2009 Aralık Anneleri

araba var bige lojmanda olduğumuz için herkeste burda oturuyor gece ararız yükselirse ama inşallah yükselmez buz kompleksi vs iğneler serum allahım korusun düşünmesi bile içim,i acıtmaya yetiyo ya 38,5 şuan ateşi uyuttum şimdi
Kıymet çok geçmiş olsun canım .
önemli bişey değilmiş çok şükür .. ev ayakkabısını bende giydirmiyorum .. zaten bizimki ateşli çorabı bile tutmuyoo .. hemen çıkarıyoo
yağmur nisa da aynı nevra bn külotlu çorabın içine giydiriyorum çıkaramasın diye
inşallah yükselmez arkadaşım

aman iyi ciddi birşey olmamasına sevindim
inşallah meral şu çoçuklar hasta olmasın ya biz olalım valla

dün gecede o kdr kötü bir rüya gördümki hala onun etkisindeyim abim şehit düşmüş bana söylemiyorlar çoçuk var emzririyorum diye ben öğreniyorum falan ama nasıl ağladım gerçek gibiydi allahım korusun

calpol var sadece evde dolven zararlı diye duydum vardı evde attım sonra ateşi çbk düşürüp bakterileri çoğaltıyormuş hgaliba fitil var birde yatarkende fitil vereyim en iyisi

allah esirgesin hayatım tabii ki vardır da ben kafanda planın hazır olsun anlamında söyledim allah o plana hiç muhtaç etmesin ama panik olma ki yağmura faydan olsun diye söylemiştim
çıplak gezdir arada ayaklardan yukarı doğru ılık duşunu aldırıp 4 saatte bir dönüşümlü ibufen-calpol, allah vermesin 40a yaklaşırsanız fitil... drlar da farklı bir şey söylemiyor zaten
allah hayırlara çıkarsın kötüye yorma abine ömür katmışsın işte

canancım sende numaram var hani bir şekilde bunalır edersen konuşmak istersen arayabilirsin bari bu kadarcık destek olalım

haydi ben gittim hoşçakalın

bu ayakkabı gü
zelmiş bige ya aldın mı sen forumun yanında var bu mağaza istanbullular bakalım bi ara

sabahlara karşı hayırlara çıkarsın rabbim rüyanı canancım .. yalnızsın ya tedirgin yatmışsındır belki ondan görmüşündür öyle ..
yağmurucuğumda inşll ateşi yükselmez rahat bi gece geçirirsiniz.

inşallah yükselmez hiç daha

kendiliğinden geçerde bidaha gitmeniz gerekmez inşallah

bende evde tek çorap giydiriyorum
dışarı çıktığımızda ayakkabı giydiriyorum
küçük bey kendi yürümek istiyo

güle güle canım öptüm seni de umut paşamızı da .

allah hayırlara çıkarsın canım yaa derler ya rüyalar tersine çıkarmış inşallah çoook mutlu olacağın bir haber alırsın.
calpol var sadece evde dolven zararlı diye duydum vardı evde attım sonra ateşi çbk düşürüp bakterileri çoğaltıyormuş hgaliba fitil var birde yatarkende fitil vereyim en iyisi

dolven biz de kullanmadık hiç. ibufen ya da pedifen ve calpol 4 saat ara ile dönüşümlü olarak kullandığımız durumlar oldu. genelde faydasını gördük. birkaç kez buna rağmen düşmediği olursa fitil kullandık canım. fitil en son aşamada yani.

ibufen pedifen hiç kullanmadık biz
ne için onlar?

sağolun ya inşallah hafif ateşle geçer

ibufen pedifen ilk defa duyuyorum yağmur maşallah diyeyim hiç hasta olmadı şimdiye kdr calpol yetti 1-2 kez verdim düzeldi en fazla bunlar ateş düşürücümü müzeyyen antibiyotik değil sanırım değil mi bi arkadaşta minoset veriyor burda kızına doktoru calpol verme tavsiye etmiyorum demiş
ibufen pedifen hiç kullanmadık biz
ne için onlar?
yasemin nasılsın minişler nasıl kıpır kıpır başlamıştır artık kelebekn uçar gibi ahh hamileliği geldi aklıma :=)

başladı ya canan kıpırtılar
ayyy ne güzeldi dimi tekmeleri sonra hıçkırıkları
az kaldı onlarıda hissetmeme inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…