tatlım kendini borçlu hissetmeyesin diye söylüyorum yoksa tutacaktım çenemi de... kargocu kız teşekkürlük bir şey yapmadı onun için hiç üzme tatlı canını
bu sene bir garip anında bronşite çeviriyormuş, beta ortalıkta fink atıyor, bir de acayip zatürre mikrobu var diye duydum allah hepimizi korusun
inş bnde dişten diye umut ediyorum yükselmesinde ah nilgün szde bi kurtulamadınız bu ssene
nevra gerçejtende bi çıksalarda kurtulsak tek tek çkması daha ii bi arkadaşımın oğlu 4ü birden çıkardı çok kötü geçti diyordu
sağol nevracım, şu çocuklara hediye götürme işi ne oldu?
nasıl oldu?
kargocu kızıda arayıp tşk edemedim, hastalıktan gözümü açamadım ki
:)))
walla dövüyon mu, sövüyon mu ne yaparsan hakkatten gelmesin bi daha
resmen yapışıtrdı, ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum
götürdük canımcım ..bi yapdan çok güzeldi . öteki yandan çokta üzüldük tabii. ben yeni yeni kendime geliyorum .. etkileniyo insan . ço resim çektim ama bazılarını yükledim .. çocukların resimlerini çekmemize izin yoktu keşke olsaysdı da sizlerde görebilseydiniz.
selaaam.
nevra, bige, meral ve melike düşen kalkan haylaz bebişlerimize geçmiş olsun. allah korusun kuzuları beterinden saklasın.
canan size de geçmiş olsun. acil şifalar inşallah.
nilgün hoşgeldin canım. gelmiş geçmiş olsun. nasılsınız şimdi kovdunuz mu hastalıkları?
melike hadi atlattın teleşı sen de. bizim de 2. kutlamada freler olmuştu. aynı fikirdeyim canım. ortada bir davet varsa insan nezaketen de olsa durumunu belirtir gelip gelemeyeceğini bildirir. pasta keseceksin acaba gelecek mi gelmeyecek mi tereddütte kalıyorsun. olsun herşeye rağmen eğlenmişsiniz allah içinize sindirsin.
ay ne çok geçmiş olsun yazdım yaa. çok okuyamadığım geçmişi. son sayfalarda gözüme çarpanlar bunlar.
eh bir geçmiş olsun da biz alalım lütfen ailecek hastayız cumadan beri. görümcemler amasyadan izmire tayin oldular. hafta sonu onun evini yerleştirdik. yorgunlukla benim hastalık 2 ye katladı. buna da şükür deyip dosyalarıma gömülüyorum. ara ara bakmaya çalışıcam.
selaaam.
nevra, bige, meral ve melike düşen kalkan haylaz bebişlerimize geçmiş olsun. allah korusun kuzuları beterinden saklasın.
canan size de geçmiş olsun. acil şifalar inşallah.
nilgün hoşgeldin canım. gelmiş geçmiş olsun. nasılsınız şimdi kovdunuz mu hastalıkları?
melike hadi atlattın teleşı sen de. bizim de 2. kutlamada freler olmuştu. aynı fikirdeyim canım. ortada bir davet varsa insan nezaketen de olsa durumunu belirtir gelip gelemeyeceğini bildirir. pasta keseceksin acaba gelecek mi gelmeyecek mi tereddütte kalıyorsun. olsun herşeye rağmen eğlenmişsiniz allah içinize sindirsin.
ay ne çok geçmiş olsun yazdım yaa. çok okuyamadığım geçmişi. son sayfalarda gözüme çarpanlar bunlar.
eh bir geçmiş olsun da biz alalım lütfen ailecek hastayız cumadan beri. görümcemler amasyadan izmire tayin oldular. hafta sonu onun evini yerleştirdik. yorgunlukla benim hastalık 2 ye katladı. buna da şükür deyip dosyalarıma gömülüyorum. ara ara bakmaya çalışıcam.
Yaaaaa ne oldu, niye bişey demedin bana
ben gönderirim demişti bana hiç mırın kırın felan etmedi
selaaam.
aman hepsi birden mi düştü yaw, ALLAH beterinden saklasın
kovduk kovduk ta yüzsüz şey daha tam terketmedi bi türlü, tşk ederim
sizede çok geçmiş olsun, sizde kurtulamadınız hastalıktan
hoş geldin müzeyencim ..
çok geçmiş olsun sizde .. off yaz bi gelsede kurtulsak şu hastalıktann ..
selam nilgün
selam müzeyyen
nilgün tekrar geçmiş olsun
inş gider ve bir daha uğramaz
müzeyyencim nasılsın cnm
geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim
ne diyim tatlım ya, sadece kendini borçlu hissetmeyesin diye söyledim şimdi de
o gün bankodakilere denizkart falan bir şeyler dedi sonra döndü bana "sizi bir kampanyadan faydalandıracaktık o da bitmiş" dedi, yani ücretsiz falan değil indirimli olacaktı yine gayet normal işlem yapıldı ödedik çıktık anlamadım ben de vallahi
amaaaaaaan can sağlığı olsun güzelim takma kafana
amin canım
kolay gelsin ve size de yine yeni yeniden geçmiş olsun
merhaba herkeseeee.......
hoşkeldiiiiin napanzi????
ne bilim ya hiç keyfimmm yokkk.siz nasılsınız umut nasıl?
çok şükür daha iyi durumda müzeyyencimgeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederiiz.
Nilgün szi de biz de kurtuluruz inşallah çabucak şu yüzsüz hastalıktan:)
meralcim biz de durum malum sen nasılsın canım öykü de geçen hafta keyifsizdi sanırım çok takip edemedim ama sanki aklımda öyle kalmış:44:
merhaba herkeseeee.......
Aldim minanin cok hosuna gitti ebru msj attimgecen sana ama gelmedi sanirim burcu hediye sirasi kimde ve adresi ne diye sormustu sende dimi sira adresini yazarmisin bana ozelden gondereyim msjla burcuya ben kactim birazdaha ugrasayim uyutmak icin iigecler
ebrucum bende sizleri merak ediyor ve tanışmak istiyorum
inşallah bir program yaparda buluşuruz 2009 aralık anaları olarakdan:)))
:26:[/COLOR]
Yasemin nbr cnm kac haftalik oldu minik hersey yolundami ebru istikbal fonksiyonel bebe koltugu yatak gibi acilan bir koltuk oznur mina onlari sevmyr cikaryr lcwden daha degisik bir patik aldim eylulunde vrdi beyaz inek var yaninda bir onunla rahat yuruyr veya cikarmyr kaucuk degil altida hatirlamadiysan yarin mail atym resmini ay nazan allah sifa versin kucuk kuzu kiyamam ya sibel normalmi demissin ya bizim kuduruklara hersy normal 10 dk oyalanmalari bile oyuncakla bazen mumkun dgl ebruuuuu minada bagimli kesler gibi aynen canberk gibi allahtan sirf mina dgl diyrm donemsel herhalde dyrm yani insallah
herkese günaydınnn ..
çok yoğun hareketli ama güzel bi hafta sonu geçirdin oğluşumla ..
bizim haylaz cuma günü çenesini yere vurdu. çenesi yarıldı hafif ama biraz da kanadı . çok ağladı yavrum benim. yerinde durmuyo ki .. yapma dediğini yapıyoo .. rabbim başka kazalardan korusun . en küçük kazaları bunlar olsun ..
bizimkide perşembe akşam güzümüzün önünde yüz üstü bir düştü ağzı kan içinde kaldı
ön dişler alt dudağının iç kısmını kesmiş
yavrum nasıl ağladı anlatamam
ertesi dün o kısmı morarmıştı
şimdi maşallah iyi
rabbim daha beterlerinden korun yavrularımızı
yürümüyor koşoyor bizim kzı
çok hızlı hareket ediyori şımarıklık yapıyor ve sonu bu işte:26:
dinlendim canım pazar ikimizde telefonun sesine uyandık saat 10 da zeynep te yorulmuş kuzum bir de doğum gününden eve döndük tam soyunacağım k.validem çağırdı teyzeler ordaymış sanki tüm gün göremedik birbirimizi orada oturdum zeynep mızıldanınca aaa sen çık uyut biz yabancımıyız diyorlar sinir oldum
olsun dediğin gibi hatıura oldu gelmeyenler de sağolsun hasta olanlara işte olanlara sözüm yok ne olur arkadaşlar darılmasın ben aaa geliriz deyip gelmeyenlere kızdım bari uyarsa gelmeye çalışırız deyin aman biz bize samimi oldu kızım da eğlendi hatıra oldu
aynen dün gece sırt üstü attı kendini yere başıyla duvarın köşesi ( daha kötüsü tam köşede süpürgelikde var fayans) arasında hiç mesafe yoktu aklım çıktı kalbim sıkıştı resmen gözlerim karardı ama neyse ki melekler korudu yoksa kesin yaracaktı kafasını :2:
canaaaan canıııım çok geçmiş olsun yagünaydın hastalar listesine bizide ekleyin
kız sen özlenmez misinmerhaba,
özlediniz mi beni ??????
perşembe Pelin ve Bige'ye iyiyiz dedim, akamına yine hastanelik olduk,
benim hastalık bronşite çevirdi, gökay şükür nezlede kaldı ama nasıl bir hastalıksa 5 gün periyodik olarak ateşi devam etti,
şükür şimdi ateş yok yerini sümük ve öksürüğe bıraktı
ben cumada gelmedim pazarda bugün başladım, işler yığılmış
sizler nasılsınız? geçmişe hiç bakamadım, artık bugün zorda yarın öbür gün yavaş yavaş bakarım inşallah
bugünümüze şükür umut paşa idare ediyor ben de iç güveysinden hallice her tarafım dökülüyor ama umursamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?