2009 Aralık Anneleri

Bence bir doktora göstersen iyi olur Kıymet büyük ihtimalle önemsiz bir şeydir belki hafif bir zedelenme olmuştur burkulma olsa sanırım şişer ve morarırdı ama yine de içinin rahat etmesi için bir dr görse fena olmaz.

Boşver kargoyu Nilgün siz iyi olun da değişmemesi hangi nedenden dolayı kötüdür tabii bilemem de en iyi tarafı evine yakın diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu arada kaç mesajdır aklımda yazamıyorum Canan Yağmur Nisa'ya da çok geçmiş olsun canım hastalar kervanına katıldınız siz de demek Allah beterinden korusun çabucak iyileşsin kuzu.

Ay aynen Canberk'in ilk öğrendiği şey televizyonu kapatıyor bitti yapıyor yemek istemeyince bitti, uykudan kalkıyor yine bitti yapıyor ne tatlı oluyorlar di mi?

Ay aynen Canberk'in ilk öğrendiği şey televizyonu kapatıyor bitti yapıyor yemek istemeyince bitti, uykudan kalkıyor yine bitti yapıyor ne tatlı oluyorlar di mi?

olmaz olurlar mı ya
yeni sloganım zaten lokumum umudum :86:

geçmiş olsun dileklerşinz için sağolun alıontı yapamadım pkudum ama hepsini
yağmurun ateşi yükseldi yine şurup verdim şimdide duş aldırdım
neşeside ii yiyor emiyor oynuyor kıpır kıpır ama yanaklar al al gece yükselmez inşallah ya babamızda yok

geldik biz doktordan merak ederseniz die yazıyım dedim görünürde bişey yokmuş hiç bşey yapmadı 1 haftaya geçmezse getir yine dedi. evde ne krem varsa azcık sür üstüne masaj yap dedi akşamdan beri yapıyorum ben zaten vazelinle bu akşam sarıp yatırcam bakalım. bide evde kesinlikle ev ayakkabısı önermiyo çorap yeter dedi. korkma üşüyecek diye zaten sürekli hareket halinde sabit durduğu bi zaman yokki dedi:)

geçmiş olsunlara teşşekkürler kızlar canımsınız

bige ben röntgenciyim ya unuttun mu :)

ben yeni ookudum canım ya geçmiş olsun nisaya . Allah şifasını versin inş.

ii hadi bişy yokmuş bnde giydirmiyorum evde banada pek sağlıklı gelmiyıor zaten yeni öğreniyorlar yürümeyi kendi ayaklarıyla sabitlesinler önce gezmeye falan gidersek panduf tarzı giydiriyoırum sadece

Hey allahım gitti bütün yazdıklarım.
Kıymet geçmiş olsun canım önemli bir şey değilmiş.
Bu ayakkabı durumu canımı sıkıyor benim iki çorap giydiriyorum üst üste ama yine de üşür diye korkuyorum ayakkabı da sağlıklı değil diyorlar ki zaten ev ayakkabısı terletiyor ayağını su gibi oluyor çorapları.
Bigenin gönderdiği linkteki ürün güzel gibi hem ayakkabı gibi de değil patik gibi sanırım ayak gelişimini de olumsuz etkilemez.
Götürüp bir denemek lazım denemeden alınmaz böyle şeyler ancak bizim sıpa durmuyor alışverişte artık kendini yerlere atıyor. Nasıl olacak bilmem.

geçmişi okumadım ben tya bi daha göndersenize linki yada sayfayı söyleseniz

Kıymet çok geçmiş olsun canım .
önemli bişey değilmiş çok şükür .. ev ayakkabısını bende giydirmiyorum .. zaten bizimki ateşli çorabı bile tutmuyoo .. hemen çıkarıyoo

canancım sen arabası olan komşulardan biriyle konuş bence, allah vermesin ya ateş çok yükselip bir yerlere götürmek gerekirse hazır biri bulunsun
destek oluyor işte evde insan olması elden hiçbir şey gelmese bile
allahın izniyle hemen geçer endişelenme ama takibi de elden bırakma canancım, ufak viral bir şey varsa
geçme süresi 72 saat biliyorsun

bige ben röntgenciyim ya unuttun mu :)

aaaaaaaaaa ben de öyle rahat rahat oturuyorum hiiiiiiiiiiiiiii toparlaniiim azcık :86:

patik gibi gerçekten ya da bayağı kalın çorap diyelim... terletmiyor çünkü nefes alıyor, kaymıyor altını çok güzel yapmışlar... fakat ilginç olan hani daha önce bir ev ayakkabısının resmini koymuştum ya çıkaramıyordu... onların altı nispeten sert, onlarla yürümeye daha cesaretli, bunları giydirince pek niyetlenmiyor gibi sanki... ya da o gün öyle esiyor ben patiğe bağlıyorum :26:

inşallah yükselmez arkadaşım

aman iyi ciddi birşey olmamasına sevindim

ne bilim ya hiç keyfimmm yokkk.siz nasılsınız umut nasıl?
bahar naber canım görüşemedik epeydir. ah bu dişler bir çıksa da bitse derdimiz ya. mahvoluyor kuzucuklar.
çok şükür daha iyi durumda müzeyyencim
allah bugünümüzü aratmasın

selam
aaaminn canım
İnşallah canım ne kadar güzel olur.
valla ne güzel olur.
hadi iyi sonuçlar inşallah canım. bizi de habersiz bırakma.
pelin hadi geçmiş olsun atlattınız hastalıkları sanırım. mikroplar uzak olsun inşallaaaah.
ay berkay da öyle. bir de avuç içiyle değil ellerinin üstüne üstüne vurarak bitti yapıyor bir de kafayı iki yana sallıyor. çok güzeller yaa allah acılarını göstermesin.
inşallah yükselmez canancım. bizim doktor ateşin uzun süreli olduğu durumlarda 4 saat arayla 2 farklı ateş düşürücüyü kullandırıyor canım fayda ediyor. aklında bulunsun.

kıymer geçmiş olsun canım. neyseki önemli birşey yokmuş. çabucak düzelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…