2009 Aralık Anneleri

bende çıkyorummm
herkese iyi akşamlar , hastalara acil şifalar diliyorum .. yarına iç bişeycikleri kalmaz inşll.

hepinizi ve güzel yavrularını öpüyorummm

ibufen, pedifen, dolven hepsi ibuprofen denilen etken maddeyi içeren ilaçlar.
Ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleri antibiyotik değiller yani.
Yalnız calpolün içeriği olan parasetamole göre daha etkin ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleri var. O yüzden doktorlar tarafından ilk aşamada tavsiye edilmiyorlar pek parasetamolün yeterli geldiği durumlarda calpol veriyor sadece genelde drlar veya dönüşümlü olarak kullandırıyorlar calpolle bu ilaçlardan bir tanesini.

hmmm bende peditus gibi soğuk algınlığı için filanmı diye düşünmüştüm
teşekkürler ebrucum açıkladığın için

Herkese iyi aksamlar canım cok sıkkın cok yakın arkadasımın bebesi dogustan kalp hastası suan 9 aylık 1 ameliyat gecirdi dr yarın anjiyo yapıp duruma göre ameliyat diyecek arkadaslar yoksa gec kalınmıs yapacak birsey yokmus rabbim tüm bebekleri korusun hepiniz İPEK kızımız için dua edebilirmi insallah o duymak istemedigimiz cümleleri dr söylemez cok üzgünüm

ah edacım çok geçmiş olsun.. allahım tüm bebeklerin yardımcısı olsun tüm melekler korusun onları.. onların daha kendi melek..

Allah İpeği anne babasına bağışlasın inşallah geç kalınmamıştır ve tedavi olacak durumdadır.
Hayırlı haberler alırlar inşallah.

1i ziyaretçi 13
nallahım ölecek miyim aceba son vuslat anları mı bunnar

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

tşk ederim melikecim

ne mr 'ı???????????? hiçbişeyden haberim yok

baş ağrılarım iyice çığrından çıktı canım o yüzden dr a gittim kan tahlili ve mr istedi

Melike iyi sonuclarini bekliyoruz ben kactim gorusuruz mina uyanik bu kdr yeter :)))

iyiymişim kızlar ama bayaaa korktum adam mr sonuçlarını incelerken stres dedi fazla sıkılma üzülme stres yapma sakin ol dedi kan gayet iyi hatta nasıl olduysa demirim bile iyi çıktı çok unutkanım diye b vitamini ağrı kesici ve sakinleştirici verdi almadım sakinleştiriciyi o kadar asabi değilim bence eğer kendim halledemezsem alırım

valla anlayan 3 adım öne çıksın

abinle ilgili güzel bir haber alacaksın canım ömrü uzadı

başladı ya canan kıpırtılar
ayyy ne güzeldi dimi tekmeleri sonra hıçkırıkları
az kaldı onlarıda hissetmeme inşallah

ayyyyyy yaaa ne güzel nasıl hoş oluyordu insanın içi zeynep çok hıçkırırdı özledim galiba dur ben yapayım bir tane daha

offffffffffff rabbim iyi haberler almalarını nasip etsin düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın yarabbim ipek bebeği ailesine bağışlasın kudreti sonsuz rabbim o meleğe sıhhat versin bizi habersiz bırakma eda

hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan

canımmmm kıyamam ona ya minicik kalp
bnm yeğenşmdede vardı doğuştan ama büyüdükçe kapandı 8 yaşındaydı tam düzeldiğinde bi çok çoçukta görülüyor inşallah düzelir allah şifa versin

sanırım ayılamadım bnm bi kahveye ihtiyacım var

ipek böcüğüne acil şifalar diliyorum
inşallah biran önce toparlarda ailesine sevdiklerine güzel haberler veririrler.
hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan

canım arkadaşım günaydın
bende geceniz nasıl geçti acaba diye merak etmiştim
demek ateşli ve uykusuz
kıyamam kuzuya yaaa
kim götürecek peki
şimdi nasıl yavrucuk

valla sabaha kadar salaldım ayağımda burnu tıkandı ememedi tabi eşimin arkadaşı ve onun eşi götürecek bekliyorum bakalım yağmurda ayağımda şuan uyudu ateşi çok az şurup verince düşlüyor 6 saat sonra tekrar çıkıyor tekrar şurup verişyorum

kuzuuuuuuuuuu
hiç kıyamam ben size
rabbim şifalar versin yağmura
dönüşte fırsat bulduğun ilk anda haberdar et bizide
muhtemelen boğazı kızarmıştır
gideceğiniz dr nerede?yolunuz uzunmu?

kuzuuuuuuuuuu
hiç kıyamam ben size
rabbim şifalar versin yağmura
dönüşte fırsat bulduğun ilk anda haberdar et bizide
muhtemelen boğazı kızarmıştır
gideceğiniz dr nerede?yolunuz uzunmu?

1 saat falan mesafe burda hastane var 2 tane 10 dk ama çoçuk dr yok yeni gelecek
yazarım cnm tahlil falan verirse akşamı bulur işte gelmem mesaj atarım bigeye bncde öyle düşünüyorum meral burnu tıklaıydı gece sanırım boğaz dada var

herkese günaydın
canancım cok gecmiş olsun yağmuruma allah şifa versin rabbim beterini vermesin çocuklar hasta ola ola büyüyolar ama biz annelerinde ömründen ömür gidio valla.......

meral çıkıyorum bn geliyorlarış hazırlanayım yağmurda uyumuştu onuda uyandırayım görüşrürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…