Herkese iyi aksamlar projeler yapılmış gecenki yardıma katılamadım ama bende varımmmmm.Bugün benim için kabustu öglen zeynebi hastaneye getirttim içeri girdi aglamaya basladı herkes sevmek isteyince, sonra göz dr cıktık damla verdi yarım saat sonra gel dedi indik kan almaya agla agla içi cıktı sonra idrar için torba bagladık yine aglıyor bakmak için altını acmak istiyorum katılırcasına aglıyor bu arada beyaz önlüklü kimseyi yanına yaklastırmıyo.gözümüz masallah iyi cıktı kan degerlerimiz az düsük cıktı idrarıda yapmadı veremedik eve geldik helak olmus sekilde uyudu kuzum
eda çok geçmiş olsun .. şimdi nasıl kuzucuk ..
Hay Allah geçmiş bitmiş neyse ki kıyamam kuzucuğa.
Ya bu göz kontrolünü bazı drlar mutlaka yaptırın diyor bazıları da gerek yok pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da ihtilaf var sanırım.
biz götürecez aklımızda kalacağına götürüp gösterelim diyoruz ..
günaydın herkese
başım çatlıyor cüce hemen hemen hiç uyutmadı gece, yatağına bırakınca direkt vızzz... zaten beni de uyku tutmuyordu, kulağının arkasında bir beze vardı doktorumuz diş döneminde olur önemsiz demişti. dün bir baktım "devleşmiş" o beze... tabii uykusuz bir gece sabah hemen götürdüm, "büyümemiş bile size öyle gelmiş bunda hiçbir şey yok" dedi
geçmiş olsun bige şimdi nasıl umut paşamız ..
sabır taşı neymiş yahu... sabır taşı olsa çatlar'ı bilirim de deyim sanardım ben onu
ben bıraktırma konusunda ilk günden diyeceğimi dedim "kışla kapısında son kez emziririm ondan sonra istese de yok gayri" :92:bir de komutanlarından şimdiden rica edeyim benim oğlum pütürlü yiyemiyor olacak o sorununa bir çözüm buluversinler
hay allah yaa çok güldüm sabah sabah
sselam arkadaslarrr
Ben telden giriyorum iki saatte acılıyor okumak bile cok zor
Oglus biraz daha iyi en azından yarım yarım yemeye basladı benm bas agrım cokvar ılac kullanıyorm bıtıncd yıne gıdecem dr.a sınuzıt var gıbıme gelıyor abım de dun hastaneyw yattı apandistten süphelenyorlar gozetım altında duruyor serum verıyorlar hep bizde hep hastalık haberlerı.allah bugunlerı aratmasın
Benim oglus yurumuyor ya hic niyeti de yokk babası 1,5 yasında yurumus ona cektıyse yandık
Bende hepinizi operim canımcektıııı
nazan çok geçmiş olsun ..
dr diyete devam dedi mikrobik birşey çıkmadı allaha şükür.
ee çok şükür . tez zamanda atlatırsınız inşll.
gayet net şekilde "hayır" dedim (diyorum) sonra da "beni ısırdığın için cezalısın" deyip oyun alanına bıraktım ve hiçbir şekilde göz ya da el teması kurmadım (hatta kurmadık eşimle birlikte uyguladık)... ilk gün biraz abartmışım 1 saate yakın cezalı kaldı en sonunda gitti telefon kablosunu çekmeye başladı o yasak ve nasılsa ilgilenicem onunla diye
şimdi ısırmaya yeltendiğinde "hayır ısırırsan anne küsüyor biliyorsun" diyorum, yine de ısırırsa 10 dakika kadar ceza veriyorum. sabiha paktuna keskin söylemişti bir çocuk için dayanılamayacak tek şey annesiyle göz veya el (ama ten değil el) teması kuramamasıdır, dayak yediğinde bile bu yüzden mutlu olabilir bir çocuk diye anlatmıştı... hakikaten küsünce yapmadığı şebeklik kalmıyor rottweiller genli küçük piranhanın!!!o noktada gülmemeyi başarmak ve sabretmek gerek, bir de sen o cezayı verirken ısırmasına bir başkasının hoşgörü göstermemesi veya buna gülmemesi lazım
bir de unutmadan ben cezalandırdığımda özellikle odadan çıkmıyorum, çünkü bizimkiler annenin yanında olmamasına alışık dolayısıyla cezanın özel bir durum olduğunu görmesi için aynı odada fakat uzağında kalıyorum ve asla göz teması vs kurmuyorum dediğim gibi
ahh aha bende küsüyorum ama içim parçalanıyoo . sonra gidip alıyorum .
Abim ameliyat oldu aksam altidagidip bakamadim bile daha ablamda cocuklari birakti bana evde onlari bekledim
çok geçmiş olsun. çacucak toparlanır inşll.
günaydın arkadaşlar... kızım 2-3 gündür hafif ateşleniyor. nezle oldu. bir yandan da diş çıkarıyor. pedifen veriyorum ara ara. zaten zayıftı iyice süzüldü... inşallah sizin kuzular iyidir.
ben pek uğrayamıyorum ama arada okuyorum nasılsınız diye merak ediyorum...:44:
geçmiş olsun canım .. önemli bişey değildir inşll.
bizde katıldık hastalar kervanına baba hasta anne hasta zeyno hasta..inş.kuzum iyileşir bikaç güne hiç keyfi yok..gözü akıyo burnu akıyo minik kuzumun..
hay allah y,ne herkes hast galiba.. size de geçmiş olsun öznur ..
Bugün doğum günüüzü atlattık çok şükür dün gece 3 te yattım şeker hamuru yüzünden çağırdıklarımın çoğu gelmedi ona canım çok sıkıldı ben 50 kişi beklerken çocuklar dahil 20 kişiydik(((( ben de gece 3 e kadar sayı yetsin diye 50 kurabiye süsledim gelmeyecekler bari söyleseydi 1-2 gün önceden neyse güzel oldu tam servis yapılırken kucağımda uyudu zeynep bebek arabasına koyduk eşimin yengesi kalkacaklardı hayvanları var pastayı kesmek için uyandırdım kızı ama o da eğlendi yorgun savaşçı şimdi uyudu ama ben hem uykusuzum hem yorgunum özene bezene 6 çeşit mama yaptım hepsi bana kaldı
melike boşver sen prensesin için gönlüne göre bi d.günü yaptın ... gerisi boş . gelende sağolsun , gelmeyen de ..