2009 Aralık Anneleri

sağol cnm inşalah uyur ya gerçekten bitkinim biraz uykum var yani allah sabrını vceriyor ya
zeynonun bacağıda geçmiş sevndm şimdi korkmuştur o ondanda biraz ürkek davranabilir yağmuru yürüyor mesela düştü diyelim 1 -2 saat falan hiç denemiyor yürümeyi korkuyor düşücem yne die
yerim ben onu yaaaa
maşallah kızıma benim allahım korusun nazarlardan

oy kıyamam kuzuma yaaa((
allahım şifa versin inşallah bir an önce

aman inşallah tamamen geçer miniğimin ayağı kıymetcim

sağol yasemin allah bütün hastalarımıza şifa versin baya bi lsetmiz var bu ara

Guzeldi ama cocuklar uyudugunda. Arkadasiminda 4 yasinda oglu var surekli Eylülü dovmek istedi. Cokta hircindi sagolsun .
kafa göz sağlam geldiyseniz mesele yok canım. seneye eylül halleder onu merak etme sen :)

di mi ama yaa hatta şimdi içeride kociş başbakanımız da böyle buyurdu ya zaman kaybetmeden uygulamak gerek hemen yatırayım ben masaya:90:

adamlar şu konuştuklarımızı bilseler bilgisayarları camdan atarlar bizimle beraber

çok geçmiş olsun yavru kuşuma inşallah ilaçlarla hemen atlatır

inşallah güzel geçer ameliyatı kıyamam yavrum neler yaşıyor küçücük bedeniyle rabbim ailesine bağışlasın nasıl dayanıyorlar biz tanımadan üzülüyoruz anacığı ne durumda rabbim dualarımızı kabul etsin ipek iyileşsin inşallah

Hosgeldin Burcu benim oyle cocuklari dovesim geliyor bide bazilarinin anneleri bisey demiyor ya daha da sinir oluyorm
Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi
Puuu sana Ali bakamadin kucucuk cocuga

Hosgeldin Burcu benim oyle cocuklari dovesim geliyor bide bazilarinin anneleri bisey demiyor ya daha da sinir oluyorm
Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi

o alinin boynu altında kalsın ayyy o adamı bana bir verseler vicdansız bırak çocuk 1 kere sarılsın annesine

Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi
Valla bunu soyledigim icin utaniyorum ama bi ara cakasim geldi duvardan kazisinlar istedim .Cok kotuyum biliyorum ama istedim yalan yok.

Valla melike Ne yaptii belli degil bi uzuluyor AMA sarilmalarina bile izin vermiyor ruh hastasi akli basina dank edecek bence AMA gec olacak
Haklisin Burcu Ne diyim Ben haftada bir falan yasiyorum bu durumu Ne yazikki

Valla melike Ne yaptii belli degil bi uzuluyor AMA sarilmalarina bile izin vermiyor ruh hastasi akli basina dank edecek bence AMA gec olacak
Haklisin Burcu Ne diyim Ben haftada bir falan yasiyorum bu durumu Ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…