ibufen, pedifen, dolven hepsi ibuprofen denilen etken maddeyi içeren ilaçlar.
Ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleri antibiyotik değiller yani.
Yalnız calpolün içeriği olan parasetamole göre daha etkin ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleri var. O yüzden doktorlar tarafından ilk aşamada tavsiye edilmiyorlar pek parasetamolün yeterli geldiği durumlarda calpol veriyor sadece genelde drlar veya dönüşümlü olarak kullandırıyorlar calpolle bu ilaçlardan bir tanesini.
Herkese iyi aksamlar canım cok sıkkın cok yakın arkadasımın bebesi dogustan kalp hastası suan 9 aylık 1 ameliyat gecirdi dr yarın anjiyo yapıp duruma göre ameliyat diyecek arkadaslar yoksa gec kalınmıs yapacak birsey yokmus rabbim tüm bebekleri korusun hepiniz İPEK kızımız için dua edebilirmi insallah o duymak istemedigimiz cümleleri dr söylemez cok üzgünüm
Herkese iyi aksamlar canım cok sıkkın cok yakın arkadasımın bebesi dogustan kalp hastası suan 9 aylık 1 ameliyat gecirdi dr yarın anjiyo yapıp duruma göre ameliyat diyecek arkadaslar yoksa gec kalınmıs yapacak birsey yokmus rabbim tüm bebekleri korusun hepiniz İPEK kızımız için dua edebilirmi insallah o duymak istemedigimiz cümleleri dr söylemez cok üzgünüm
1i ziyaretçi 13
nallahım ölecek miyim aceba son vuslat anları mı bunnar
tşk ederim melikecim
ne mr 'ı???????????? hiçbişeyden haberim yok
Melike iyi sonuclarini bekliyoruz ben kactim gorusuruz mina uyanik bu kdr yeter :)))
allahııııııııııım nasıl bir devirmişim cümleyi!!!
zoom'a basarsanız en alttaki fotoda kaydırmaz jel kısmı da net şekilde görülüyor bence en mikemmel özelliği hiç kaymaması zaten :81:
araba var bige lojmanda olduğumuz için herkeste burda oturuyor gece ararız yükselirse ama inşallah yükselmez buz kompleksi vs iğneler serum allahım korusun düşünmesi bile içim,i acıtmaya yetiyo ya 38,5 şuan ateşi uyuttum şimdi
yağmur nisa da aynı nevra bn külotlu çorabın içine giydiriyorum çıkaramasın diye
inşallah meral şu çoçuklar hasta olmasın ya biz olalım valla
dün gecede o kdr kötü bir rüya gördümki hala onun etkisindeyim abim şehit düşmüş bana söylemiyorlar çoçuk var emzririyorum diye ben öğreniyorum falan ama nasıl ağladım gerçek gibiydi allahım korusun
başladı ya canan kıpırtılar
ayyy ne güzeldi dimi tekmeleri sonra hıçkırıkları
az kaldı onlarıda hissetmeme inşallah
ibufen, pedifen, dolven hepsi ibuprofen denilen etken maddeyi içeren ilaçlar.
Ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleri antibiyotik değiller yani.
Yalnız calpolün içeriği olan parasetamole göre daha etkin ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleri var. O yüzden doktorlar tarafından ilk aşamada tavsiye edilmiyorlar pek parasetamolün yeterli geldiği durumlarda calpol veriyor sadece genelde drlar veya dönüşümlü olarak kullandırıyorlar calpolle bu ilaçlardan bir tanesini.
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
baş ağrılarım iyice çığrından çıktı canım o yüzden dr a gittim kan tahlili ve mr istedi
iyiymişim kızlar ama bayaaa korktum adam mr sonuçlarını incelerken stres dedi fazla sıkılma üzülme stres yapma sakin ol dedi kan gayet iyi hatta nasıl olduysa demirim bile iyi çıktı çok unutkanım diye b vitamini ağrı kesici ve sakinleştirici verdi almadım sakinleştiriciyi o kadar asabi değilim bence eğer kendim halledemezsem alırım
valla anlayan 3 adım öne çıksın
abinle ilgili güzel bir haber alacaksın canım ömrü uzadı
ayyyyyy yaaa ne güzel nasıl hoş oluyordu insanın içi zeynep çok hıçkırırdı özledim galiba dur ben yapayım bir tane daha
offffffffffff rabbim iyi haberler almalarını nasip etsin düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın yarabbim ipek bebeği ailesine bağışlasın kudreti sonsuz rabbim o meleğe sıhhat versin bizi habersiz bırakma eda
ipek böcüğüne acil şifalar diliyorumHerkese iyi aksamlar canım cok sıkkın cok yakın arkadasımın bebesi dogustan kalp hastası suan 9 aylık 1 ameliyat gecirdi dr yarın anjiyo yapıp duruma göre ameliyat diyecek arkadaslar yoksa gec kalınmıs yapacak birsey yokmus rabbim tüm bebekleri korusun hepiniz İPEK kızımız için dua edebilirmi insallah o duymak istemedigimiz cümleleri dr söylemez cok üzgünüm
hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan
merall günaydın 8mi sizin mesai bn 9 falan sanıyordum
kuzuuuuuuuuuuvalla sabaha kadar salaldım ayağımda burnu tıkandı ememedi tabi eşimin arkadaşı ve onun eşi götürecek bekliyorum bakalım yağmurda ayağımda şuan uyudu ateşi çok az şurup verince düşlüyor 6 saat sonra tekrar çıkıyor tekrar şurup verişyorum
kuzuuuuuuuuuu
hiç kıyamam ben size
rabbim şifalar versin yağmura
dönüşte fırsat bulduğun ilk anda haberdar et bizide
muhtemelen boğazı kızarmıştır
gideceğiniz dr nerede?yolunuz uzunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?