2009 Aralık Anneleri

rica ederiz hiç önemi yok,

naz kuzusu mutlu olsunda , kitaplarlada sonra oynar

Hıh kaşıntısı tuttu yine desene , eeeee son durum nedir konuşabildiniz mi???

aa çok güzel kime ördüreceksiniz.toprak ta çok şükür ii siz nasılsınız umut nasıl.herşeyden uxzak kaldım ya ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ben girdiğim zamnda kimsecikler olmuyor.kendnize ii bakınnn

selam fatmacım,
evet gelemiyorsun

cananın komşusu örüyormuş, ortak bir kara verip tüm aralık bebekleri için aynı oyuncaktan ördüreceğiz inşallah

burcuuk hoşgeldin canım,

iyi bari toparlayabildiysen biraz
çok sevindim
çoooooooook tikkat et kendine

Son düzenleme:

ah canım ya bi arayamadım ben seni geçmiş olsun.. gelemedinizde

aman sabaha barıştık zaten gitmiş adı neydi şu laptopun küçüklerinden almış bana hediye. kavga sebebimizde ben sürekli onda bişeyler istiyomuşum. (yani naza bak yemeğin altını kapat vs.) çok bunalmış.. mış mış mış..

valla dünden beri onlarla oynuyoruz çok sevdi.. dimi melikem nerden bulcak benim gibisin hıh!

rica ederiz hiç önemi yok,

naz kuzusu mutlu olsunda , kitaplarlada sonra oynar

Hıh kaşıntısı tuttu yine desene , eeeee son durum nedir konuşabildiniz mi???

valla işte dediğim gibi bi hediye aldı barıştık. aman herzamanki hail işte..

annem bugün umreye gidiyo onun adına seviniyorum ama içimde tuhaf bi hüzünde var hiç bukadar uzak olmamıştık çünkü. 15 gnü bide.. şimdi oraya gidicem uğurlamaya.. iyi bakın kendinize.. hepimiz için dua etsin bebişlerimiz içinde..

bak biliyor senin gibisini bulamayacağını o yüzden 2 damla oksijenle kendine geliyor
Allah kabul etsinb canım ne güzel bol bol dua eder hemencik döner
ata biniyor mu naz benim de çok hoşuma gidiyor alsam mo acaba

bak biliyor senin gibisini bulamayacağını o yüzden 2 damla oksijenle kendine geliyor
Allah kabul etsinb canım ne güzel bol bol dua eder hemencik döner
ata biniyor mu naz benim de çok hoşuma gidiyor alsam mo acaba
bnmde çpok hoşuma gidiyor ama yağmurun oynayacağı birşey değil bnmki kapak hastası
aa çok güzel kime ördüreceksiniz.toprak ta çok şükür ii siz nasılsınız umut nasıl.herşeyden uxzak kaldım ya ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ben girdiğim zamnda kimsecikler olmuyor.kendnize ii bakınnn
sana msj atmadımmı ben ya k.bakma fatma ya karar verilince yazarım sanada
burcu çok geçmiş olsun eşim yeni atlattı o gribi gerçektende keçi gibi inatçı 3 haftada geçti
zencefille bal boğaza ii geliyo öksürüğün falan varsa ekinezyalı çaylar var bide süte etkisi varmı b,ilmiyorum oda ii gelio

iyi günlerde kullansın kuzum merak etme kitabın da zamanı gelecek annesi
peline ben de ayrıca teşekkür ediyorum fikir anası ve taşıyıcısı olması hasebiyle

başkaları da demiş sibelcim, tamam ulan deyip bir dilekçe versen bak nasıl kuzu olacak... çocuklar sınırını bilmek için zorlar da niye bu adamlar da aynı şeyi yapıyor ya? eşek kadar adamsın bil işte sınırını da çocuk gibi eğitmek zorunda kalmasın kadın seni di mi ama

canım kızlar yazmış
belli olunca mail atarız sana da istersen

allah kavuştursun sibelcim güzel ayrılıklar bunlar
senin sebze ırak'a gidecekti hani? sizin şifanız ondaydı bence ya neyse bakalım allah akıl fikir versin

günaydın ve hayırlı haftalar herkese

canımmmmmm günaydınnnnnnnn portakal hanımın annesi (hehe dolaylı yoldan benim de anam oldun!!!)
yasi isim seçtin mi?

herkese günaydın
yorgunum uykusuzum naletim ama bir o kadar da espritüelim bakalım bugün nasıl bir salata olucam ben :86:

fatma (fd7)
oyuncak seçiminde ankete işaretlediğinle yazdığın tutmuyor bacım bir ara bildiriver son kararını

kızlar kalemadamlardan bahsetmişsiniz oyuncak konusunda
illa ki detaysız bir şeyler düşüneceksek (ücrete bağlı olarak) şahsen uzun kulak yaptırmayı tercih ederim ben sevmedim kalemadamları ama karara uyarım o da ayrı

sevcülü arkadaşlarım cümleten günaydııııııııınnnnn
hepimiz için süper bir hafta diliyorum

sibelcim naz kuzusu yeni oyuncakları hayırlı olsun. annenin ümresi rabbim kabul eylesin.
15 gün su gibi akar gider ve anneciğine kavuşursun hemencik
senin sebzegilin hatlarında ara ara kopukluklar meydana geliyor. bağlantı hatasından dolayı ne dediğini bilemiyor

bigecim
yasicim

yavyum gel annene gel :86:
gel annen uyutur seseni, nazınıda çeker, espiriklerinede güler gel anneeeemmm :118:

isimde çok kararlıydım aslında
haktanımda vermiştim kararı kız olursa zümra koycam diye ama olduğumuz sitede doğan 2 kıza zümra adını koydular
diyorum ki zümrada koysam yanına başka bi isim daha koysam meva olabilir
sitede meva derler samsunda zümra derler
zümra:akıllı ahlaklı ve cesur kadın demek ve herkes beğendi ailemizde
meva:cennetin ismi
zümra meva nasıl
ikisinin uyumuda hoş geldi bana ve babasına ne dersiniz?

canımmmmmmm

babasıyla anası he dediğse bizede hayırlı olsun demek düşer yaseminim.
sağlıcakla doğsun portakal hanımcıkda isim işi kolay

anacıııııııııımmmmmmmmmmmm
sitede kaç kişinin koyduğu önemli mi? hepiniz ömür boyu aynı sitede mi oturacaksınız? otursanız ne farkeder aynı mahallede 5 tane mehmet, 5 tane ayşe olunca sorun oluyor muydu eskiden?
ne seçerseniz seçin allah ismiyle uzun ömürler versin 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin ama bana bu tarz isimler biraz zorlama geliyor açıkçası. bir de her yeni çıkan isimde ne hikmetse bir cennet parçası, bir ahlak timsalliği var o yüzden de sevemiyorum

anan kurban gel yavyuuuuuum
amin canımın içisi
ben zümrada kararlıyım baba mevada:))))
vakit var daha
bakalım nolcak sonuç

anan kurban gel yavyuuuuuum
amin canımın içisi
ben zümrada kararlıyım baba mevada:))))
vakit var daha
bakalım nolcak sonuç

hepsinden önemlisi hayırlısı olsun bu konuda hemfikiriz nasılsa :13:
valla siz ne koyarsanız koyun beni onu kendi adımla sevicem portakal hanım

hepsinden önemlisi hayırlısı olsun bu konuda hemfikiriz nasılsa :13:
valla siz ne koyarsanız koyun beni onu kendi adımla sevicem portakal hanım

amin tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
adaş olcanız desene kızımla
ayyy demesi bilem ne güzel kızımmmmm

tünaydıın herkesee. bige seni görüyorum bir tek aktif olarak ama herkesten haberim var.. yazamasamda hergün geçmişi takip ediyorum..örgü oyuncak konusunda fikrimi bildirdim bakalım sonuç ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…