2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bizim daha bebek arabamız yok.Alacaz artık ama kararsız kaldım siz hangi markayı aldınız?öneriniz varmı?çok pahalı olsun istemiyorum kötü de istemiyorum tabiki...

Arkadaşlar bizim daha bebek arabamız yok.Alacaz artık ama kararsız kaldım siz hangi markayı aldınız?öneriniz varmı?çok pahalı olsun istemiyorum kötü de istemiyorum tabiki...

bn kraft aldım nazan çokda memnunum çift yönlü olmasına dikkat et alırken daha kullanışlı oluyor

bn kraft aldım nazan çokda memnunum çift yönlü olmasına dikkat et alırken daha kullanışlı oluyor

Kraft hangi modelini aldım cnm.zzaten mutlaka çift yönlü ve tam yatan şekilde olacak.kraft atlanta dikkatimi çekti netten gördüm de.güzel gibi.

evet kraft güzel bende baktım ama internette pahalı magazalarda daha uygun aynı marka ama fiyat farklı oluyo

bizde daha almadık araştırıyoruz internetten ama üç tekerlekli alıcaz galiba daha hafif we kullanışlı oluyomuş

canım ben pierre cardin enfants aldım çok memnunum 3 tekerlekli ve tam yatıyo buarada oturağı acaip yumusak diğer markalara baktık çok sertti bu çok hoş bak albüme koyuyorum oğlum içinde çok mutlukaydirigubbakcemile2

Kraft hangi modelini aldım cnm.zzaten mutlaka çift yönlü ve tam yatan şekilde olacak.kraft atlanta dikkatimi çekti netten gördüm de.güzel gibi.

http://www.bebefix.com/x_kraft-kraft-mille-505-bebek-arabasi_31515.php?k_id=0&kn=
bizde bu modelin grisi var görüntü olarak güzel çift yönlü tam yatıyo tam oturuyo ve biraz eğik olara oturulabilio bn şuan orta eğikliği kullanıyorum daha rahat rahat bakınıyo yağmur içinde belide acıımıyo böylelikle uyduuğu zaman tam yatırıyorum 4 tekerleğide çiftli rahat rahat dönebiliyosun heryöne seni zorlamıyor hiç
atlanta modeli bnmde hoşuma gitmişti turkuaz olanı ama eşim istemedi grili siyahlı alaım renkli çabuk kirlenir dedi o yüzden bunu tercih ettik

bizde daha almadık araştırıyoruz internetten ama üç tekerlekli alıcaz galiba daha hafif we kullanışlı oluyomuş

arkadaşım aldı 3 tekerlekli hiç memnun kalmadı tek yön onlar güneş gelir rüzgar eser vs vs çift yönlü olanlar daha kullanışlı sanırım karar sizin tabi

herkese merhaba. bizde kızımla doktordan geldik şimdi. kilomuz 5050 gr. boyumuzda 57 cm. olmuş. şimdi tek derdimiz bıngıldağımızın çok küçük olması devit i kullanmayacağız artık. ve 3 ay sonra minik tavşanımda pişik ortaya çıktı ıslak mendil kullanmayın mümkünse bez değiştiriken yıkayın dedi.

bende araba baktım hafta sonu...su baston gibi olanlar vardı bide knaftın 240 ytl dedi ona..karar vermedim henuz

bende yeni aldım nazancım, kraft atlanta aldım, her yere arabayla gidiyoruz zaten, bebek arabasının çok fonksiyonel birşy olsun istemedim bu gayet iyi valla ben memnunum hem iki taraflı kullanabiliyorsun hemde tam yatıyor, hemde rüzgarlı havalar için tulumu var turuncu grisini aldım ben 190 tl

slm ben yeni katıldım benim oglumda ana kucagında uyuyo ama gündüz çok ugraşıyorum uyutmak için 3,5 aylık düzelirmi acaba
hoşgeldin hepsi aynı bu modellerin :)
inş düzelir yoksa ölücem yorgunluktan

düzelir düzelir biraz daha hareketlensinler, yorulunca uyuyacaklar nasıl olsa :)

benım baktıgımda buydu...:enbuyukkk:

biz mutfak lavobosuna koyuyoruz banyo kuvetini, orda yikiyoruz. cok cok rahat oluyor. sizin de lavobo ya da tezgahiniz genisse oyle yapin, tavsiye ederim.

kendi kendine uyumasina gelince; daha once uygulamadiginiz yontemler uygulamanizi tavsiye ederim. ben kizima hic emzik vermedim mesela. yataginda donence de yoktu. ikisini de yeni tanistirdim. simdi yatagina koyuyorum, mizildaniyor dogal olarak once. hemen emzigi veriyorum, donence de dikkatini cekiyor, o sekilde 3-4 dakikada uyuyor.

masallah kuzuna kac kilo dogmustu? bingildagin kucuk olmasi ne demekmis ki? bir onemi var mi?

ben de poposunu islak mendille siliyorum ama bizimki organik. dogal olmayan madde icermiyor o yuzden hic pisik sorunumuz olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…