2009 Aralık Anneleri

eda çok geçmiş olsun .. şimdi nasıl kuzucuk ..

Hay Allah geçmiş bitmiş neyse ki kıyamam kuzucuğa.

Ya bu göz kontrolünü bazı drlar mutlaka yaptırın diyor bazıları da gerek yok pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da ihtilaf var sanırım.

biz götürecez aklımızda kalacağına götürüp gösterelim diyoruz ..

geçmiş olsun bige şimdi nasıl umut paşamız ..

hay allah yaa çok güldüm sabah sabah allahta seni güldürsün ..

nazan çok geçmiş olsun ..

dr diyete devam dedi mikrobik birşey çıkmadı allaha şükür.

ee çok şükür . tez zamanda atlatırsınız inşll.

ahh aha bende küsüyorum ama içim parçalanıyoo . sonra gidip alıyorum .

Abim ameliyat oldu aksam altida gidip bakamadim bile daha ablamda cocuklari birakti bana evde onlari bekledim

çok geçmiş olsun. çacucak toparlanır inşll.

geçmiş olsun canım .. önemli bişey değildir inşll.

bizde katıldık hastalar kervanına baba hasta anne hasta zeyno hasta..inş.kuzum iyileşir bikaç güne hiç keyfi yok..gözü akıyo burnu akıyo minik kuzumun..

hay allah y,ne herkes hast galiba.. size de geçmiş olsun öznur ..

melike boşver sen prensesin için gönlüne göre bi d.günü yaptın ... gerisi boş . gelende sağolsun , gelmeyen de ..

herkese günaydınnn ..
çok yoğun hareketli ama güzel bi hafta sonu geçirdin oğluşumla ..

bizim haylaz cuma günü çenesini yere vurdu. çenesi yarıldı hafif ama biraz da kanadı . çok ağladı yavrum benim. yerinde durmuyo ki .. yapma dediğini yapıyoo .. rabbim başka kazalardan korusun . en küçük kazaları bunlar olsun ..

bizimkide perşembe akşam güzümüzün önünde yüz üstü bir düştü ağzı kan içinde kaldı
ön dişler alt dudağının iç kısmını kesmiş
yavrum nasıl ağladı anlatamam
ertesi dün o kısmı morarmıştı
şimdi maşallah iyi

rabbim daha beterlerinden korun yavrularımızı
yürümüyor koşoyor bizim kzı
çok hızlı hareket ediyori şımarıklık yapıyor ve sonu bu işte:26:

Son düzenleme:

yaşasıııııın :81:
güzelim şebeklik yapmadan yedirebilen varsa buyursun madalya takıcam şahsen... onca maymunluğa yemediklerinde üzülüyorum ben yoksa yeter ki yesinler ben amuda kalkmaya razıyım
amiiiiiin hepimiz öyle onlar iyi olsun yeter ki... allahım hep iyi günlerini göstersin

allahtan çocuk büyütmek asla tam olarak öğrenilemeyen ve hep akıl danışılan bir durum ebrucum... 5 yaşında da öğreneceklerimiz var, ergenliklerinde de o yüzden burada olmasa bile telefonla maille yine de temas sürer diye düşünüyorum. zaten bayağı bir elendik bu kadar kaldık geçen gün onu konuştuk 2009'un 26 haziranında nazan bir liste yapmış 70 hamile var... oradakilerden kaç kişiyiz ki... yeni eklenenler oldu çok güzel oldu bu grup iyidir

cuma günü işe başladı canım nilgün daha iyilerdi

olsuuuuun sen gönlüne göre yaptın mı her şeyi? aslolan o sonuçta itiraf edelim kendimizi tatmin için yapıyoruz tüm bunları benim de beklediğimden az kişi geldi önce üzüldüm sonra dedim ki kendileri bilir kimse için kendimi üzmiycem oğlumun en özel günlerinden biri bu ve keyfini sürücem

iyi akşamlar..
bişey sorucam ya evde bebişlerin ayağına ne giydiriyosunuz çorap az geliyo bana şu altı deri çoraplar varya onlardan giydiriyorum o da yürüdükçe kayıyo ve takılıp düşüyo..

sitesi burası: altı tümüyle kaydırmaz özellikte

decathlon'dan aldım 25 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
ben bunlardan çok memnunum, yaklaşık 1 aydır falan giydiriyorum son günlerde açmaya başladı ondan önce varlığını bile hissetmeyeceği kadar hafif olduğundan herhalde çıkarmayı denemiyordu bile
yalnız ankara mağazasında lacivert, bu gri bir de sanırım pembesi vardı sayfalarındaki kadar çok renk görmedim ben

bununla gelmiş geçmiş olsun nazancım allah tekrarından ve beterinden esirgesin
ah kuzucuk ah... diyecek bir şey bulamadım bahtsız bebeciğe

günaydıııın
ben bir kitap aldım fatma akıllı bebeklerin oynadığı 365 oyun diye... 2 yaşına kadar bebeklere oynatabileceğin güzel oyunlar, aktiviteler öneriyorlar şimdi aklıma gelen bir şey yok ama o kitap işine yarar

sevgili arkadaşlarım geçmiş ve işler derken ancak günaydın diyebildim.

güzel bir hafta diliyorum herkeze

nilkünümğü merak ettim nasıl oldular acep:26:

canım günaydınnnnnn

geçmiş olsun bige şimdi nasıl umut paşamız ..
ahh aha bende küsüyorum ama içim parçalanıyoo . sonra gidip alıyorum .

beni korkuttu kendisi iyi nevracım
ama uzun zamandır bu haftasonu olduğu kadar yorgun hissetmemiştim kendimi pazartesi olsun işe geleyim diye bekledim resmen :78:
yok valla cezasını vermezsem koparana kadar ısırıyor bildiğin gibi değil benim rottweiller çeneli piranham :96: dün yine ağzını açtı "hayır umut anne küsüyor biliyorsun" dedim öper gibi yapıp çekti ağzını iki kez daha aynı şey oldu sonra dayanamadı hart diye kaptı :86: gerçi allah var eskisine nazaran çok yumuşak ısırdı ve biliyorum sevgi ısırığıydı o (ben hala bile sevgimi ifadede yetersiz kaldığımı düşünürsem ısırırım da ) yine de ceza aldı... geçtim kanapeye oturdum geldi (göz teması kurmuyorum ya çaktırmadan seyrediyorum) kanapenin kolçağının arkasında ayağa kalktı parmak ucuna kalkıp ordan ceeeee yapıp gülüyo falan şebek nasıl şeker mecburen yaptım falan ama içim gitti nevra benim de

günaydın allah içine sindirsin ve çok geçmiş olsun tatlım ya
dediğin gibi allah beterinden esirgesin

ah kuzucuuuuum size de çok geçmiş olsun meralcim
bu sıra böyle olacak işte düştü şaştı orası yarıldı burası patladı rabbim hepsini korusun, benimki de dün akşam çakıldı neyse ki büfenin köşesiyle kafasının arasına melekler girdi :87:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun meralcim .. rabbim korusun beterinden .

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl

günaydın melike .. zeynep kuzusu nasıl

günaydın bigecim ..
bak çok güzelmiş bu patik bende bakayım . bizimkide ayağında çorao bırtakmıyo çekip çıkarıyoo .. ateşli benim oğlan.
sağol canım rabbim beterinde korusun .. sizede çok geçmiş olsun
melekler koruyoo valla . .

günaydın melikeee
Prensesin nasıl
dinlenebildinmi bari arkadaşım

dinlendim canım pazar ikimizde telefonun sesine uyandık saat 10 da zeynep te yorulmuş kuzum bir de doğum gününden eve döndük tam soyunacağım k.validem çağırdı teyzeler ordaymış sanki tüm gün göremedik birbirimizi orada oturdum zeynep mızıldanınca aaa sen çık uyut biz yabancımıyız diyorlar sinir oldum

olsun dediğin gibi hatıura oldu gelmeyenler de sağolsun hasta olanlara işte olanlara sözüm yok ne olur arkadaşlar darılmasın ben aaa geliriz deyip gelmeyenlere kızdım bari uyarsa gelmeye çalışırız deyin aman biz bize samimi oldu kızım da eğlendi hatıra oldu

aynen dün gece sırt üstü attı kendini yere başıyla duvarın köşesi ( daha kötüsü tam köşede süpürgelikde var fayans) arasında hiç mesafe yoktu aklım çıktı kalbim sıkıştı resmen gözlerim karardı ama neyse ki melekler korudu yoksa kesin yaracaktı kafasını :2:

hepsi öyle canım eşim, eşimin babası, benim dayım, oğlumun dayısı ve dolayısıyla benim oğluş da... bir babamda görmedim ayak yanması
gündüz uykularında çoraplarını çıkarıp yatırıyorum (sonuçta biz de çorapla uyumuyoruz alışsın şimdiden) gece de patikli tulum giydiriyorum ama içine çorap giydirmeden... bir de dolayım için üzerinizde mümkün olduğunca az lastikli giysi bulunsun derler ya o yüzden de uykuda giydirmiyorum

o anlar ne kadar kötü ya... görüyorsun olacağı ama elden bir şey gelmiyor saniyeler yıl gibi sürüyor ama kurtaramıyorsun bakakalıyorsun allahım yardım et diyebiliyorsun sadece dün akşam dedim tamam acile gidiyoruz alnı yarılacak :2: oooy oy ömür törpüsü ama süper ömür törpüsüs bunlar

günaydın canım geçmiş olsun ne oldunuz?

canan geçen gün de sordum ya sen görmedin ya cevabını ben göremedim su çiçeği aşısını ne yaptınız?

sanırım azı dişimiz geliyor sabah uyandık ateşi vardı 39 du hemen soydum şurup vs şuan iyi oynuyor keyfi ii ama ateş var işte
su çiçeği aşısı şuann beklemede biraz araştırdımda yaptıktan sonra bazı ço çuklarda rahatsızlık yapabiliyormuş cesaret edemeiyorum eşim yok ya önümüzdeki ay yaptırıcaz eşim erzurumdaN getiricek aşıyı burda gidip yaptırccaz

merhaba,

özlediniz mi beni ??????

perşembe Pelin ve Bige'ye iyiyiz dedim, akamına yine hastanelik olduk,
benim hastalık bronşite çevirdi, gökay şükür nezlede kaldı ama nasıl bir hastalıksa 5 gün periyodik olarak ateşi devam etti,
şükür şimdi ateş yok yerini sümük ve öksürüğe bıraktı
ben cumada gelmedim pazarda bugün başladım, işler yığılmış

sizler nasılsınız? geçmişe hiç bakamadım, artık bugün zorda yarın öbür gün yavaş yavaş bakarım inşallah

canan çok geçmişolsun canım .. ahh ahh bu dişler bizimkinin patlamış bi tane.. bağırıp duruyordu anlamıştık ama hangisi bilemedik .. neyse ucu gözükmüş uzar yakında.. hepsi sorunsuz bi çıksa başka bişey istemiyorum ..

nilguuunnn özlemez miyiz..
çok çok geçmiş olsun . bununla kalırsınız inşll. bu seneki virüs bi fena yapıştımı bırakmıyoo ..

Son düzenleme:

15. ay sonuna kadar yolu var zaten galiba
hay allah ya ateş inşallah diştendir keyfi yerinde olduğuna göre büyük ihtimal öyle

aaaaa bunadım ben... ben de diyorum ki cuma işe gitti... perşembeydi di mi o :26:
tekrar çok geçmiş olsun nilgünüm ya artık gitsin bir daha da gelmesin dur ben şu hastalıkları bi zopalıyım izninizle açılın biras
:88:

sağol nevracım, şu çocuklara hediye götürme işi ne oldu?
nasıl oldu?
kargocu kızıda arayıp tşk edemedim, hastalıktan gözümü açamadım ki

:)))

walla dövüyon mu, sövüyon mu ne yaparsan hakkatten gelmesin bi daha
resmen yapışıtrdı, ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum

inş bnde dişten diye umut ediyorum yükselmesinde ah nilgün szde bi kurtulamadınız bu ssene
nevra gerçejtende bi çıksalarda kurtulsak tek tek çkması daha ii bi arkadaşımın oğlu 4ü birden çıkardı çok kötü geçti diyordu

tatlım kendini borçlu hissetmeyesin diye söylüyorum yoksa tutacaktım çenemi de... kargocu kız teşekkürlük bir şey yapmadı onun için hiç üzme tatlı canını

bu sene bir garip anında bronşite çeviriyormuş, beta ortalıkta fink atıyor, bir de acayip zatürre mikrobu var diye duydum allah hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…