Siz yataga koyup orda birakip iceri mi geliyorsunuz mesela gunduz uyuyinca ?
Nilgun babami sormusun simdi gordum . Pazar gunu gittim . Geldiktan sonra saatlerce agladim . Hala o halini hatirlayinca agliyorum . Ben hic bu kadar dusmus gormedim babami
evet. yatagina koyuyorum, kapiyi kapatiyorum. uyuyana kadar araliktan caktirmadan seyrediyorum. sonra da ara ara kapiyi acip kontrol ediyorum, monitorum yok maalesef. alinca kontrol etme isi de bitecek.
Bende artik yavas yavas yanliz birakmaya basliyim . Hep yanindayim . Atmam lazim ustumden artik
masallah kuzunakac kilo dogmustu? bingildagin kucuk olmasi ne demekmis ki? bir onemi var mi?
ben de poposunu islak mendille siliyorum ama bizimki organik. dogal olmayan madde icermiyor o yuzden hic pisik sorunumuz olmadi.
ha bi de kollarini kundakliyorum ben. elleri kollari yanlarda olunca hareket ettirip kendini uyandirmiyor, daha rahat daha uzun uyuyor. dogdugundan beri kundakliyorum ben uyurken. 1 ay sonra filan yavas yavas birakicam cunku donmeye baslayacak.
teşekkürler teyzesi 2370 gr doğmuştu o yuzden biz biraz geriden geliyoruz:) bıngıldağının küçük olması kafa yapısının küçük olmasına neden oluyımuş. yani benim kız muhtemelen kaşık surat olucak bakalım. ben ilk başta pamuk ve su kullandım sonra uni baby kullanmaya başladım. sen ne kullanıyosun?
bende yeni aldım nazancım, kraft atlanta aldım, her yere arabayla gidiyoruz zaten, bebek arabasının çok fonksiyonel birşy olsun istemedim bu gayet iyi valla ben memnunum hem iki taraflı kullanabiliyorsun hemde tam yatıyor, hemde rüzgarlı havalar için tulumu var turuncu grisini aldım ben 190 tl
hoşgeldin hepsi aynı bu modellerin :)
düzelir düzelir biraz daha hareketlensinler, yorulunca uyuyacaklar nasıl olsa :)
arkadaşım aldı 3 tekerlekli hiç memnun kalmadı tek yön onlar güneş gelir rüzgar eser vs vs çift yönlü olanlar daha kullanışlı sanırım karar sizin tabi
ben seventh generation kullaniyorum. turkiye'de bulunur mu bilmem. cok memnunum.
nehir hanım söylene söylene uyudu:)
benimde o kadar uykumv ar ki ama biraz dan eşim gelecek yemek derdi falan derken bilmiyorum akibetimi:)
kafamdada bir sürü iş var ....
Bugün oğluşun 4. ay aşısını yaptırdım. Aşılar bizde hafif ateş yapıyor inşallah bu sefer ateşlenmez.
Gelişimi de kilosu da gayet iyi. Ek gıdaya geçmenize gerek yok ama ilerleyen tarihlerde sütün azalırsa mama sayısını artıracağına azar azar elma suyu verirsin dedi. Ben şu an düşünmüyorum bakalım kilo alımı iyi giderse altı aya kadar anne sütü. İki günde bir eğer doymadığını hissedersem 120 cc mama veriyorum bir kere o kadar gerisi anne sütü.
Meyve püresi yerine yalnız ilk olarak meyve suyuyla başlayacaksınız dedi doktor o kafamı karıştırdı. Bildiğim kadarıyla herkes cam rendede elma rendeleyip veriyor ilk olarak.
Gazını sordum yine yapacak bir şey yok diyor.
Sordu isham mi? yok Kabız mı? yok.
Emmesi nasıl ? iyi, çiş yaparken ağlıyor mu? yok, keyfi yerinde, gelişimi iyi kilo alımı iyi o zaman başka bir şeye bakmamıza gerek yok zamanla azalacaktır diyor.
Aman başka bir şey olmasında ne yapalım çekiyoruz işte.
Bu arada ben tane kimyonu suda kaynatıp süzüyorum dünden beri bir iki çay kaşığı veriyorum bugün bayağı rahattı bilmiyorum onun mu yararı oldu.
Doktora sordum verebilirsiniz dedi. Oğluşun gaz problemi olmasa pamuk gibi vallaha hiç üzmüyor annesini. Şu an mesela oyun halısında oynuyor kendi kendine kavga ediyor zürafasıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?