2009 Aralık Anneleri

bizimki mızmızlandımı durdurmak nerdeyse imkansız
2 tekli koltuğun kollarına ip gerdik salıncak yaptık babasıyla artık son çare.
işe yarıyo heee :jeyyar:

bizimki mızmızlandımı durdurmak nerdeyse imkansız
2 tekli koltuğun kollarına ip gerdik salıncak yaptık babasıyla artık son çare.
işe yarıyo heee :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ii fikir ama bnm tekli koltuklarım yokbilmiyorumkismile

tek başına bebiş yıkayanlar nasıl yıkıyosunuz bir anlatın bende deniyim.. normalde ben şu bebek küvetlerinde yıkıyorum daha doğrusu eşimle yıkıyoruz o tutuyor ben orasını burasını ovuyorum saçını başını yıkıyorum.. ve beli kopuyor eşimin.. küveti yere koyup çömelerek yıkadığımız için sanırım.. sizler nasıl yapıyosunuz<< saçlarına gıcık oldum.. dipleri sarı sarı konak olmuş yüzeyde birşey yok hep önde ve dipte.. inanılmaz dökülüyor saçları.. ağzımıza burnumuza doluyor onunda kesin kaçıyordur ağzına burnuna dikkat ediyorum sirkeliyorum sürekli herşeyini ama o kadar dökülüyorki yetişmek ömümkün değil..

birde günde 3-5 kere ellerini yıkıyorum tasa su doldurup batırma şeklinde ovuyorum.. bir pislik çıkıyor kızlar anlatamam.. emiyor elini dikkat etmek gerek

küvetin üzerine gerilen bezlerden edin bence
yatırıyosun üzerine kimsenin tutmasına gerek kalmıyo tek yıkayabiliyosun

bn de küvette yıkıyorum yerde büyük bi havlumuz vr önce onu katlayıp küvetin içine koyuyorum yumuşak olsun die allahg korusun kayar falan çünkü büyüdü artık file sarkıo yakında kopacaksempatiksalakcinni
yavaş yavaş yıkıyorum önce önünü göğsünü soınra sırtını rn son saçlarını çok rahat oluyor yalnız bn daha rahat yıkıyorum yıkarken ağlasa bile panik yapma sakın arzu bırak ağlasın varsın panik yaparsan elin ayağın birbirine girer allah korusun kaydırıverirsin elinden balık gibi ksyıyolar ıslakken çünkü opuyorumnanaktan
tüh yaaa
ne işe yarıyo ama varya:)))))))
kenarına ip bağladım, ucunuda aldım elime bi yandan yazıyorum bi yandan sallıyorum :lepi:
sengözlerimebaksanab

bnm kızım ayağımda uyuyor alıştı şükür bazen de pusette uyutuyoruz inş kendi uyumayı öğrenir yakın zamanda boshayallersmile

ne ayakta ne kucakta ne beşikte ne anakucağında uyuyo bazen, ama bazende yattığı yerde emziriyorum uyuyo
gün günü tutmuyo işte
çooook zor çooook kendi kendine uyumaları boshayallersmile

küvetin üzerine gerilen bezlerden edin bence
yatırıyosun üzerine kimsenin tutmasına gerek kalmıyo tek yıkayabiliyosun
file var bende de ama o kadar çok tepiniyorki eşim kucağında zor zaptediyor.. filede çok zor..
eşim tuttuğu halde yüzer gibi kulaç atıyor ayaklarını çırpıyor gülerek.. ayakta dikilmeye çalışıyor..
ne ayakta ne kucakta ne beşikte ne anakucağında uyuyo bazen, ama bazende yattığı yerde emziriyorum uyuyo
gün günü tutmuyo işte
uyumak dedinde şuan yanımda uyuyor elleri havada sanki orkestra yönetiyor.. ay koptum yakaydirigubbakcemile3

Ayh oğlum dönenceyle oyalanırken koştur koştur ev süpürdüm.sonra uyuttum banyoya koştum acele acele.mayıştım şimdi de.uyanmadan saçlarımı kurutmam gerek

Ben de kendim yıkayamıyorum çok istiyorumyıkamayıı ama.başını yıkamak korkutuyor beni:S

Kolay gelsin aynen canım hiç çamaşırımız eksik olmuyor maşalllah
Sen zayıflama ya zaten zayıfsınn

gün günü tutmuyo işte

geçen yıl komşumun kızı vardı ama o büyüktü bana bırakmıştı 2 yaşlarında falan kız oynuyordu böle halının üstünde oynadı baya sonra bi baktım uyuyo halınınüzerine yayılmış allahım nasıl tatlıydı

oy maşallah yerim ben onu :)
nasılda seviliyo nasılda sevimli oluyo keratalar :)
darısı başımıza
iiiinşallah bizimkileride öyle kendi kendilerine uyurken görürüz :Saruboceq:

slm ben yeni katıldım benim oglumda ana kucagında uyuyo ama gündüz çok ugraşıyorum uyutmak için 3,5 aylık düzelirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…