz.

Aldim minanin cok hosuna gitti ebru msj attimgecen sana ama gelmedi sanirim burcu hediye sirasi kimde ve adresi ne diye sormustu sende dimi sira adresini yazarmisin bana ozelden gondereyim msjla burcuya ben kactim birazdaha ugrasayim uyutmak icin iigecler

hatırladım pelin ama ben ondan bulamadım baktığım lcw lerde aklında olsun seninde görürsen biyerde söyle bana..
ayy bizimkide keş gibi aynen yaaaa..ben kara kara düşünmeye başladım nasıl ayrılacak memeden bunlar diye..

iyi akşamlar..
bişey sorucam ya evde bebişlerin ayağına ne giydiriyosunuz çorap az geliyo bana şu altı deri çoraplar varya onlardan giydiriyorum o da yürüdükçe kayıyo ve takılıp düşüyo..

valla canım ben ev ayakkabısı vari bişi aldım. yine ilk adım ayakkabısı ama altı komple tabanı değil üstüde açık önüde delikli nası anlattım :)) neyse hem ayakları hava alıyo hem üşümüyo hem de düzgün basıyo.. o derilerdende aldım hep çıkıyo hatta en son lcw altı silikon gibi bi çorap aldım onlar güzel bide..

canım yeni gördm abin hastanede sanrım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

yaaa bende aldım o koltuklardan ama açılmıyo istikbaldekiler ne kadar ciciymiş bilsem onlardan alırdım. ben öyle kamyonun arkasında satıyolardı yolda hoşuma gitti aldım :) 30 tl gerçi istikbalde pahalıdır heralde. bugs bunny güzelmiş..

günaydınnnn
herkesss nerdeee yaffffff
evde olan annelerr bebişlerle gun boyu neler yapıyorsunuz,,oyunlarınız aktıvıtelerınız vs...bunları bı paylaşalım fıkır ve çeşit olsun...egıtıcı oyunlarınız var mı mesela?

ebrucum bende sizleri merak ediyor ve tanışmak istiyorum
inşallah bir program yaparda buluşuruz 2009 aralık anaları olarakdan:)))

Abim ameliyat oldu aksam altida gidip bakamadim bile daha ablamda cocuklari birakti bana evde onlari bekledim
nazancım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin

bizde katıldık hastalar kervanına baba hasta anne hasta zeyno hasta..inş.kuzum iyileşir bikaç güne hiç keyfi yok..gözü akıyo burnu akıyo minik kuzumun..
öznurcum geçmişlerden olsun arkadaşım
inş biran önce toparlarsınız

melikecim ellerin dert görmesin
bak özenmiş güzel güzelde yapmışsın hazırlıklarını
eminim herşeyde süper olmuştur.
gelende gelmeyen sağolsun ne diyelim arkadaşım
foto eklede görelim yaramaz kızını

Ya esim hasta ben daha iyilesemedim beynim durmus meralcim aklimdaydi ama nasil olduysa atlamisim simdi de saat cok gec aramak icin canim arkadasim nice yillara oykunle esinle saglikla mutlulukla insallah dogumgunun kutlu olsun cnmmm
canııııııııııııııım benim çok incesin
bigede sağolsun hatırlayıp aradı
sizleri çoooooooook seviyorum
iyiki varsınız

sağol sibelcim
teşekkür ederim
meralciğim nice mutlu yıllara eşin ve prensesinle
teşekkürler edacım

dilekcim sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil tabide
dr ne diyor neler öneriyor önemli olan bu tatlım

iyi akşamlar..
ben ortopedik ayakkabı giydiriyorum
ayaklarından üşütmesin diye inan yataktan kalkar kalkmaz geçiriyorum abıdıklarını ayağına

nazancımcım gözünüz aydın
rabbim birdaha ne yaşatsın nede göstersin

sevgili arkadaşlarım geçmiş ve işler derken ancak günaydın diyebildim.

güzel bir hafta diliyorum herkeze

nilkünümğü merak ettim nasıl oldular acep:26:

günaydın fatama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…