2009 Aralık Anneleri

Sağol canım. Kalça çıkığı vardır. Çok zor aylarca bazen alçıda kalabiliyorlar.
Allah şifa versin hepsine.

Pretybaby onlinesın sanırım. Kızın nasıl oldu merak ediyorum. Gittiniz mi üniversiteye?

selam kızlar bugün işe başladım hadi bakalım hayırlısı süt iznini konuştum sağolsun müdürüm sorun çıkarmadı haftada 4 gün 9 12 çalışıcam bundan iyisi şamda kayısı okulda mecbur kalmadıkça süt sağmayacağım pek ortam yok umarım ek gıdaya muhtac olmam 6 ay boyunca eve gelince saat başı emziriyorum sütüm azalmasın diye ne kadar az çalışsamda iki saatte bir emziremiyorum eskisi gibi kendi kendine uyutmaya bi başlayamadım gündüz benimki artık eskisi gibi uyumuyo bende pek uyutmaya çalışmıyorum kendi takatten düşene kadar sabahları iki saat öğleden sonrada taş çatlasa 1 saat uyuyor o yüzdende akşam 7 gibi emerken uyuyakalıyor geçen kendi kendine uyuyakalmıştı yatağına koyup bıraktım bi kaç kere ama yok ağlayıp duruyor yada oyuna dalıyo oyuncaklarıyla konuşuyo falan ama bi süre sonra gene bağırmaya başlıyor ama asla uyumuyor

ha bi de kollarini kundakliyorum ben. elleri kollari yanlarda olunca hareket ettirip kendini uyandirmiyor, daha rahat daha uzun uyuyor. dogdugundan beri kundakliyorum ben uyurken. 1 ay sonra filan yavas yavas birakicam cunku donmeye baslayacak.

ortepedi uzmanları kundak kesinlikle tavsiye etmiy9orlar kalça çıkıklığına sebep oluyormuş

canım ben oturma odamda küvette tek başıma yıkıyorum tabi file sayesinde. hiç zorluk çekmiyorum bi dene yapamam deme sonra alışırsın zaten.

canım ben file koyuyorum küvetin içine bebegi sırt üstü yatırıo boyun altını yıkayıp ters cevırıyorum sırtınıda yıkadıktan sonra basını yıkıyorum 2 kez sonra cıkarıyorum..bu kadar gün aşırı ecem alyayı ben yıkıyorum oda suyu bu sayede cok sevdı..

kolay gelsin canım işe başlamışın..ilk 1 haftayı bir atlatırsan bebeğinde adapte olcaktın yenı düzeninize..

ortepedi uzmanları kundak kesinlikle tavsiye etmiy9orlar kalça çıkıklığına sebep oluyormuş

dedigim gibi; kollarını kundaklıyorum ben. bacaklarini kundaklayanlar da umarim kalca cikigina neden olabilecek kadar simsiki baglamiyordur. zaten oraya gelene kadar once bebegin kan dolasimi etkilenir...

canım zaten kundakdediysekte bizde eski aman usulü taş gibi kundaklardan bahsetmiyoruz sanırsam...
ellerini yüzünegötürmesini engelleyen ve kendi kendini uyandırmasın diyeyaptığımızyarım ve hafif sardığımız kundaklardan bahsediyor olsakgerek... şahsen ben yapıyorum ve deçok memnunum...
deli gibi sımsıkı kundak yapan yoktur herhalde sanmam...

kalça çıkığı bir çok nedneden olabilir birde...özllikle doğumşekli çok etkili sanırım

bende aynı şekilde kundak yapar gibi kollarını sarıyorum hatta bi kısmını başından sarkıtıp yüzünü örtüyorum yüzü açık uyumuyo benimki.bu arada eymenin su çiçeği solmaya başladı ama bizde bittik o da bitti.umarım sizlerinki geçirmez çok küçük ve aşısız olduğu için çok zor oluyo.kabustu resmen çocuğum tanınmıcak halde

çok geçmiş olsun canım...dilerim geçirmez miniklerimizevet...

aynen bende bu şekilde sarıp uyutuyorum bütün gecede böyle uyuyor..geçen gün eşimle konuştuk b izde artık sarmadanmı uyutsak diye ama öylede kollarını dışarda bırakmak zorundayım yoksa battaniyeyi kafasına çekiyo..
çok geçmiş olsun sizede neyseki çabuk atlattınız..kısa zamanda izleride geçer inşallah

bugün zeynebi kangurusuyla dışarı çıkardıık:)) arabasıyla çıkarmayı tercih ederdim tabi ama işe hiç arabayla gitmeyen babamız bugün bagajda pusetiyle işe gitmiş bizde mecburen kanguruda çıkardık gerçi çok sevdi zeynep hiç ağlamadı etrafına baktı şaşkın şaşkın:)) ama bi süre sonra uyudu tabi iki büklüm ..verdiğim paraya üzülmüştüm ama sanırım yazın epey iş görecek bu kanguru

öznur bizde öyle uyutuyooruz...çok hareketli uyuyor nehir...sürekli eller kolları ile uyandırıyor kendini yoksa

kanguru gerçekten çok işe yarıyo benim ufaklıkta dün ilk pikniğini maltepe sahilinde yapmış oldu. babası kızımı yerleştirdi kanguruya sahilde tur attılar kızım giderken etrafa bakınarak gitti gelişrekn uyuyarak geldi:)) kanguruyu icat eden vatandaş cennetliktir herhalde:)))

çok saolun arkadaşalr umarım izlerde geçer bi an önce insan üzüne baktuıkça içi eriyor oğlum 2 gün uyuyamadığı uykularıda uyuyor dün geceden beri çok şükür rahatladı demekki

ya bu kanguruda ne zamana kadar yatabiliyolar?belki bende alırım arabam var ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…