Arkadaşlar bizim daha bebek arabamız yok.Alacaz artık ama kararsız kaldım siz hangi markayı aldınız?öneriniz varmı?çok pahalı olsun istemiyorum kötü de istemiyorum tabiki...
slm ben yeni katıldım benim oglumda ana kucagında uyuyo ama gündüz çok ugraşıyorum uyutmak için 3,5 aylık düzelirmi acaba
bn kraft aldım nazan çokda memnunum çift yönlü olmasına dikkat et alırken daha kullanışlı oluyor
nerde oturuyorsun bi magaza biliyorum genellikle iyi markalar var pahalıda degil
Arkadaşlar bizim daha bebek arabamız yok.Alacaz artık ama kararsız kaldım siz hangi markayı aldınız?öneriniz varmı?çok pahalı olsun istemiyorum kötü de istemiyorum tabiki...
Kraft hangi modelini aldım cnm.zzaten mutlaka çift yönlü ve tam yatan şekilde olacak.kraft atlanta dikkatimi çekti netten gördüm de.güzel gibi.
bizde daha almadık araştırıyoruz internetten ama üç tekerlekli alıcaz galiba daha hafif we kullanışlı oluyomuş
bende yeni aldım nazancım, kraft atlanta aldım, her yere arabayla gidiyoruz zaten, bebek arabasının çok fonksiyonel birşy olsun istemedim bu gayet iyi valla ben memnunum hem iki taraflı kullanabiliyorsun hemde tam yatıyor, hemde rüzgarlı havalar için tulumu var turuncu grisini aldım ben 190 tlArkadaşlar bizim daha bebek arabamız yok.Alacaz artık ama kararsız kaldım siz hangi markayı aldınız?öneriniz varmı?çok pahalı olsun istemiyorum kötü de istemiyorum tabiki...
hoşgeldin hepsi aynı bu modellerin :)slm ben yeni katıldım benim oglumda ana kucagında uyuyo ama gündüz çok ugraşıyorum uyutmak için 3,5 aylık düzelirmi acaba
inş düzelir yoksa ölücem yorgunluktan
http://www.bebefix.com/x_kraft-kraft-mille-505-bebek-arabasi_31515.php?k_id=0&kn=
bizde bu modelin grisi var görüntü olarak güzel çift yönlü tam yatıyo tam oturuyo ve biraz eğik olara oturulabilio bn şuan orta eğikliği kullanıyorum daha rahat rahat bakınıyo yağmur içinde belide acıımıyo böylelikle uyduuğu zaman tam yatırıyorum 4 tekerleğide çiftli rahat rahat dönebiliyosun heryöne seni zorlamıyor hiç
atlanta modeli bnmde hoşuma gitmişti turkuaz olanı ama eşim istemedi grili siyahlı alaım renkli çabuk kirlenir dedi o yüzden bunu tercih ettik
bende araba baktım hafta sonu...su baston gibi olanlar vardı bide knaftın 240 ytl dedi ona..karar vermedim henuz
herkese merhaba. bizde kızımla doktordan geldik şimdi. kilomuz 5050 gr. boyumuzda 57 cm. olmuş. şimdi tek derdimiz bıngıldağımızın çok küçük olması devit i kullanmayacağız artık. ve 3 ay sonra minik tavşanımda pişik ortaya çıktı ıslak mendil kullanmayın mümkünse bez değiştiriken yıkayın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?