2009 Aralık Anneleri

tünaydıın herkesee. bige seni görüyorum bir tek aktif olarak ama herkesten haberim var.. yazamasamda hergün geçmişi takip ediyorum..örgü oyuncak konusunda fikrimi bildirdim bakalım sonuç ne çıkacak.

selam neşe
he tek geveze benim şu sıralar
canan bugün fiyat alacak kısmetse ona göre iyice şekillenir bakalım
ama slyvester, bugs bunny gibi ayrıntılı çalışmaların daha yüksek olacağını söylemiş

bak biliyor senin gibisini bulamayacağını o yüzden 2 damla oksijenle kendine geliyor
Allah kabul etsinb canım ne güzel bol bol dua eder hemencik döner
ata biniyor mu naz benim de çok hoşuma gidiyor alsam mo acaba

amin canım sağol. ata 2 dakak en fazla biniyo :) bence almayın valla. bak carrefoura gidince attan indiremiyoduk yada ebebeğe.. aldım hiç oralı bile dğil.. boşuna kalabaık..

canım sağol bizim ırak işi yalan oldu.. şuan daha bi cin fikri var kocamın. dubleks ev alıyo kayınvalidemlerle yaşıcakmışız nasıl neymiş içten merdiveni yokmuş ayrı grişmiş..

kesinlikle uzun kulak diyorum bigecim ve sana katılıyorum..

çok sağol canım amin..

ya kızı zorla uyuttum şimdi bizim üst katta tadilat başladı pencereleri değişiyo ve camıma çarpa çarpa pencere taşıyyolar iple.. kırıyolar filan daha fazla gürültü yapabilirlermi bilemiyorum.. katil olmamak içten değil..

sinirden elim ayağım titriyo ya kız uyansın soluğu yöneticinin kapısında alıcam bukadar saygısızlık olmaz gerçekten inadına yapar gibi .. bi apartmanda hergün!! tadilat olurmu ya.. her gün bi dairede datilat var. hergün!!! dedimki yöneticiye kız ameliyat oldu bi iki gün duyursanız birazdaha sessiz olsalar sanki başçavuşun eşşeği o... burda töbe yarabbim cinnet geçiricem ya..

haziran sonu doğcak bir terslik olmazsa inşallah portakal hanım

göz açıp kapayana kadar gelir yahu o günler vay beeeeeee

hıııııııı hediyesi de bunun rüşveti miymiş??? yani insanın kendine ettiğini başka kimse yapamazmış. ulan hiç mi aklın yok bir yandan anan söylenecek bir yandan karın!!! bile bile ayağına sıkmak bu be... evlendikten sonra bu adamlar niye analarına düşer ben de bunu anlamıyorum. benim eşim bile biz çıkarken neredeyse hiç görüşmediği arayıp sormadığı anasını bir kaç gün aramasa "ay çok ihmal ettim iki gündür aramadım" moduna geçiyor... anlamadım ben bu işi

valla sibelcim benim gönlüm zürafada gerçi listedekilerden bir tek winnie olursa hoşlanmayacağımı düşünüyorum yine de alırım ama en uygun fiyatlı en sade olan yaptırılcaksa uzun kulak olsun kızlar giydirir soyar erkekler güreşir :86:

2007den beri bu evde oturuyoruz yanımdaki arsada ağustosta inşaat başladı diyorum ve susuyorum sibelcim

ha haftanın 7 günü ve sabah 7.30 akşam 7.30 çalıştıklarını da ekleyeyim unutmadan

Son düzenleme:
ah bige senin paşada benimki gibi mi.. benimki evde iğne düşse uyanır o uyurken sifonu bile çekmiyoruz..

valla dedim engine keyfin bilir istiyosan beraber yaşayalım ama beni bilirsin dedim iki gün sonra annenle bababan şehir dışına yerleşmeye karar verirse karışmam :))

ilk yarım saat maşallah diyeyim top patlasa uyanmıyor ama sonrası dediğin gibi valla sibelcim
iyi demişsin sen uyarını yaptıktan sonra başına gelenden şikayet etmeye hakkı yok

tünaydınn
sabanahtan beri yazayım diyorum bi türlü olmuyoo yoğunum hemde çook

kolay gelsin nevracım

Günaydın şekerler nasılsınız bakalım ben de bigeye katılıyorum temasız olacaksa uzun kulak şey ben pek sevemedim kalemleri
Işe geldim neyse geçmiş fazla uzamamış aferin size
sibel aman diyeyim ben altlı üstlü oturuyorum k.valide ile gerçi çok sorun olmuyor bazen iyiliği bile oluyor artı eşini çağırdıkları zaman gittiğinde evden fazla uzaklaşmayacak sana yardımları olur mu bilmem ama 2 hatta 3 hatta 4 kere düşün hani seninkileri bilmem ama çok çok kötü değil eğer giriş çıkış ayrıysa naza ve sana faydaları dokunacaksa

selam herkese,,gunlerdır ggıremıyordum,dun gece yarım yamalak okudum gecmışı cook bırıkmış
gıremememın sebebı,,azranın sol gozunun beyazı kıpkırmızı olmuştu,çapaklandı falan akıyo,,temızledım yıkadım bıraz gecer gıbıydı ertesı gun doktora gıttık eşimde gıtmışken su cıceğini vurduralım dıye almış neyse bı gıttık doktor 15.ayın sonunda vurabılırız demez mı (doktorumuz yenı bu arada)90 lıra mı ne napcaz bu aşıyı buzu erırse dedık orda soğuk dolap varmış ona koydu uzerıne tarıh yazdı falan ama benım kaafam takıldı ya bışey olmaz aşıya dımı?sonuçta buzun içindeydı o dolap o kadar soğukmudur ki....gozune damla verdı ıkı tane ama mumkun mu dokmek dokemedık hıç ıkı gundur kırmızılığı gectı cok şukur ama ben gozunu oyle gorunce cook korktum cok fecıydı,,,yanı kotu bır hafta gecırdım ınş bu hafta guzel gecer,umarım herkes ıyıdır

sylvester işaretlemıştımm bıge yanlış mı olmuş...ama banada hepsı uyar,hepsı bırbırıden guzel zaten

bıde yenı doktorumuzun tavsıyelerıını paylaşayım
--devıtı kes dedı yuzu bıle 5 dakka guneş gorse kafi dedi kendılerı bızde kestık
--kaşık mamalarını onerıyomusunuz dedım ben bazı gunler tek ogun olmak şartıyla verıyorum dedım hayır onermıyorum artık hıç vermeyın dedı,,evde ne pişiyosa ondan yesın yemıyosa hıç zorlamayın dedı
--gunde 2 bardak ınek sutu verebılırsın dedı fakat mutlka gunluk ve cam şişe olsun dedı(orneklerle bışıler anlattı pastorıze sutlerın zararları hakkında falan)
--kraker cıps cıkolata falan en azından 2 yaşına kadar hıç vermeyın dedı,yatmadan muhallebı yedırmeyın dedı boş kalorı yuklenmesın cocuğa kı cocuğun yag hucrelerı genışlemesın ılerde kılo problemı olmasın dedı
--omega3 u sordum beyın gelışımı ıcın gereklı surup olarak verelım dıye cunku balığı falan cok sevmıyo ıçerısınde kursun ve cıva bulunmayan bı surup yazdı vıtamınler ve omega 3 var ıcınde
--cınko yu sordum,,cınko vucutta kolay kolay eksılmez surup verneyın dedı ayrıca kan degerlerıne bakılırken cınko ya bakılacak

aklıma gelenler bunlar,,baya bı sordum bışeler adamın gırtlağına yapıştım amaa ıyde oldu yanı

geçmiş olsun canım birşey olmaz heralde dolapta ama ne desem boş
sağol bilgiler için

kime götürüyosun fatma

bugsbunny işaretleyip slyvester yazmışsın fatmacım neyse bakalım hele bi karara bağlayalım da

kime götürüyosun fatma

bugsbunny işaretleyip slyvester yazmışsın fatmacım neyse bakalım hele bi karara bağlayalım da

o kadar sayfa gecmış okuyunca olar oyle hatalar:)slyvester hoşuma gıttı
fatıh unvrstsı hastanesının yenı subesı acılmış buraya ülkü ulusoy subesı, 4 -5 ay olmuş,tertemız ve baya donanımlı bı yer cok begendık,,dr.davut bey soyadını hatırlayamıyorum şimdi...

geçmiş olsun canım birşey olmaz heralde dolapta ama ne desem boş
sağol bilgiler için

teşekkur ederım canım gecmış olsun dıleklerın ıcın,,,bu kuzulara bşey olunca hıç bırseyın anlamı kalmıyor...
doktora cok guvenıyorum da yıne de ole bı kafama takıldı bı bılgınız var mı acaba dıye,,doktor 2012 ye kadar kalır bozulmaz dedı,,24 martta gıtcez ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…