ne bilim ya hiç keyfimmm yokkk.siz nasılsınız umut nasıl?
kızlar ya zeynebin ayak bileği burkuldu sanırım. dün agece oldu ilk başta kesinlikle yürümek istemedi emekledi sonra biraz yürüdü biraz emekledi açıldı falan derken gece uyudu sabah kalktı yine aynı hatta ağrıyodu falan sanırım çünkü basınca bağırıyodu. doktora da götürmedim. şimdi yürümek için çok isteksiz emekliyo arada yürüyo ama sürekli değil napsam bilemedim ya. şişlik kızarıklık morarma yok. krem sürüp sardım ama o şeklide hiç yürümeyince çıkardım tekrardan. kendiliğinden geçer mi sizce. doktorda bişey görmeyince krem verip yollıycak ne yapsam
git bence kıymet aynen böyle anlat
belki film filan çeker
film çekilmesine hiç gereek yok ya boşuna çocuğa şua vermeyelim. ben röntgenciyim ya kırık falna olsa duramaz ağrıdan zaten
Nilgün hoşgeldin yokluğun çok belli oluyor canım çok geçmiş olsun bu arada ikinize de neyse ki iyiymişsiniz şimdi şükür.merhaba,
özlediniz mi beni ??????
perşembe Pelin ve Bige'ye iyiyiz dedim, akamına yine hastanelik olduk,
benim hastalık bronşite çevirdi, gökay şükür nezlede kaldı ama nasıl bir hastalıksa 5 gün periyodik olarak ateşi devam etti,
şükür şimdi ateş yok yerini sümük ve öksürüğe bıraktı
ben cumada gelmedim pazarda bugün başladım, işler yığılmış
sizler nasılsınız? geçmişe hiç bakamadım, artık bugün zorda yarın öbür gün yavaş yavaş bakarım inşallah
melikeeee foto yükleyecekmisin
film çekilmesine hiç gereek yok ya boşuna çocuğa şua vermeyelim. ben röntgenciyim ya kırık falna olsa duramaz ağrıdan zaten
kıyamam ya çok geçmiş olsun nevracım yaaa((
allah korusun kazalardan belalardan hastalıklardan yavrularımızı((!
kızlar ya zeynebin ayak bileği burkuldu sanırım. dün agece oldu ilk başta kesinlikle yürümek istemedi emekledi sonra biraz yürüdü biraz emekledi açıldı falan derken gece uyudu sabah kalktı yine aynı hatta ağrıyodu falan sanırım çünkü basınca bağırıyodu. doktora da götürmedim. şimdi yürümek için çok isteksiz emekliyo arada yürüyo ama sürekli değil napsam bilemedim ya. şişlik kızarıklık morarma yok. krem sürüp sardım ama o şeklide hiç yürümeyince çıkardım tekrardan. kendiliğinden geçer mi sizce. doktorda bişey görmeyince krem verip yollıycak ne yapsam
bi de kıymetttt röntgenciyim derken??
yasemincim selam nasılsın , haktan paşam , fındıkkın nasıl ..
sağol canım bizde soytarılık tam gaz .. allah beterinden korusun diyoruz ..
hayırdır, bi yaramazlık yoktur inşallah bahar?
ne diyim tatlım ya, sadece kendini borçlu hissetmeyesin diye söyledim şimdi de
o gün bankodakilere denizkart falan bir şeyler dedi sonra döndü bana "sizi bir kampanyadan faydalandıracaktık o da bitmiş" dedi, yani ücretsiz falan değil indirimli olacaktı yine gayet normal işlem yapıldı ödedik çıktık anlamadım ben de vallahi
amaaaaaaan can sağlığı olsun güzelim takma kafana
amin canım
kolay gelsin ve size de yine yeni yeniden geçmiş olsun
götüriyim bakalım doktora şişlik falan yok ama hassasyet var kesin elletmiyo ayak bileğini çünkü bide basmıyo haliyle. aklımda kalmasın . uyuyo şimdi uyansın yemeğini yediriyim götüriyim
Nilgün hoşgeldin yokluğun çok belli oluyor canım çok geçmiş olsun bu arada ikinize de neyse ki iyiymişsiniz şimdi şükür.
Yerin değişti mi peki?
hey maşallahhh
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
b_i_o,peluse+,MotherandBaby+ ,asin25+ ,serinus+ ,Tweety75+ ,oznurss+ ,neseli45+ ,nisabeyza+ ,
uzun süreden sonra ilk kezzzzz
gerizekalı beyinsiz
söyleseydi a bana telefonda o zaman taaaaa hanımefendinin ayağına kadar götürmezdik
hey ALLAHım ya ne aptal insanlar varya
zaten deprsifim, sinir oldum iyice
öğlen gittim yine kıyamet kopuyor, yoruldum walla Ebru
bu arada senin kargoda yalan oldu, 10 gündür kargo poşetinin içinde bekliyor
yok değişmedi, kaldım ama oda iyi mi oldu kötü mü hiç bilmiyorum şimdilik
Simdi 11 olmus :) masallah
hey maşallahhh
b_i_o,peluse+,MotherandBaby+ ,asin25+ ,serinus+ ,Tweety75+ ,oznurss+ ,neseli45+ ,nisabeyza+ ,
yok cnm ya beren bu aralar dişlerini arka arkaya çıkarıyor ondan çok huysuz yorgunum bende. Bua arada canım yeni gördüm.Hayırlı olsun tatlım bebişin.Çok sevindim cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
denedim yüklemiyor deli oldum faceye yükledim buraya bu sefer beceremedim
Dünür sağol canım
nilgün çok geçmiş olsun canım
zeynoş bence o an canı yandı şimdi korkuyordur ama dr a götür daha iyi anlar
ayy içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bu akşam dr a gideceğim mr sonucu için bakalım ne diyecek
geçmiş olsun kıymetcimkızlar ya zeynebin ayak bileği burkuldu sanırım. Dün agece oldu ilk başta kesinlikle yürümek istemedi emekledi sonra biraz yürüdü biraz emekledi açıldı falan derken gece uyudu sabah kalktı yine aynı hatta ağrıyodu falan sanırım çünkü basınca bağırıyodu. Doktora da götürmedim. şimdi yürümek için çok isteksiz emekliyo arada yürüyo ama sürekli değil napsam bilemedim ya. şişlik kızarıklık morarma yok. Krem sürüp sardım ama o şeklide hiç yürümeyince çıkardım tekrardan. Kendiliğinden geçer mi sizce. Doktorda bişey görmeyince krem verip yollıycak ne yapsam
hani ben hani benhey maşallahhh
b_i_o,peluse+,motherandbaby+ ,asin25+ ,serinus+ ,tweety75+ ,oznurss+ ,neseli45+ ,nisabeyza+ ,
ben görünmez miyimde yokum yaaaaaaaaaaaaaa:84:simdi 11 olmus :) masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?