2009 Aralık Anneleri

walla birşeyler yediriyorlar bebelere ben daha başlamadım, bende 6 ay beklemeyeceğim ama en azından 4 aylık olsun diye bekliyorum,
çok tşk ederim canım,
bende kahve istedim, Burcu gel dedi ama nereye gitcen işte :gitme:
bu arada isteğin üzerine yeni foto yükledim, zemuszemus

baktım canım çok tatlı maşallah.. bende veriyorum elma portakal bir iki dk emdiriyorum.. tane gelir ağzına diyede ödüm kopuyor :)) büyüdülerde meyve emiyo sıpalar.. sositososito

büyüdüler gerçekten yaaa
5 haftalık 1aylık 3,5,7 aylık 9 aylık doğum derken bişeler tatmaya başladılar
bunlar okulada başlıycak bişey anlamadan :)
emiyo emiyo içini boşaltıyo zarı kalıyo sadece teyzesi, bişede olmuyo

30 unda gelicem bakırköye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

istersen dönüşte senide getiriyimmmmmmm kaydirigubbakcemile

3 nisanda sınavım var yaw
gelecegız yazın ama sen orda olmazsın fethıye falan senı bulamayız biz yazın demreye gıdıyoruz genellıkle izmirden sonra fethıye tarafında olsaydık ordada bulurdum senı ama :)

ben de 1 kere elma verdım yaladı 2 dk aldım bende 6 aydan önce vermeyı düşünmüyorum herkesın kendı tercıhı tabi birde ayın 7 sınde doktor teyzesı ne dıyecek bakalım kılo alımına falan ona göre 1 ay daha beklerım eger ok derse

çok geçmiş olsun hay alah inş en kısa zamanda toplar bbeişin...

bende 6. ayda işe başlayacağım ya mecburen yavaş yavaş alışşsın istiyorum, aynı anda hem benden ayrılacak hemde ek gıdaya geçecek diye biraz önce başlayacağım işte, en azından ben işe başladığımda ek gıdaya alışmış olur diyorum

ya bu kalkmaya çalışıyo yaa kucağımda ayakta gibi yatar pozisyonda şuan ama dikiliyo yaa..

ya bu kalkmaya çalışıyo yaa kucağımda ayakta gibi yatar pozisyonda şuan ama dikiliyo yaa..

maşallah maşallah senin oğlan hızlı arzu hemen yürüme niyetine girmiş anlaşılan yandın çok yaramaz bişy olcak :)

kızlar online olanlar üste eklemişler sanırım yararlı linkler varya onu tıklayın ordan irtibat listesini açın kim online kim ofline görünüyor orda sık sık yeniden yükle yapmanız gerek ama

Tam biseyler yazcam Eylül huysuzlaniyor nasil anliyor acaba kendime vakit ayirdigimi

yağmura banyo yaptırdım mışıl mışıl uyuyor şuan maşallah bnde yemek yapmaya çalışıyorum bi yandanda çamaşı ayy ne çabuk birikiyor çamaşıları 2 günde bir mutlaka çalışıyor makine bi makişne dolusu çamaşırı oluyor valla yıkamaktan eskittik eşyalarımızı
ayy bn bu gidişle fena zatıflıcam bi oraya koştur bi buraya opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…