tünaydıın herkesee. bige seni görüyorum bir tek aktif olarak ama herkesten haberim var.. yazamasamda hergün geçmişi takip ediyorum..örgü oyuncak konusunda fikrimi bildirdim bakalım sonuç ne çıkacak.
bak biliyor senin gibisini bulamayacağını o yüzden 2 damla oksijenle kendine geliyor
Allah kabul etsinb canım ne güzel bol bol dua eder hemencik döner
ata biniyor mu naz benim de çok hoşuma gidiyor alsam mo acaba
iyi günlerde kullansın kuzum merak etme kitabın da zamanı gelecek annesi
peline ben de ayrıca teşekkür ediyorum fikir anası ve taşıyıcısı olması hasebiyle
başkaları da demiş sibelcim, tamam ulan deyip bir dilekçe versen bak nasıl kuzu olacak... çocuklar sınırını bilmek için zorlar da niye bu adamlar da aynı şeyi yapıyor ya? eşek kadar adamsın bil işte sınırını da çocuk gibi eğitmek zorunda kalmasın kadın seni di mi ama
canım kızlar yazmış
belli olunca mail atarız sana da istersen
allah kavuştursun sibelcim güzel ayrılıklar bunlar
senin sebze ırak'a gidecekti hani? sizin şifanız ondaydı bence ya neyse bakalım allah akıl fikir versin
fatma (fd7)
oyuncak seçiminde ankete işaretlediğinle yazdığın tutmuyor bacım bir ara bildiriver son kararını
kızlar kalemadamlardan bahsetmişsiniz oyuncak konusunda
illa ki detaysız bir şeyler düşüneceksek (ücrete bağlı olarak) şahsen uzun kulak yaptırmayı tercih ederim ben sevmedim kalemadamları ama karara uyarım o da ayrı
sevcülü arkadaşlarım cümleten günaydııııııııınnnnn
hepimiz için süper bir hafta diliyorum
sibelcim naz kuzusu yeni oyuncakları hayırlı olsun. annenin ümresi rabbim kabul eylesin.
15 gün su gibi akar gider ve anneciğine kavuşursun hemencik
senin sebzegilin hatlarında ara ara kopukluklar meydana geliyor. bağlantı hatasından dolayı ne dediğini bilemiyor
bigecim
yasicim
iim yasemin sn nasılsın okuyorumda yazamıyorum yağmuru uyuttum şimdi eşim evde bugün izinli doğum ne zaman senin yasemin
haziran sonu doğcak bir terslik olmazsa inşallah portakal hanım
canım sağol bizim ırak işi yalan oldu.. şuan daha bi cin fikri var kocamın. dubleks ev alıyo kayınvalidemlerle yaşıcakmışız nasılneymiş içten merdiveni yokmuş ayrı grişmiş..
kesinlikle uzun kulak diyorum bigecim ve sana katılıyorum..
ya kızı zorla uyuttum şimdi bizim üst katta tadilat başladı pencereleri değişiyo ve camıma çarpa çarpa pencere taşıyyolar iple.. kırıyolar filan daha fazla gürültü yapabilirlermi bilemiyorum.. katil olmamak içten değil..
ah bige senin paşada benimki gibi mi.. benimki evde iğne düşse uyanır o uyurken sifonu bile çekmiyoruz..
valla dedim engine keyfin bilir istiyosan beraber yaşayalım ama beni bilirsin dedim iki gün sonra annenle bababan şehir dışına yerleşmeye karar verirse karışmam :))
tünaydınn
sabanahtan beri yazayım diyorum bi türlü olmuyoo yoğunum hemde çook
bıde yenı doktorumuzun tavsıyelerıını paylaşayım
--devıtı kes dedı yuzu bıle 5 dakka guneş gorse kafi dedi kendılerı bızde kestık
--kaşık mamalarını onerıyomusunuz dedım ben bazı gunler tek ogun olmak şartıyla verıyorum dedım hayır onermıyorum artık hıç vermeyın dedı,,evde ne pişiyosa ondan yesın yemıyosa hıç zorlamayın dedı
--gunde 2 bardak ınek sutu verebılırsın dedı fakat mutlka gunluk ve cam şişe olsun dedı(orneklerle bışıler anlattı pastorıze sutlerın zararları hakkında falan)
--kraker cıps cıkolata falan en azından 2 yaşına kadar hıç vermeyın dedı,yatmadan muhallebı yedırmeyın dedı boş kalorı yuklenmesın cocuğa kı cocuğun yag hucrelerı genışlemesın ılerde kılo problemı olmasın dedı
--omega3 u sordum beyın gelışımı ıcın gereklı surup olarak verelım dıye cunku balığı falan cok sevmıyo ıçerısınde kursun ve cıva bulunmayan bı surup yazdı vıtamınler ve omega 3 var ıcınde
--cınko yu sordum,,cınko vucutta kolay kolay eksılmez surup verneyın dedı ayrıca kan degerlerıne bakılırken cınko ya bakılacak
aklıma gelenler bunlar,,baya bı sordum bışeler adamın gırtlağına yapıştım amaa ıyde oldu yanı
bıde yenı doktorumuzun tavsıyelerıını paylaşayım
--devıtı kes dedı yuzu bıle 5 dakka guneş gorse kafi dedi kendılerı bızde kestık
--kaşık mamalarını onerıyomusunuz dedım ben bazı gunler tek ogun olmak şartıyla verıyorum dedım hayır onermıyorum artık hıç vermeyın dedı,,evde ne pişiyosa ondan yesın yemıyosa hıç zorlamayın dedı
--gunde 2 bardak ınek sutu verebılırsın dedı fakat mutlka gunluk ve cam şişe olsun dedı(orneklerle bışıler anlattı pastorıze sutlerın zararları hakkında falan)
--kraker cıps cıkolata falan en azından 2 yaşına kadar hıç vermeyın dedı,yatmadan muhallebı yedırmeyın dedı boş kalorı yuklenmesın cocuğa kı cocuğun yag hucrelerı genışlemesın ılerde kılo problemı olmasın dedı
--omega3 u sordum beyın gelışımı ıcın gereklı surup olarak verelım dıye cunku balığı falan cok sevmıyo ıçerısınde kursun ve cıva bulunmayan bı surup yazdı vıtamınler ve omega 3 var ıcınde
--cınko yu sordum,,cınko vucutta kolay kolay eksılmez surup verneyın dedı ayrıca kan degerlerıne bakılırken cınko ya bakılacak
aklıma gelenler bunlar,,baya bı sordum bışeler adamın gırtlağına yapıştım amaa ıyde oldu yanı
kime götürüyosun fatma
bugsbunny işaretleyip slyvester yazmışsın fatmacım neyse bakalım hele bi karara bağlayalım da
geçmiş olsun canım birşey olmaz heralde dolapta ama ne desem boş
sağol bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?