kızlar ya zeynebin ayak bileği burkuldu sanırım. dün agece oldu ilk başta kesinlikle yürümek istemedi emekledi sonra biraz yürüdü biraz emekledi açıldı falan derken gece uyudu sabah kalktı yine aynı hatta ağrıyodu falan sanırım çünkü basınca bağırıyodu. doktora da götürmedim. şimdi yürümek için çok isteksiz emekliyo arada yürüyo ama sürekli değil napsam bilemedim ya. şişlik kızarıklık morarma yok. krem sürüp sardım ama o şeklide hiç yürümeyince çıkardım tekrardan. kendiliğinden geçer mi sizce. doktorda bişey görmeyince krem verip yollıycak ne yapsam
Boşver kargoyu Nilgün siz iyi olun da değişmemesi hangi nedenden dolayı kötüdür tabii bilemem de en iyi tarafı evine yakın diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun canım.gerizekalı beyinsiz
söyleseydi a bana telefonda o zaman taaaaa hanımefendinin ayağına kadar götürmezdik
hey ALLAHım ya ne aptal insanlar varya
zaten deprsifim, sinir oldum iyice
geçmiş olsun bencede ihmal etme
öğlen gittim yine kıyamet kopuyor, yoruldum walla Ebru
bu arada senin kargoda yalan oldu, 10 gündür kargo poşetinin içinde bekliyor
yok değişmedi, kaldım ama oda iyi mi oldu kötü mü hiç bilmiyorum şimdilik
Ay aynen Canberk'in ilk öğrendiği şey televizyonu kapatıyor bitti yapıyor yemek istemeyince bitti, uykudan kalkıyor yine bitti yapıyor ne tatlı oluyorlar di mi?sinir ol diye söylemedik herhalde alla alla... teşekkür edemedim diye üzüldüğün için söyledim kendini borçlu hissetmeyesin diye
tamam götürdük gönderdik bittiiiiiiiii umut olsa şimdi ellerini birbirine sürtüp bitti yapardı sana
iyi olmuş iyi olmuş eve yakın çalışmak her zaman iyidir bacım
1i ziyaretçi 13
nallahım ölecek miyim aceba son vuslat anları mı bunnar
Ay aynen Canberk'in ilk öğrendiği şey televizyonu kapatıyor bitti yapıyor yemek istemeyince bitti, uykudan kalkıyor yine bitti yapıyor ne tatlı oluyorlar di mi?
Ay aynen Canberk'in ilk öğrendiği şey televizyonu kapatıyor bitti yapıyor yemek istemeyince bitti, uykudan kalkıyor yine bitti yapıyor ne tatlı oluyorlar di mi?
geçmiş olsun dileklerşinz için sağolun alıontı yapamadım pkudum ama hepsini
yağmurun ateşi yükseldi yine şurup verdim şimdide duş aldırdım
neşeside ii yiyor emiyor oynuyor kıpır kıpır ama yanaklar al al gece yükselmez inşallah ya babamızda yok
ii hadi bişy yokmuş bnde giydirmiyorum evde banada pek sağlıklı gelmiyıor zaten yeni öğreniyorlar yürümeyi kendi ayaklarıyla sabitlesinler önce gezmeye falan gidersek panduf tarzı giydiriyoırum sadecegeldik biz doktordan merak ederseniz die yazıyım dedim görünürde bişey yokmuş hiç bşey yapmadı 1 haftaya geçmezse getir yine dedi. evde ne krem varsa azcık sür üstüne masaj yap dedi akşamdan beri yapıyorum ben zaten vazelinle bu akşam sarıp yatırcam bakalım. bide evde kesinlikle ev ayakkabısı önermiyo çorap yeter dedi. korkma üşüyecek diye zaten sürekli hareket halinde sabit durduğu bi zaman yokki dedi:)
geçmiş olsunlara teşşekkürler kızlar canımsınız
bige ben röntgenciyim ya unuttun mu :)
Hey allahım gitti bütün yazdıklarım.geldik biz doktordan merak ederseniz die yazıyım dedim görünürde bişey yokmuş hiç bşey yapmadı 1 haftaya geçmezse getir yine dedi. evde ne krem varsa azcık sür üstüne masaj yap dedi akşamdan beri yapıyorum ben zaten vazelinle bu akşam sarıp yatırcam bakalım. bide evde kesinlikle ev ayakkabısı önermiyo çorap yeter dedi. korkma üşüyecek diye zaten sürekli hareket halinde sabit durduğu bi zaman yokki dedi:)
Hey allahım gitti bütün yazdıklarım.
Kıymet geçmiş olsun canım önemli bir şey değilmiş.
Bu ayakkabı durumu canımı sıkıyor benim iki çorap giydiriyorum üst üste ama yine de üşür diye korkuyorum ayakkabı da sağlıklı değil diyorlar ki zaten ev ayakkabısı terletiyor ayağını su gibi oluyor çorapları.
Bigenin gönderdiği linkteki ürün güzel gibi hem ayakkabı gibi de değil patik gibi sanırım ayak gelişimini de olumsuz etkilemez.
Götürüp bir denemek lazım denemeden alınmaz böyle şeyler ancak bizim sıpa durmuyor alışverişte artık kendini yerlere atıyor. Nasıl olacak bilmem.
geçmiş olsun dileklerşinz için sağolun alıontı yapamadım pkudum ama hepsini
neşeside ii yiyor emiyor oynuyor kıpır kıpır ama yanaklar al al gece yükselmez inşallah ya babamızda yok
Bigenin gönderdiği linkteki ürün güzel gibi hem ayakkabı gibi de değil patik gibi sanırım ayak gelişimini de olumsuz etkilemez.
Götürüp bir denemek lazım denemeden alınmaz böyle şeyler ancak bizim sıpa durmuyor alışverişte artık kendini yerlere atıyor. Nasıl olacak bilmem.
inşallah yükselmez arkadaşımgeçmiş olsun dileklerşinz için sağolun alıontı yapamadım pkudum ama hepsini
geldik biz doktordan merak ederseniz die yazıyım dedim görünürde bişey yokmuş hiç bşey yapmadı 1 haftaya geçmezse getir yine dedi. Evde ne krem varsa azcık sür üstüne masaj yap dedi akşamdan beri yapıyorum ben zaten vazelinle bu akşam sarıp yatırcam bakalım. Bide evde kesinlikle ev ayakkabısı önermiyo çorap yeter dedi. Korkma üşüyecek diye zaten sürekli hareket halinde sabit durduğu bi zaman yokki dedi:)
geçmişi okumadım ben tya bi daha göndersenize linki yada sayfayı söyleseniz
bahar naber canım görüşemedik epeydir. ah bu dişler bir çıksa da bitse derdimiz ya. mahvoluyor kuzucuklar.ne bilim ya hiç keyfimmm yokkk.siz nasılsınız umut nasıl?
aaaminn canımçok şükür daha iyi durumda müzeyyencim
allah bugünümüzü aratmasın
selam
İnşallah canım ne kadar güzel olur.
hadi iyi sonuçlar inşallah canım. bizi de habersiz bırakma.denedim yüklemiyor deli oldum faceye yükledim buraya bu sefer beceremedim
Dünür sağol canım
nilgün çok geçmiş olsun canım
zeynoş bence o an canı yandı şimdi korkuyordur ama dr a götür daha iyi anlar
ayy içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bu akşam dr a gideceğim mr sonucu için bakalım ne diyecek
pelin hadi geçmiş olsun atlattınız hastalıkları sanırım. mikroplar uzak olsun inşallaaaah.Oznur brn denk gelitsem alirim kac numara gyyr 21 mi bende cok baktm yoktu 2 hafta once tesaduf grdm gelmis bige senin aldgnda cok guzel hastalara gecmis olsunnnn cok kiymet gtr bencede gecmis olsun gelmedi ebru ya adresi yanlis yazmis olablirsin simdi aldm ozeldn yolladim masallah yasemin ne cabuk 17 hafta oldu mina iyi masallah bu arada herkese slm
ay berkay da öyle. bir de avuç içiyle değil ellerinin üstüne üstüne vurarak bitti yapıyor bir de kafayı iki yana sallıyor. çok güzeller yaa allah acılarını göstermesin.Ay aynen Canberk'in ilk öğrendiği şey televizyonu kapatıyor bitti yapıyor yemek istemeyince bitti, uykudan kalkıyor yine bitti yapıyor ne tatlı oluyorlar di mi?
inşallah yükselmez canancım. bizim doktor ateşin uzun süreli olduğu durumlarda 4 saat arayla 2 farklı ateş düşürücüyü kullandırıyor canım fayda ediyor. aklında bulunsun.geçmiş olsun dileklerşinz için sağolun alıontı yapamadım pkudum ama hepsini
geldik biz doktordan merak ederseniz die yazıyım dedim görünürde bişey yokmuş hiç bşey yapmadı 1 haftaya geçmezse getir yine dedi. evde ne krem varsa azcık sür üstüne masaj yap dedi akşamdan beri yapıyorum ben zaten vazelinle bu akşam sarıp yatırcam bakalım. bide evde kesinlikle ev ayakkabısı önermiyo çorap yeter dedi. korkma üşüyecek diye zaten sürekli hareket halinde sabit durduğu bi zaman yokki dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?