alooo noluyor burda ne yıyor bebekler :ecrin_bebek:
nilgün çok geçmiş olsun annanene atlatmış çok şukur
nazan senınde gözunaydın mert efe düzelmiş darısı basına ve tum hast abebişlere burcu benıde gel al bende sade içerim turk kahvesi :)
baktım canım çok tatlı maşallah.. bende veriyorum elma portakal bir iki dk emdiriyorum.. tane gelir ağzına diyede ödüm kopuyor :)) büyüdülerde meyve emiyo sıpalar..sositososito
30 unda gelicem bakırköye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
istersen dönüşte senide getiriyimmmmmmm kaydirigubbakcemile
walla birşeyler yediriyorlar bebelere ben daha başlamadım, bende 6 ay beklemeyeceğim ama en azından 4 aylık olsun diye bekliyorum,
çok tşk ederim canım,
bende kahve istedim, Burcu gel dedi ama nereye gitcen işte :gitme:
bu arada isteğin üzerine yeni foto yükledim, zemuszemus
sen ormal dogurmştun dımı
bende istyrm yapmak ama krnım acır dıye tırsıyorum hande
acımadıgını bılsem yaparım
çok geçmiş olsun sanırım gıttın doktora bırdaha gırmemişsin haber ver bızede Allah şifa versin
3 nisanda sınavım var yaw
gelecegız yazın ama sen orda olmazsın fethıye falan senı bulamayız biz yazın demreye gıdıyoruz genellıkle izmirden sonra fethıye tarafında olsaydık ordada bulurdum senı ama :)
ben de 1 kere elma verdım yaladı 2 dk aldım bende 6 aydan önce vermeyı düşünmüyorum herkesın kendı tercıhı tabi birde ayın 7 sınde doktor teyzesı ne dıyecek bakalım kılo alımına falan ona göre 1 ay daha beklerım eger ok derse
senem maili aldınmı mınanın fotolarını
açmadım mailimi du açaım neir kucağımdaaa:)
taMAM GÖRDÜM PELİNCM ..NEHİR UYUNCA İLGİLENİCEM ÖZEELLİKLE İSTEDĞİN BİŞİ VAR MI?
bende 6. ayda işe başlayacağım ya mecburen yavaş yavaş alışşsın istiyorum, aynı anda hem benden ayrılacak hemde ek gıdaya geçecek diye biraz önce başlayacağım işte, en azından ben işe başladığımda ek gıdaya alışmış olur diyorum
ya bu kalkmaya çalışıyo yaa kucağımda ayakta gibi yatar pozisyonda şuan ama dikiliyo yaa..
Tam biseyler yazcam Eylül huysuzlaniyor nasil anliyor acaba kendime vakit ayirdigimi
Tam biseyler yazcam Eylül huysuzlaniyor nasil anliyor acaba kendime vakit ayirdigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?