ah canım benim asıl ben teşekkür ederim ne yaptım sanki.. hadi bakalım benimki gibi olmasında :)) güle güle kullansın peri kızı..
bu arada burcu, ebru, bige, nevra, öznur, melike, meral, muzeyyen, nilgün ve nazancığım çoooookkk teşekkür ediyoruz nazla size.. beni mahçup ettiniz valla ne gerek vardı.. sizin dualarınız yeterdi.. ama ne yalan söyliim naz bayıldı hepsine.. gerçi kitaplarla pek aramız yok yiyo onları :)) onları sakladım birazdaha aklı başına gelsin sonra çıkarcam ama bütün akşam ötekilerel oynadık. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. pelin sana ekstra teşekkür ediyorum okadar şeyi taşıdın buralara.. öptük hepinizi..
canım sıkkın enginle yine kavga ettik yine boşanalım diye tutturdu bu.. çıktı gitti hava alcakmış.. ben nezaman işten çıkmaya karar versem böyle yapıyo zaten..
aa çok güzel kime ördüreceksiniz.toprak ta çok şükür ii siz nasılsınız umut nasıl.herşeyden uxzak kaldım ya ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ben girdiğim zamnda kimsecikler olmuyor.kendnize ii bakınnn
Herkese benden de selamlar iyi hafta sonlari. Bende arayan mesa ceken herkesciklere tesekkur ederim bugun cok sukur daha iyiyim . En azindan baskalasimini tamamlamis insan gorunumune yaklastim agzim burnum sismisti simdi iyiyim.
Sibel sebzegil rest cekiyor resmen akilli ya bak . Bosalim desem apisik kalir bence .
Herkese benden de selamlar iyi hafta sonlari. Bende arayan mesa ceken herkesciklere tesekkur ederim bugun cok sukur daha iyiyim . En azindan baskalasimini tamamlamis insan gorunumune yaklastim agzim burnum sismisti simdi iyiyim.
Sibel sebzegil rest cekiyor resmen akilli ya bak . Bosalim desem apisik kalir bence .
güle güle kullansın dünya tatlısı
senin bu enginin bence psikolojik destek alması şart hiç boşuna sıkma canını hava alsın beynine oksijen gitsin azıcık kendine gelsin şaşkın bulacak sanki senin gibisini
rica ederiz hiç önemi yok,
naz kuzusu mutlu olsunda , kitaplarlada sonra oynar
Hıh kaşıntısı tuttu yine desene , eeeee son durum nedir konuşabildiniz mi???
ah canım ya bi arayamadım ben seni geçmiş olsun.. gelemedinizde
aman sabaha barıştık zaten gitmiş adı neydi şu laptopun küçüklerinden almış bana hediye. kavga sebebimizde ben sürekli onda bişeyler istiyomuşum. (yani naza bak yemeğin altını kapat vs.) çok bunalmış.. mış mış mış..
valla dünden beri onlarla oynuyoruz çok sevdi.. dimi melikem nerden bulcak benim gibisin hıh!
valla işte dediğim gibi bi hediye aldı barıştık. aman herzamanki hail işte..
annem bugün umreye gidiyo onun adına seviniyorum ama içimde tuhaf bi hüzünde var hiç bukadar uzak olmamıştık çünkü. 15 gnü bide.. şimdi oraya gidicem uğurlamaya.. iyi bakın kendinize.. hepimiz için dua etsin bebişlerimiz içinde..
bnmde çpok hoşuma gidiyor ama yağmurun oynayacağı birşey değil bnmki kapak hastasıbak biliyor senin gibisini bulamayacağını o yüzden 2 damla oksijenle kendine geliyor
Allah kabul etsinb canım ne güzel bol bol dua eder hemencik döner
ata biniyor mu naz benim de çok hoşuma gidiyor alsam mo acaba
sana msj atmadımmı ben ya k.bakma fatma yaaa çok güzel kime ördüreceksiniz.toprak ta çok şükür ii siz nasılsınız umut nasıl.herşeyden uxzak kaldım ya ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ben girdiğim zamnda kimsecikler olmuyor.kendnize ii bakınnn
burcu çok geçmiş olsun eşim yeni atlattı o gribi gerçektende keçi gibi inatçı 3 haftada geçtiHerkese benden de selamlar iyi hafta sonlari. Bende arayan mesa ceken herkesciklere tesekkur ederim bugun cok sukur daha iyiyim . En azindan baskalasimini tamamlamis insan gorunumune yaklastim agzim burnum sismisti simdi iyiyim.
bu arada burcu, ebru, bige, nevra, öznur, melike, meral, muzeyyen, nilgün ve nazancığım çoooookkk teşekkür ediyoruz nazla size.. beni mahçup ettiniz valla ne gerek vardı.. sizin dualarınız yeterdi.. ama ne yalan söyliim naz bayıldı hepsine.. gerçi kitaplarla pek aramız yok yiyo onları :)) onları sakladım birazdaha aklı başına gelsin sonra çıkarcam ama bütün akşam ötekilerel oynadık. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. pelin sana ekstra teşekkür ediyorum okadar şeyi taşıdın buralara.. öptük hepinizi..
canım sıkkın enginle yine kavga ettik yine boşanalım diye tutturdu bu.. çıktı gitti hava alcakmış.. ben nezaman işten çıkmaya karar versem böyle yapıyo zaten..
aa çok güzel kime ördüreceksiniz.toprak ta çok şükür ii siz nasılsınız umut nasıl.herşeyden uxzak kaldım ya ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ben girdiğim zamnda kimsecikler olmuyor.kendnize ii bakınnn
ah canım ya bi arayamadım ben seni geçmiş olsun.. gelemedinizde
aman sabaha barıştık zaten gitmiş adı neydi şu laptopun küçüklerinden almış bana hediye. kavga sebebimizde ben sürekli onda bişeyler istiyomuşum. (yani naza bak yemeğin altını kapat vs.) çok bunalmış.. mış mış mış..
valla dünden beri onlarla oynuyoruz çok sevdi.. dimi melikem nerden bulcak benim gibisin hıh!
valla işte dediğim gibi bi hediye aldı barıştık. aman herzamanki hail işte..
annem bugün umreye gidiyo onun adına seviniyorum ama içimde tuhaf bi hüzünde var hiç bukadar uzak olmamıştık çünkü. 15 gnü bide.. şimdi oraya gidicem uğurlamaya.. iyi bakın kendinize.. hepimiz için dua etsin bebişlerimiz içinde..
günaydın ve hayırlı haftalar herkese
canımmmmmm günaydınnnnnnnn portakal hanımın annesi (hehe dolaylı yoldan benim de anam oldun!!!)
yasi isim seçtin mi?
herkese günaydın
yorgunum uykusuzum naletim ama bir o kadar da espritüelim bakalım bugün nasıl bir salata olucam ben :86:
sevcülü arkadaşlarım cümleten günaydııııııııınnnnn
hepimiz için süper bir hafta diliyorum
sibelcim naz kuzusu yeni oyuncakları hayırlı olsun. annenin ümresi rabbim kabul eylesin.
15 gün su gibi akar gider ve anneciğine kavuşursun hemencik
senin sebzegilin hatlarında ara ara kopukluklar meydana geliyor. bağlantı hatasından dolayı ne dediğini bilemiyor
bigecim
yasicim
yavyum gel annene gel :86:
gel annen uyutur seseni, nazınıda çeker, espiriklerinede güler gel anneeeemmm:118:
isimde çok kararlıydım aslında
haktanımda vermiştim kararı kız olursa zümra koycam diye ama olduğumuz sitede doğan 2 kıza zümra adını koydular
diyorum ki zümrada koysam yanına başka bi isim daha koysam meva olabilir
sitede meva derler samsunda zümra derler
zümra:akıllı ahlaklı ve cesur kadın demek ve herkes beğendi ailemizde
meva:cennetin ismi
zümra meva nasıl
ikisinin uyumuda hoş geldi bana ve babasına ne dersiniz?
canımmmmmmm
yavyum gel annene gel :86:
gel annen uyutur seseni, nazınıda çeker, espiriklerinede güler gel anneeeemmm:118:
isimde çok kararlıydım aslında
haktanımda vermiştim kararı kız olursa zümra koycam diye ama olduğumuz sitede doğan 2 kıza zümra adını koydular
diyorum ki zümrada koysam yanına başka bi isim daha koysam meva olabilir
sitede meva derler samsunda zümra derler
zümra:akıllı ahlaklı ve cesur kadın demek ve herkes beğendi ailemizde
meva:cennetin ismi
zümra meva nasıl
ikisinin uyumuda hoş geldi bana ve babasına ne dersiniz?
canımmmmmmm
anacıııııııııımmmmmmmmmmmm
sitede kaç kişinin koyduğu önemli mi? hepiniz ömür boyu aynı sitede mi oturacaksınız? otursanız ne farkeder aynı mahallede 5 tane mehmet, 5 tane ayşe olunca sorun oluyor muydu eskiden?
ne seçerseniz seçin allah ismiyle uzun ömürler versin 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin ama bana bu tarz isimler biraz zorlama geliyor açıkçası. bir de her yeni çıkan isimde ne hikmetse bir cennet parçası, bir ahlak timsalliği var o yüzden de sevemiyorum
anan kurban gel yavyuuuuuum
amin canımın içisi
ben zümrada kararlıyım baba mevada:))))
vakit var daha
bakalım nolcak sonuç
hepsinden önemlisi hayırlısı olsun bu konuda hemfikiriz nasılsa :13:
valla siz ne koyarsanız koyun beni onu kendi adımla sevicemportakal hanım
amin tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
adaş olcanız desene kızımla
ayyy demesi bilem ne güzel kızımmmmm
kızın benle adaş olcak tabii36 yıl kadarcık bir fark var arada... :111:
ne zaman doğacak şimdi kısmetse?
canaaaan naber canıııım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?