2009 Aralık Anneleri

Yetenek sizsiniz de haksızlık oldu dün gece.hevesle bekledim ama sonuçta hiç de aklıma gelmeyenler 1.oldu.beden hocası Hakan soyadı Akdoğan dı sanırım o benm favorimdi

teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..

b

arzucum inş. biran önce atlatırız ömerinde burnu tıkalı, doktor evi çok bol havalandırın dedi aklında olsun...bende veriyorum ıhlamur hemde 30 cc kadar...poşet ıhlamuru biberonda demliyorum sonra yarısını döküp tekrar suyla seyreltiyorum içine çeyrek kesme şeker koyuyorum içiriyorum....

yok canım ondan olmamıştır ben kaç kere verdim bişey olmadı
hem balıkta değil sadece, ne bulursam tatdırıyorum
uykusu vardır ayılamıyodur annesi yaaa

Çok erken değil mi???Balık ağır gelir gibime geldi hem de.ben sadece armut tattırdım birkez o da dilini değdirttim.ama o emmeye başladı çektim ben de

geldim sonunda ders biraz uzadı taksi gecikti bir de nehire oyuncak baktım derken:)
şimdi giydirdim çıngaraklı çoraplarını hanfendinin...oyun barıda yanında dönencesi de tepesinde şimdlik keyfi yerinde:)
bu arada oyun halısını da kendim yapmaya karar verdim para vermicem o kadar..bir de sevip sevmeyeceği belli değil ben yaarım en şaşalısından dimi kızlarrrr:):)

ay o çoraplardan ben de aldım daha doğumdan önce giydirmedimhiç neyi bekliyosam yürürken giydirecem herhal

Yetenek sizsiniz de haksızlık oldu dün gece.hevesle bekledim ama sonuçta hiç de aklıma gelmeyenler 1.oldu.beden hocası Hakan soyadı Akdoğan dı sanırım o benm favorimdi

:))) durunun baştan beri favorisiydi, bütün kontörlerini harcadı ananesini aradı mesaj at die :)) ve sonucu görmeden uyudu...sabah sölediğimde çok sevindi :)) ama ben de sevdim çucukları laf aramızda sempatiksalakcinni

ay o çoraplardan ben de aldım daha doğumdan önce giydirmedimhiç neyi bekliyosam yürürken giydirecem herhal

haha:) giydir canım giydir:)
çok güzel şeyler var ya insanın hepsini alası geliyor zor duruyprıum valla
hava da süperdi bu arada ama evde dinlenmek sityorum bugün yeteri kadar gzdik ...
siz en yaptınız bebişler nasıl ?

Çok erken değil mi???Balık ağır gelir gibime geldi hem de.ben sadece armut tattırdım birkez o da dilini değdirttim.ama o emmeye başladı çektim ben de

dur resim ekliyeyim birazdan bak ne yiyo :)
erken diyolar ama herşeyden tadımlık veriyorum ben
bal ve inek sütü hariç tabi

sempatiksalakcinni Bana tuhaf gelmişti ne yalan söyliyim ne işi var bunların bu mu yetenek demiştim hatta:roflol:

çok teşekkürler burcu.. bende öyle yapayım biberonda vereyim çiçek ıhlamur aldık.. demliyim bari o uyanmadan.. birde dediğin gibi şeker koyayım.. ay sağol valla Allah ne muradın varsa versin.. hepiniz iyiki varsınız ya..

canım amin hepimizin inş....sen de iyiki varsın olumunekankayizsmile
çaydanlıkla demliceksen bide elma kabuğu koy canım içine..ben poşet çayla yaptığım için koyamıyorum otelde kısıtlı şartlarda tabii....

evet elma kabuğu doğal antibiyotiktir iyi gelir

alooo noluyor burda ne yıyor bebekler :ecrin_bebek:
nilgün çok geçmiş olsun annanene atlatmış çok şukur
nazan senınde gözunaydın mert efe düzelmiş darısı basına ve tum hast abebişlere burcu benıde gel al bende sade içerim turk kahvesi :)

sen ormal dogurmştun dımı
bende istyrm yapmak ama krnım acır dıye tırsıyorum hande
acımadıgını bılsem yaparım

çok geçmiş olsun sanırım gıttın doktora bırdaha gırmemişsin haber ver bızede Allah şifa versin

30 unda gelicem bakırköye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

istersen dönüşte senide getiriyimmmmmmm kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…